fredag.

Jävla förkylning, jävla kli i halsen, jävla solsken som får mina tårkanaler att spruta. Jag hatar verkligen förkylning! Jag är ledig idag och ska försöka bli lite bättre eftersom jag ska jobba hela helgen. Sitter och funderar på om jag ska ta och åka till Varberg för lite shopping, men känner inte för att göra det ensam och vet inte om jag orkar prova en massa kläder. Jag får se hur jag gör..
När Niklas kommer hem hoppas jag på fredagsmys! ♥

KRAM


förkylning, what?!

Jag har åkt på en dunderförkylning! Vaknade i morse och var jätte svullen i halsen men trodde bara att det var allergibesvär som vanligt, men eftersom det inte gick över under dagen utan bara blev värre och värre så var det något annat. Direkt när jag slutat blev det att köpa Zyx och glass, men ingenting hjälpte speciellt bra. Jag fick iaf en lugn och mysig eftermiddag för mig själv. Låg i sängen med laptopen och åt glass och kollade Glamorama, läste Cosmopolitan och knaprade halstabletter. Känner mig rejält utvilad nu men halsen har bara blivit värre.
Nu sitter jag i soffan och väntar på att Niklas ska komma från jobbet, han har jobbat över idag.

Imorgon jobbar jag kvällen, och ska göra det oavsett vad, eftersom jag jobbar med mamma. Alltid lika trevligt! Innan jag börjar ska jag ta en tidig fika med Therese och spendera lite pengar på Kicks!

Nu ska jag snörvla vidare här i soffan, kram på er!


tråkiga måsten en ledig dag.

Nu börjar jag bli riktigt trött på att vakna helt igentäppt i näsan och konstig i halsen varje morgon. Hatar dessa allergier jag fått.. Får skylla mig själv som lever med tre katter, men ändå.

Sitter i soffan och surfar lite, är ledig från jobbet idag. På schemat står det endast att städa hela lägenheten. Jag har inte planerat att plugga något, men det blir det säkert ändå. Om jag orkar skotta av bilen idag också(!) så blir det nog att åka till Ica och handla med. Inte en så jätte rolig ledig dag precis..

KRAM


söndag.

Ursäkta mitt språk, men fan med snö det har kommit! Och än har den sista inte lagt sig, här ska komma ännu mer på tisdag och onsdag också.. Usch, tänk bara när allt ska töa bort, här kommer bli så mycket vatten och slask överallt. Våren lär nog bli rätt sen!

Sitter och skriver på uppgiften som ska in idag, det går faktiskt rätt bra, sen att jag inte är jätte nöjd med det jag skriver och att det inte kommer bli något högt betyg på den får jag bara lära mig att ta. Jag har en förmåga att sätta ribban väldigt högt, och när jag sen inte klarar av det känner jag mig så misslyckad och låser mig totalt.

Niklas kommer hem snart också, han åkte iväg och jobbade kl. 8 imorse. Kvällen igår var jätte trevlig förresten, och idag fick jag äntligen mitt efterlängtade sovmorgon, sov ända till halv elva. Har även varit ute och skottat lite och då kom nästan hela grannskapet fram och tjötade så det blev inte så mycket skottning. Nu ska jag sätta på lite kaffe och fixa fika!

KRAM


snökaos.

Hela veckan hade jag sett fram emot dagens sovmorgon, att bara få sova tills man vaknar och inget alarm som väcker en. Åh jo, självklart ringer mobilen kl. 7 och det är jobbet som undrar om jag kan hjälpa till i Morup eftersom det kommit så mycket snö så det var kaos med folk som inte kom till jobbet etc. Jag blev ju allt annat än glad, men det löste sig och jag behövde inte ge mig ut, men sovmorgonen var ändå förstörd så det var bara att gå upp. Väl uppe blev det att skotta fram bilarna på uppfarten, det är inte klokt med snö det har kommit. Minst en halvmeter! Brorsan kom även hit så efter lite snöbollskrig så blev det fika och nu har Niklas och Jonis gett sig ner till verkstaden och jag ska sätta mig och plugga.
Ikväll ska vi till Chrille och Elenor så ska väl plugga fram tills dess iaf. Här snöar ute fortfarande så det blir säkert lite mer snöskottning också!

Var rädda om er i busvädret!


virrig dag.

Idag har huvudet inte riktigt hängt med som det borde. Det blev rörigt för mig på jobbet, kunde inte riktigt hålla koll och komma ihåg allt som sas. När det var dags för eftermiddagsrundan hade jag redan glömt vad jag hade gjort på morgonen. Det var rätt jobbigt att jobba också, för jag fick väldigt dåligt med sömn inatt. Albert var lite smått galen och väckte mig precis hela natten, först med att han tog mina p-piller på nattduksbordet, sen satt han i fönstret och drog upp en blomma och spred jord och grus flera ggr om i sovrummet och till sist spydde han i sängen. Inte en kanonnatt precis!
Två positiva saker i alla fall är att jag har fått månadsanställning nu, vet bara inte min sysselsättningsgrad ännu, men det är ett stort plus. Och sen har det äntligen släppt för mig och jag har börjat skriva på uppgiften som ska in på söndag. Den kanske inte bli perfekt men det är bättre att ha ett någorlunda resultat att skicka in än ingenting alls.
Niklas är hos sin mamma nu så jag är ensam hemma, tänkte göra mig en kopp té nu och kolla på Glee, tycker det är en bra och lättsam serie!

Imorgon blir det jobb 7-14 sen ska jag gymma med Sorto i Friskis & Svettis nya lokaler!

KRAMKRAM


huvudvärk.

Huvudvärk, huvudvärk huvudvärk! Jag tror jag blir galen! Jag är verkligen inte gjord för att sitta framför en dator hela dagen.
Har precis lagat middag, pastasås fick det bli. Niklas fick dock åka till Årstad och hjälpa en kompis med att bogsera en bil till Halmstad så jag får äta själv. Sen får jag försöka ge mig på pluggandet igen om huvudvärken vill släppa någon gång.

Suck..

måndag.

Hejsvejs!

Det har varit lite dåligt med bloggandet på ett tag nu, men jag har haft fullt upp i veckan med jobb och plugga. Jobbade i helgen, men hade kvällen ledig igår så då blev det alla ♥ dagmys för mig och Niklas. Vi gjorde stora räkmackor och en jätte god cheesecake och myste med en massa tända ljus framför två filmer. The Ugly Truth och Gran Torino. Jag fick två jätte fina buketter blommor av Niklas ♥

Idag är jag ledig som tur är, uppgiften går inte alls framåt, jag förstår ungefär en tredjedel av allt som skrivs. Lite smått panik eftersom jag jobbar nästan hela veckan och den ska in på söndag. Ska sätta mig nu och plugga några timmar framöver, sen måste det bli en långpromenad för min del.


KRAM SÅ LÄNGE!


ledig dag.

Ska alldeles strax hoppa in i duschen, det är min lediga dag och Sorto hörde av sig och frågade om jag ville åka med till Varberg på en liten shoppingrunda. Eftersom vi inte setts sen studenten så tackade jag sjävklart ja! Ska bli så kul att träffa henne!! Jag får plugga när jag kommer hem istället, vi skulle ha inlämning på söndag egentligen men dom flyttade datumet till den 21 istället, och tur var det för det var verkligen ingen lätt uppgift.

KRAMKRAM


PMS? Oh yes!

Jaha, nu börjar röda veckan närma sig igen.. Jag förstår inte varför jag har sån hemsk PMS och när jag pratade om det med en barnmorska på U-mottagningen ville hon inte ta det på allvar när jag berättade att det är jätte jobbigt och att det stör min vardag. Jag lyckas ju inte hålla humöret uppe och det går hela tiden ut över Niklas. Tårar ligger nära hela tiden och jag klarar inte av att se mig själv i speglen. Självklart förstörde jag chansen till en mysig morgon tillsammans och nu sitter jag här själv med ångest och dåligt samvete. Suck!

Igår kväll fick vi åka till veterinären med lilla Albert och det visade sig att han hade väldigt hög feber och hade antagligen en infektion i kroppen. Nu ligger den lilla stackaren på golvet bara och är helt utslagen. Min lilla bebis ♥ Efter det lagade vi middag ihop och senare på kvällen tittade en kompis till Niklas in, som åkte förbi Morup med sin lastbil.
Ska snart sätta på mig lite smink så man känner sig lite piggare, sen ska jag göra cupcakes för vi ska till mamma och äta ikväll och jag lovade att göra något till kaffet!


lilla abbebabbe.

Är lite orolig för lilla Albert. Han är hängig, sover bara, och vill inte äta eller dricka. Han brukar vara den som stör för det här i lägenheten, springer runt och busar och har sig som en liten kattunge. Hoppas han blir bättre snart! ♥


ingen bra dag.

Idag är jag inte alls på bra humör, det var bara jobbigt att jobba idag, allt tog emot och kändes tungt. Vet inte riktigt varför för jag kände mig ovanligt pigg. Självklart när man väl kommer hem orkar man inte hålla humöret uppe längre och jag är otrevlig mot stackars Niklas. Har iaf suttit ensam hela kvällen, Niklas är hos sin mamma. Jag skulle ha pluggat ikväll egentligen men istället somnade jag i soffan och nu har jag precis smällt i mig en semla och har världens ångest över det.. Jag har även jätte ont i min högra hand. Jag har en broskbit som sitter i pekfingret och har haft den så länge jag kan minnas, men nu verkar den ha blivit större och det gör ont så fort jag böjer fingret. Det gick inge vidare att växla idag..

Jag är iaf ledig i helgen och måste läsa all litteratur då eftersom vi får andra uppgiften på måndag. Jag har nog en rätt tråkig helg framför mig, men ska försöka hålla humöret uppe ändå och göra något annat än att bara plugga.

Sköt om er..


work

Ja, det var ju sig likt på jobbet kan man ju säga. Så fort jag steg innanför dörren möttes man av tjafs och dylikt bland anställda och chefen. Väl ute på vägarna var det rätt skönt att vara tillbaka, trots att det var riktigt skitväder att vara ute och jobba i idag. Dom pratade om att det skulle komma mer snö, men hoppas verkligen inte på det. Det var rena kaoset på Solhaga i alla snö.
Har precis ätit soppa, gjorde purjolökssoppa när jag kom hem från jobbet. Nu sitter jag i soffan med böckerna uppradade och ska börja läsa de kapitel inför nästa uppgiften. Det blev jobb imorgon också, 7-16, men sen kan det inte bli något jobb till helgen för annars blir det skrik och panik med andra inlämningen eftersom jag jobbar hela nästa vecka.

KRAM PÅ ER I SNÖN!


jag älskar dig mest av allt.

Jag och Niklas längst upp i skidbacken!



besök av bror

Brorsan och Ulle kom på besök för en stund sen och åkte precis hem, Niklas är nere i verkstaden en stund och jag sitter med en kopp te och en massa tända ljus och myser. Utanför är det riktigt skitväder, det bara öser snö ner och blåser för fullt. Jobbet ringde innan så imorgon ska jag jobba från 7-16. Känner väl inte mig så jätte taggad, det har varit rätt skönt att få vara där ifrån ett tag nu.

Hörs imorgon!


Borta bra men hemma bäst..

Så brukar det låta när man kommit hem igen efter att varit borta i några dagar, men jag vet inte riktigt om jag kan hålla med. Niklas har åkt till jobbet och nu sitter jag själv här igen! Det var jätte skönt att komma hem till lägenheten igen med alla sina egna saker, men jag känner ändå lite vemod över att vara hemma. Det var så skönt att komma bort några dagar, bara jag och Niklas och vi hade en helt underbar helg.

Vi kom upp rätt sent på torsdagen till stugan, och då hade vi köpt med oss lite mat som vi mumsa på innnan vi la oss. Fredagen spenderade vi dagen i skidbacken som bara låg några meter från stugan. Jag har aldrig åkt skidor förr, inte Niklas heller, och gud så kul jag hade. Det första jag gör är att sätta mig i liften i barnbacken och kommer inte upp för jag asgarvar så mycket. Vi tycker det går bra och tar oss upp i den stora backen, och jisses vilket misstag. Jag åkte 2 meter, ramla, asgarva, kom knappt upp, åkte 3 meter, asgarva, kom knappt upp och så fortsatte det ett tag, men till slut avtog skrattet och ersattes med svordomar och tårar. Det gjorde så jäkla ont i kroppen och jag blev livrädd för att åka med tanke på vilka jäkla vurpor jag gjorde. Synd att Niklas inte filma för det måste sett sjukt kul ut. Efter en halvtimmes åk började vurporna avta och gå från tio st. till en per åk och mot slutet gick det skitbra och jag kände mig som ett proffs! På kvällen hade vi bokat bord på en restaurang med jättegod mat. Vi satt där en stund och drack några öl och när vi kom tillbaka till stugan tände vi en brasa och öppnade en flaska vin. Men efter allt skidåkande var vi dödströtta och sommnade bredvid varandra i soffan.

Det fick bli lite längre sovmorgon på lördagen eftersom vi hade sån träningsvärk, men sen bar det av på lite seightseeing, bl.a Leksandsknäcke där det inhandlandes lite gott. Vi stannade även på en fika hos en kompis till Niklas. På kvällen var det något som kallades Månskensturen inplanerat. Peo hade fixat en skoter till oss och vi hämtade upp Erica och började på en lång tur med skotern på släp mitt ut i ingenstans. Vi var väl kanske tre mil ute i skogen i en stuga utan el. Hur mysigt som helst var det där! Runt tio tiden åkte alla iväg på sina skotrar, vi var väl ca tio stycken. Vi åkte i ungefär en timma och det var riktigt fräckt! Åkte över frusna sjöar i 100 km/h och då var man allt annat än kaxig. Efter ett stopp vid en öppen eld åkte vi tillbaka till stugorna och vi tog bilen hem igen. Då var hela min kropp stenfrusen, det var ju hela 25 minusgrader ute.

Det var planerat att vi skulle åka hem på söndagen, men vi kände att det kunde vara skönt med en dag till då bara vi kunde mysa och umgås eftersom hela lördagskvällen gick åt till skoterturen. Vi var i stugan hela förmiddagen på söndagen och sen åkte vi och hälsade på Linda och Kenneth och deras nyfödda lilla Olle som var i Niklas farfars stuga. Sen tog vi världens godaste räkmacka på en kanonfin restaurang som ligger utmed Siljan. Någon lång promenad blev det inte då det var alldeles för kallt, istället åkte vi och handlade lite mat och annat gott inför kvällen, sen åkte vi till stugan och hämtade pulkan och gav oss ut i en kolsvart backe och åkte pulka, jätte kul och jätte mysigt! Efter många skratt lagade vi mat och drack vin och eldade i kaminen hela kvällen. Sen somnade vi gott i sängen bredvid varandra!

Jag eller vi rättare sagt hade en hel underbar helg tillsammans och jag blir bara kärare och kärare!
Nu tvättar jag här hemma för fullt, och när maskinen är färdig ska jag till Ica och handla, vårt kylskåp är helt tomt.

KRAMKRAM


RSS 2.0