.

Det är inte mitt fel att jag inte får jobba något, idiot!
Tror du jag tycker om att gå här hemma och glo och inte ha något att göra?! Nej! Verkligen inte!
Speciellt inte när du är hemma!


Blir bara någon få timmes jobb imorgon, dom hade inte haft något att göra idag heller. Jag hoppas dock på en heldag, trots att jag är förkyld som fan, hostar som en dåre och har världens jobbigaste mensvärk som får mig att vilja spy!


Go'natt!

feelings are boring!

Körningen gick mycket bättre än vad jag hade förutsett! Det gick faktiskt skit bra!
Inte för att det gjort min dag bättre... Funderar på om jag ska ut och gå en runda, har så mycket tankar i huvudet att jag blir galen...



Förresten, kul att ni hör av er någon gång. Fast det passar väl bara när ni har något att tjäna på det!




Det är svårt att känna lycka när allt börjar trycka.
 Jag vill berusa mig själv och aldrig nyktra!                                                  







låt mig bara va!

Idag är det verkligen inte min dag, är på riktigt kasst humör. Inte så ovanligt dock, jag tycker jag är det alltför ofta nuförtiden. Jag är så trött på sommarlovet redan, vill börja skolan, gå mitt sista år och sen säga hejdå till Falkenberg och dra härifrån!
Ska ut och övningsköra med pappa sen, och antagligen kommer det gå skitdåligt och så kommer dagen kännas ännu sunkigare.

Fan, vad jag är gnällig idag!

Jag vill supa till det och inte nyktra igen! -.-

Jag hatar förkylning!

Fy bubblan vad förkyld jag är! Har ont i huvudet och det värker i hela kroppen. Uttråkad till tusen är jag också!
Förresten, mitt nya nyttiga liv har redan gått åt fanders. Det är verkligen inte min grej. Man lever ju bara en gång! Jag har ingen motivation eller ork till att börja träna och leva sundare just nu, så jag tänker fortsätta leva som jag gjort den senaste tiden. Dör jag i förtid så är det inte hela världen, vi ska alla dö någon gång!

Tänkte fylla på min mobil nu, pengarna har redan tagit slut igen. Jag är fan SMS-beroende(!)
Nehe, en kopp té och sängen låter lockande!

Over and out!

söndag

Vaknade upp för en knapp timme sen, med världens jävla förkylning. Fy fan säger jag bara! Har sjukt ont i halsen också, kan knappt svälja ner några klunkar vatten. Sitter och äter en mosad banan nu, det var det ända som gick ner.
Det blev iaf krogen igår, jag kom in ;) Inte för att det var så jätte roligt, jag kände mig rätt seg och trött. Träffade lite folk ute, bla. Mikael, det var kul att träffa han, man ser ju inte han så ofta nu när han gör lumpen.

Idag händer det nog inget speciellt, ska övningsköra lite med pappa bara. Helst vill jag hemifrån, men vart ska man ta vägen?! Det finns ingenstans för mig att ta vägen..

Nu måste jag snyta mig!

lördag kväll

Jasmine ringde och ville hitta på något, och eftersom jag inte hade några planer för kvällen, kunde tajmingen inte vara bättre :)
Har duschat och gjort mig iordning, och ska snart äta. Sen skulle hon nog komma hit. Det händer ju inte så mycket i Fbg, så vi tänkte dra in på krogen. Jag har ju dock inte fyllt 18 än, men vi får väl hoppas att turen är på min sida idag!

Nu ska jag käka, om jag kan få ner något överhuvudtaget, fan vad ont det gör i min hals :S

Trevlig kväll!

Hemma igen! I vanliga fall är jag inte så förtjust i att cykla, rättare sagt jag hatar det. Men som idag, hyfsat fint väder, vindstilla, och jag var i stort behov av att vara ensam, är det rikigt skönt att cykla en sväng. Man får rensa tankarna lite, vilket jag behövde idag. Inte för att jag fått så värst mycket perspektiv på dom nu. Jag kom bara fram till en sak:

Ni kan fan dra åt helvete, båda två!

Förstår inte vad jag har gjort för fel eftersom ni är så jävla förbannade på mig hela tiden. I april månad vände allt, och sen dess har jag bara varit ett stort problem för er.


I want someone to love me without being told..

headline

Ska alldeles strax cykla in till stan och lämna tillbaka en hyrfilm, och hämta ut medicin på Apoteket. Efter det tänkte jag dra hem till m&m och fika.
Íkväll hoppas jag på något riktigt kul, hade velat träffa resten av spice girls, jag saknar er!
Jag har sjukt ont i halsen idag, jag hoppas verkligen inte att det blir värre.

Måste dra nu, hörs sen!

hemkommen!

Kom precis hem från Varberg, har varit där sen igår kväll. Jätte trevligt har jag haft det, dock är jag väldigt trött nu. Ikväll vet jag inte vad som händer, de flesta verkar upptagna med annat. Helst hade jag bara gått och lagt mig, men det är fredag och jag är festsugen. Fast tror jag bara kommer stanna hemma ikväll, jag är nog inte så roligt sällskap ikväll känns det som.

Trevlig kväll på er allesammans!

äntligen tittar solen fram!

Solen är framme och bikini har åkt på, wohoo! Jag älskar solen ♥ Dessvärre har jag inte tålamod nog till att ligga och sola, det är inte riktigt min grej, blir så sjukt rastlös.
Har verkligen inte gjort ett skit idag, bara städat lite och sen fördrivit tiden med att inte göra.. hm någonting :P

Ikväll är jag inte riktigt säker på vad som händer, hoppas dock på en grej. Säger inte vad, för man vet ju aldrig vem som läser bloggen, och det kan nog bli ett jävla liv ifall jag säger vad. Men jag hoppas iaf :)

Nu ska jag gömma mina cider så inte mamma tar dom och dricker upp dom ikväll, haha! Det borde vara tvärtom! ;)

You're the one - Tracy Chapman


gnäll hela dagen lång!

Hejhej!

Idag kom jag upp alldeles för sent, inte för att jag har några planer under dagen, men mamma blir lite tjurig när jag sover för länge. Hon har gnällt på mig ända sedan jag gick upp, så nu tänkte jag städa lite här hemma, och se om det får henne på bättre humör.

Skriver sen, see ya!

uttråkad

Ledig imorgon också! Tråkigt som fan, för det finns verkligen ingenting att göra. Imorgon är i alla fall mamma ledig, så ska tjata på henne om att få övningsköra en sväng. Dock så blir jag utslängd vid sju tiden för då kommer hennes väninnor hit, dom ska käka och förfesta här innan Popquiz på Harrys. Skit också, jag som ville dit :/
Jag hoppas på bra väder imon, då ska här minsann solas. Fläsket har börjat blekna! Det är så typiskt, här gick man och köpte ny bikni så blir det skitväder på en gång och man får inte använda den.

Ska fixa mig lite té, börjar få ont i halsen!

mitt liv!

Stan med T var trevligt, dock hade stackarn feber, men envis som hon är så ger hon sig ut ändå. Jag köpte inget puder, det jag vill ha verkar inte göras längre, så jag orkade inte prova mig fram till ett annat.
Har precis diskat upp efter maten, det blev tacos, så jäkla gott. Äter alltid för mycket när det lagas, känns som att magen är nära bristningsgränsen nu!

Är på lite halvtaskigt humör nu, ovanligt va?! Allt för många personer lägger sig i mitt liv och hur jag sköter det. Det haglar alltid en massa åsikter när jag har gjort något. Jag pallar inte lyssna! Jag gör väl ändå vad jag vill, är det inte mitt liv?

Tror jag ska ut och gå en promenad, man får passa på när det är fint väder (typiskt, eftersom jag inte ska jobba imorgon!!).

Puss!

stan idag med!

Det verkar som om det inte blir något gym för mig idag, inte så förvånad precis :P
Tessan ringde för en stund sen, hon ville in till stan och kolla på jeans, så jag hänkar på. Vi ska ta bussen halv fyra, så det är väl dags för mig att göra mig iordning. Jag behöver köpa ett nytt puder, mitt börjar ta slut. Dock är det ju lite knapert med pengar(!)

nehe nu får jag sätta igång!

"smilegubbe"

Jag går runt med fånigt flin på mina läppar hela tiden. Hur mycket jag än anstänger mig så kan jag inte få bort, jag vill inte få bort det! Åh, jag är så glad!!  :D


Jaha, vad ska man göra idag då?! Gick upp för två timmar sen typ, och sen dess bara degat framför tvn. Funderar på om jag skulle städa mitt rum, det är rätt så dammigt. Sen ska jag nog till gymmet också, men inte förens senare idag. Ska nog gå bort till m&m och säga hej med!

Vad ska ni göra?!


hard work work NOT!

Inget jobb imorgon heller, jag tror jag smäller av!! Nu har jag gått miste om nästan 1000 spänn bara för detta jävla pissväder.
Vad ska jag nu göra hela dagen imorgon?! Någon som har ett förslag?!

Rihanna - disturbia

Har ni hört den nya låten med Rihanna från hennes nya album Reloaded? Disturbia heter den, sjuuukt bra!

Snyggaste klockan någonsin!

Jag är förälskad!
Tritoni har ju världens snyggaste klocka jag någonsin skådat:



bild från Tritoni.se

Gud vad läcker! Jag bara måste ha den när jag fått lön!!

igång med träningsdagboken igen.

Om jag nu har tänkt ta tag i träningen och sätta igång på allvar igen, får jag väl ta och börja skriva träningsdagbok igen. Det blev ju som sagt inte ett så långt och hårt pass idag som jag egentligen hade behövt, men det var bättre än ingenting. Först tog jag ryggen, och sedan bröstet och avslutade med (lite) mage. Tog lite tyngre vikter idag än vad jag brukar göra i vanliga fall, och jag tog mindre repetioner. Kommer antagligen ha världens träningsvärk imorgon! Blir det inget jobb för min del imorgon, ska jag till gymmet och träna ben/rumpa och (mycket) mage!

Jag klarade av det!

Hemma igen efter en visit på gymmet och fika på Falkmanska.
Det blev dock inte ett sådant rejält pass jag egentligen hade tänkt mig, körde bara överdelen (bröst/rygg) och lite mage. Men det blev iaf en rejäl promenad, vi gick från stan ut till Klitte.
Efter vi hade gymmat tog vi bussen in till stan, och satte oss på Falkmanska. Är riktigt stolt över mig själv, jag klarade av att avstå från något bakverk och kaffe, istället fick det bli en kyckling/curry baguette och jordgubbsté.
Nu sitter jag och lyssnar på Mötley crue (haha) och är sjukt uttråkad. Funderar på om jag skulle ta och läsa lite i teoriboken.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, inget speciellt skulle jag tro. Imon hoppas jag på att jag ska jobba, jag pallar inte gå här hemma och glo när mina vänner jobbar & sliter :/

Äh, det får bli teoriboken!

Tisdag

Godmorgon!

Ska ta bussen om några minuter in till stan, för att möta upp T och sedan dra till gymmet. Ska bli riktigt gött att få röra lite på sig :)

Hörs senare!

Mitt nya nyttiga liv!

Från och med imorgon börjar mitt nya nyttiga och bättre liv! Ni skrattar säkert nu, och tänker "sure, hur många ggr har man inte sagt så till sig själv?", men jag ska fan försöka.
Jag ska träna mycket mer på gymmet, minst 1 gång i veckan (jag börjar lugnt med inte för stora krav, då kommer det inte bli något alls i slutändan) och med konditionsträning 1 dag i veckan. Funderar även på ifall jag ska börja styrketräna på ett annat sätt än vad jag brukar. Jag brukar köra med inte allt för tunga vikter, och många rep. men nu funderar jag istället på att köra med lite tyngre vikter och mindre rep. Ska tänka över det till imorgon, och se då. Det skulle vara intressant och se hur det skulle gå, är dock lite rädd för att jag ska få för stor muskelmassa. Men man får väl prova sig fram :)

Fikaälskare♥ som jag är, tänker jag inte gå ut stenhårt och förbjuda allt som är sött, men jag måste verkligen dra ner på det. På senaste tiden har det blivit lite för mycket glass och pajer.. Jag måste börja äta mer grönsaker, och bättre frukost. Frukt måste jag verkligen börja äta mer!          

Jag blir verkligen sur på mig själv när jag tänker på hur mycket jag tränade för några månader sen, då var det styrketräning 3-4 ggr i veckan, och jag mådde skit bra. Tyvärr så tappade jag all lust för ett tag, och har sen dess inte riktigt kommit tillbaka. Men nu ska jag försöka igen!

Wish me good luck !

lumpen?!

Jag känner mig så otroligt lat, och slapp. Jag har inte tränat på jätte länge, fy!
Nu måste jag verkligen ta tag i träningen igen och skärpa till mig. Eftersom jag är inställd på att mönstra när jag fyllt 18, så måste jag verkligen ta tag i det på allvar, om jag fick få en bra befattning, om jag ens ska få göra lumpen.
Är inne på lumpen.se nu och läser om deras olika befattningar. Är riktigt sugen på att göra lumpen som skyttesoldat eller spaningssoldat.
Lumpen har länge varit en stor dröm för mig att få göra, och jag tänker inte gå miste om den chansen bara för att jag är för lat och inte orkar ta mig till gymmet.
Har i alla fall planerat nu att åka till gymmet med Therese imorgon och sen efter det ta en fika i stan. En nyttig fika (existerar det ens?)! Det ska bli ett rejält pass för hela kroppen, jag ska inte prata bort hela passet och bara slöa. Blir det inget jobb denna veckan så måste jag iaf försöka ta mig till gymmet så jag gör något vettigt!

Skärpning Josefin!!

ny design!

Eftersom min header av någon anledning försvunnit, och jag var otroligt trött på min fula design som inte alls var min stil, tyckte jag det var dags att ändra på designen. Det fick bli en rätt enkel och stilren design denna gången!


I'll hope you like it!


trött på allt & alla!

Folk gnäller över så oväsentliga saker. "usch, jag bara jobbar hela tiden" "hoppas jag inte behöver jobba så mycket i sommar" bla bla bla..
Va glada över att ni ens har ett jobb, va glada över att ni tjänar pengar så ni slipper leva på era föräldrar till hösten!
Jag skulle ta vilket jobb som helst nu, jaa till och med BK igen! Det lilla jag kommer tjäna i sommar kommer att gå till mitt körkort, jag kommer inte ens ha råd att betala hela körkortet, vilket betyder att jag kommer bli skyldig mina föräldrar pengar sen. För dom har ingen skyldighet att betala mitt körkort när brorsan payade sitt själv.
Det finns säkert dom som tycker att jag gnäller över oväsentliga saker nu också, men det skiter jag i. Jag pallar inte gå hela denna sommaren utan jobb, jag kommer fan bli deprimerad då. Jag kommer inte kunna unna mig något kul efter sommaren, eller ens under sommaren.

Äh, nu ska jag gå och dö lite grann!

orka.

Hepp, det blev inget jobb idag. Fortsätter vädret såhär blir det inget jobb på hela veckan.
Skit också!
Vad ska man nu göra hela dagen?!

same old feeling.

Vädret blev lite bättre ikväll, så jag passade på att ta en lång promenad. Det var gött att få rensa tankarna lite.. Träffade även på Albin, och snackade lite med honom.
Jobba imorgon då, om dom inte bara skickar hem mig på en gång om det regnar. I sånna fall vet jag inte vad jag ska göra, kanske träna(?) det var ju ett bra tag sen nu..

Är fortfarande på rätt dåligt humör, vet inte vad det är med mig. Har på känn att denna sommaren kommer bli skit, och antagligen är det det som tynger ner mig.

Ska försöka sova nu, tror jag, och se om jag är på bättre humör imorgon!

Natti natti!

Borta?!


Vart har min header tagit vägen?!

JAG HATAR SVERIGE!!!

Jag har panik!! Pratade precis med Linn (arbetskamrat på Strandkanten) och Kim (chefen) har sagt att ifall det är regn i veckan så kommer dom hålla glasskiosken stängd, och det betyder att det inte blir något jobb för mig. Fan!! Om det är regn hela sommaren kommer jag inte ha något jobb, och då får jag inga pengar. Jag måste ha pengar!! Jag ska betala körkortet, och jag hade ju planerat att åka till Thailand och göra mitt projektarbete där som volontärarbetare. Jag är student, och alla studenter vet att vi är väldigt pengaberoende.

Alla mina planer går i kras nu :(


fan.fan.fan.fan

hata söndagar?!

Vaknade för en stund sen ur min underbara dröm. Vaknade upp till en vissen, grå och regnig söndag. Blev rätt så fort på dålig humör! Allt har känns så bra de senaste veckorna, varför känns allt skit nu igen?!

Suck!

Som sagt, skitväder idag, har inte en aning om vad jag ska göra. Ska kolla med mamma om vi kan dra in till stan och hyra en film och köpa något gott..

So long!

hemma från Öland

Öland blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig.. Men emellanåt var det ett jävla ös. Jag har varken ork eller lust som det är nu att berätta om helgen. Men jag kan ju sammanfatta helgen med fyra meningar:

* En sjukt snygg kille vars mobilnr jag glömde att spara (HELVETE)

* Camping full med ungdomar som super!

* En sur och vresig Tommy.

* En jävligt full & glad Josefine!




Jag är på väldigt dåligt humör, det är lördag kväll och jag är ensam hemma, men inget att hitta på eller någon att va med. Jag ska med stort nöje hoppa in i duschen nu och dränka mina sorger!



FAN jag ville stannat en kväll till!!!!!

Nu åker vi!!

Nu är det dags för mig att sova, kl. sju imorgon bitti åker vi!
Fan vad kul jag ska ha!!!


Trevlig midsommar på er! :)

husliga josefine

Okej, det blir Öland tidigt imorgon bitti istället! Gött, då får jag en natt sömn till iaf..
Jag ska vara riktig huslig av mig idag, jag ska städa, tvätta, stryka och laga mat(!)
Tommy jobbar till kl 10 ikväll, sen ska han sova här. Hm, jaa det kanske inte bli så mycket sömn inatt trots allt ;) Han får nog ta sängen i datarummet, hehe!

Nu ska jag göra det bästa jag vet, FIKA

Godmorgon?!

Godmorgon people!
Grått och trist väder idag med, men det gör inte mig någonting, för idag (ikväll/natt) åker vi till Öland, wohoo!!
Är lite lack på min mamma, hon vill inte köpa ut så får ringa brorsan så fixar väl han det förhoppningsvis.
Känner mig så dålig, hade ju tänkt gymma varje dag denna veckan, men jag har inte varit där en enda gång :(  Jag har inte lust att göra någonting i detta tråkiga vädret, jag hoppas verkligen det blir bättre snart, annars är jag rädd att det inte bli så mycket jobb för mig i sommar?!

Ska ta fram och kolla vad jag ska ha med mig, och packa hade jag tänkt.  Annars händer det väl inte så mycket mer idag..

Puss!

SATC med T!

Tommy åkte precis härifrån, han börjar jobba nu kl tio och ska jobba hela natten fram till sex, den stackaren. Kvällen har vi spenderat framför tvn och kollat på SATC (tommy var inte så förtjust i programvalet) med kaffe och kexchoklad, mys! Vi har pratat en massa om Öland, det kommer bli så jävla kul. Tommy har köpt tio flak öl, herregud säger jag bara. Frågade Hanna (lillebrorsans ex) om hon vill hänka på, och hon var sugen. Känner dock att jag måste kolla med Jacob först vad han tycker om det, för jag vet hur jag hade känt det om det hade varit ombytta roller.

Har tänkt fortsätta kolla på SATC, mamma är på Harrys med sina vänninor så jag är ensam hemma. Imon ska jag försöka komma upp hyfsat tidigt, men känner också att jag behöver sova ut då det antagligen inte kommer bli så mycket sömn de kommande dagarna. Sen ska jag väl packa och besöka Systemet med antingen brorsan eller mamma.

Nu kallar tvn på mig ;) Trevlig kväll!

No retards!

Jag är så trött på alla dessa människor som tror sig vara bättre än alla andra. Det snackas alldeles för mycket skit om saker folk inte vet ett skvatt om. Allt för många går runt och klankar ner på andra, och hur dom beter sig, dom har så fullt upp med att snacka en massa, att dom inte märker hur dom själva beter sig. Dom lägger inte märke till att dom beter sig precis likadant som dom personerna dom snackar om.

Blablabla!

Men.. Det är ert problem. Ni kan inte förvänta er att alla ska komma och påpeka det för er, så att ni sedan kan göra något åt det. Öppna upp era ögon!


Jag vill helst inte höra mer, så ni som känner er träffade..  bespara mig ert skitsnack!


korpsvart

jag skulle inte färgat håret svart, det blev alldeles för mörkt :( I vissa ljussken ser det nästan blåsvart ut!
Fan! :(

onsdag

Godmorgon! Idag kom jag upp lite tidigare, halv tio rättare sagt..
Kom på att jag måste till U-mottagningen, bläääh, jag hatar att gå dit. Ska ringa Tess och fråga om hon kan tänka sig att följa med..
Jaha,, idag händer det inte så mycket. "Tror" jag ska till gymmet, och så ska jag raka brorsans hår ikväll, tjejerna vill till Harrys och kolla på matchen, men får se, är inte så sugen. Vi från "landet" passar väl inte heller riktigt in där..

Är inte på blogghumör idag,  bye!

Öland here I come!!

JAG FICK LEEEEEEEEEDIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FAAN VAD KUL DET SKA BLI!!
Måste smsa Jessica när jag sköljt ur hårfärgen, och fråga om hon ska med eller inte. Jag hoppas verkligen det, för jävlar vad det ska röjas i midsommarhelgen!!! :D



Blir det dans kring midsommarstången tro? ;)




Jessica följer tyvärr inte med till Öland, så nu verkar det bli 5 killar, och jag ensam tjej. MEN jag surar fan inte för det, I love guys så jag kommer trivas som fisken i sjön! Wohoo! ;)

villvillvillvill!!

ÅÅÅÅH, varför kan inte jobbet svara?!?!?! Jag vill veta nu om jag får ledigt! Jag vill till Öland!!

fläng i stan!

Jisses vilket fläng det blev i stan.. Efter jag tömt mitt skåp, åkte vi till Ålyckans för att köpa blommor, men nordeakortet krånglande, så vi fick åka och ta ut pengar, men det krånglade överallt, men till slut gick det. En glass med choklad och valnöt slank också ner, mums ;) Kom precis hem, ska äta lite lunch nu hade jag tänkt. Sen måste det dammsugas av här hemma.

Gymmet ikväll, hmm?!

stora som tepåsar!

Idag är påsarna under ögonen stora som bara den, fy vad trött jag är. Kom inte i säng förens halv fyra i morse. Tommy kom hit efter han slutat jobba så kollade vi på film och pratade om Öland. Ååååh jag vill så gärna med dit, kommer bli sjukt roligt!! Hoppas mina arbetsgivare svarar på mitt mail idag!

Mamma kom in och väckte mig för en stund sen, hon tyckte inte jag skulle sova bort hela dagen. Sitter och äter frukost nu, och sen ska jag göra mig iordning, så ska vi åka in till stan. Mamma måste köpa present till sin syster, och jag måste tömma mitt skåp i skolan. Resten av dagen vet jag inte riktigt hur den ska spenderas. Har tänkt städa lite hemma, tjata på mamma om att färga mitt hår, och ikväll kanske jag drar till gymmet. Vi får se..

Nu måste jag ta allergimedicin, jag tror jag smäller av annars, fan vad allergisk jag är. Eller är det förkylning?!

gekås

Precis hemkommen från Gekås typ. Det gick bra att köra dit, men när vi kom till Ullared fick jag värsta chocken, det ösregna, endast 5 grader och ett hageltäcke på 5 cm typ, FY FAN!! När vi åkte hem var det dock fint väder igen..
Mamma köpte lite smågrejor, och ett par svarta adidas shorts till mig.
Det blev Burger King efter allt shoppande, och där jobbade söta lilla Sorto. Haha, jag och mamma fick plusmeny trots att vi inte beställde det, ibland är det minsann bra att känna folket där ;)

Pratade med Tommy precis om midsommar, det lutar åt Öland ifall jag får ledigt från jobbet, eller om jag kan få tag på Linn så vi kan byta pass. Jag hoppas verkligen det, för det hade varit sjukt kul. Öland är värsta suparstället på midsommar!!! :D

Ska dricka kaffe nu!

måndag

Det blev inte alls som planerat! Inget gym, och ingen skola. Istället sov jag länge, och sen har jag bara kollat på tv. Ska fixa till håret nu, och sen käka lite. Antagligen blir det Gekås när mamma kommit hem från jobbet.

Vad gör ni idag?

wohoo!

Ojojoj, vad körningen gick bra innan. Var ute i nästan två timmar och körde med mamma.
Kvällen har jag spenderat framför tvn med brieost och sura bilar, tänkte gå och lägga mig snart, och försöka komma upp tidigt imorgon. Antingen drar jag till gymmet, eller ut och springer en runda. Måste även in till skolan och tömma mitt skåp. När mamma slutat jobbet ska jag köra till Gekås!

Go'natt folket!

Bilder!

Torsdag:


Jonis, Ulle och mormor & morfar!


Ulle, Tommy, lillebrorsan och farsan dricker supergo drink - Absolute Mango med äppeljuice!


Min söta lilla mormor! ♥


Tequilan börjar kännas och jag fjantar mig för fullt!


Födelsedagsbarnet :)

 
Sötnosar!


En fuller men glad lillebror på klassfest!


Här har alkoholen tagit över totalt!


På Jonis också, verkar det som!


Hemma hos Sorto, Hedman är minsann glad att det är sommarlov!

Carolina, Sorto och Martina på Harrys!


Fredag:


Dagen efter var man rätt mör, och efter en bakfyllefrukost på Mcdonalds, blev Robin den stackaren utsatt för en ansiktspenna med Sverigefärgorna!

Vi firade att Jonathan och Ulle förlovat sig (för längesen), och att Jonis fyllt 20 år på restaurang Stranden!

Champange på stranden innan!



Det var rätt så kallt på stranden!

Men kall champange slinker alltid ner!

Jag och pappa!

Stack
ars Ulle fick pappa till bordet!

Äkta Familjen Svensson's humor, haha!

dålig uppdatering.

Lite dålig uppdatering minsann, men det ska det bli ändring på..
Jag har haft en kanonhelg, i fredags var familjen ute och käkade, och det var hyfsat trevligt, pappa blev lite jobbig, men annars så..
Igår jobbade jag, fast vi hade inte så mycket att göra, så vi satt mest och snackade och fjantade oss hela dagen. Jag älskar mina jobbkamrater, dom är sjukt roliga, speciellt min chef :P Skulle jobbat idag också, men eftersom vädret suger så slapp jag. Hade dock gärna jobbat, behöver ju pengarna :/
Spenderade kvällen hos brorsan igår, jag han och tommy kollade först på matchen Sverige-Spanien, sen några filmer. Glass, cola och chips blev det till, inte så konstigt kanske när man är hemma hos Jonis :P
Följde med Tommy hem sen, och vi kollade på tv och snackade fram till fem på morgonen då han skulle till jobbet och han körde hem mig. Så jag gick upp för en timme sen, och har precis ätit "frukost". Ska bara slappa resten av dagen, och köra lite en sväng ikväll.

Bilder från de olika kvällarna de senaste dagarna kommer senare!

en lyckad kväll

Jag hade sjukt roligt igår, vilken jävla kväll. Har aldrig varit så full, haha!
Kvällen började med goa mangodrinkar och go mat här hemma med familjen, sen hem till Sorto en stund, sen till Vallarna, och kvällen slutade på Harry's. Skitskoj hade jag, den kvällen kommer jag leva på länge.
Tyvärr så har man ju dock knepiga kompisar som man emellanåt bara vill pissa på!

Idag sov jag rätt så länge (hemma hos sorto), sen drog vi till Donkan och käkade, och sen cykla jag hem, och jag höll på att bli påkörd flera ggr om, fy fan vad rädd jag var. Drog hem till mormor och målade hennes naglar, sen åkte jag med Tommy till brorsan och käkade smörgåstårta, och nu gör jag mig iordning. Ikväll ska familjen ut och äta på restaurang!


Trevlig kväll people!

partyparty


Fest på skolavslutnigen hos Marika för exakt ett år sen, vilken härlig kväll, hoppas denna kvällen blir lika lyckad!!

GRATTIS JONATHAN!!

Grattis brorsan på 20 års dagen!

Jonathan genom åren:










Önskar scanen hade funkat så hade ni fått se hur han såg ut som liten, då han var blond och jävlig, men söt som fan. Har tyvärr inga bilder på han i nutid, när han är rakad och en stor tattoo på ena armen :P

Jag älskar dig brorsan ♥

SOMMARLOV!!!!

ÄNTLIGEN sommarlov!!! Fan vad underbart, inget pluggande på 10 veckor!!! :D
Är jätte nöjd med mina betyg, förutom mitt VG i medicin. Fick MVG i specialidrott A, samhällskunskap A, socialpsykiatri och filosofi A, resten VG förutom i matematik B där jag fick IG. Fick även en premie, 200 kr, för att jag varit engagerad i skolrådet, och tagit ansvar för mina klasskamrater, haha ;)

Ikväll blir det först käk här hemma, sen bär det av till Sorto och sen kanske Vallarna(?). Festa som fan ska jag iaf!!!

BTW!



GRATTIS BRORSAN!!!



 En glad Josefine, som ska avnjuta 10 veckors underbart sommarlov!!!!!!!!

Visst är min nya svarta jacka snygg? I love it!

Jag börjar alltid tidigt, nu ska jag ta mig en sup!

struts.

Jag är dum i huvudet, helt jävla fuckad. Jag står inte ut med mig själv, jag står inte ut med mina föräldrar. Jag vill inte fylla 18 år, och känna att jag måste ta körkort, och att jag måste gå på krogen varenda helg. Jag står inte ut med alla jävla måsten.
Jag vill inte bo hemma längre! Jag vill ingenting! Jag vill stoppa huvudet i sanden och stanna där tills jag fått ork och lust till att andas.

Jag är så förbannad just nu att jag bara vill slå knytnäven i väggen och skrika.

Åt helvete med mig själv, min familj, skolan, vissa "vänner", åt helvete med allt!!

Soulmate



Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone

Here we are again, circles never end
How do I find the perfect fit
There's enough for everyone
But I'm still waiting in line..

Varberg

Det har varit lite dålig uppdatering, men jag har inte riktigt fått tid över till att blogga.
Igår var jag med Tommy hela dagen, först kollade vi på lillebrorsans klädparad i skolan, sen åkte vi till Varberg för att shoppa kläder till honom, och present till Jonis som fyller 20 år imorgon. Det var en jätte mysig dag, T fick köpt riktigt snygga kläder, och som den gentleman han är, bjöd han mig på lunch :) Var med honom hela kvällen också..

Har varit i Varberg idag också, men nu med Therese. Fick köpt en bikini och en kort svart jacka, har dock inte bestämt mig om jag ska behålla den eller inte. Bilder kommer senare iaf! Jaa förresten, vi har ÄNTLIGEN köpt en ny kamera, en Nikon Coolpix blev det. Skit bra!
Kom precis in efter att ha övningskört en sväng, och det gick pissdåligt. Så är på ett jävla skithumör nu. Jag kommer aldrig få körkort så som jag kör..
Pga. mitt humör och mina päron som bara skäller på varandra, så ska jag nog bara låsa i mig på mitt rum resten av kvällen och käka godis och tjura/deppa.
Imon är det äntligen skolavslutning, och efter den måste jag in till stan och köpa brösttejp och tömma mitt skåp. Därefter ska vi ha lite gäster för Jonis, och sen ska jag till Sorto och fira att sommarlovet börjar. Måtte det bli en bra kväll!!!

See ya!


Tessan provade en skitsnygg byxdress på Surfers Paradise, haha!



Latte och kladdkaka fick det bli när vi fika, mums!


Måndag

Godmorgon!

Idag är jag uppe tidigt, har körlektion om en timme typ, så ska snart börja göra mig iordning.
Det blir inget Vbg eller H-stad idag för det går inga bra bussar så jag hinner inte hem i tid till franskan, och jag måste verkligen gå på lektionen, för vi va aldrig där förra veckan och hon hade lackat som fan, så det är väl säkrast :P
Kanske ska dra till stranden med Therese istället, får se, verkar inte som om att det är så jätte varmt ute idag.

Det blev aldrig att jag stannade hemma igårkväll, efter att jag hade käkat ringde Tommy så kom han hit.
Vi åkte till Petters brygga och gick en promenad och snacka lite, sen åkte vi runt lite, och åkte hem till brorsan och Ulle och sa hej.. Stackarn, det märks att han tycker detta är jobbigt, haha :P
Kom hem runt tolv, så det var direkt i säng!

Måste sätta igång nu, see ya!

trött

Kom hem från jobbet för en halvtimme sen typ, och har världens fetaste huvudvärk -.- Jag mitt kötthuvve har knappt druckit något idag, och det känns nu. Det var skit bra på jobbet idag, hade rätt mycket att göra och jag hade sällskap av Malte, Kim och Yvonnes son, så dagen flöt på bra :)
Kom ur duschen för bara en liten stund sen, och pappa är iväg och hämtar pizzor. Ikväll händer det nog inget speciellt, ska bara softa. ..
Imon har jag körlektion runt tio, och franskalektion vid halv tre. Funderar på om jag ska åka till Varberg eller Halmstad emellan och leta efter en bikini!

Nu orka jag inte sitta här mer..

suck.

Nu är jag där.. Igen..

Ska in till stan snart och ta en glass med Jasmine och Therese!

Bye!


lördag

Det var rätt lamt på jobbet idag, hade inte så mycket att göra så stod mest och bara glodde. Men, det är goa och lättförtjänta pengar ;)
Sitter ute på altanen nu med en öl och väntar på käk. Vad händer ikväll?! Jag är festsugen (som vanligt)), men ingen verkar vara på, så får se hur det blir.


off to work.

Dags att åka till jobbet igen, och jag är sjukt trött. Kunde inte somna inatt, vet inte varför.
Hoppas dagen går fort, och vi har mycket att göra, annars kommer det bli en seg dag!

Vad ska ni göra för trevligt?

mys med päronen!

Jag har haft en skittrevlig fredagskväll, sitter och dricker vin och kaffe och käka choklad med mina kära föräldrar på altanen. Det är så härlig för käften går i ett på oss alla tre, och det är väääldigt ovanligt. Såna här kvällar uppskattar jag till tusen :)

Hade dock gärna varit i Sölvesborg på Sweden Rock med Tommy, fy fan vad kul dom måste ha!
Ska jobba imon också, börjar ju dock inte förens halv elva (soft), men ska ändå ta det lugnt. Tjejerna var upptagna med annat och ville/kunde inte ses. Förhoppningsvis träffas vi imon, tror dock att det inte blir någon mer dricka för mig. Tre dagar i rad nu, det känns i skallen!


Förresten, fick pengar av pappa innan, WOHOO, jag ska köpa en ny bikini och kanske skor också, har sett ett par skitsnygga gladiatorsandaler på Kullens skor som jag vill ha.

Ska checka tv nu, pössheej!

studentfest!

Studentfest hos min kusin Axel igår, ojojoj vilken fest säger jag bara!! Jag hade något sjukt kul, det trodde jag aldrig.
Vi kusiner ses aldrig, vi hälsar knappt på varandra på stan, men igår så, då tog vi igen allt och det blev en skit lyckad kväll. En massa öldrickande och go mat. Runt halv tio, tio, körde mamma in mig och storebrorsan till stan, där "våldtäcktsbussen" hämtade upp oss, och så åkte vi till Långås Louge. Det märktes att brorsan tyckte det var sådär att ha med mig, för jag och Tommy hade det rätt så mysigt emellanåt ;) hahaha!
I vanen blev det ännu mer öldrickande, och jag var la hemma runt tre.

Det var rätt så jobbigt att gå upp i morse, men jag skulle ju jobba så var tvungen. Slutade jobba vid fem, så har varit hemma en stund nu. Det var skittrevligt på jobbet, och rätt soft.
Väntar på att grillningen ska sätta igång, så ska jag käka. Ikväll har jag inte en aning om vad som händer, tänkte ringa Johanna x2 nu!

Trevlig kväll!

en lyckad kväll!

Kvällen blev lyckad som bara den igår, tycker jag ^^, Tyvärr så kunde inte Jessi komma..
Vi möttes vid Tullbron, och jag och Tessan stack iväg och köpte pizza, sedan slog vi oss ner vid ätran
och njöt av livet. Pizza och en kall öl, med fin utsikt och världens bästa vänner, kan det bli bättre?!
Efter lite öl och cider-drickande blev vi en aning uttråkade och gick till Vallarna och "lekte", och efter ett tag
kom Tommy och hans kompis Tobbe och gjorde oss sällskap. Dom ringde senare efter "Våldtäcksbussen"
och så åkte vi runt i den resten av kvällen, haha. Trångt som fan, och mycket ölspillande, men jag hade skit
kul. Hoppas ni också hade det, tjejer! Stackars Tessan bara som alltid ska bli så jävla allergisk :(

 

Nu ska jag snart in till stan/skolan och kolla på studenternas avslutning. Ikväll blir det studentfest hos min kusin!
Blir nog inget festande ikväll, för ska jobba imorgon.
Måste göra mig iordning nu, Puss hej och stort grattis till alla studenter!! :D

Akupunktur.

På medicinen idag fick jag prova på akupunktur, och TENS-stimulering. Coolt, säger jag bara ^^,

  

Kom precis innanför dörren, var smakråd åt mamma och lillebrorsan när dom köpte kläder, och sen bar det av hem till brorsan i vinbergs kyrkby och sa hej och fjäska till mig några öl ;)
Om en liten stund ska vi tjejer in till stan och picknicka lite vid ätran och supa till det, härligt!!

Skolan..

Godmorgon!

Sitter i skolan, sjuuuuukt tråkigt. Vill ner till stranden.
Har inte gjort ett skit hitills, haft lite betyg snack och sånt bara. Efter lunchen är det medicinsk grundkurs och då ska vi antagligen inte göra ett skit då heller. Har franska vid tre och den måste jag gå på, så kan inte dra hem.
Vadå FETT onödig skoldag?!!


Emotionell.

Fy & bläh, kollade precis på bilderna från Sthlms-resan vi gjorde med klassen, och trots att jag inte vill så blir jag en aning känslosam.
Jag hade så sjukt kul där, så mycket som jag skrattade under de dagarna, har jag aldrig någonsin skrattat. Och jag tror heller att jag aldrig kommer komma Folke så nära igen.

Vänner är så viktiga, och jag har verkligen mist en bra vän. Visst, vi har haft våra up & down's och han har sårat mig som fan, men innan allt det där hände, så betydde han väldigt mycket för mig. Jag har kunnat säga allt till honom, öppna upp mig totalt, och jag har kunnat vara mig själv med honom. Det är så få personer jag kan vara det med, och det gäller att ta vara på dem.
Jag förstod rätt tidigt att det inte var meningen att det skulle vara jag och Folke, och det glädjer mig som fan att han har hittat tillbaka till sin tjej. Men jag saknar min vän och klasskamrat!
Nuförtiden är det bara jobbigt att gå till skolan, och träffa honom, för vi pratar inte med varandra, och när vi väl gör det, är ingen av oss trevliga mot varandra. Jag vill gå till och hem från skolan med ett leende på läpparna, och känna att jag trivs i skolan och har världens bästa klasskamrat, som jag kände förut. Nu är allt bara pest & pina!




MissPink

Fasiken, vad det svider på min kropp. En heldag på stranden, och man snålar med sollotionen har sina konsekvenser. Grisröda lår och vader har jag nu, kan knappt sitta ordentligt. Jag har till och med bränt mina knän?!!
Men det är värt det, det är en del av sommaren ;) Jag har haft en skit go dag på stranden med Tess, Jonna och Hedman, och Mikael (hedmans kompis(?) ). Var nere redan vid halv elva och kom hem för en stund sen. Innan stranden var jag på gymmet och tränade en stund, det gick helt okej, var inte så jätte motiverad.
Hade ju även körskolan idag, och det gick bra där också.

Ska in i duschen nu och äntligen få bort saltet, sen ska jag käka och antagligen bara slappa.
Puss!


Stranden

Vilken härlig dag jag har haft idag! Skippade franskan vid tre och drog istället ner till stranden med Therese, Jonna och Hedman, även Mikael kom förbi och gjorde oss sällskap. Mycket trevligt måste jag säga! DOCK så gillar jag inte känslan jag har i magen nu, jag blir galen på mig själv. Jag verkar dras till "förbjuden frukt" ;)

Kom hem för en timme sen typ, och har precis ätit världens goaste pastasallad med soltorkade tomater, fetaost och starka korvar, mums ^^,
Hade egentligen behövt övningsköra ikväll, men varken jag eller mamma orkar när det är så varmt ute. Istället ska jag skriva rent mina kontaktannonser och skicka iväg mig artikel, sen får jag se vad jag gör resten av kvällen.

Imon är det körskolan tidigt på morgon, därefter gymmet och sedan direkt ner på stranden och ligga där med tjejerna och steka resten av dagen. Kan det bli bättre?!

wrooom!

Idag gick det bra mycket bättre när jag övningskörde med mamma, jag var mycket lugnare och vi skrek inte på varandra :P Ska köra imorgon också, för på tisdag har jag körlektion på körskolan igen!
Svenskaarbetet är ivägskickat, tänkte skriva färdigt min fördjupning om OCD (tvångsyndrom) till socialpsykiatrin, så slipper jag det i veckan.

Vad händer imorgon? Är ju ledig, vill ni till stranden girls?!


fortfarande plugg kvar!

Nu räcker det med solning idag för min del, så roligt är det inte. Jag blir bara så sjukt rastlös!
Har ett svenskaarbete som ska in imorgon, och jag har inte börjat på det än, kanske dags att göra det nu?!
Imon börjar jag inte förens vid halv tre, så jag är sugen på att hitta på något ikväll, men jag vet ju hur dom andra är, så det blir la inget. Mikael kanske vill ses?! Man kan ju alltid hoppas :)

Nehe, jag får la sätta igång nu med svenskan..

Vad gör ni i det fina vädret?

forever

Ligger ute i solen och lyssnar på denna underbara låten;



Jag älskar Chris Brown ♥

RSS 2.0