moviestar, oh mooooviestar!

Godmorgon!

Åh, vilken kväll det blev igår! Okej, kanske inte riktigt så rolig som man hade förväntat sig, mestadels av kvällen bestod av att vänta en massa, men efter några glas rödvin för min del blev det riktigt roligt. Så som slutsats blev det en jävligt lyckad och rolig kväll! Och utan att skryta så tycker jag att jag var sjukt snygg också för den delen (haha!).
Först kom tjejerna och deras baldejter hit så förfesta vi lite med champange och jordgubbar och annat gott plock och sedan blev vi hämtade här och körde till Strandbaden. Allt som allt var vi tydligen 483 st. på balen så det kanske inte var så konstigt att man fick vänta.

Jag gick upp för en liten stund sen och här är underbart väder ute. Idag ska vi ses i stan för fika/lunch och prata om gårdagen, sen blir det till att gassa i solen!
Bilder från balen kommer senare, sötnosar!


http://tv.hn.se/player/play/90067 -
Kolla in mig och Birger när vi blev intervjuade och filmade av HN:s webbtv! Mooooviestars ;)

Promtime!

Provet avklarat (gick bättre än väntat..) och håret är fixat. Det tog bara en timme så nu har jag helt plötsligt tid att ta det lugnt, härligt! :D
Faaaan vad denna dagen ska bli rolig, nu vill jag att klockan ska bli halv fyra och att folket börjar ramla in!


stressad

fuck, fuck fuck! Jag kan ingenting inför provet imorgon. Birger kom hit och snacka lite om balen imorgon, så då försvann där två timmars pluggande. Sen behövde jag fixa mina naglar och använda B.U.S-servetterna så tiden har bara runnit iväg. Har suttit i ungefär en timme nu, men det vill verkligen inte sätta sig.

Imorgon har jag en fullspäckad dag framför mig! Först åka till skolan vid halv nio och göra provet, sen skynda mig hem och duscha och vid tolv åka till frisören och fixa frisyren. Är förhoppningsvis färdig vid två och måste jag hem och sminka mig och fixa det sista. Vid halv fyra, fyra kommer tjejerna hit med sina baldejter så ska vi förfesta det lite innan bilarna hämtar upp oss halv sex och kör oss till balen.

Nämnde jag att jag har jätte ont i bröstkorgen, fryser, mår illa och har huvudvärk?! Jepp, jag är nervös som bara den för morgondagen...


Fbg:s Unga BRÅ

Kickoffen med Unga BRÅ igår blev såå lyckad! Vi kom fram till många bra ideér, och vi hade det jätte trevligt. Känns så kul att vi äntligen börjar få igång det. Direkt efter kickoffen som var slut rätt sent åkte jag till en kompis där jag även sov över, kom runt halv tio imorse och då satte jag igång och pluggade inför morgondagens prov i samhäll b. kriminologi. sjukt svårt..
Jag har även varit i skolan och gått på min sista engelskalektion för resten av mitt liv (!), fick även reda på att jag får VG i betyg, härligt!
Sitter och pluggar inför provet nu också, vad som händer ikväll vet jag inte riktigt. Antagligen bara ta det lugnt för morgon är det en stor dag, BALEN!!!!! :D

kickoff

Kom nästan precis hem från stan! Har varit och kollat på bilen vi ska åka i på fredag, köpt vattenfast mascara till studenten, köpt champange till fredag samt lunchat på Stålboms med mammsen. Ska snart iväg igen på kickoff med Unga BRÅ, vi ska ha lite utbildning m.m. samt äta pizza! Ska bli trevligt!

Got to go, kram!

friluftsliv i Fegen..

Herregud vad skönt det är att vara hemma igen efter ett dygn ute i vildmarken. När vi anlände till Fegen hade vi alla nog trott att vi bara skulle packa ur och sen paddla någon timme och sen resa tält etc. Men icke! All packning skulle ner i kanoterna och vi började paddla mot en ö mitt ute på sjön. Fy fan! Vi paddla i ca tre timmar och efter många svordomar från mitt hål var vi äntligen framme. Väl där reste vi tälten, fixade mat och tände eld.
 Eftersom vi var framme rätt sen flöt kvällen på rätt fort, men vi kom ändå inte i säng förens vid halv ett. Vi låg sex tjejer i ett tält som kändes som ett 4manna-tält. Men jag sov rätt gött ändå! Vi åkte upp redan sju på morgonen och vi började paddla hemåt igen runt åtta.
Det var otroligt skönt när man väl var hemma igen och jag däckade i sängen och sov gött i nästan tre timmar. Nu är jag dock pigg som bara den, men ska snart bege mig igen till ett mysigare sovställe! :)

Go'natt gott folk!

helgens bestyr.

Hej på er!

Lite dålig uppdatering, men jag börjar bli lite smått trött på att blogga. Förstår inte hur Blondinbella, Kenza och alla de andra jätte stora bloggarna orkar skriva så mycket varje dag. Fast hade jag fått de pengar de får, hade man nog mer än gärna bloggat..
Hur har min helg varit då?! Helt kanon! I fredags åkte jag hem till en kompis på kvällen och drack lite öl och softa, sov där och vi umgick fram på eftermiddagen igår också, sen blev det lite solning och packning inför idag. Vi träffades sen på kvällen igen och då gav vi oss ut i hans bil och åkte ner till Långasand och han käkade och jag drack kaffe. Ett jätte mysigt ställe, vill dit igen och sitta där och dricka vin! Kom hem rätt sent så unnande mig en lång sovmorgon idag. Ska ju ut på äventyr med skolan idag! Vi ska åka till Fegen och tälta och paddla kanot. Det är en tredjedel av vårt betyg typ så man måste verkligen följa med. Det ska faktiskt bli rätt kul, förutom tältningen då, usch!

Ska snart hoppa in i duschen och sen packa det sista, vi åker inte för ens halv tre och kommer hem imorgon runt middag igen!

Ha det fint allesammans!


6 dagar kvar till balen, och 12 dagar kvar till STUDENTEN!!!!!!

people always care.

Nu är jag hemma igen efter en dags jobbande! Var riktigt kul idag, och jag hittar till alla brukare typ också, hade väl inte fullt så dåligt lokalsinne som jag trodde.
Nu sitter jag och läser lite bloggar och tar det lugnt. Är en aning irriterad för en sak så försöker lugna ner mig lite. Ikväll har jag inte en aning om vad som händer. Jag får se helt enkelt..

Inte så mycket att uppdatera om, så vi hörs imorgon istället!

avslutningsmiddag på Socitén

Fy för bakfylla! Så fort man blandar mår man skit dagen efter.. Fast jag antar att Victoria antagligen mår ännu sämre, haha ;)
Kvällen igår rätt så lyckad, maten var god, jag hade trevligt folk runt omkring mig och det blev även lite dans. Dock blev det väl inte riktigt så roligt som man hade hoppats på, så jag åkte hem redan vid elva tiden.
Idag tänker jag bara ta det lugnt, mamma åker till jobbet snart och då blir jag ensam. Ska städa lite och eventuellt plugga. Härligt med två lediga dagar denna veckan, fast iofs imorgon ska jag jobba och på söndag ska jag ut på friluftsliv med skolan och vi som har läst idrott/hälsa b. Vi ska tälta och paddla kanoten till måndagen.. Ser väl inte precis fram emot det. Känns sådär om man ramlar i vattnet (panik!!) och blir förkyld eller får en massa myggbett till balen. Bara en vecka kvar tills dess ju!!!

streeessad.

Stress stress stress! Jag trodde aldrig jag skulle komma upp i morse. Det gick jätte bra att gå bredvid på jobbet igår, dock hade jag ju tänkt att jag skulle plugga en stund in på natten så jag slapp det idag men jag var alldeles för trött och jag var det fortfarande i morse och försov mig. Nu måste jag duscha, småfixa mig lite inför ikväll och sen åka till skolan halv tolv. Har prov i arbetsmiljö och säkerhet idag så måste hinna plugga lite inför det också, känner mig inte alls förberedd. Har inlämning också men den är jag inte färdig med.. suck!!
Direkt efter skolan måste jag hem och göra mig iordning sen åka till Vickan och förfesta lite för sen är det avslutningsmiddag för alla treor och lärare på Socitén i Varberg, ska bli jätte trevligt!

Vi hörs nog inte först förens imorgon! Ciao!

skolkis.

Fy skäms på mig! En riktig skolkis har jag blivit nu de sista veckorna. Det är bara pest och pina att gå till skolan och jag kommer på alla möjliga ursäkter för att slippa. Idag var ursäkten att vi skulle kolla på film, så jag tyckte det var bättre att jag satt hemma och plugga inför provet imorgon.
Har suttit och pluggat sen klockan nio, och tar en liten paus nu. Tänkte hoppa in i duschen och fräscha till mig och sen fortsätta med pluggandet. Sen måste jag fixa mig middag (flygande jacob står på menyn!) och kvart i fyra ska jag vara på jobbet (hemtjänsten..) och gå bredvid ikväll. Är inte så jätte sugen på det, rätt nervös faktiskt, men det ska nog gå bra!
 
Vi hörs kanske ikväll annars imorgon!

det finns så mycket annat som lockar.

Det gick visst inte så bra med pluggandet. Istället åkte jag till brorsan och Ulle efter att jag lämnat pappa och är fortfarande här. Ska snart köra till apoteket iaf och sen hämta mamma på jobbet. Sen måste jag hem och plugga lite för vi ska tillbaka hit halv fem och grilla.

Märks det att jag tröttnat på skolan?! Jag som allltid satt skolan i första hand framför allt annat..

alltid trevligt.

Gårkvällen spenderades inte alls hemma som det var tänkt, istället hämtade en hm. ja vad ska man kalla honom?! en nyfunnen vän (mammas förttjänst!) upp mig och så åkte vi hem till honom och kollade på Eurovision. En riktigt trevlig kväll blev det! Alltid kul att lära känna nya människor!
Snart ska jag köra pappa till tågstationen, han ska tillbaka till Norge redan och kommer inte hem för ens till min bal. Efter att jag kört honom måste jag sätta mig och göra färdigt min sista och avgörande uppgift i etik och livsfrågor.
Jag har en dag full av plugg framför mig som vanligt alltså..

Vi hörs!

plugghelg.

Vad härligt med helg igen! Inte för att jag har en så värst rolig helg att se fram emot, men ändå. Igår tog jag det bara lugnt här hemma, hämtade även pappa i Halmstad vid elva tiden på kvällen.
Jag har varit uppe en bra stund nu, och har precis satt igång med pluggandet. Har rätt mycket till nästa vecka så ska försöka få gjort så mycket som möjligt idag så jag slipper stressa i veckan.

Vad ska ni göra denna lördagen?!

iväg skickat och klart!

Nu är det äntligen färdigt det där jäkla projektarbetet!! Ska bli helt underbart att kunna lägga sig det bakom sig! Fast nu lär man väl gå och oroa sig över om det blir godkänt eller inte?!

Jaja, nu är det bara att hugga in på resten av högen av plugg...

counting down.

Förkylning på gång.. Igen!.. Har redan varit förkyld tre gånger detta året typ..
Igår blev det en riktigt trevlig dag. Vickan kom hit vid tio så åkte vi till Varberg för lite shopping, jag hittade en klänning på Gina Tricot till avslutningsmiddagen nästa vecka. Jag tyckte den blev jätte snygg till mina nya gladiatorklackar, men det tyckte inte mamma som vanligt..
Direkt efter Vbg blev det frisören där jag färgade håret och vi bestämde lite kring min uppsättning till balen.
Vid nio tiden hämtade Birger upp mig och så åkte vi hem till Vickan och han slingade och klippte håret. Det var lite smått drygt att behöva sitta där och glo på i nästan två timmar, men men..

Nu blir det att lägga sig i solen och steeka + plugga!

äntliiiiiiigen!!

Äntligen äntligen äntligen.... har jag fått min balklänning!!
Det var fan på tiden, för de har haft den sen den 19 feb. och jag har varit livrädd att de råkat ha sönder den eller något.
Men nu har jag äntligen fått den och den satt... perfekt!


Ååh, jag vill på bal nuuuuuu!!

fuck school?!

Nu börjar jag bli riktigt less på att behöva lägga all min lediga tid på att plugga. Hur mycket jag än läser och skriver och lämnar in så verkar det aldrig ta slut?! Fick ännu en uppgift till idag, en extrauppgift i rättskunskap för hon vet inte vilket betyg hon ska sätta.. suck!
Jag slutade iaf redan vid tolv idag och då tog jag en liten sväng i stan, letar efter något att ha på mig till Vårfesten i Vbg nästa vecka, men där fanns verkligen ingenting. Det får nog bli Varberg en snabbis på torsdag innan jag ska till frisören.

Nehe, plugga var det ja..

Vi hörs!




jag saknar dig..

födelsedagsfika at Vix!

Jag har precis kommit hem efter att varit ute och fixat lite saker med mamma, bla. tårta och ekipage åt min klass + turism till studentdagen!!
Nu ska jag iväg till Victoria och ge henne min present samt fika lite, jag har bakat en smarrig (förhoppningsvis) morotskaka!

kram

vickan 19 år!!

Precis hemkommen från idrotten och min enda skollektion idag, gött! Jag kollade på film med Birger och hans kompisar igår, men det blev ändå inte så jätte sent men är trots det sjukt trött idag. Antar att det sitter i lite fortfarande sen lördagen..
Nu tänkte jag iaf hoppa in i duschen, sen ska jag fixa mig lite frukost och sätta mig och plugga.

Förresten, ett stort grattis till Victoria som blir 19 år idag!! ♥

den perfekta dagen/kvällen.

Jag vet inte hur jag ska beskriva Fegenfesten! Den var helt otrolig, jag har inte haft så kul på länge (säger jag typ varje gång jag varit ute..). Jag drack och dansade hela kvällen, var så tråkigt när kvällen tog slut, kände som att jag kunde hållt på flera timmar till. Lätt att det blir Fegenfesten nästa år också!
Jag är iaf helt död idag då det blev alldeles för mycket av det goda igår (drickan var sjukt billig, öl/cider och shottar för endast 20 kr!!), ont i hela kroppen har jag också. Men det var helt klart värt det! Så idag tänker jag bara ta det lugnt och och plugga lite senare ikväll när huvudvärken släppt sig!


bilder från igår kommer senare eller en annan dag.

KRAM

here we come!

Nu ger jag mig iväg till Fegenfesten med Victoria, Ulle, Jennifer och Johanna! Fan så kul vi ska ha!!
Vi hörs imorgon!

Hoppas ni får en underbar lördag ♥

fegenfesten!!

Wohooo, idag är det en riktigt kalasbra dag! Regnet öser ner utanför och jag orkade inte pallra mig iväg till skolan, men det spelar som helst ingen roll för nu är det klappat och klart att det blir Fegenfesten imorgon :D Har gått och varit småtjurig hela veckan för att det antagligen inte skulle bli av, men nu har farsan erbjudit sig att hämta oss där på natten. Nu jäklar ska det festas!!

Som sagt, jag skippade skolan idag, åkte istället med mami och papi och handlade och besökte bolaget. Nu tänkte jag ta och plugga en stund, sen har jag lite småsaker som ska fixas. Det blir en lugn fredag idag, måste ju ladda inför imorgon ;)

give me.

Efter en dag med humöret på botten och fylld med en
massa tråkigt plugg, tycker jag allt att jag är värd en glass på Mc'Donalds!

en jobbig torsdag.

Usch vilket humör jag är på.. Pest & pina känns allt som. Bädda ner sig i sängen med lite go musik, godis och en tidning har varit skönt. Dessvärre har jag ingen bra musik, och en massa plugg. Tacka gud iaf att jag har lite godis att smaska på!


otränad eller vadå?

Jag tror jag dör. Omg vilken träningsvärk jag har! Jag kan knappt stå upp, hur ska jag klara av denna dagen? Har sovit som en skit också, i flera dagar har jag sovit jätte oroligt och börjar bli riktigt trött på det nu.
Vårruset igår var riktigt trevligt och mysigt, är rätt nöjd med min och Victorias prestation, vi sprang och gick emellanåt och kom runt på ca; 45 min.
Idag har jag skola vid tolv till halv fyra, sen direkt efter det måste jag sätta mig på biblioteket och plugga, måste bl.a göra en ordentlig källhänvisning till mitt projektarbete. Jag hoppas verkligen Victoria vill göra mig sällskap annars kommer det bli sjuuukt långtråkigt!

Ha en bra dag!

tuesday

Nu är det fina vädret borta och utanför ösregnar det! Tråkigt, men desto bättre för mig, då kanske jag kan ta tag i mitt pluggande lite bättre.
Gick upp för cirka en timme sen, har rättskunskap om en timme och sen ska jag hem för att sedan åka tillbaka till skolan igen vid fyra för att göra omprov i rättskunskap. Direkt efter det ska jag till Halmstad för att springa Vårruset med mamma och några av hennes arbetskamrater + Victoria. Hoppas verkligen det slutat regna tills dess!
Nu ska jag göra mig en kopp té och sätta igång och plugga!

shopping, vin & grillning i strålande väder, det kan inte bli bättre!

Helgen blev trots allt väldigt lyckad! Igår var jag som sagt i Halmstad och shoppade, hittade tyvärr inget löshår till min baluppsättning men det blev ändå lite annat småplock, bla. örhängen, lotion, B.U.S servetter och solglasögon. Sedan på kvällen så kom brorsan och Ulle hit och grillade, det blev en massa god mat, vi åt typ som om det vore vår sista måltid, haha! Senare på kvällen drog Ulle med mig på fest hos en kille och jag somnade nöjt vid ett tiden efter en bra dag!
Idag har jag också haft lite saker för mig, bl.a var jag och Vix på Fynda och jag köpte mig ett helt par underbaaaara gladiatorskor. Högklackade, bruna med en massa remmar. Im in love ♥ Billiga som tusan var dom också, endast 249 kr. Lägger in bild en annan dag!
Sen var jag även en sväng hos mormor & morfar, Linda och mitt kusinbarn Noah var där och hälsade på så jag åkte upp och tog en fika med dom. Var kul att se den lille, han växer som bara den!
Resten av kvällen har spenderats med plugg, och det ska jag fortsätta med nu!


Kram

de senaste dagarna..

Hej!

Lite dålig uppdatering de senaste dagarna, vädret har helt enkelt varit för fint för bloggning. Vad har jag gjort då? I fredags var det som sagt grillning hos Vickans föräldrar och sen Harrys, det var en trevlig kväll men inget mer, var hemma redan vid ett för då började kvällen bli rätt tråkig. Sen gårdagen spenderades i trädgården och på stranden i bikini. Det var kallt som fasen på stranden så det dröjer nog innan jag beger mig dit igen. På kvällen hyrde jag och Victoria Twiligt (heeelt underbar film, jag ÄLSKAR Edward!! ). Var hemma rätt tidigt för nu ska vi snart bege oss till Halmstad för lite härlig shopping i det fina vädret. Har rätt mycket jag behöver köpa där så hoppas på att jag hittar allt och även hinner med en go fika!

Hörs kanske senare, om inte ha en fin dag!


Förresten, ÄNTLIGEN har Therese, Johanna och Johanna kommit hem efter fem veckor på Mallis, gud vad jag saknat er tjejer! Välkomna hem ♥

RSS 2.0