milstolpe.

Det är inte klokt vad tiden går fort, det är redan onsdag idag. Dagarna bara springer iväg och innan vi hinner räkna till tio är det nytt år. Jaja, nog om det!
Veckan har bara bestått utav jobb hittills. Idag och imorgon är jag dock ledig (underbart!) och är bara hemma en snabbis nu innan jag ska till ica och handla lite. Livet rullar på och jag trivs som bara den med det. Jag stortrivs på jobbet (oftast..) och har väl "tekniskt" sätt flyttat hem till Niklas. Jag har iaf tagit dit mer än bara mina kläder nu och så fick jag tillåtelse av honom att göra om i köket. Så nu har köket äntligen blivit lite mer hemtrevligt med nyputsad fönster, gardiner och blommor och lite annat småplick. Niklas verkade verkligen uppskatta det när han fick se det färdiga resultat igår så sitt inte och tänk nu att jag tar över hans lägenhet.  Det enda negativa var mammas reaktion när jag packade med mig några av mina saker dit, hon blev rätt så ledsen vilket jag förstår och emellanåt när jag tänker på att man aldrig blir liten igen och att man börjar bli vuxen och att det är dags att lämna hemmet och skaffa sig ett eget får jag också några tårar i ögonen.

Nu blir det snart handling på Ica iaf, ska handla lite saker inför ikväll då jag tänkte göra enchiladas till mig och Niklas. I eftermiddag kommer nog mamma och pappa till Morup och fikar lite och imorgon verkar det som att det

Sköt om er, KRAMKRAM  
     

Du är det bästa jag vet.


starta pizzeria i Morup?

Fredagsmyset blev perfekt igår! Det var jättemysigt att stå och baka pizza tillsammans och tro det eller ej men den blev faktiskt jätte god. Under tiden surplade vi i oss öl och smaskade på wasabinötter (det godaste jag typ smakat?!). Sen kollade vi som sagt på Män som hatar kvinnor och jädrar vilken bra film. Den var lite för rå emellanåt för min del, konstigt nog så brukar jag inte må dåligt av såna filmer, men jag mådde riktigt illa. Ni som inte sett den rekomenderar jag den verkligen!

Vi fick en jätte mysig morgon tillsammans men som vanligt blev det lite stressigt när Niklas skulle till jobbet. Nu sitter jag hemma och är sur och uttråkad. Har ingenting att göra och mamma kände inte för att åka någonstans. Ikväll ska jag på tjejkväll hos Ulle, ska bli trevligt. Dock har jag inget rött att ta på mig som var kravet!

 

 


Går jag en säker väg mot en framtida hemmafru?!


Denna veckan har verkligen varit en vecka då jag har känt mig väldigt kreativ och tyckt det varit roligt att pilla hemma. Efter fikan med Susanne åkte jag hem och handlade, storstädade hela lägenheten, lagade mat och hade allt färdigt tills Niklas kom från verkstaden. Kände mig jätte duktig och igår tyckte jag att jag tog hem några vuxenpoäng när jag traskade runt med Therese på Blomsterlandet och köpte med mig hem lite blommor och gjorde ett jättefint blomsterarremang.
Antar att all denna kreativiteten kommer vara som bortblåst nästa vecka och det kommer inte bli gjort ett skit. Men men!

Ikväll blir det fredagsmys med älsklingen - hemmagjord pizza står på menyn och filmen Män som hatar kvinnor. Jag är ledig denna helgen men Niklas ska jobba imorgon men fick precis reda på att han inte börjar för ens tolv imorgon så jag får trots allt en underbar sovmorgon med honom som vi båda två älskar så mycket på helgerna.

Nu är det dags för fika med mammsen!

KRAMKRAMKRAM!


no work today.

Vad jag älskar lediga dagar! Helt underbart att slippa gå upp i morse och få ligga kvar och sova några timmar till. Visst hade det varit ännu bättre om älsklingen att legat kvar bredvid och myst med mig, men det är inte helt fel med en hel säng för sig själv också.
Vid tolv mötte jag upp Susanne vid Stålboms för en fika, dock föll oss inget i smaken där och inte på något annat cafe för den delen heller. Istället provade vi lite glasögon i några affären och efter en stund hamnade vi ändå på Stålboms och satt och fikade och tjöta i över två timmar. Riktigt mysigt och skönt med lite tjejsnack!

Nu är jag bara hemma en sväng och släppte in lillebrorsan som hade glömt nycklar. Ska åka till Morup nu och storstäda hela lägenheten. Där ser förjävligt ut.. Det behövs lagas någon mat också men jag har idétorka, får väl se vad Niklas är sugen på.

KRAMKRAM


suck.

Usch å fy för att vara uttråkad..
Jobbade till två idag, sen åkte jag direkt hem och letade upp ett recept på äppelpaj, åkte hem till Morup och tänkte baka men tappade det suget rätt fort. Niklas kom hem, pussa mig och åkte efter tio min. ner till verkstaden. Jag satt ensam en timme sen blev jag trött på det och nu är jag hemma i skogstorp igen. Inte för att det var roligare här precis, Jacob åkte på en gång och mamma ska laga mat. Jippi..

Vad fan hittar man på?!

Chippendales m.m

Hejsansvejsan!

Helgen i Göteborg med mamma var kanon! Vi åkte ju dit på lördagen och det var kanonväder hela dagen, vi gick först runt i stan, fikade och shoppade lite. Sen tog vi ett glas vin på en uteservering innan vi gick upp på hotellet och gjorde oss iordning för kvällen. På rummet blev det några cider och sen åt vi en god middag på en restaurang i närheten. Showen började halv åtta och den var rätt så lyckad. Visst skrattade man och busvisslade som en dåre, men efter ett tag blev det lite för mycket nakna rumpor. Hela showen gick ju ut på att dansa lite och ta av sig kläderna och visa upp sina vältränade kroppar för skrikande kvinnor. Men nu har jag äntligen fått se dem och jag ångrar det inte alls!!

Det blev ingen utgång i Gbg, jag är lite för ung för nattklubbarna där ännu, så vi kom i säng någorlunda tidigt. Vi var ändå väldigt trötta så det gjorde inte så mycket.
Vi gick upp rätt tidigt på söndagen och åt en smaskig hotellfrukost innan vi begav oss ut på stan igen. Av någon anledning kände vi oss båda rätt bakis och trots att det var söndag var det fullt i affärerna. Vi blev mätta på shoppingen rätt fort och satte oss på ett cafe istället och kollade på galna fotbollssupportrar (herregud säger jag bara.. ).

Sammanställt var det en riktigt lyckad helg med mamma. Det var skönt men tråkigt att komma hem igen, men jag hoppas verkligen att jag och mamma gör om något liknande snart igen!

Slutade jobba för en timme sen och är bara hemma en sväng nu, men nu bär det av till älskade Morup och Niklas igen!

 

KRAM!


FRIDAY

Det blev inget skoköp när jag kollade runt med Victoria i onsdags, men jag blev någon tusenlapp fattigare efter en runda i Varberg med mamma igår. Hittade ett par skitsnygga enkla svarta stövlar. Så nu är jag fit for fight för att traska runt i Gbg och klara av hösten.
Kom hem till skogstorp för en liten stund sen, ska iväg och klippa mig kl. ett sen måste jag stryka kläder, packa, göra iordning mina naglar och lite annat småpill.

Vi hörs sen kanske, KRAM


högskolekurser

Jag hittade fyra kurser som föll mig i smaken just nu;

Högskolan i Halmstad:

Beteendevetenskaplig grundkurs, 60 hp.

Islam i nutiden, 7,5 hp. Distans.


Lunds Universitet:

Sociologi, kriminologi. 15 hp. Distans.

Rättssociologi, grundkurs. 30 hp.


Det var bara dessa kurser jag kände för att söka nu då jag inte vill börja plugga stenhårt på en gång, jag vet inte ens om det kanske passar mig. Jag kommer kanske söka några fler om jag hittar några fler som intresserar mig, det är bättre att söka till många så har man större chans att bli antagen till någon. Två av kurserna är på distans eftersom jag helst vill kunna jobba upptill också, jag är inte så sugen på att flytta härifrån just nu heller vilket ni kanske förstår.

Dags för middag!


Bästa veckan någonsin?!

Denna veckan kan omöjligt bli bättre! Igår hade jag en helt underbar kväll med Niklas, vi åkte ut med båten och fiskade i solnedgången och mumsade på baugetter han hade köpt med sig från Laxrökeriet. Det var så lugnt och mysigt med bara vi två på sjön utan några irriterande mobiler som ringde stup i kvarten. Sen började denna lediga dagen perfekt med ett glädjande samtal från mamma att jag har fått förlängt schema på jobbet (igen!) med fyra veckor. Tror ni jag blev glad eller?! De senaste dagarna har varit lite deppiga eftersom jag skulle sluta på torsdag, men nu må ni tro att mitt humör är på topp igen!

Veckan kommer avslutas med en kanonhelg i Göteborg med mamma. Shopping, hotellövernattning och Chippendales står på schemat. Ojojoj, som vi väntat på denna helgen. Ska bli så kul att bara jag och mamma ska göra något.

Solen strålar utanför, likaså mitt humör. Ska ansöka till några högskolekurser till våren nu, sen vid fyra ska jag in till stan och träffa Victoria, måste inhandla mig ett par bättre skor inför helgen.


KRAMKRAMKRAM!


Äntligen ska jag få se Chippendales, har tjatat på mamma om att få se deras show sen jag var 15 år typ..


Fredag

Godmorgon!

Sitter och slöar hemma i soffan med datorn i knäet och Grey's Anatomy på tvn. Kom hem för en liten stund sen och har precis ätit frukost, stannade inte kvar hos Niklas fram tills jag ska jobba idag för behöver sitta och leta jobb eller kurser/program jag kan läsa till våren. Kan inte påstå att jag saknar skolan precis, men självaste pluggandet saknar jag och jag behöver verkligen något att göra om dagarna annars kommer jag bli galen på mig själv.
Ska jobba helgen denna veckan, min sista helg. Börjar kvar i fyra och slutar halv tio, imorgon har jag dagen och på söndag kvällen igen. På torsdag är mitt schema slut och sen jag får jag se vart jag hamnar därefter. Nästa helg har jag i alla fall en massa roligheter framför mig. På lördag ska jag och mamma ta tåget till Göteborg och bo på hotell, shoppa och se Chippendales. Det var min student/födelsedagspresent av henne och det ska bli så sjukt roligt!

Nehe, nu ska här bryggas kaffe sen får jag sätta igång och leta.

KRAM


DC Morup, big NO.

Suck & stön, aldrig mer Dagcentralen i Morup.. Dryga uppgifter och bortskämda tanter och gubbar...

Har precis tryckt i mig lite käk från Donken, yumyum, ska snart bege mig hemifrån igen och åka till Ica med Niklas och hans mor och handla.
Det blir till att jobba imorgon också, dom ringde innan och fråga. Gött med pengar men hade inte suttit fel med en ledig dag, behöver sätta mig och skriva CV och söka jobb.
Får ta det en annan dag helt enkelt.

KRAM



The Body Shop

Det var en härlig känsla att komma direkt från jobbet och kunna sätta sig vid datorn på en gång. Det blev jobb för min del idag också, skulle egentligen varit ledig men när dom fråga igår kväll när jag jobba om jag ville tackade jag mer än gärna ja. Det gäller att ta allt man kan få eftersom jag bara har jobb till den 17e sep. Lite synd då jag trivs jätte bra både med jobbet och arbetskamraterna, men får väl hoppas att dom ringer in mig ofta!

Ikväll ska vi iväg till Halmstad några arbetskamrater och gå på en privat makeuprådgivning på The Body Shop. Ska bli riktigt trevligt att få komma hemifrån lite och jag ska minsann unna mig själv några produkter.

Nu ska jag fortsätta surfa runt lite, sen måste jag fräscha till mig inför kvällen.

KRAM


back on track?!

Hej allesammans!

Jag vet att det har varit väldigt dålig uppdatering på sistone, och jag ber om ursäkt för det. Det har i och för sig inte funnits så mycket intressant att skriva om, jag har mest jobbat och umgåtts med Niklas på sistone. Men nu har vi äntligen köpt oss en ny dator så nu kan ni i alla fall vänta er lite mer inlägg framöver!

Hoppas allt är kalas, har saknat att blogga minsann ;)

KRAM


RSS 2.0