pluggpluggplugg...

Franskaprov imorgon, och har suttit nästan hela dagen och pluggat på det, och ändå förstår jag ingenting. Det suger!
Har även pluggat arbetsmiljö & säkerhet, och P.A, rolig dag jag haft va?
Nu sitter jag iaf framför tvn och slappar med lite adventsfika och tar en paus ifrån pluggandet.


kram

1a!

Hoppas alla får en trevlig och mysig första advent!
Jag lär inte få det i alla fall...



it sucks!

Det blev inget Liseberg, regnet öser ner :(

Hata hösten?!

kalkonmiddag!

Det var hur trevligt och mysigt som helst hos mormor & morfar igår, och dom verkade som tur va verkligen tycka om Kim :P Det visade sig att mormor hade en äkta pälskrage och pälsmössa som hon köpte för ca 25 år sen, hur GRYM som helst. Fick låna den, får se om jag är så modig att jag vågar bära mössan ikväll på liseberg, tror dock inte att varken Kim, Linn eller Kalle vill gå bredvid mig då, haha! Visar bild på det senare!

Kim gick upp redan vid sex idag, för han var tvungen att jobba. Så jag ska ta bussen dit vid tre, och som jag nämnde så ska vi till Liseberg sen. Dom har ju Jul på Liseberg nu, och man får sån julstämning av att gå där, jätte mysigt är där. När vi har kommit hem därifrån ska vi antagligen gå ner på krogen och ta något glas.

Det verkar väl som en trevlig lördag?! :)

sista lektionen för veckan

Godmorgon!

Sitter i skolan och väntar på att min lektion ska börja..
Popquiz var trevligt igår, dock blev det en rätt tidigt hemgång, men det gjorde inte mig så mycket, fick ju gå upp halv sju idag.
När jag har slutat tänkte jag gå en liten sväng i stan, sen blir det hem för att plugga lite. Ikväll ska familjen på kalkonmiddag hos mormor & morfar!


See ya later!

skola, plugg & sen popquiz!

Skola om en timme ungefär, dock bara en lektion och det lär väl bli som vanligt, vi gör inte något vettigt överhuvudtaget..
Efter skolan blir det att åka hem och plugga, har jätte mycket till nästa vecka, och vid nio tiden ska vi till Harry's på Popquiz! Det blir nog dock ganska lugnt, bara ett glas vin eller någon drink. Har inte så mycket pengar, och måste upp tidigt imorgon..

Vi hörs kanske senare, annars får ni ha en trevlig dag!

avis till tusen

Jag hade det jätte trevligt hos Victoria! Vi satt hela kvällen och drack glögg, åt pepparkakor och tomteskum, och pratade och kollade på tv. Detta måste göras lite oftare!!
Åh, gud vad avundsjuk jag är på hennes lägenhet förresten, liten är den men fasiken så mysig, och perfekt läge med.

Jag är jätte trött så det blir sängen på en gång, det blir ingen lång sovmorgon imorgon för har jätte mycket att plugga på som jag måste få gjort så jag slipper göra det i helgen!

Natti natti :)

onsdag - alltid en lika tråkig dag..

Hejsan svejsan!

Åkte till Kim direkt efter skolan igår, därav den dåliga uppdateringen. Kom hem från skolan för ett litet tag sen, det var som vanligt en lugn och sjukt tråkig skoldag. Onsdagarna är alltid värst!
Ska åka till Victoria vid halv sex, det var ett bra tag sen vi hittade på något, men nu blir det äntligen av!


samma gamla visa

Kom hem för en liten stund sen, körde pappa till Halmstad flygplats.. Tycker så jäkla synd om honom, flyget till Oslo från Arlanda var inställt, men trots det så var han ändå tvungen att ta flyget från H-stad till Shtlm.. Jävla skitväder!!
Ska bara ta det lugnt resten av dagen/kvällen, och försöka komma på vad jag ska köpa för julklappar till familjen, det gäller att börja i tid ;)

kram

1 mån. kvar till julen!!

Godmorgon läsare!

Precis hemkommen från dagens enda skollektion, nämligen franska. Har ju inte varit där under hela terminen, och som väntat är det prov redan nästa vecka.

Igår kväll jag brorsan och Ulle här och drack glögg och åt mammas nybakade lussebullar, jätte trevligt var det. Det blev inte att jag åkte till Victoria, ville umgås med pappa så mycket som möjligt eftersom han åker redan idag. Antagligen kommer den stackaren behöva åka till Sthlm för att sedan behöva vänta där då det är snöstorm och flygen ställs in...


Förresten, 1 månad kvar till julafton idag ;D


pappa är hemma!

Bara en vecka kvar till första advent idag, och mamma står redan och bakar lussebullar, tror ni det vattnas i munnen eller? Jag går bara och väntar på att dom ska vara färdiga!!
Idag blir det att umgås med pappa och plugga, fram tills fem, sen ska jag till Victoria. Pappa kom hem igår, han skulle egentligen kommit i fredags men vädret tillät inte det, så han kom igår kväll istället, och åker redan imorgon :/ Jag fick den "nya" vodkaflaskan av honom, woho! Eller ny vodka är det inte, det är vanlig smak på den, men utseendet är det limited edition på. Det är en röd paljettklädsel på den, förra året var det den som en discokula ;)

Nu ska jag sätta igång med pluggandet, ha en trevlig söndag!

make me smile

Vaknade på gott humör idag.. trodde jag. Under frukosten kände jag hopplösheten krypa sig fram och nu känner jag mig bara nere. Jag är så trött på att känna att mitt liv är rena skiten, jag är trött på alltid ha ont i magen och gå och hoppas på att något roligt ska hända. Jag gör allt i slentrian...

Ska åka till Kim om två timmar, och förhoppningsvis är jag på bättre humör då, eller så får jag väl spela att allt känns bra, när jag egentligen känner för att skrika. Det är väl bland det värsta, att när jag blir på sånt här humör så går det ut över vår relation, när den egentligen är det enda jag har just nu.

Hoppas ni får en bra dag allesammans!




det blev inget Vbg, orkar inte.. Bättre att jag är för mig själv istället! *suck*

early morning

Godmorgon allesammans!

Ett tidigt blogginlägg idag.. Är redan i skolan, börjar om tio min. Ska bara ha 40. min. lektion sen bär det av hemåt igen :) Ska redovisa min fördjupningsuppgift idag, som inte har gått riktigt så bra som jag ville, men jag får skylla mig själv.
När det var dags att åka till skolan i morse så började det snö ute, och en känsla av lycka spreds i hela kroppen, haha. Jag älskar när det börjar bli så mysigt nu inför julen. Hoppas snön ligger kvar ett tag!

Vi hörs senare skulle jag tro!

big city life!

Det blev stan med Tessan innan, och det var riktigt trevligt. Var längesen vi gjorde något bara jag och hon. Vi traskade runt och kollade i alla affärer vi har (haha, typ högst 10 st!), jag köpte två par tomtar till Kim, han har inga, och vill inte ha några men jag insisterar på att han måste ha lite julstämning så jag var envis och köpte ändå ;)
Sen tog vi en lång fika på Falkmanska, och jag åt den största kanelsnäckan jag någonsin sett, usch så mätt jag var efter den..
Var inte hemma förens femtiden och då var bara att sätta igång direkt med pluggandet, och jag hann inte åka till mormor & morfar, men ringde dom och ska dit imorgon istället efter skolan.

Har som vanligt bara en 40-min. lektion imorgon, sen blir det direkt hem, om vädret tillåter då blir det en lång promenad och antagligen lite plugg. Sen blir det som sagt mys hos m&m!

Tänkte ta och fortsätta plugga nu, framför Medium.. inte den bästa kombinationen kanske ;)

Trevlig kväll!

torsdag

Engelskan är inställd idag och då blir jag ledig hela dagen. Gött! Kom hem från Kim för lite mer än en timme, tänkte åka in till stan, plugga och besöka mormor & morfar idag :)

Ha de gött!

inte setts på ett tag nu

Hej!

Jag har precis slutat skolan för dagen, det har varit en lugn och rätt tråkig dag. Sitter och smaskar i mig lite frukt nu innan jag ska ta bussen till stan för att sedan ta bussen till Kim. Vi har inte setts sen i lördags, så jag saknar han rejält mycket nu!!

Vi hörs imorgon, bye bye!

no school for me

Det blev en snabb vistelse i skolan, Hedman kom inte på svenskan och vi hade inte gjort färdigt vårt arbete ändå som skulle redovisas idag, och jag är fortfarande jävligt förkyld, så åkte hem igen. Rättskunskapen var ändå inställd så jag missa inte så mycket..
Tänkte ta det lugnt bara och hoppas på att jag känner mig piggare och illamåendet har gått över så att jag kan gå på Julspex-showen kl. 5, och förhoppningsvis Grand efteråt!

måndag

Förkylningen har inte blivit bättre, snarare sämre.. Är rädd att jag kommer få kräksjukan också, mår så jäkla illa.
Gick upp tidigt i morse för att gå på franskan kl 8 och när man kommer dit får man självklart reda på att läraren är sjuk. Så det var bara att åka hem igen, och jag la mig direkt i sängen och vaknade inte förens tolv igen. Åkte tillbaka till skolan halv två för att gå på utvecklingssamtal, och det gick helt okej. Han hade inte så mycket att säga, min mentor.
   Har suttit och försökt få tag på en präst som jag kan intervjuva till fördjupningsuppgiften som ska in på fredag, och en pensionerad polis som jag behöver intervjua till mitt projektarbete. Men ingen av dom svarade!
   Ska snart åka och hämta lillebrorsan på hans praktikplats, sen blir det att plugga resten av kvällen skulle jag tro!

kram på er!

vart tar dagarna vägen?!

Söndag igen, det är inte klokt vad veckorna går fort. Snart är det första advent, sen jullov och innan man vet av dags att ta studenten. usch.. Skrämmande tanke! Måste ta tag i franskan och matte b nu, tiden flyger ju iväg!

Jag har en tråkig söndag framför mig, ska plugga hela dagen. Eller iaf så länge jag orkar, är något sjukt förkyld och har ont i hela kroppen.

Nu blir det en tidig middag innan mamma åker till jobbet!

dirty sexy money!

Japp, det blev som jag trodde. Förkylningen är här! Fuck.. Jag hatar att vara förkyld, blir på ett så pissigt humör då som går ut över alla andra. Sorry...
   Kim kom hit igår, trodde faktiskt inte han skulle komma, men han lånade sin mormors bil. Han åkte hem för en timme sen, och nu sitter jag här i min ensamhet och snorar.
Hade så gärna velat åka in till stan och kollat runt lite, men det ösregnar ute och det är så keligt att springa mellan affärerna.

Ikväll blir det antaligen bio med mamma, Rallybrudar ska vi se!

Bakade en utsökt äppelpaj igår som jag tänkte mumsa på nu med en kopp te framför Dirty, Sexy, Money!


blaha

Usch och fy för denna dagen! Mår inte alls bra. Förkylningen börjar komma, huvudet värker, det kliar i halsen och tror jag har lite feber också.. Ute öser regnet ner, och jag saknar Kim jätte mycket :(
Var ju tänkt att jag skulle åkt till honom, men tror inte jag orkar det. Hoppas han kan tänka sig att komma hit istället för vi kan inte ses förens på onsdag igen annars :(

Ska ta en dusch, sen måste jag plugga lite.. Hoppas jag mår bättre efter duschen!

kram


gekås med mami

Gekås var trevligt, men jisses med folk. Man blir lite smått irriterad efter tag då alla kör in i en med vagnarna hela tiden.. Vi fick köpt rätt mycket, det är svårt att inte låta bli att plocka på sig en massa saker man inte behöver när man är där :P Fick köpt mest julsaker, jag köpte bl.a en ny lampa till mitt fönster till julen..
Var hemma runt halv åtta, och sen dess har jag bara legat framför tvn. Klockan är redan halv tolv, men trots det är jag jätte pigg.
Har ingen skola imorgon, utan vi skulle få jobba hemma istället. Skönt! Antagligen blir det att besöka stan en stund och kanske ta en fika med Sorto, och på kvällen blir det att åka till älsklingen!

Godnatt!

förbannade allergi!

Det blev lite dåligt med sömn inatt, var allergisk så kunde aldrig somna typ. Somna inte ordentligt förens på morgonkvisten typ och vaknade för en timme sen.
  Har precis ätit frukost och ska snart göra mig iordning. Det blir skola kvart över två och sen direkt till Gekås för lite shopping!


Have a nice day!  ♥

vinterkräksjukan?!!

Det blev inte så mycket pluggande i eftermiddag, mådde skit efter maten. Frös, hade huvudvärk och var jätte trött och mådde sjukt illa. Blää, trodde ett tag att jag skulle åka på vinterkräksjukan, men nu mår jag bra igen och har äntligen skrivit rent mina anteckningar från intervjuen.
Tänkte faktiskt ta och sminka av mig nu, och sen ringa Kim.

Imorgon börjar jag inte skolan förens kvart över två, och sen direkt efter blir det Gekås med mamma! :)

Go'natt på er!

trött!

Kom hem från skolan för bara en liten stund sen, det blev en rätt lång dag i skolan för omväxlingens skull :P
Det var en helt okej dag, hade äntligen min redovisning i ARL, där jag även fick ett raseriutbrott (!)..
Jag hade även en intervju idag till fördjupningsuppgiften vi gör på etik och livsfrågor. Intervjuade en sjuksköterska som mamma känner, hon var hur trevlig som helst, och jag hade tänkt sätta mig och skriva ner den nu lite bättre.

Vi hörs senare!

tisdag

En kort skoldag som vanligt, det är så onödigt att åka dit..
Ska ta bussen till Kim nu, kommer hem vid tio igen imorgon, och vid tolv blir det skolan!

see ya! :)

helg full av mys!

Det blev ingen bloggning nu i helgen, fanns väl inte riktigt tid eller ork till det.
I lördags kom ju Kim hit, och det blev kalkonmiddag på kvällen för hela familjen. Mamma, pappa och mina bröder åkte sen till Vbg för att se Bondfilmen, men eftersom jag och Kim redan sett den stannade vi hemma och myste istället. Vi fortsatte att mysa hela söndagen också, men vid fyra åkte älsklingen hem och då åkte jag och mamma till mormor & morfar och fikade.
Det blev minsann en lugn och mysig helg!

Idag hade jag faktiskt skola, brukar ju i vanliga fall va ledig på måndagar men idag var det dags för avstämmning på projektarbetet. Var lite orolig för att Mikael skulle kritisera mig för att jag inte kommit igång så bra med mitt PA, men det var faktiskt ingen fara. Hela dagen har jag försökt få tag på han polisen som jag fick nummret till i torsdags men utan resultat. Har även försökt få tag på den pensionerade polisen jag har tänkt intervjua, men det svarade inte där heller.

Resten av dagen är det tänkt att jag ska plugga och ta det lugnt skulle jag tro.

Ha det bra!

äntligen över!

Äntligen är höstshowen över, och nu slipper jag göra det igen!
Kom hem för två timmar sen, har legat halvdöd framför tvn och slappat sen dess. Tänkte gå och lägga mig nu, är jätte trött.
Imorgon kommer Kim hit, äntligen!! Vi har ju inte setts på hela veckan.

Natti natti!

rep. inför höstshowen!

Usch vilken jobbig dag det har varit i skolan... Hela dagen har spenderats på Stadsteatern där vi tränat inför vår Höstshow imorgon. Det blev en lång och jobbig dag, ändå från kl. nio till halv sex, och fortfarande funkar inte allt som det ska.
Vi har ett genrep till imorgon, innan de tre showerna. Jag hoppas det blir bra så man slipper göra bort sig totalt!

Det var ju tänkt att man skulle gått på studentfesten ikväll, men jag mitt dumma nöt har ju glömt att fixa studentkortet så jag kommer inte in. Det kanske blir Popquiz på Harry's istället, beror väl på om alla orkar efter denna hektiska skoldagen.

kram

framtidsresan

Hade en väldigt onödig skoldag idag, alla ordinarie lektioner var inställda och istället skulle min klass vara med på något som hette "framtidsresan", det hade typ med skogsindustrin att göra. Sjukt drygt att vara med på!
Var hemma redan halv ett, och det var rätt gött. Hade dock ingenting att göra så det slutade med att jag somnade i sängen.  När jag väl vaknade så hade jag så dåligt samvete att det fick bli en lång och rask promenad. 
   Problemet nu är bara att nu är jätte pigg och jätte uttråkad, har ingenting att göra. Går mest och väntar på att Ugly Betty ska börja kl. åtta.

Imorgon blir det en rätt kort skoldag också, från tolv till halv fyra. Ska ha redovisning om alkohol, tobak och droger - arbetet i arbetsmiljö och säkerhet. Men med tanke på vilka jag har jobbat med, så har jag på känn att jag är den enda som gjort sin del i arbetet.. Om så är fallet vet jag inte vad jag gör med dom!!

Förresten, studentfest på torsdag med tema T - hjälp mig, vad kan jag klä ut mig till?!

partypics!

   
 Ulle gjorde en riktigt cool sminkning på mig! 


 


Dukningen!

Här dansas det för fullt till M. Jacksons - Thriller!


Det går jätte segt att ladda upp alla bilder, så får ta resten av bilderna en annan dag!
Trevlig kväll på er!



Quantum of solace - ingen hit direkt!

Hemma i Falkenberg igen, efter biobesök i Vbg igår. Den nya Bond-filmen blev det ju, och jag vet inte riktigt om jag ger den ris eller ros. Den förra bondfilmen var mycket bättre, den var lite för mycket skjutande och drama i denna. Det var inte alls lika mycket "Bond" denna gången, han tog inte så stor plats i filmen. Den var helt okej att se, men för att vara en Bondfilm tycker jag att den kunde vara bättre. Nu ska jag hem till Sorto och hämta mina saker jag lämnade där i lördags, och sen ska jag hämta mamma på jobbet!

lyckad halloweenfest

Det blev en jäkla lyckad Halloweenfest igår, måste jag säga! Jag hade det sjukt trevligt och roligt hos Sorto, tack sötnos! Sminkningen som Ulle gjorde på mig blev jätte bra, riktigt cool var den, förstår inte att hon är så duktig! Jag kom dit en stund innan alla andra och hjälpte till att göra iordning, sen när alla kommit beställde vi thaimat, och gud så gott det var. Resten av kvällen drack vi och tjatade och spelade bla. Twister och ölspel. jag ägde på Twister ;) Runt tolv kom taxin och körde in oss till stan, och det blev Grand för nästan hela slanten. Där var dock alldeles för mycket folk för min smak. Det var jätte lång kö in, sjukt trångt på dansgolvet och alla knuffades och hade sig, jag vet inte hur många armbågar jag fick i ansiktet. Jag har lite svårt för att vara på ställen där det är så trångt, kan inte riktigt slappna av, så ringde pappa vid halv två och åkte hem. Tråkigt avslut på en rolig kväll, men men.. Har precis gjort färdigt svenska uppgiften som ska lämnas in på tisdag, tänkte hoppa in i duschen nu. Sen blir det Vbg halv sex, och då blir det bio med Kim och några av hans kompisar. Den nya Bond-filmen ska vi se, tror den är riktigt bra, jag älskar Bondfilmerna! Vi har studiedag imon, så är ledig från skolan en dag till. Kameran är hos Sorto, men bilder kommer upp från kvällen så fort jag hämtat den. Kram

RSS 2.0