stannar en natt till.

Vi åker inte hem idag! Vi har det så mysigt och bra här så vi valde att stanna en natt till. Vi har det helt perfekt här, i fredags åkte vi skidor, igår var vi på en skotertur på natten mitt ute i ingenstans. Vi har fortfarande inte kommit ifrån stugan ännu utan vi sitter här möra i kroppen med en brasa tänd, men snart ska vi ta oss ner till centrum och gå en promenad utmed Siljan. Här är 20 minusgrader så vi fryser rätt rejält.
Hinner inte skriva mer nu, hörs när vi är i Falkenberg igen!

KRAMKRAM PÅ ER!


pizzakväll.

Nu är allting färdigt, både jag själv och här hemma. Snart kommer älsklingen hem, då ska vi packa sen ikväll kommer mamma och pappa hit och äter pizza!
Får se om jag bloggar något i Dalarna, datorn åker iaf med!

PUSS & KRAM


myspys med mig själv.

Unnar mig lite vardagslyx redan såhär tidigt på dagen - en god kopp té med choklad, Lindt med havssalt. Riktigt god kombination!
Idag har jag en riktig mysdag framför mig. Inlämningsuppgiften är färdig så behöver inte plugga något, utan istället ska jag bara rå om mig själv och min kropp innan vi åker imorgon. Ska sätta en hårinpackning, lägga en ansiktsmask, scrubba kroppen och göra fransk manikyr på naglarna. Sen ska jag städa av här hemma lite så det är någorlunda fräscht när man kommer hem. Toaletten har jag redan tagit då Niklas ringde och väckte mig kvart i nio och sa att rörmokaren kommer om en timme för att kolla på toaletten som läckt ett tag, och jag var ju tvungen att städa av där inne innan. Han hittade dock inget fel på den..
Vi åker rätt tidigt imorgon bitti, lite typiskt att det skulle komma in ett snöoväder över hela Sverige när vi äntligen ska åka iväg och göra något. Men vi behöver inte stressa upp, och då är det bättre att åka en timme tidigare än tänkt. Mamma är ju självklart lite orolig, men jag tror inte det är någon fara. I och för sig spelar det ingen roll hur lugnt vi kör då vägarna är fulla av idioter som inte tar det lugnt.. Det ska iaf bli helt underbart att komma iväg och det ska bli jätte kul att äntligen få prova på att åka skidor. Ska ta och lägga fram alla kläder vi ska ha med oss så packar vi när Niklas kommer hem från jobbet.

Usch, nu börjar snöandet ta i ordentligt utanför, men men, det är ju faktiskt skidsemester vi ska åka på och inte solsemester, så vi borde ju egentligen bara vara glada?!

KRAM


tur att katterna finns.

Suck, suck vad tråkigt det är att gå här hemma helt ensam. Tack gode gud att jag har katterna att småsnacka och mysa med emellanåt. Har fått idetorka gällande inlämningsuppgiften så har gjort lite annat en stund nu, bland annat hängt upp andra gardiner i köket.
Jag längtar så mycket till torsdag då vi åker till Rättvik. Ska bli så skönt att få komma iväg lite bara vi två och bara ha det jättemysigt.

Nu ska jag ta mig en liten fika här i min ensamhet.. Buhuu!


sunday.

Då vart det söndag igen och en hel vecka har gått. Den längsta veckan jag varit med om känns det som. Det har blivit mycket ensam tid här hemma då Niklas jobbat över mycket och varit i verkstaden. Han jobbade som sagt igår också och kom inte hem förens vid sju. Hade en jätte tråkig lördag full med plugg.
När Niklas kom hem blev det iaf en god köttbit med min favoritsås Whiskeysås från Jensens BiffHouse med ett glas rött till. Sen blev det en massa myspys vid tvn med nybakad kladdkaka. Jag är en äkta desperate housewife, I known...

Har precis sminkat färdigt mig, Niklas är nere i verkstaden en stund, men om en timme ungefär ska vi först till Halmstad för att kolla på vinterjacka till Niklas, sen ska vi till Båstad för att fira hans syster som fyller 30 år idag.

Verkar som om det kommer bli en bra söndag idag!


bättre självdisciplin!!

Har lite dåligt samvete efter denna veckan, jag har inte pluggat så mycket som jag borde. Men jag får skylla mig själv, för nu får jag ju sitta med det i helgen istället.
Gårdagen spenderade jag genom att först sova alldeles för länge, sen segade jag framför tvn en bra stund men till slut kom jag iaf iväg till Ica för att handla. Sen åkte jag hem till Skogstorp och var där några timmar. Sen blev det snabbt hemåt, göra iordning lite, förbereda maten och plugga en stund. Har en bok på engelska som ingår i kurslitteraturen, som jag knappt fattar något i. Som tur var är den inte så viktig i den första inlämningen men den lär ju bli sen.
Kvällen blev iaf mysig som vanligt med tacos och det sista på daimtårtan framför Let's Dance.

Idag hade jag satt kl. på nio och hade strängt bestämt att kl. tio måste jag börja plugga. Har suttit fram tills nu och skrivit på den första uppgiften och nu tar jag bara en liten paus, tänkte göra iordning ett litet fruktfat så mitt socker håller sig uppe. Har planerat att plugga fram till tre, sen blir det en liten promenad, dammsuga här hemma och göra iordning maten tills ikväll samt mitt egna utseende.

Nu är det snart slut på rasten, höhö!


GEKÅS.

Av någon anledning går det alltid en massa pengar när man är på Gekås. Det ser så lite ut i vagnen och man tror att det ska bli billigt men inte när det är dags att dra kortet minsann. Jag fick iaf köpt det jag hade tänkt mig, hittade bl.a en snygg grå/vit mönstrad skidjacka att ha nu till Dalarna. Jag fick även köpt ett bra underställ i sportbutiken utanför. Dock var det lite väl dyrt för min smak men en snäll mamma som jag har betalade hälften.
Halva dagen gick åt till att traska runt där samt äta middag i skogstorp, men har väl varit hemma sen fyra och efter att allt blivit uppackat satte jag igång att plugga. Förstår inte riktigt hur jag har kunnat sakna det, än är det inte roligt i alla fall..

Niklas jobbar över idag, men borde komma hem vid halv åtta. Ska lägga på ett race nu med pluggandet så vi kan umgås när han kommer hem. Antingen har han jobbat över hela veckan eller så har han varit i verkstaden.

Imorgon blir det pluggning hela dagen, veckohandling samt byta gardinerna i köket.

KRAM!


en härlig dag.

Vilken kanonbra dag jag har haft! Efter att jag och mamma ätit lunch tillsammans åkte vi till Blomsterlandet och köpte lite blommor så nu är det fint här hemma igen. Efter Blomsterlandet bjöd mamma på fika på Brödskrinet, kaffe med semla blev det, mumsmums! Sen bar det av hemåt och då pysslade jag med blommorna tills Niklas kom hem, sen beställde vi stuga till nästa vecka. En 4-bäddsstuga fick det bli med eldstad, ska bli så mysigt och gott att komma iväg lite.

Nu har jag pluggat i två timmar och tänkte unna mig en liten paus och gå en promenad. Finns dock inte så många ställe att promenera på här i morup när det blivit mörkt, men en liten runda lär det väl bli.
Sen blir det att plugga igen, ska försöka komma i säng tidigt för imorgon ska jag till Gekås med mamma och behöver komma upp riktigt tidigt så jag får pluggat lite innan.

Kramis!


back on schooltrack?!

Nu har pluggandet satt igång på allvar! Idag öppnades den första föreläsning och instuderingsfrågorna och den första inlämningsuppgiften upp. Vi har inlämning redan nästa helg, men eftersom jag åker till Dalarna på torsdag måste jag försöka ha den färdig till onsdag. Dock var den inte lika svår som jag trodde men den lär nog ta sin lilla tid ändå innan jag är nöjd med den.

 Ska hämta upp mamma om en timme och då ska jag bjuda henne på thaibuffe till lunch. Det kan vara rätt gött att slippa laga mat idag. Hoppas även på att hon följer med hit efteråt på en liten fika, om inte får jag åka hem och plugga en stund för runt fem tänkte jag åka till Blomsterlandet. Är så trött på julstjärnorna nu, har pinat ihjäl dom och det behövs lite fina vårblommor i fönstrerna. Måste köpa mig hem en stor bukett tulpaner, det finns ingen vackrare blomma under denna årstiden!

Ska fräscha upp mig nu med lite smink, hörs senare!


fika med susanne.

Nu har jag fått schema på kursens inlämningar och suck vad mycket det är. Första inlämningen är redan nästa vecka så nu blir det lite stressigt eftersom jag och Niklas planerar att åka till Rättvik nästa helg. Men det ska gå, jag har ju inget inplanerat jobb så tiden har jag ju.
Efter en skön sovmorgon hämtade jag Jacob i stan och körde hem han, sen tog jag en fika i stan med Susanne på Stålboms. Jätte trevligt var det, tycker att vi ses alldeles för sällan utanför jobbet. Jag fick även köpt "senilsnören" till mina glasögon och lånat en bok på biblioteket som jag behöver till kursen men som jag tyckte var för dyr för att gå och köpa.

Nu sitter jag och kollar på Förkväll och ska alldeles strax ställa mig och göra scones så att dom är färdiga tills Niklas kommer hem och då blir det lite mys med té och nybakade scones!

KRAMKRAM


uppe med tuppen.

Godmorgon!

Idag är jag uppe tidigt minsann trots att jag är ledig. Kursen jag ska läsa skulle börja idag och jag har haft problem med att komma in på blackboard (lärplattformen man använder sig av när man pluggar distans) hela helgen och har varit lite nervös för detta eftersom jag inte haft någon koll på när vi exakt börjar kursen. Därför gick jag upp med Niklas nu när han åkte till jobbet och nu kunde jag äntligen komma in. Dock fick jag reda på att kursen startar på onsdag, den enda dagen jag jobbar denna veckan så får ringa jobbet och be dom lägga ut mitt pass till bokningen. Lite tråkigt för nu har jag inte en aning om vad jag ska göra hela dagen..

Jaja, nu ska jag iaf unna mig lite mer sovmorgon, hörs senare!

KRAMKRAM


egentid efter jobbet.

Nästan precis hemkommen från jobbet och myskläderna åkte på direkt och satte mig här i soffan med laptopen i knät och en bit tårta till. Inte helt fel efter en jobbdag..
Kvällen igår blev trevlig, dock kom inte två av Niklas kompisar och vi hade väl varit lite för generösa med tårtorna så nu har vi en massa tårta över. Men det går ingen nöd på daimtårtorna i frysen och känner jag mig själv rätt är den slut till helgen.

Niklas jobbar över till sju idag så jag har lite ensamtid här hemma nu. Skönt med lugn och ro. Många förstår inte hur jobbigt det är att jobba med människor på det viset vi gör. Det är inte precis så att man känner för att träffa folk efter jobbet...
Har tyvärr bara jobb till fredag, sen är det tomt i kalendern. Börjar i och för sig plugga på måndag men eftersom det är en distanskurs kan jag jobba upptill, så hoppas på att kalendern fylls med jobbtider snart.

Om jag hinner innan Niklas kommer hem ska jag ha lite egentid för mig själv. Skrubba hela kroppen med en ny scrub jag fick i julklapp, lägga en ansiktsmask från The Body Shop som jag köpte igår samt lägga en hårinpackning. Skulle behöva fixa naglarna också, men det hinner jag nog inte med. Laga middag ska det också göras!

Sköt om er, kramkram!


NIKLAS FÖDELSEDAG!

Idag är det min älsklings födelsedag, 26 år fyller han! Grattis grattis älskling!
Hans semester tog slut idag så han tvingades upp i morse för att åka till jobbet och då åkte jag och mamma till Varberg för hans fixa hans presenter som Fbg inte hade. Sen har jag städat och fixat här hemma eftersom här kommer lite folk ikväll och nu väntar jag på att han ska komma hem.

Det har varit min lediga dag men imorgon jobbar jag igen. Suck, hade behövt en månads ledighet känns det som.

Om jag inte har helt fel för mig så kommer Therese hem idag eller imorgon. Tycker verkligen att det är på tiden att vi ses allihopa nu. Har tänkt hålla en tjejkväll här hos mig och Niklas, men det är ju inte det lättaste att hitta ett datum som passar alla.

Jag sitter just nu och kollar på sommarens utlandsresor, är riktigt sugen på att åka iväg runt min 20-årsdag till Grekland. Niklas är väl dock inte så jätte sugen, så lär väl få åka själv då..

KRAMKRAM ALLESAMMANS!


RSS 2.0