kär.

Ursäkta den dåliga uppdateringen men datorn har krashat hemma så sitter knappt vid datorn längre.. Vad händer i mitt liv då? Inte så mycket, jobbar & sliter för fullt och när jag väl är ledig spenderas all tid med min Niklas. Han har semester denna veckan också, sen måste jag se till att träffa mina vänner.. Jag har klagat på alla andra när de varit tråkiga och bara umgåtts med sina pojkvänner och nu är jag precis likadan. Men jag är bara så otroligt förälskad och det nästan gör ont i kroppen så fort vi är ifrån varandra ♥
Jag sitter på jobbet nu och har rast så passar på att skriva lite!

Vi hörs när vi hörs, stor kram!

lite sura miner.

Suck, idag är jag inte alls på bra humör. Förstår inte varför.. Kanske beror det på att det är underbart väder ute, Wheels & Wings i Varberg och jag ska jobba.. Hmm..

Veckan har rullat på bra, igår var jag med älsklingen i Varberg och hjälpte till inför W&W, vi reste tält och sånt, sen blev det Tvååker och torsdagsträffen på kvällen.
Jag har en rolig helg att se fram emot, förutom jobbet. Peo och Erica, Niklas kompisar från Dalarna kommer hit i helgen så imorgon efter jag har jobbat blir det fest och W&W och Liseberg på söndag! Ska bli riktigt roligt!

Nu får man väl sätta sig i solen en stund och hoppas på att humöret blir en aning bättre!

update.

Oj, vilken dålig uppdatering det har varit på sistone! Men vem har tid till att blogga när man jobbar för fullt och vill lägga sin lediga tid på sin älskling? Inte jag iaf.. Livet leker iaf och jag är nöjd som bara den! Förutom att min mage spökar fortfarande, men enveten som jag är så kollar jag inte upp det utan tror det ska gå över till dagen efter.

Men men, nu hinner jag inte skriva mer för det är dags att dra till jobbet, hoppas verkligen det inte blir en lika jävlig dag som igår. Susanne, var glad att du har semester!!!

KRAM

väntat.



klaustrofobi?!

Nu kom (äntligen?!) regnet.. Tror vi får vänta ett bra tag tills det blir fint väder igen.
Hur var kvällen igår då? Helt okej, men inte mer. Jag vet inte varför men jag gillar verkligen inte Bratt, jag trivs inte alls där. Lite dans blev det i alla fall, och jag var väl hemma runt halv tre.
Idag ska jag bara slappa och plugga inför tisdagens prov.

glädjedödare.

Ligger och solar ute i trädgården med Michael Jacksons låtar som dånar ur högtalarna på tv, lovely! Tills mamma och pappa sätter igång och klippa häcken och grannen drar igång gräsklipparen. Jaja, en stund fick jag njuta iaf!
Gårdagens kväll spenderades med mamma och pappa vid Steninges strand med en stor picknickkorg, jätte mysigt. Önskar dock att Niklas hade varit där.. Jag gick och la mig direkt när jag kom hem, var rätt så trött efter all mat jag proppat i mig. Nu sitter jag och pluggar inför delegeringsprovet jag ska göra på tisdag, och ikväll blir det utgång med Victoria, Ulle och hennes kompis Marielle. Känner inte alls för det, men får väl försöka göra det bästa utav situationen.


Jag vill tillbaka till Dalarna...


Det var en underbar vecka..

lunch i stan med Vix.

Står ni ut i värmen? Det gör knappt jag, så därför håller jag mig inne i vårt svala hus.
Kom hem från stan för en liten stund sen, lunchade med Victoria på Spiran och köpte hem lite nödvändiga saker, mascara, en ögonpenna i fräsch bronzerfärg från Viva la diva och ansikts-och bodylotion.
Jag har precis svarat på frågorna till Pliktverkets lämplighetsundersökning till mönstringen som ska avgöra om jag får mönstra eller inte. Håll tummarna för mig att jag får det!

Jag antar att man får ta och dra på sig bikinin och lägga sig och sola en stund!

Kram

ledig.

Tre dagars ledighet framför mig, härligt! Hoppas vädret håller i sig bara..
Saknar Niklas som bara den... ♥


Bild från midsommar i Dalarna.

suck.

Varm som bara den och så ont i magen att jag inte vet vad jag ska ta mig till... Gnäll, gnäll gnäll!

RSS 2.0