Flyga Drake

Jag och mamma valde att gå den tidiga visningen av filmen vid sju, så kom hem för en stund sen.
Filmen var jätte bra. Jag smågrät hela filmen igenom. Jag förstår inte hur det kan skilja sig så mycket på våra förutsättningar att leva, vi lever på samma planet, under samma himmel och sol. Men trots det skiljer det sig så mycket. 
Jag har ju läst boken, eller jag håller på att läsa den så jag visste ju på ett ungefär vad som skulle hända. Men jag blev lika berörd ändå, att få se hur Hassan ser upp till Amir, att han gör allt för att dom ska bli vänner igen. Att få se Amir's kamp mot talibanerna när han försöker hitta Sohrab.
Värst var det när Hassan blev våldtagen, och när dom gjorde sharia - stening. Då fick jag en stor klump i halsen, och ville bara skrika. Det pågår sådant just nu, precis denna sekunden, minuten, timmen, dygnet. Det är förjävligt. Jag vill göra något, men vad? Vad kan en 17 årig tjej som bor i Sverige göra mer än att visa att det inte får accepteras. Det är hemskt det som pågått och pågår i Afghanistan. Sverige behövs där. Jag har tänkt mycket på det innan, och jag tror att jag kommer att fullfölja min dröm. Blir det att jag får göra lumpen, ska jag sedan fortsätta utbilda mig och sedan gå med i utlandsstyrkan, det är min dröm. Jag vill hjälpa till!

Se filmen "Flyga drake" som är baserad på boken av Khaled Hosseini. Det är en sevärd film, trots att det är mycket som dom inte tar med från boken. Jag ger den lätt 10 av 10 möjliga!

image93image94

vill man bli fin får man lida pin!

Tjaabba!
Inte bloggat förens nu, inte likt mig :P Men har faktiskt inte hunnit.
Var tvungen att gå upp tidigt för hade beställt soltid till halv elva med Therese och vi skulle cykla dit, för det var ju bra väder ute. Men! När jag är påväg till henne så ska det ju självklart börja regna, åh vad mitt humör sjönk. Men vill man bli brun & fin får man lida pin. Trodde aldrig vi skulle komma fram, det blåste och regna och vi bara gnällde. Men det gick, och man kände sig allt annat än fräsch sen när man la sig i solariet. Hem gick det i alla fall bättre, det regnade ännu mer men vi hade medvind vilket inte händer allt för ofta.
Har faktiskt suttit och pluggat matte sen jag kom hem, nörd tänker ni säkert nu :P Men kom på igår att jag har ju matteprov på måndag och är inte färdig med kapitlet. Har dock jobbat på bra nu så det får räcka för idag, får sitta lite med det imon också.

Ikväll blir det bio i Varberg med mamma :) Flyga drake ska vi se, jag läser ju den boken och den är sjukt bra. Får hoppas filmen är lika bra, tyvärr så brukar det inte bli så.

Nu ska jag äta. Skriver nog inget mer idag, jag sitter alldeles för mycket vid datorn.

Ha en bra dag!

Let's Dance

image92

Så jävla rätt! Wohoo! Grattis Tina och Tobias - ni var bäst ♥
Tänk om jag ändå kunde dansa så, ojoj!

trevlig kväll på er!

Bloggen segar som vanligt, men nu kom jag äntligen inte.
Sitter och kollar på Let's Dance med ett glas vin, perfekt kombination för en bra fredagskväll.
Har inte så mycket mer att säga, ingen mer dator för mig idag.
Vill bara önska er en trevlig fredagskväll :)

Puss & kram!

Till alla tjejer:

Jag vet att det finns många tjejer där ute som går på gym och styrketränar, men jag tror att många precis som jag kände i början att dom inte vågar prova på att köra med lösa vikter (hantlar). Många tror att dom ska få stora muskler och tycker det är pinsamt att stå där bland alla "biffiga" stora killar, är rädda att dom är i vägen och att alla tittar.  GÖR DET!  Ni måste våga ta för er, ni har precis lika stor rätt att va där som alla andra. Om ni bara vågar så lovar jag er att ert självförtroende kommer även skjuta i höjden.
Tro inte att ni behöver lyfta tungt, utan kör på så mycket som ni orkar. Om ni vill ha långa slanka muskler som inte syns så ta lätta vikter och många rep. och set. I början kan det va bra att köra på 16 rep. 2 set, och sedan efter en ca; 6 veckor gå över till 12 rep och 3 set.  Ni som dock vill ha stor muskelmassa ta det högsta ni klarar och korta rep. och set.
          
    
Tjejer, - vi måste våga ta för oss mer. Det gäller överallt, i skolan, på krogen, på gymmet. Visa att ni finns. Vissa kommer inte gilla inte, men skit i dom. För flertalet kommer att uppskatta att ni vågar stå emot det "traditionella". Bara för att man är tjej behöver man inte sitta tyst och se söt ut och skratta där man helst ska skratta, och inte ta för mycket plats i klassrummet. Jag har aldrig gjort det, och det har inte varit lätt, det har det inte. Men fan vad jag har vunnit mycket på det. Det har gjort mig till en stark person som inte lägger sig för någon!



Im back!

Styrketräningen gick så jäkla bra :D
När vi skulle åka var jag lite omotiverad men det försvann när jag väl kom in på gymmet. Körde igenom hela kroppen, vader, ben, rygg, mage och självklart armarna och axlar med hantlar. Jag vet att jag sagt det förr, men jag tycker verkligen det är skitkul med lösa vikter.
Tyvärr blir det ingen styrketräningen förens på fredag nästa vecka. Ska dit imon och sola och på måndag med, men då är det alldeles för mycket folk där så ska simma istället. Ska nog köra lite med våra vikter vi har här hemma istället :)


Fredag

Jag har sovit bort halva dagen känns det som, hade satt klockan på halv tio men stängde tydligen av det och somnade gott om. Vaknade inte förens halv tolv. Bläh! Jag som hade lite att göra innan jag åker och tränar. Jag hade behövt plugga lite och städa, men det har jag inte hunnit, pallade inte stressa. Är verkligen inte sugen på att behöva plugga sen när jag kommit hem, får se hur jag gör.

Idag blir det som sagt gymmet, och sen ska jag städa. Ikväll blir det lugnt, det är ju final i Let's Dance. Hejar på både Tony och Tina, tycker dom är lika värdiga vinnare båda två :)
Måste platta håret nu och fräscha till mig lite, sen blire gymmet.

Hörs senare!

Ford Mustang Mach 1.

Jag är förälskad!!!

image87
bild från blocket.se (Gbgperformance)

VILL HA!!

Mäh, 170 000 kr. är väl ingenting för mig?
:(

När jag fått mitt körkort ska jag LÄTT börja spara, för jag ska banne i mig ha en Ford mustang Mach nån gång!!


boys boys boys!

Im drewling! Jag tänker inte klart när jag ser killar med tatueringar, och då menar jag inte bara en enstaka, utan helst flera st. som täcker armarna osv. Jag blir helt såld! Jag bara älskar bad boys.
Om dom också har mörkt hår och gärna klär sig sådär sexigt rockigt blir det ännu bättre.
Ååh!!

image86

Ami från Miami Ink är inte helt fel!

korv

Godkväll! Vad gör ni?
Jag sitter fortfarande i soffan, eller jag satte mig precis igen. Har pluggat lite, men nu räcker det, lovet är ju inte till för att plugga hela tiden.
Haha, käkade innan med brorsan, korv med bröd blev det, skrattade typ hela tiden för brorsan har fått något på kroppen så han satt och kliade hysteriskt och så fick han för sig att han skulle prova att stoppa ner en hel korv i halsen, jävla galning till bror, men han klarade det :P

Det går inge bra på tv ikväll, så vet inte vad jag ska göra. Det var inte heller någon som kunde/kände för att göra något. Jaja, något kommer jag väl på.

slappis

Det blev ingen promenad efter maten, och det kommer inte bli någon heller, orkar inte gå ut och gå idag. Det får bli en riktig slappedag. Ligger och slappar i soffan och tittar lite på kläder på nätet samtidigt som jag kollar på tv. Väntar på att OC ska börja.  Är sjukt sugen på något oyttigt, det hade inte suttit helt fel med choklad, men som tur va finns det inget hemma och orkar inte gå till affären. Ibland är det bra att va lat!

Imon är det fredag, och sen helg. Lovet har gått ovanligt fort. Hade ju snackat om att gå på bio imon med mamma, men vi kom på att det är ju final i Let's Dance imon kväll så det kan vi inte, istället blir det bio på lördag kväll :)
Imon ska jag träna med mamma och Therese, ska bli gött. Känner att träningen börjar gå lite bättre nu, hoppas det håller i sig, och att det inte börjar gå neråt igen.

Äh, jag klarar inte det här mer. Måste försöka hitta någon choklad i detta huset, annars tror jag att jag ska göra negerbollar, det hade inte suttit helt fel :D

Madonna feat. J.T & Timbaland



Åh, jag bara ÄLSKAR all musik som har med Justin Timberlake och Timbaland att göra. Jag får gåshud över hela kroppen. Det är stor kärlek till de två grabbarna. Kommer aldrig glömma Skandinavium
25 juni '07 ♥



Visst är den skit bra?!

image85

Roland



Roland är Falkenbergs stolthet! Sicken man, hahaha! Titta & njut, ni kanske till och med lär er några moves ;)

sjuka värld.

Det förjävligt. Vad är det som händer?! Ännu ett litet barn och en kvinna har blivit mördade i sitt hus, denna gången i Surahammar. Vad är det för jävla sjuk människa??
Gärningsmannen har redan erkänt mordet.. Jag fattar inte hur man är funtad om man kan mörda en femåring, hur man kan mörda någon överhuvudtaget.


?

Läs Aftonbladet.




banken & ica

Då vart man hemma igen efter att varit i stan. Gick dock inte in i några affärer, det finns inget roligt ändå i den här staden. Utan jag gick direkt till banken och satte in pengar som jag fått av mamma till Stockholm, sen gick jag till Hårknuten där morsan blev klippt och efter det handlade vi. Ska snart äta, är vrååålhungrig, köttfärssås med spagetti blir det, mmm!
Efter maten ska jag nog ut på en promenad i det fina vädret, sen ska jag plugga lite franska. Tycker mitt lov är rätt likt varje dag, pluggar och går mina promenader :/ Lite tråkigt lov, men jag gnäller inte. Det är skönt att va ifrån skolan och nästa vecka blir det ju Stockholm, då ska jag ha riktigt kul :D

Nu är maten färdig! Äntligen!! :)

Godmorgon!

Hej på er! Vaknat än?

Jag har varit upp sen åtta typ, kunde inte sova så gick upp och kollade på Step up, igen :P Jag älskar den filmen, ♥ Önskar jag inte hade varit en sån fegis, för annars hade jag lätt börjat i dans. Jag vet ju att jag kan dansa, det handlar bara om att jag ska våga. Någon vill börja i det med mig? :)
Håller på och laddar ner step up 2, hoppas det funkar bara..

Idag har jag inte planerat så mycket, ska kanske in till stan när mamma ska klippa mig, behöver sätta in pengar och besöka körskolan.
Sen så skulle jag behöva städa mitt rum och plugga idag med :/
Tror dock att jag ska åka och simma ikväll, känner inte för att styrketräna idag och det hade varit skönt att få sträcka ut kroppen i vattnet.
Nu ska jag i alla fall göra mig iordning.  See ya!

tv-tittande

Tror faktiskt jag ska gå och lägga mig snart, är rätt trött och imon ska jag inte sova bort halv dagen!
Har kollat på tv största delen av kvällen, So u think you can dance, och barnmorskorna, mamma satt och grät typ hela tiden när vi kollade på Barnmorskorna, hon tyckte det var så fint med alla nyfödda bebisar, haha :P
Nu tittar jag på Morgonsoffan, det är helt sjukt vad Björn Gustafsson är rolig. Programmet i sig var la inte så jätte kul, rätt konstigt. Men Björn gjorde ju det bra ;)

Näe, nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna. Godnatt Sverige!

Tävling

Finns det något bättre än roliga tävlingar som folk håller på sina bloggar? :)
Jag är ofta med och försöker vinna, men det går la si sådär. Emeliie har en tävling på sin blogg nu om en mascara från Yves Rocher som man kan vinna. Jag är med, och ännu en gång håller jag tummarna på att jag ska vinna ;)

punka

Äntligen går det att komma in på bloggen och skriva ett inlägg. Fan vad det alltid ska krångla med inloggninge. Men men..
Sitter och pluggar lite, har precis blivit färdig med min artikel som jag skulle översätta till engelska. Ska plugga lite medicin nu hade jag tänkt.

Skulle köra lillebrorsan till hans flickvän innan, så fick vi punka. Gud vad rädd jag blev, det small till som bara den. Tur att lillebrorsan är teknisk så han kunde byta däcket :) När vi sedan skulle köra hemåt så jag ja minst 15 st. hjortar eller något stå och beta i någons trädgård. Skit många va dom, jag hade blivit livrädd om jag hade tittat ut från mitt fönster och sett en massa hjortar i min trädgård.

Nehe, medicinen gör sig inte självt.

Vad gör ni för något ikväll?! :)

Onsdag

Hej på er! :)
Idag är jag på ett väldigt bra humör, vet inte varför riktigt, bara är det :P
Kom precis in, har varit ute på en långrunda med mamma. Vi gick till Fynda och köpte smink, av någon anledning är det mycket billigare där :S Och så tog vi en fika, sen fortsatte vi och gick även till Brödskrinet och köpte bröd. Mina fötter är helt döda nu, gud vad trött jag är.
Hinner inte skriva mer nu, för måste plugga. Kom på att jag har en engelskauppgift som ska in på måndag.

Puss på er!

kvällen

Vad gör ni ikväll? :)
Själv har jag precis sett Andra avenyn, fattar inte varför jag kollar på det, det är så amatör :P
Kvällen har varit lugn, har städat och pluggat medicin. Riktig tråkig kväll! Är ensam hemma också, det kan vara gött ibland men det blir lite tyst. Tur det finns bra musik då :)
Skulle egentligen behöva plugga lite engelska med, men får se, orkar egentligen inte plugga. Men det är ju inget bra på tv så.. Någon som vet varför det inte är Gossip Girl ikväll?

huvudvärk

Jag har så svårt för att sitta still nuförtiden, tog precis en fika med mamma och innan det var vi ute och gick en promenad, ovanligt va? :P
Har dock ont i huvudet nu, fick det när vi var ute. Ska se ifall lite kaffe hjälper, annars ska jag faktiskt gå och vila en stund.
Har lovat mamma att dammsuga, så det får jag inte glömma att göra. Samt att jag måste plugga, bläh -.-

Aja.. Som ni kanske såg så la jag inte lite kosttips innan och träningstips på hur man frörbränner mest. Hittade det i en av mammas tidningar, och tyckte det var bra tips jag kunde ha med.
Hoppas ni tyckte om dem :) Tror jag slänger upp en update från hur det gick på gymmet, men det får bli senare. Nu ska jag dammsuga! Wohoo vad kul.


Kram!

Arabiska

Har länge tänkt på att lära mig arabiska, det hade varit kul att kunna prata och förstå det. Jag tror man har stor nytta av det. Hittade denna boken på bokus.com, tror faktiskt jag ska ta och beställa den.
Det kan ju va en bra början i alla fall :)

 

image84

Eller vad tror ni?




Mat före och efter träning.

Många vet att man ska äta både före och efter ett hårt träningspass. Men det gäller att man vet vad det är man ska äta. Det är nämligen olika sorts mat som är bra att äta före och efter träningen.


Före träning

Före träningen ska du äta mat som bryts ner långsamt i kroppen d v s du ska äta för att öka din uthållighet. Här är några bra alternativ på den sortens mat.

  • Äpplen
  • Bönor
  • Körsbär
  • Torkade aprikoser
  • Yoghurt
  • Grapefrukt
  • Vindruvor
  • Mjölk
  • Flerkornsbröd
  • Apelsiner
  • Pasta
  • Päron
  • Tomatsoppa
  • Omogna bananer


  • Efter träningen

    Efter träningen har du gjort slut på alla energireserver i kroppen och behöver fylla på snabbt med ny energi. Här är några bra alternativ på den sortens mat.


  • Bakad potatis
  • Morötter
  • Cornflakes
  • Honung
  • Potatismos
  • Salta pinnar
  • Riskakor
  • Sportdryck
  • Våfflor
  • Vattenmelon
  • Franskbröd

  • Källa: Tidsskriften iFORM


    Förbränning

    Träningen som bränner mest:
     

  • Löpning (1 mil på 1 timme): 750 kcal/timme
  • Squash: 600 kcal/timme
  • Fotboll: 560 kcal/timme
  • Jogga: 500 kcal/timme
  • Step up: 425 kcal/timme
  • Basket/innebandy/tennis: 400 kcal/itimme
  • Pump: Nära 400 kcal/timme
  • Spinning: 350 kcal/timme
  • Aerobics: 300 kcal/timme
  • Gång: 160 kcal/timme

  • Källa: Tidsskriften iFORM.


    gymmet snart

    Godmorgon :)

    Idag var det minsann jobbigt att gå upp vid åtta tiden, kroppen har redan vant sig vid att få sova till minst halv tio. Men men. Ska iväg till gymmet snart, väntar bara på att mamma ska bli färdig.
    Ska köra igenom hela kroppen idag, den måste få jobba nu, det var ett tag sen. Hade även tänkt köra med lösa vikter, tycker det är mycket roligare :)

    Idag måste jag verkligen ta tag i pluggandet, annars kommer det inte bli av. Tror dock jag ska plugga lite senare på dagen, när jag är ensam hemma. Kan va skönt att va sysselsatt med något då.
    Jag ska även försöka hinna slänga in något kost - och träningstips :)

    Nu ska jag åka! See you

    nattinatti

    Nu går jag och lägger mig!
    Godnatt på er! ♥


    ;)


    Skönheten ligger i betrakarens ögon!



    Dagen som gått

    Idag har det varit en datafri dag, det behövdes :P Har suttit som klistrad här de senaste dagarna.
    Bullarna blev jätte goda btw.
    Har inte gjort så mycket idag, skulle ju pluggat men pallade inte, gör det imorgon istället. Har tittat på tv och varit ute och gått i snöstormen. Fy, vilket väder. Jag och mamma blev pissblöta efter att varit envisa och gett oss ut i snön. Men som mamma sa, en riktig athlet ger sig ut i alla väder ;)

    Har precis käkat lite kvällsmat, ska snart kolla på "so u think you can dance", undrar om Dragan kommer med på tv, hoppas det ^^, Sen blir det Wallander, och efter den sängen.
    Ska upp tidigt imon och styrketräna med mamma. Det behövs verkligen, har ju inte tränat sen i fredags, gymmet har ju haft stängt hela påskhelgen.

    Ha en trevlig kväll allihopa :)

    Bakdags!

    Mamma lär mig baka bullar nu, mys! :)

    image80

    Måndag:

    Godmorgon!

    Har varit uppe en stund nu, och sitter redan vid datorn :P
    Det har kommit skit mycket snö, lite mer än 15 cm, och det ska komma mer. Blääh!
    Idag åker farsan till Norge igen efter att ha varit hemma i två veckor, lite skönt trots att det är gött att ha han hemma.
    Det händer inte alltför mycket idag, finns inte så mycket att göra. Ska plugga medicin och baka bullar med mamma.
    Vi hade ju pratat om att åka på bio idag, men vi skippar nog det med tanke på all snö. Vi ska nog dit på fredag istället, då har filmen Flyga Drake premiär. Jag läser den boken just nu och den är otroligt bra.

    Ska maila mina arbtesgivare om jobbet i sommar nu.

    mysigt trots allt

    Måste ju säga att trots allt så är det faktiskt rätt mysigt med snö :P Fast i rätt tid.
    Det känns så fel att det snöar så mycket nu, vi har lätt fått minst fem cm snö. Och vi som ska till Stockholm nästa vecka, jag vill ju ha fint vårväder då.. Aja, vädret kan man inte göra nånting åt.

    Ska faktiskt ut och gå en liten runda nu i snön, tycker det är mysigt när det knastrar så gött under skorna!


    Trevlig kväll!

    Jag vill ha!!

    Sitter och läser mina favoritbloggar, och när jag kom in på Kenzas, så ser jag att hon har en tävling igen. Och äntligen en tävling som passar mig. Man kan vinna en skinnjacka från Jofama, ojojoj säger jag bara. Den svarta är ju bara så döläcker, jag skulle göra vad som helst för att vinna den :)


    Ni som tänker delta i tävlingen, GÖR DET INTE för det ger mig större chans att vinna!  ;)


    image79   *trånar*

    snow snow snow

    Skrev ju innan att det var jätte fint väder, ja gissa vad - det snöar nu! Åh, vad trött jag blir!  Varför kan inte snön komma när det är vinter istället för nu, slutet av mars?! -.-

    Kom hem från mormor & morfar för bara en liten stund sen. Gick ju ut och gick en promenad och bestämde mig för att gå dit och hälsa på, och satt där i ca tre timmar. Dom är helt underbara dom två, älskar dom ofantligt mycket. Självklart blev man bjuden på kaffe och en massa kakor och påskgodis, så är helt proppmätt nu :P
    Vi satt och pratade gamla minnen från när dom bodde på deras gamla gård, och mormor visade även kort från när dom var unga. Jag mår så bra när jag är där, mormor får en alltid att känna sig så speciell. Hon är även 110 % säker på att jag kommer få körkort, haha vilket jag inte är :P (vi satt och diskuterade körkort etc.).
    Morfar var snäll och körde hem mig och nu sitter jag och myser på mitt rum med musik och en massa tända ljus.
    Ikväll händer det inte alltför mycket, ska sitta vid datorn en stund, och sen får jag se hur kvällen slutar. Om jag känner mig rätt kommer jag antagligen sitta här hela kvällen :P

    Imon är det ju annandag påsk och då händer det inte så mycket i lilla Falkenberg. Stan har inte öppet, inte Klitterbadet heller så kan inte åka och träna. Har lite plugg jag skulle behöva göra över lovet, kanske gör det imon så har jag gjort det. Mamma snackade även om att åka till Varberg och gå på bio, hon ville se "Angel", men det beror ju på vad för väder det är. Pappa har ju bytat till sommardäck som många andra också har, alla trodde ju våren var här för att stanna, men icke sa nicke!




    Hittade ingen bild på min morfar på den bärbara, men här har ni min helt underbara mormor!

    image78

    Trevlig kväll trots allt.

    Kvällen igår blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Hade nog lite för mycket förväntningar. Maten var iaf jätte god och vi hade det hur trevligt som helst under maten, men sen gick det bara neråt. Det började med att Therese granne kom in för att kolla oss och förstörde stämningen, sen skulle några av tjejerna (nämner inga namn) skulle till en annan fest, och sket i oss andra. Några gnällde, och en stund senare ska några andra också vidare och ensamma skulle jag, Therese och Johanna x2 stanna kvar. Men Johanna den änglen fixade så att vi fick komma till hennes pojkvän och hans polares replokal där dom hade fest typ. Vi bestämde oss för att dra dit och jag fick låna kläder av T. Men vad händer inte då?! Jo, dom andra tjejerna ska tydligen inte iväg och blir sura för att vi ska dra (?!).

    Kvällen slutade med i alla fall att Johanna åkte dit själv, och Sorto åkte hem och jag med.

    Trots att det inte blev som vi hade tänkt oss hade jag i alla fall trevligt en stund, och det var jäkligt schyst av T att bjuda hem oss. Tack gumman!


    Det är skit bra väder, inga moln och vindstilla. Ska snart äta, och efter det ska jag ut på en rejäl promenad. Sen har jag inget planerat, funderar på om jag kanske skulle ta och plugga, måste tyvärr göra det under lovet.

    Nu är maten färdig!  Bonne journeé!

    Paaaarty!

    Har precis duschat, smörjt in mig, målat mina naglar (gjorde aldrig det igår) och blåst håret. Ska bara platta håret och sminka mig sen är jag redo för paaarty!! :D

    Väntar på att pappa och mamma ska komma hem så ska vi fika, jag är sjukt kaffesugen, har inte druckit något kaffe än :P

    Hinner inte nog skriva något mer idag, så ni får ha en jätte trevlig påskafton, för det tänker i alla fall jag ha :)



    PUSS!

    Step up 2 the streets!

    Värt att ladda ner:

    • Nerina Pallot - Sophia
    • Takida - Curly sue
    • Petter feat. Veronica Maggio & Snook - Inga problem!
    • Petter feat. Säkert! - Logiskt
    • Alcazar - We keep on rockin'




    I wanna daaaaance!

    image77

    Läste i The New York Times att det kommer en 2a film av filmen Step up!
    "Step up 2 the streets" heter den och har premiär i år!!!! Gaah, vad jag längtar! :D


    promenixx

    Brrr, vilken kall promenad det blev. Fy vad det blåste, jag kunde knappt se någonting. Så det fick bli en kort promenad, gick i en halv timme bara. Har precis käkat lite Janssons Frestelse och lite sill, senapssill är bland det bästa som finns.
    Nu sitter jag i min fåtölj med en stor filt runt mig och fryser, funderar på att hoppa in i duschen så har jag gjort det, och bara har sminket kvar sen.. Ajaa, får se.

    Håller på att låta mina ögonbryn växa in mer i mitten, har noppat in dom alldeles för mycket. Men det är ingen lätt grej, för det fixar ju sig inte över en dag bara. Det känns som att alla ser det, och det är svårt att inte låta bli att noppa bort dom. Men nej, jag ska klara det! Gör jag det, kommer jag vara jätte nöjd med mina ögonbryn sen för tycker jag har fått in en fin form på dom.
    Tror jag ska kolla lite på tv nu, och sen blir det duschen.    Puss

    hemma igen

    Halmstad gick fort, vi hämtade bara brorsans mobil, han fick en helt ny förresten :P Och så handlade vi lite på Hemköp sen åkte vi hem. Det var två killar som jobbade på Telenor, den ena var väldigt snygg, men gud så otrevliga. Små valpar som tror sig vara nånting som inte är, vilken jäkla attityd. Jag tycker det är viktigt att expiditer är trevliga, annars vill man inte gå dit igen. Men nog om det!

    Ikväll är det fest, satan vad kul det ska bli :D Ska hem till T vid sju och käka.
    Har tyvärr inte hittat något speciellt fint att ta på mig, det blir bara ett par tights och en vit t-shirtklänning tror jag, hoppas inte dom andra klär upp sig allt för mycket :P

    Det är jätte fint väder ute, men kallt som bara den, men hade tänkt att passa på när det inte snöar eller regnar, och gå ut och gå en runda. Ska först bara ladda ner lite bra musik!

    Hörs senare!

    Glad påsk allesammans!

    image76

    Uppe med tuppen!

    Godmorgon! Har ni vaknat?
    Min pappa väckte mig för ca; 10 min. sen. Gäsp, jag är jätte trött. Trodde minsann att jag i alla fall skulle få sova till halv  tio, tio. Men icke!
    Vi ska till Halmstad och hämta brorsans mobil som varit på lagning i tre veckor nu.
    Sitter och väntar på att varma baguetter snart är färdiga, sen är det dags för frukost!

    Nu ropar pappa!

    Förresten, Glad Påsk på er allihopa :)

    Karl-Petter äntligen ute!

    Äntligen är Karl-Petter ute ur Let's Dance. Det är inte det att jag inte tycker om honom, han är jätte charmig och go, men han kunde inte dansa bra. Näe tacka vet jag Tina och Tony, wow ^^

    Ligger i min säng med datorn på magen och lyssnar på Petter, han har rätt softa låtar, goa att ligga och slappa till. Har jätte ont i magen för har druckit en massa påskmust och ätit godis :P Påskmust är gott men en aning för mycket kolsyra, gud vad jag rapar av det!

    Imon är påskafton, då ska vi till Therese, vi ska dit några tjejer och käka precis som förra påskafton. Kanske blir det fest där sen, det får vi se. Hade varit gött i sånna fall för då har man nära hem :P
    Men fan vad kul vi ska ha imon, jag längtar skit mycket :D

    Godnatt Sverige!

    manikyr/pedikyr

    Känner mig som värsta datanörden, har suttit här nu sen jag kom hem :P
    Usch! Det fattas bara wow eller cs!

    Käkade pizza precis typ, gött med kebab! Kom ut från duschen för en liten stund sen, och har nu smörjt in mig i L'oreal Innovation Nutribronze, brukar smörja in mig i den när jag har solat, färgen sitter lite längre då, och så luktar den så gott med. Har även fixat till mina naglar och tår, lite manikyr och pedikyr har dom fått. Mamma köpte Oliva by CCS - nagelbandsolja på Apoteket, mina nagelband är jätte torra vilket resulterar i att jag biter på nagelbandet, en jävla ovana jag har som jag inte kan sluta med. Denna nagelbandsoljan verkar hitills väldigt bra, hoppas den kommer göra mina nagelband mjukare så jag kan låta dom va. Funderar på att även måla naglarna, vet dock inte ifall jag bara ska ta överlack eller lila färg? ;)

    Nu tänkte jag kolla på sista veckans avsnitt av 2900 Happiness!    Trevlig kväll!

    Vad gör jag för fel?!

    Allt är bara ett spel för dig. Så fort mamma gått utanför dörren blir du en helt annan person mot mig. Du tycker verkligen inte om mig, av någon anledning jag inte kan förstå. Du träffar mig väldigt sällan, jag har aldrig gjort dig något ont. Men ändå.. Det känns så fel att kalla dig "pappa" för du känns inte som en pappa för mig. Du har aldrig funnits där för mig som mamma har, du bryr dig inte om mig, du frågar aldrig hur jag mår eller hur det går i skolan, du bryr dig inte om vad som händer i mitt liv. Varför?! Är det för att din pappa dog när du var liten och du inte själv hade en pappa, och du inte vet hur en pappa ska bete sig och va. Eller är det bara att jag är en plåga för dig, att det blir jobbigt och ansträngt när du och jag är ensamma? 
    Min värsta mardröm är att mamma ska försvinna och jag ska lämnas ensam kvar med dig, jag kommer inte överleva då, hela min värld kommer gå under.
    Många tjejer i min ålder önskar att dom har en pojkvän, ser bra ut, är smala och har många vänner. Men inte jag.. Vad jag önskar mig är en pappa som bryr sig om mig, som älskar mig och som finns där för mig och som någon gång är stolt över mig...

    Jag förstår inte riktigt varför jag skriver detta här, antagligen för att jag vill få det ur mig och aldrig någonsin kommer klara av att säga det rakt ut till min pappa!

    *suck*

    Murra till tusen men inte en enda snopp!

    Jaha, då vart det fredag igen och snart helg. Det är ju långfredag idag dvs. en röd dag och det finns inte ett smack att göra. Var och tränade innan med Therese, om man nu kan kalla det lilla jag gjorde för träning. Men i alla fall.. Hennes kusin och hennes pojkvän var snälla och hämtade oss och så åkte vi till hennes mormor & morfar en stund där vi fick lite käk och glass, mycket gott och uppskattat ;) Efter det var Johanna, Tessans kusin och David pojkvännen snälla och körde hem oss till skogstorp. När jag sen väl kommit hem så är jag utelåst och fick stå ute och frysa -.-

    Nu sitter jag här i min säng och slappar med lillebrorsans bärbara. Vet inte vad jag ska göra resten av dagen, antagligen bara ta det lugnt, surfa runt lite, kanske läsa lite och se någon film.
    På tal om film, jag såg ju American Pie - the naked mile igår kväll. Den var jätte rolig men en aning för mycket bröst för min del, något som slog mig medan jag tittade var att varför får man aldrig se killarnas snoppar? Tro inte att jag är pervers nu och bara satt och väntade på att få en snopp. Men jag tyckte bara det var lite konstigt. För tjejernas könsorgan fick man minsann se, där var det inget censurerat. Varför?! Varför kunde man visa hela kvinnans paket men inte männens? Det var alltid någon eller något som stod i vägen så att man inte kunde se den nedre delen.. Jag tyckte bara det var lite konstigt. Men det var säkert en man som hade regiserat filmen, och bara tänkte på alla killar/män som skulle uppskatta att få se lite murra på film - som om det inte redan finns tillräckligt med det!

    Over & out!

    Berg - och dalbana.

    Jag sköter inte alls min träning längre, måste skärpa mig. Denna veckan har det bara blivit styrketräning en gång och visst det är bättre än ingenting, men hur mycket gjorde jag egentligen idag?! Jag gjorde några benövningar, sen fick jag och Therese för oss att prova på "skakmaskinen", så jag gjorde inte alls lika mycket som jag hade behövt. Hade ju soltid att passa vid halv två också.. Vet inte riktigt vad jag ska säga om skakmaskinen, inte riktigt min grej. När jag tränar vill jag att det ska kännas, jag vill bli trött. Och av skakmaskinen fick jag bara väldigt ont i huvudet. Näe, jag tror jag håller mig till mina maskiner och lösa vikter! 

    Eftersom det är påsk nu så har inte gymmet öppet i helgen, tror inte dom har öppet på måndag heller, men under lovet ska jag i alla fall se till att träna lite mer och hårdare.

    Det börjar kurra i magen nu och pappa har gjort sina underbart goda köttbullar, mums!

    American Pie - The naked mile!

    Ligger i sängen och kollar på film och käkar godis, American Pie - the naked mile! ser jag, så jäkla rolig :D
    Usch det snöar jätte mycket ute, full snöstorm -.- Och jag som ska träna och sola imon, får ju se hur det blir med det nu, kanske inte ens går att ta sig någonstans imon :P

    Ska fortsätta kolla på filmen nu. Godnatt & fortsatt trevlig kväll sötnosar ;)

    Gör någonting!

    Håret blev jätte bra :D Men känns lite ovant att ha så mörkt hår igen efter att inte ha färgat håret sen i december.

    Sitter och kollar på Efterlyst, dom tar upp arbogamordet, det är så jävla hemskt. Vad är det för jävla människa som kan knivhugga ihjäl två små barn? Vad är det för värld vi lever i?! Det står alltid om hemska saker som hänt på löpsedlarna, bläddrar man igenom en tidning finner man sällan något kul som har hänt, och det är alltid mord, misshandlar, bombningar osv. som tas upp på nyheterna.
    Man orkar inte lyssna/läsa mer om det, man orkar inte ta in mer negativa saker, det blir för mycket. Jag orkar i alla fall inte. Jag är så trött på att höra om allt hemskt som händer runt om i världen. Många undrar hur det kommer sig att världen är som den är idag, men det är ingen svår fråga. Det är vi människor som gör världen till hur den är idag. Fan, sitt inte bara hemma och rulla tummarna och gör ingenting. Visa att ni inte accepterar vart världen är på väg.

    Acceptera inte att flickor/kvinnor går runt och är rädda att dom ska bli överfallna, acceptera inte att någon åker på stryk för att den kollar på fel person eller är på fel ställe vid fel tid, gå inte bara därifrån när ni ser någon bli misshandlad, gör någonting! Det finns inget värre än människor som bara står och tittar på utan att göra ett skit, det är såna människor som är svaga i mina ögonen, och såna människor får inte min respekt!

    Färgar håret!

    Mamma färgar håret på mig nu, äntligen blir jag av med min hemska utväxt!! Det var säkerligen 4-5 cm ljustbrunt hår i botten, hemskt! Men nu så, nu blir den mörkbrun igen. Man måste ju göra sig snygg till påsken ;)

    Nu ska resten av färgen i!

    Tidig våffeldag!

    Kom hem från skolan för en liten stund sen bara, och har precis käkat våfflor, det är riktigt gött ;)
    Var som vanligt onödigt att åka till skolan, började vid kvart över tolv och när jag kom dit så var socialpsykatrin inställd, eller vi hade eget arbete, och svenskalektionen varade bara i tjugo min. för det var knappt någon som kom, och mötet som vi skulle ha med en kvinna som jobbade inom kommunen hade missuppfattat så det blev inte av heller. Det är inte mycket som fungerar på min skola, det är en sak som är säker..

    Men jag klagar inte, det var gött att få komma hem lite tidigare. Var på Systemet innan med pappa, laddar upp inför påskafton, wohoo vad kul vi ska ha tjejer :D ♥

    Nu vet jag inte vad jag ska göra, antagligen bara slappa, kolla på lite tv eller nåt. Ikväll ska vi käka lite påskmat här hemma och bara ta det lugnt. Fan vad gött med lov, var inte längesen vi hade lov sist, men det behövs ändå :P

    Nu ska jag ringa ´Therese, och sen ringa och boka soltid till imon. Puss!

    godissugen!

    Önskar verkligen att 2900 Happiness kunde fortsätta gå på tv, det suger att behöva sitta och kolla på det över datorn, men men.. Bra är det iaf ;)
    Ska snart åka till Ica med farsan och köpa godis, vi är så godissugna :P Sen ska vi hämta mamma på jobbet.

    Det ska bli så jäkla gött med lov, skolan är så tråkig nu. Ska bli skönt att kunna ta sig sovmorgon och träna och bara slappa, men tyvärr så måste jag plugga med, ligger lite efter i vissa saker pga. min inställning till skolan och allt nu.

    Tänkte jag skulle städa upp lite på mitt rum, börjar bli lite stökigt.    Puss & godkväll!

    PMS

    Hej på er! Vilken jobbig dag jag har haft, ack. Kom hem för en timme sen.. Har varit på världens sämsta humör också, mina klasskamrater gnällde som fan vilket inte förbättrar saken precis.
    Har försökt installera skrivaren till datorn men det vill bara inte fungera så nu skiter jag i det, inte mitt problem.
    Hade ju prov i franska idag, muntligt, gick la hyfsat bra. Fick också veta att jag fick IG på vårt senaste prov vi hade innan vi gick på jullov, fan :/

    Ska plugga ikväll, samt ta en riktigt lång promenad. Tänkte jag skulle sätta igång med pluggandet nu så kan jag kanske gå när det fortfarande är ljust?!

    Slapp gå på svenskan imon så hoppar över idrotten också och ger mig själv en rejäl sovmorgon ;) Eller jag tänkte kolla med mamma ifall hon vill åka och styrketräna innan jag börjar. Förhoppningsvis vill hon även färga mitt hår på kvällen.

    Hur har er dag varit? :)

    Gossip Girl

    I början tyckte jag Gossip Girl var rena skitserien, nu kollar jag på det varje tisdag, det är ju bra :P
    Det blev inte så mycket pluggande innan, kollade på Irene Huss - tatuerad torso istället, riktigt bra film. Se den! Och nu sitter jag och kollar på GG, får läsa på franskan när jag lagt mig, har muntligt franskaprov imon, kommer nog inte gå såå bra.
    Imon går jag ändå från halv nio till halv fem, orka så långa dagar. Man är så trött när man kommer hem och orkar inte göra någonting. Härligt i alla fall att vi är lediga på fredag, sen är det lov i en hel veckan, och efter det åker vi till Stockholm :DDDD Gud vad jag längtar, det ska bli så kul!

    Längtar till helgen också, påskafton, då blire fest hos Therese ;) Ojoj, vad det ska röjas!

    Nu är reklamen slut!    XoXo ;)

    nya sneakers

    För varje gång jag kollar på mina nya sneakers tycker jag om dom mer & mer! ♥

    image74image75

    Visst är dom snygga?! :D Lila och silver, kan det bli bättre? ;)


    Halmstad

    Åh vad jag älskar tisdagar! Det är så härligt att va ledig hela dagen. Idag tog jag bussen till Halmstad och trosa omkring där lite för mig själv, köpte bla. ett par skor, är supernöjd med dom, bild kommer in senare ;)
    Jag köpte även hårfärg + ett par örhänge. Kom hem därifrån för bara en liten stund sen, har rätt mycket plugg som väntar så ska ta mig en fika nu sen måste jag sätta igång.


    Puss så länge :D

    skitblogg och skitdator

    Har försökt hela dagen med att komma in här, men det funkar ju fan aldrig :S En aning störande.. Något som också är väldigt störande är vår förbannade dator, skrivaren krånglar, har försökt avinstallera och sen installera den igen men nu funkar inte ett skit. Gud vad trött jag blir.. PMS har jag också..

    Allt är bara skit just nu, därav får ni förklaringen till mitt humör. Ni som träffar på mig de kommande dagarna och tycker jag är på ett förjävligt humör, gör er själva och mig en tjänst, fråga INTE vad det är, tack!

    Ska kolla på Anna Pihl nu. Hejdå!


    När man behöver någon som mest finns det aldrig någon där för en...

    snöstorm

    Godmorgon! Eller god å god vet jag inte om morgonen är, DET ÄR SNÖSTORM ute!! Jävla skit väder!! Härligt vårväder igår, och så när man vaknar upp idag går det knappt att se ut ur fönstret. Jag hatar snö -.-

    Ska åka till skolan nu snart, pappa ska köra mig så jag slipper åka buss.

    Hörs sen!

    Ingen soffliggare minsann!

    Klarade inte av att sitta inne i det underbara vädret så gick ut och gick i en 40 minuter med mamma. Man fattar inte hur bra man har det, det tar bara ca 10 minuter så är man nere vid havet. Man uppskattar inte det förens det är borta! Men men, härligt var det iaf, hade kunnat gå hur långt som helst :)
    Nu ska jag snart äta middag, sen måste jag plugga lite matte och franska. Har både franska - och matteprov i veckan, eller eventuellt blir det matteprov, ifall jag hinner.


    Puss på er :)

    lösa vikter är så mycket roligare än maskinerna!

    Åh vad bra det gick att träna idag :D Det var riktigt härligt att få röra på sig och låta kroppen jobba. Jag åkte dit med mamma och vi tränade i två timmar, jag körde igenom hela kroppen och körde även en halvtimme med hantlarna. Det är mycket roligare och det känns mer med lösa vikter än att sitta på maskinerna. Tror jag ska fortsätta med det framöver, mamma visade lite övningar men ska även be Tobbe min PT att visa lite.
    Jag avslutade träningspasset med att gå 20 min. på löpbandet i rask takt och uppförsbacke!

    Vart är världen påväg?!

    " En kvinna dog och tio människor skadades allvarligt på lördagen när en bomb exploderade på den italienska restaurangen Luna Caprese i Pakistans huvudstad Islamabad. Enligt tv-kanaler var kvinnan en sjuksköterska från USA.
    En pakistansk säkerhetskälla säger att nästan alla de skadade är utlänningar, men var kroggästerna hör hemma var inte känt.
    Explosionen var kraftig och människor har förlorat armar och ben, berättade en anställd som nyhetsbyrån AFP nådde via telefon kort efteråt."

    Vart är världen påväg?!

    Har ju gäster ikväll, men gästerna var la inte på det bästa humöret. Inte så konstigt heller..
     
    Flickan som avled i en brand igår hade min faster tagit hand om, hon kände familjen då hon jobbar på barnavårdcentralen, så hon var rätt nere och tyst. Sen så fick vi ett samtal av min kusin att hon och hennes man skulle bli sena för där Daniel jobbar hade det exploderat en bomb i en restaurang där dom alltid åt i, så han hade många samtal att ringa.
    Daniel har jobbat i Pakistan ett tag, och han och hans vänner åt alltid på en viss restaurang - Luna Caprese, där en bomb exploderade idag. Han kom hem i torsdags, och hans vänner som fortfarande är där och jobbar, hade just idag bestämt sig för att prova restaurangen mitt emot istället för den gamla vanliga.. Vadå änglavakt?! Tur att dom valde att göra det, och tur att Daniel var hemma, men dom som var där, alla oskyldiga som får lida av alla dessa självmordbombare. Fan, jag blir så jävla förbannad! När ska det ta slut? Daniel berättade om en kille han hade träffat där, och som hade skojat att "i Pakistan är självmordbombning den populäraste sporten", det är en del av deras vardag. Och här går man hemma och klagar över att solen inte skiner och att maten i skolan är skit. Herregud..

    Så stämningen var lite tryckt ikväll, men det var trevligt ändå.  Fick två sjalar av Daniel som han köpt i Pakistan, en svart och en vit. Kanonbra, jag älskar sjalar :)
    Ska läsa i boken jag läser just nu, Flyga drake, en jätte bra berättelse som utspelar sig i Afghanistan.

    Godnatt allihopa!

    BetterBodies snygga kollektion!

    BetterBodies gör kläder för de som styrketränar, och det är riktigt snygga plagg också.
    Här är några plagg ur deras kollektion för tjejer:

    image70image71

    Många får skinnvalkar i handplatan när man tränar på gym, jag får också det men har ännu inte hittat några handskar som passar mina små händer. BetterBodiesonline.se hade ett par riktigt snygga svartvita, ska kolla ifall jag kan hitta en affär i Stockholm som säljer BB-produkter, annars beställer jag nog dessa från nätet:

    image72

    Gå ner i vikt med promenader

    Många som vill gå ner i vikt ger sig ut och springer, men det är inte riktigt rätt. Vill man förbränna fett ska man promenera, ta en riktig powerwalk, då förbränner man underhudsfettet. När man ger sig ut och springer förbättrar man sin kondition och tränar upp hjärtat. Så ni som vill gå ner i vikt - köp ett par vikter som man fäster nere vid benslutet, ladda ner lite ner musik till mp3:n  och ger er ut på en rask promenad i minst 40 minuter, och gör det 3-4 ggr i veckan så ska ni nog få se att efter ett tag börjar kilona rasa ;)

    Långpromenad

    Kom precis in efter att ha varit ute och gått i en timme, det var gött att gå ut och gå med musik i öronen och slippa få tänka så mycket.  Det blev ju ingen styrketräning idag, ska träna imon istället med mamma. Hoppas träningen går bättre imon, vill att det ska kännas som det gjorde för ett tag sen, då jag nästan ville träna varje dag och motivationen var på topp.
    Ska slappa lite framför tvn nu och sen hoppa in i duschen.

    Vad ska ni göra idag? :)

    R.I.P

    Klockan är snart tio och jag är redan uppe, har varit uppe ca; 1 timme redan. Vaknade över att jag hörde att mamma var ledsen, och direkt så tänkte jag att hon var ledsen över det barnet som dog i Vinberg igår. Det var en husbrand och ett av barnen brann inne, så hemskt.. Mamma tar hand om barnets mormor, och vet vem famijen är. Det är en familj som har varit så med om så jävla mycket. Mormodern har haft bröstcancer och amputerat bägge sina ben, dottern fick barn när hon var 15.. Varför ska sådana saker hända folk som redan har det så jävla svårt?! Det är så grymt, Gud kan inte finnas...  R.I.P


    Idag får vi gäster, mamma och pappa ska firas för dom har ju fyllt år. Det ska bli trevligt, så jag stannar hemma ikväll, ingen fest för mig idag!
    För en gångs skull så regnar det inte idag så man får passa på att ta en promenad, känner att jag behöver det, det var så längesen.       Hejdå!

    nylackat och let's dance

    Tycker jag blivit lite dålig på att skriva här i min blogg, känner att jag har fullt upp med skolan nu så hinner knappt sitta vid datorn.. Men jaja, det händer ju inte så mycket i mitt liv ändå så finns la inte allt för mycket att skriva om heller.   Har kollat på Let's Dance nu, jag hoppas Karl Petter åker ut, han kan inte dansa, hur har han kunnat va kvar så länge?! :S   Har även målat naglarna, typ bubbelgumsrosa blev dem, kände att jag behövde lite färg i tillvaron nu när vädret är så grått. Åh vad jag vill ha sommar!! Tänk så härligt att kunna gå runt i shorts och linne på gräsmattan, och grillat, gud vad jag längtar efter grillad kycklingfilé med jordnötssås och grillad banan med choklad, MUMS FILLIBABBA ♥ Jag är ett riktigt matvrak :P

    Ska kolla på Nyheterna nu, man måste ju hålla sig uppdaterad om vad som händer i Sverige och världen! 
    Trevlig kväll!

    isn't she lovely?!

    Vädret suger, det har nästan regnat konstant sen i söndags, men ändå är jag på skit bra humör :D Vet inte varför, visst det är fredag och det är gött med helg, men jag ska ju inte göra något speciellt i helgen, och det har inte hänt något spec. som kan förgylla min dag, men ändå så är jag bara så glad. Härligt tycker jag, allt blir mycket lättare då :D

    Kom hem från skolan för en stund sen, hade ju psykologiprov idag och tror faktiskt det gick riktigt bra, kändes så iaf. Var färdig redan vid två, så satte mig hos min idrottslärare Pieter och snacka tills bussen kom vid kvart i tre. Vi prata om allt mellan himmel & jord, det är så skönt att äntligen komma överens med mina lärare, när jag gick på högstadiet då,, hm ja det ska vi nog inte tala om. Jag har mognat iaf, och det är jag jäkligt glad över :)

    Jag längtar så mycket tills vi ska till Stockholm, det ska bli skit kul :D Har ju aldrig varit där, hoppas bara vi slipper den där promenaden Mikael snackar om att vi ska ta, jag vill ju shoppa inte promenera :P

    Ikväll ska jag bara ta det lugnt, käka thaimat och kolla på Let's Dance, imon får vi gäster, ska fira att mamma & pappa fyllt år. Så det blir en lugn helg för mig, måste ladda upp mig inför nästa lördag, påskafton, då jävlar ;)

    Nu ska jag läsa mina favoritbloggar!  Puss på er ♥

    onsdag/torsdag

    Hej på er! Det var ett tag sen, har inte hunnit de senaste dagarna..
    Tar en paus i pluggandet, har psykologiprov imon.
    Jaha, de senaste dagarna har det inte hänt så mycket, igår hälsade jag på min kära mormor och morfar, big love to them det är en sak som är säker. Sen pluggade jag inför svenskaprovet som jag hade idag, fast egentligen inte skulle ha utan skulle ha det nästa torsdag :P Men fick göra det ändå som tur var.. Btw, när jag kom hem från m&m väntade det överraskningar på min säng, mamma hade köpt kläder och en plattång till mig :D Gud vad glad jag blev när jag såg det, och hon hade till och med köpt sådant som jag gillar! Det bästa var ju lätt plattången, skiten jag har nu är sönder (mamma tog sönder den) och den kostade bara 99 kr på Gekås, så den är la inte så bra för håret. Men nu har jag en BRA ny från OBHnordica. Tack mamma! ♥
    image65

        Jag köpte mig även en väska igår, snygg va?! ;) Billig var den också!

    Idag har jag inte gjort så mycket, efter skolan drog jag och Therese till klittebadet och styrketränade, men motivationen är nere på botten igen så det gick allt annat än bra. Som sagt, sitter och pluggar inför psykologiprovet imon, och nu måste jag fortsätta med det!


    Vi hörs! :)

    armband från cocoo.se

    Fick ett mail av cocoo.se precis. Dom har fått in en ny kollektion av armband med olika budskap på.
    Jag fastande självklart för det svarta ;)


    image62

    Armbandet finns i åtta olika färger, med olika budskap.

     

    hata skolan?!

    Jag har så mycket att göra de två kommande veckorna, har redan ont i magen :( Tänk den dagen då man tar studenten...

    Mja, mötet ang. franskan blev la ungefär som jag förväntat mig. Det kommer bli skitjobbigt fram till sommaren, schyst att vi får lida för att skolan suger på att planera  Fittskola..
    Fick läxa till i morgon, och muntligt prov till nästa vecka. Utöver det har jag prov i svenska på torsdag, samt inlämnin i m. s & k, och psykologiprov på fredag +  inlämning av vårt socialpsykologiarbete som jag hoppas Folke har skrivit färdigt nu?! Nästa vecka har jag matteprov, franskaprov, inlämning av fördjupningsuppgift - droger (LSD). Och sen utöver det så ligger jag tre kapitel efter i medicinsk grundkurs.   !!!

    Konstigt att man blir stressad när lärarna alltid  lägger alla prov veckorna närmast loven?!
    Går på medicin nu, ska göra det minst tre månader framöver för att skiten jag lider av ska försvinna, men det kommer ju säkerligen komma fram nu när det är så mycket i skolan. Jag orkar verkligen inte det..

    Fick hoppa över träningen idag, var tvungen att plugga. Har bara tagit en liten paus, men nu ska jag ge mig in i det igen. Det blir då ingen Gossip Girl för mig ikväll..


    Hoppas ni har det roligare än vad jag har, Puss!

    Förresten, allt var okej med min morfar som tur va :) ♥


    pluggar

    Sitter och pluggar inför svenskaprovet på torsdag, det är så keligt, litteraturhistoria är så tråkigt -.- Sen när jag gjort det måste jag plugga inför psykologiprovet.. Orka skolan!

    Ringde min mormor precis, behöver intervjua dom till en fördjupningsuppgift jag har till kursen människan socialt och kulturellt men min morfar mår inte bra så dom skulle åka till sjukhuset med honom. Jag hoppas verkligen inte det är något allvarligt :(

    Ska till skolan vid halv fyra, vår franskalärare har kommit tillbaka nu så vi skulle träffas alla vi som har franska och antagligen prata igenom hur vi ska lägga upp det inför våren, vi har ju fett mycket att ta igen!
    Sen ikväll ska vi åka och träna, jag mamma och lillebrorsan.

    Ska käka nu, är vrååålhungrig!

    Tänker på dig morfar ♥

    studiedag

    Idag har vi haft studiedag, drog med familjen till Danmark - helsingör. Det var jätte trevligt fram tills vi skulle åka hem och stannade vid Väla för att försöka hitta skor till mig. Som vanligt blir jag och min mamma sura på varandra för hon tycker inte om det jag tycker om. Fattar inte varför hon ska göra så stor deal av allting, hon kan la bara paya och sen hålla käft?! Men nejdå, gnäll som bara den...

    Är på skit dåligt humör nu, hon vet precis hur hon ska göra för att få en sur..

    Köpte ingenting i Danmark, kände inte för att slösa pengar på något jag inte behöver, sen fanns det inte heller något som fall mig i smaken.

    Imon är det tisdag och då är jag ledig som vanligt. Ska träna och sen bara plugga resten av dagen, har prov på både torsdag och fredag samt två inlämningar. Fan för skolan!

    Måste plugga resten av kvällen nu, lika bra att sätta igång!  Hejdå!

    kollar på film..

    Orkar inte plugga mer, det är så jävla tråkigt.. Ligger istället i sängen nu och kollar på film, har precis sett Lovewrecked, hyfsad bra film. Tänkte titta på Step Up! nu, älskar den filmen!

    naturvetare = tråkiga

    Hej på er!  Kvällen blev inte så jätte rolig igår, tyvärr. Jag tänker ju aldrig festa något mer med Fbg:s naturvetare, gud vilka tråkiga människor :S  Jag var hemma redan vid halv ett tiden.

    Det är rätt svårt att bli av med sitt förflutna hur mycket man än försöker, det är en sak som är säker. Jag blev lite påmind om det igår, men jag orkar faktiskt inte bry mig. Jag är inte sån längre, och det är huvudsaken!

    Idag ska jag bara plugga hela dagen, har sjukt mycket i veckan som kommer, imon har vi dock studiedag :)
    Jag har sån jävla träningsvärk i benen och min rumpa idag, kan knappt sitta ner så ont har jag. Var längesen jag hade träningsvärk men det har nog att göra med att jag ökade på vikterna och stretchade väldigt dåligt.

    Nu måste jag sätta igång med pluggandet!


    partyparty!

    Gud vad mätt jag är, och trött. Jisses! Hur ska jag orka göra mig iordning och sedan åka på fest?! Nu känner jag bara för att krypa ner under täcket och sova ;)
    Hoppas det blir kul ikväll, ska ta det lugnt med drickat i alla fall, det räckte med förra fredagen :P Tyvärr måste jag cykla in till stan, BLÄH! Hatar att cykla, i denna skit staden går det ju typ inga bussar efter sju -.-

    Nu får jag nog sätta igång.  Vad fan ska jag ha på mig?!

    Äntligen tillbaka!

    Idag gick träningen skit bra för en gångs skull. Var jätte sugen på att träna när jag gick upp och hade mycket energi och det var inte pest och pina som det varit nu de senaste veckorna. Tog dock det rätt lugnt eftersom jag har ont i ryggen, tränade bara armar och ben, men körde stenhårt på benen så är helt spagetti i dom nu :P Jag och Therese provade på att köra med lösa vikter idag, det gick faktiskt riktigt bra. Tror jag ska fortsätta med det, är lite trött på maskinerna.

    Turkey

    Jag vill ut och resa!!!! Till Turkiet!! NU!!

    Haha, sitter och kollar på resor, ingen höjdare, man blir så sjukt sugen. Jag hade lätt kunnat tänka mig två veckor i Turkiet med några polare. Åh, det hade varit drömmen! Älskar Turk-landet ♥

    image59image60image61


    JAG VILL DIT NUUUUUU :DDD


    Nytt träningslinne!

    Det var jätte trevligt att få träffa Sorto igen, det blev en mumsig fika på Falkmanska! Känner mig dock vääldigt onyttig nu då jag precis tryckt i mig en pizza, och ikväll blir det tårta när mamma kommer hem. Usch, blir hårdträning imon!!
    På tal om träning, köpte linnet jag nämnt. Jag är helt besatt av lila saker, det är så fint, tycker det är en färg som passar väldigt bra på mig ;)

      

    Linnet kommer från Nike, och jag rekommenderar verkligen att köpa det, sitter skit skönt på, har ett likadant i svart med och jag är übernöjd med dom!

    Ska måla mina naglar nu, i lila färg ;) haha!

    I väntan på bussen

    Har slutat skolan nu, väntar på att bussen ska komma och ta mig in till stan, pallar inte gå i regnet :P
    Socialpsykologi är verkligen jätte intressant, det är skit kul när vi pratar om rollspel, grupper, konflikter och ledarskap, då blir jag idel öra!
    Skulle jobbat med vårt arbete idag där vi har observerat en grupp, men nu verkar det bara som att det är "mitt och folkes arbete", Mathe blev sur bara för att han inte fick sitta i soffan och drog hem?! Det måste varit något annat som låg bakom, och inte bara det faktum att han inte fick sitta i soffan. Ja herregud säger jag bara..

    Åh, kan inte bussen komma snart, ska bli så kul att träffa Sorto :DDD Har saknat henne jätte mycket, man mår så bra av att ha henne omkring sig, hennes sprudlande energi smittar alltid av sig ♥

    Ikväll kommer pappa hem, härligt att han ska vara hemma i två veckor nu. Vi har studiedag på måndag, då ska vi nog åka någonstans bara familjen och hitta på något, det var så längesen.

    Håller på att kissa ner mig, så måste besöka toaletten :P

    Over and out! ♥

    skolan snart

    Godmorgon på er!
    Håller på att göra mig iordning, ska ta bussen till skolan om en halvtimme. Börjar egentligen inte förens vid ett men vi ska träffas en stund innan och jobba på vårt socialpsykologiarbete. Har bara en lektion idag, riktigt skönt! När jag slutat ska jag träffa Sorto i stan och ta en fika, hon ska få berätta alla detaljer om Rom-resan :D

    Nu måste jag platta håret! Trevlig dag!

    GRATTIS PAPPA!

    Hej på er!      Är sjukt trött idag, börjar bli förkyld så hade lite svårt att sova inatt, samt att jag har jätte ont i ryggen :( Kunde bara vara med på idrotten en liten stund idag, resten av tiden fick jag bara sitta & titta på. Slutade rätt tidigt idag, redan vid tolv, men satt kvar en stund och snacka med mina härliga klasskamrater, måste säga att jag börjar tycka om Mathe mer å mer :P Tur är väl det, för tjafsade vi hela tiden! Det är faktiskt rätt skönt att bara va en klass på tre personer man kommer varandra rätt nära. Längtar som fan till Stockholm, vi ska ha så jävla kul!!

    Idag kommer Johanna x2 hem från Rom, woho :D Hoppats dom haft det bra. Tänkte kolla med Sorto om hon vill ta en fika med mig imon när jag slutat skolan.

    Hittade ett skit snyggt träningslinne idag på Intersport, rätt vanligt linne, har ett sånt i svart redan, men detta var lila ♥ Hade inte med mig plånboken idag, men imon ska jag nog gå och köpa det, hoppas bara det finns kvar då!
    Det är jätte härligt väder idag, så ska ut på en promenad med mamma nu. Hörs senare! :)


    ♥ Förresten, pappa fyller 47 år idag, GRATTIS pappsen!! Imon kommer han äntligen hem och ska vara hemma i hela tre veckor ♥

    image54


    onsdag

    Idag har jag haft en långdag i skolan för en gångs skull :P Hade skit kul i skolan, har skrattat typ hela tiden. Min lärares historia om sin "bajselev", ja herregud, jag skrattar så fort jag bara tänker på det. Sen Therese lilla incident med en utlänning på bussen, hahah ja den var också vääldigt rolig!
    Imon har jag bara två lektioner, slutar redan vid tolv, härligt! Hade behövt ta ett snack med rektorn men hon är ju sjuk -.-

    Nu ska jag slappa i soffan, är trött och har ont i ryggen efter träningen!    So long fuckers!

    Svacka..

    Usch, träningen går inge bra alls :( Känner mig inte alls taggad till att gå dit längre, tycker maskinerna är tråkiga, det är tråkigt att nästan alltid behöva gymma själv. Jag behöver variation känner jag, men jag måste ju ändå göra mina timmar där eftersom det är en skolkurs!
    Tränade idag med mamma vid fem tiden, det gick hyfsat bra, men som sagt känner mig inte alls motiverad och ger inte mitt bästa när jag väl är där. Hoppas det blir bättre snart, ska snacka med min idrottslärare imon om det!

    Halmstad

    Tisdag idag och ledig som vanligt då. Therese var också ledig eftersom resten av hennes klass är i Rom, så vi åkte till Halmstad för att shoppa. Jag köpte dock bara en vit tunika/t-shirt, och en bok till mamma :)
    Vi kunde dock inte gå där så jätte länge, för jag skulle på min mammas personalmöte vid två tiden, jag och mina två klasskamrater skulle observera deras grupp till vårt socialpsykologiarbete, gick riktigt bra!

    Försökte leka skomakare innan, klacken på mina skor har slitits ner nästan helt och fick ett x-tra par till dom när jag köpte dom. Det slutade med svordomar och flera knäckta naglar!! :(
    Så nu måste jag fila ner alla naglar till samma längd, lär ta sin lilla stund!


    Puss


    musikorgasm

    • Sugababes - change
    • 50 cent feat. Akon - still will kill
    • Chris Brown - with you
    • Jennifer Lopez - hold it don't drop it
    • J. Holiday - bed
    • Usher - I can't win
    • Nelly Furtado - do it
    • The last goodnight - pictures of you

    Ladda ner dessa låtar, helt sjukt bra.  Man mår så bra av musik ♥


    ny design!

    Nu har jag äntligen fått en snygg ny design, tack så jätte mycket Emmy :D (amafao). Jag är supernöjd, synd bara att färgerna inte var i lila och svart ;)

    Måndag

    Så onödigt att åka till skolan idag, hade bara en lektion, den andra ställde läraren in då tu06 har åkt till Rom (fusk!!). Så jag hade bara matte, och nu sitter jag här och glor och har ingenting att göra :P
    Vette fasen vad jag ska göra idag och ikväll, har inget jag behöver plugga på vilket iofs är rätt gött, men jag är lite uttråkad:P Min lillebror åkte på klassresa igår så kommer antagligen vara helt ensam hemma med då mamma är på yoga och min storebror är på jobbet!

    Jaja, ska slappa i soffan nu, fick inte så mycket sömn inatt :/

    Jag vann!!

    Haha jag kan inte fatta det, jag vinner aldrig någonting, men nu så - jag vann en tävling som amafao fixat, man kunde vinna en design som hon gjort, och jag vann :D Sjukt glad är jag då min design suger och jag inte är så bra på bloggdesign. Wohoo :D

    sex måltider om dagen

    Hur många måltider ska man äta om dagen?  - sex st.

    Visst låter det mycket? Men det är sant, man ska äta sex ggr om dagen.

    Frukost
    Mellanmål
    Lunch
    Mellanmål
    Middag
    Mellanmål

    Ett mellanmål kan bestå utav en macka, frukt eller yogurt.

    Jag äter nästan altid sex ggr om dagen. En typisk skoldag så äter jag:

    Frukost -
    havregrynsgröt med äppelmos + ett knäckebröd med leverpastej vid sju halv åtta.
    Mellanmål - en frukt i skolan vid tio tiden.
    Lunch - skolmaten vid ca; halv tolv
    Mellanmål - hemma från skolan vid tre halv fyra, en macka och en liten yogurt.
    Middag - något varmt hemlagat vid sex sju tiden.
    Mellanmål - tar en frukt vid nio halv tio tiden på kvällen.

    stark som en oxe

    Kom hem från gymmet för en stund, har varit där och tränat med mamma. Var riktigt gött att träna idag, speciellt då ventilationen fungerar igen. Var lite seg i benen, men för övrigt gick det skit bra. Mina armar orkade hur mycket som helst :D

    En sak som jag tycker är så roligt är att de killar som är jätte biffiga på gymmet låter något förfärligt, där var en kille som satt och tränade ryggen och börjar stöna något kopiöst, jag skratta så mycket att jag ramla av pilatesbollen, det lät precis som om han hårdnuppade, han verkade inte höra hur han lät för trots folks blickar lät han bara mer & mer, hahha!

    Efter att vi hade tränat satt vi i bastun rätt länge, och sen åkte vi och tog en lunch på Ståhlboms, brie och salamimacka med en latte blev det ^^, Riktigt mysig söndag!

    sabbare

    Finns det något jobbigare än att känna sig ensam?!
    Jag känner mig så jävla ensam trots att jag alltid har folk omkring mig. Det är något i mitt liv som saknas, som jag behöver för att känna mig hel..

    Vet inte varför jag sitter och skriver sån här skit, men satt och tänkte rätt mycket innan.


    Det är så längesen nu, men jag tror fortfarande att jag älskar dig. Varför ska saker & ting vara så svårt?! Varför ska jag alltid sabba det som får mig att må bra?!


    fan!!

    grattis mamma!!

    Jag hade skit roligt igår, tyckte det blev en rätt lyckad kväll. Plötsligt ringer Mikael på dörren, så fick ta hit lite killar så att han inte var helt ensam. Var dock rätt dumt att jag gjorde det, för efter det började jag göra bort mig -.- Nästan varje gång jag festat har jag någon händelse jag ångrar dagen efter, men men det går inte att göra ogjort
    Min bror överdriver nog lite med (hoppas jag iaf).. Har sjukt ont i halsen idag efter allt sjungande igår, kunde knappt prata när jag vakna i morse :P Det var gött iaf att ha nära till sängen, skönt att slippa cykla och skit, var bara att lägga sig på en gång när all gått :)

    Ska åka till Halmstad snart med brorsan, han ska lämna in sin telefon och vi ska kolla efter en present till mamma. Det vi ska köpa finns ju ingenstans typ :S
    Ja, btw, mamma fyller 45 år idag, stort grattis till henne! Hon är det bästa som finns, älskar henne så otroligt mycket, utan min lilla kära (nu gamla) mamma är jag ingenting :)

    RSS 2.0