en kass kväll.

Ovanligt, det blir inget ikväll! Är på skit kasst humör nu, så nu ska jag sätta på en kass film och äta kassa chips..

Hoppas ni får en roligare kväll än vad jag kommer att ha!    So long fuckers!

hatar känslan.

Det är konstigt vad ensam man kan känna sig ibland, trots att man har vänner & folk runt omkring sig.
Hur mycket jag än kommer att anstränga mig, kommer det aldrig förändras. Antar att jag får acceptera det!

Balen

Balen igår var jätte fin, Hedman var jätte fin :D
Tyckte dock där inte var några speciellt snygga klänningar, de flesta hade rosa eller naturfärgad, och jag tycker det är en riktigt tråkig färg. Man blev rätt så avis på dom, palla behöva vänta ett helt år till :P
Innan balen fikade jag och Jessi på The lounge, sjuuukt go vanlijlatte och chokladmuffins blev det. När alla hade gått in, så gick vi ner på stranden en stund, och efter det följde jag med Sorto hem så gick i en runda med hennes vovve :P

Idag var det möte med jobbet kl. elva. Det var verkligen härliga människor jag ska jobba med, jag tror jag kommer trivas jätte bra. Efter mötet har jag bara legat ute på gräset och solat, det är sjukt varmt ute, värsta högsommarvärmen :O
Har precis ätit, och sitter och funderar över vad vi ska göra ikväll. Morsan jobbar så vi kan vara här och förfesta, men jag vill in på krogen sen(!) Jag vill dansa!!! :D Men men, får se vad vi hittar på. Hoppas alla spice girls kan och vill ;)

Ska fortsätta steka fläsket nu!


wonderful day!

Dagen har börjat väldigt bra, sov till nio, sen gjorde jag och mamma oss iordning så åkte vi in till stan så bjöd jag henne på lunch på Stålboms, väldans trevligt var det :)
Sen hade jag praktiskt prov i första hjälpen, och opponering på Folkes slutarbete, sen slutade jag för dagen. Jag var alltså i skolan i lite mer än en timme bara, göött ;)
Kom hem för en stund sen, och njuter av vårt svala hus, det är helt sjukt vad varmt det är ute i solen!

Ska in till stan snart igen för att fika med Jessica och Sorto innan vi ska till Strandbaden och kolla på balen. Hedman ska gå med någon killkompis, ska bli  kul att få se hur fin hon är :) Nästa år är det dags för mig, och man får väl kolla lite extra ikväll och försöka bli lite inspirerad.

Gårdagen var förresten jätte trevlig och mysig. Vid sju var vi nere vid stranden och tände grillen. Var hemma igen runt nio, det blev rätt kallt så vid drog oss. Kvällen var iaf lyckad, jag hoppas verkligen det blir många såna mysiga grillkvällar med tjejerna i sommar.











Nu ska jag ringa Jessica som förhoppningsvis är färdig med balfrisyren hon gör på en tjej!

Happy!!!

Idag är det verkligen en härlig dag, det är sjukt gött väder och jag är på sjukt bra humör :D
Skolan var som vanligt, hade utomhusidrott idag men kunde tyvärr inte va med för har ont i ryggen, sen hade jag lektioner med Jessica och vi har det alltid lika roligt och vi är alltid lika oeffektiva :P
När jag kom hem från skolan satte jag igång och göra negerbollar till ikväll. Ikväll ska vi tjejer grilla på stranden nedanför mig och jag och Jessi tyckte det vore gott med negerballs efteråt! Jag hoppas tjejerna kommer snart, det ska bli så mysigt ikväll ^^, Grilla korv och spela kubb på stranden, och jag ska nog ta mitt första dopp för i år :P Jessi ska sleepa här sen, för hon har ju lite långt hem!

Nu ska jag göra iordning "picknickväskan" :P Haha!

Ha en underbar kväll people! :D

det löser sig, det gör det alltid!

Jag är inte alls bra på att säga rätt saker när någon mår dåligt, och jag är verkligen inte rätt person att komma med goda råd när man har kärlekstrubbel. Jag är ledsen!  Men jag hoppas verkligen det löser sig J, och det ska du se att det också gör så småningom ♥




Gekås med familjen!

Onsdag redan, och snart helg igen, underbart. Kom precis hem från Gekås, har varit där med mamma och lillebrorsan. Jag köpte mig ett par solglasögon, hårfärg, ansiktsprodukter och lite annan skit, man plockar alltid på sig en massa saker man inte egentligen behöver och så rullar pengarna iväg. Trevligt var det iaf, och efteråt käkade vi på Burger King, har inte varit inne där sen jag jobbade där, och trots att jag inte gillar stället så gör dom sjukt goda hamburgare :P

Hade en rätt lugn dag i skolan, råkade dock försova mig så kom försent till samhällskunskapen. Men det gjorde inte så mycket, för jag hade ändå skrivit färdigt min artikel. Istället fick jag skriva kontaktannonser till tidningen, haha, så jävla roligt var det!
Sen hade jag medicin och då hade vi vårt sista(!) prov, äntligen!! Sen åkte jag hem..
Ikväll ska jag bara ta det lugnt framför tvn, har inget att plugga på som tur är.
Måste ringa Therese nu!

Ha en trevlig kväll!                       


retard kid.

Jag har varit på kanonhumör hela dagen, fram tills nu. Fram tills jag såg Dig.
Gaaah, du gör mig galen människa!
Förstår inte vad jag tänkte med innan..

fika med Jasmine.

Ändrade planer! Jag skiter i att plugga inför provet, drar in till stan nu istället och tar en fika med Jasmine istället, det var så längesen vi sågs! :)


Första körlektionen!

Jag känner mig så duktig idag, kom hem från gymmet för en stund sen och hoppa precis ur duschen. Innan gymmet hade jag ju min första körlektion, och det gick faktiskt riktigt bra :D Fick inte göra något svårt precis utan han kollade bara hur van jag var och lite vad jag kunde. Fick lite hemläxa, måste träna på ned - och uppväxling samt hur jag rattar, annars var det bra :) Bokade ny tid till nästa tisdag kl. 8:00. Det är verkligen skit kul att köra, ska försöka få mamma att köra lite med mig senare ikväll!
På gymmet gick det bara bra, jag körde på som vanligt, och var färdig med allt redan efter 45 min.

Nu ska jag fixa mig lite käk, sen ska jag plugga lite inför provet. Ska in till skolan vid halv fyra och ha prov i medicin ju..

Vi hörs!

go'kväll

Nu ger jag upp med medicinen, det är alldeles för tråkigt för att jag ska kunna ta in något. Provet får gå som det vill imorgon.
Ska lägga mig rätt tidigt ikväll, jag har min första körlektion på körskolan imon kl. 8:50 och då gäller det att vara utvilad. Efter körlektionen ska jag till gymmet, sen hem och käka och sedan in till stan igen vid fyra för att göra medicinprovet.

Wish me good luck inför körlektionen!


Go'natt!

Bikinis & baddräkter.

Jag är helt frälst i denna baddräkten, FAN vad grym!!! Jag skulle dock aldrig kunna gå med en sån på skrea strand i Falkenberg, men hade jag bott i en storstad eller om jag skulle åkt på en utomlandsresa hade jag inte tvekat en stund trots priset ♥ 




Hittade några andra skitsnygga bikini's, men som det är just nu har jag verkligen inte råd med någon av dem, jag får nöja mig med H&M's istället :)



 

bilder: nelly.com & asos.com

havregryn slår allt!

Gå inte och köp alla dessa dyra sportdryckerna som finns i livsmedelsbutikerna. Köp havregryn istället! Enligt amerikanska forskare är en portion havregryn med mjölk bättre för återhämtningen än sportdryck. Havregryn fyller musklerna med energi snabbare än sportdryck, och är dessutom bra mycket billigare. 

Källa: toppHälsa.

6 steg till fuskfärg!

  1. Peela huden före brun-utan- sol. Då får du bort alla döda hudceller och huden blir jämn och len. Och din fuskfärg blir snyggare.
  2. Smörj in med en bodylotion efter peelingen så blir resultatet ännu bättre.
  3. Tvätta händerna. Om du inte använder handskar så var noga med att tvätta händerna och naglarna efteråt. Glöm inte applicera BUS på ovansidan av händerna. Använd svamp eller bomulltuss.
  4. Undvik fläckar. Var sparsam på armbågar och knän där huden lättare tar åt sig färg.
  5. Var försiktig vid ögonbrynen. Applicera lite vaselin på brynen för att undvika missfärgning. Var även försiktig vid hårfästet och överläppen.
  6. Ta bort! Blev det ändå för mycket? Ta bort överflödig BUS -kräm genom att fukta en bomullstuss med ansiktsvatten. Pressa bomullstussen mot ställen där du vill ha bort en del av krämen.

ACO's produkter är perfekta. Bra och billiga! Jag är inte speciellt förtjust i BUS, tycker inte det är så snyggt, utan jag tar hellre en bodylotion med lite selftanner i. Då är ACO's Sun Kissed helt perfekt, deras nya för i år med glitter i är jätte bra och resultatet blir snyggt. Deras bodyscrub med aprikosdoft är helt underbar, och man blir mjuk och len som en liten bebis :)


BIG NO!

Medicin är nog det tråkigaste jag vet att plugga på, jag orkar inte läsa om hur chock förebyggs, och infekterade sår och brännskador och skit. Tror inte Katja kommer att sänka mig ändå om jag får dåligt på detta provet, det är hon för snäll för ;)

Jag vill göra något kul, vädret har ju blivit fint igen :D Det har varit mulet och dystert hela dagen, fy vad man tappade lusten till allt, men nu är den tillbaka.

Någon som vill hitta på något?!

Övningskört!

ÅÅH, jag är så glad!! Kom precis in, har varit ute och övningskört med mamma i nästan en timme och det gick SKITBRA! Nu kan jag dragläget, och fick inte ett enda kärringstopp. Är riktigt stolt över mig själv :D

Nu ska jag plugga inför medicinprovet jag har imorgon!     


Kisses!

Könsbyte

Godmorgon!

Härligt med sovmorgon idag, skippade mattelektionen för kommer ju ändå få IG i kursen, och jag var inte så sugen på att ha nästan fyra timmars håltimmar, så jag stannade hemma istället.
Gick upp runt tio tiden och hoppade i duschen, sen käkade jag frukost vid Oprah Winfrey. Idag handlade det om män som begått könsbytesoperationer. Det var helt sjukt. Dom var lyckligt gifta och hade barn, och hade efter flera års äktenskap valt att byta kön, och trots detta hade deras fruar stannat kvar, och barnen hade accepterat det. Det är härligt att det finns såna människor i dagens värld. Jag förstod dock inte hur dom tänkte, jag hade haft väldigt svårt att acceptera det, tror jag.

Vad hade ni gjort, om er pappa hade berättat att han ska byta kön, och bli kvinna? Hur förstående hade ni varit? Svår fråga att besvara kanske..




Men men..
Ska ta bussen till skolan vid halv två och gå på franskalektionen. Känns lite onödigt att åka dit för en lektion, men jag har på känn att hon kommer att säga att vi ska ha prov snart, och då får jag inte missa några lektioner.

Få fräscha och fina naglar med Mavala!

Jag känner mig en aning handikappad nu när jag klippt av mina långa naglar :O Men det behövdes verkligen, fy vad långa de hade blivit. Nu är dom nästan för korta, men fräscha iaf. Drog på lite rosa lack också, Mavala - Romantic blev det. En helt underbar färg nu till sommaren!

              




Gäääsp!

Gäsp, vad trött jag är. Blev sjukt sömnig efter vi käkat, ligger typ och halvsover ute på altanen. Har gjort färdigt min franskaöversättning, läst på texterna och ska bara plugga in glosorna sen är jag färdig :)
Det hände en skitkonstig grej när vi hade ätit färdigt och satt ute på altanen, det började blåsa jätte mycket på bara några sekunder, det tog i ännu mer och grejorna på bordet började flyga iväg, stolarna på gräsmattan flög omkull och tvätten flög nästan iväg. Skitmysko var det, lite skrämmande för helt plötsligt avtog det och nu är det nästan helt vindstilla(?) :S

Aja, ska fortsätta snoza nu ;)

hejdå farsan!

Då har pappa åkt igen och kommer inte hem förens om två veckor :( Jaja..
Träningspasset gick hyfsat bra, gjorde väl inte mitt bästa precis, men det var ju bättre än ingenting. Nu har jag käkat lite, keso med banan och leverpastejknäcke med gurka blev det, jag älskar det, så jäkla gott ^^,
Tänkte lägga mig lite ute i solen och sola, sen måste jag göra färdigt min franskaläxa och plugga inför proven jag ska ha i veckan.
Det blir ingen fika för mig och mamma idag, hon ville att vi skulle ta det en annan dag istället :P

Btw, Frankrikes bidrag igår var ju bara hur jävla soft som helst, jag diggar verkligen den låten. Ladda ner vettja - Sébastien Tellier - Divine.

Tjaaråå!

uppe med tuppen.

18e plats, ingen vidare bra placering Sverige! Ajdå!
Tippad som favorit var Charlotte, men trots det gick det käpprätt åt helvete. Lite orättvist tycker jag allt, jag tycker hon gjorde ett bra uppträdande. Klart bäst var ju Ukraina och Greklands bidrag, men hur kunde Ryssland vinna??!
Det är mig alltid en gåta hur folk tänker när dom röstar fram vinnaren..

Klockan är strax efter åtta och jag är redan upp, ska cykla till gymmet med Therese vid nio. Duktigt va? ;) Har ju inte varit där på, jaa gud vet när.
Mors dag idag, grattis morsan, du betyder verkligen allt! Jag ska bjuda henne på en fika senare idag i stan.

Men nu måste jag äta frukost! Hörs senare!

memories.







Vi har haft så kul tillsammans tjejer, vi har kommit så bra överens, vi har fått många skratt tillsammans. Hur kom det sig att allt bara tog slut sådär? Nu pratar vi knappt med varandra, och stämningen känns så tryckt. Ni får säga vad ni vill, men jag saknar det ibland, jag saknar er. Utan er hade min tid på Rosensparre inte varit lika rolig!

All good things come to an end!

Go Charlotte!

Jaha, det blir till att sitta hemma ikväll, men jag är nöjd med det. Johan frågade om jag ville ta en promenad och kolla på film, men jag orkar verkligen inte sminka mig och sedan cykla till stan. Så det får bli eurovision och rabarberpaj framför tvn istället. Men inte helt fel det! Hade dock haft lite roligare sällskap än mina päron, jag vet en jag gärna hade haft här!

Vad ska ni göra ikväll?! :)




Inte så värst förtjust i varken Charlotte eller låten, men man hoppas ju självklart att hon tar hem hela skiten ändå :) Go Charlotte!!

lovely weather!

Gud vad härligt det är att ligga ute på altanen och sola! Fint väder får en verkligen att må bättre, livet blir mycket enklare när solen är framme!



                       

I love the sun! ♥

dragspel och picknick!

Jag har precis kommit in efter att övningskört lite, det gick rätt bra, men har fortfarande lite problem med dragläget, men det kommer nog funka efter tisdag ^^,
Jag hann aldrig blogga igår när jag kom hem efter skolan, brorsan var här så umgicks med honom, gjorde mig iordning och sen var det dags att dra vid halv sex. Igår uppträdde Therese låtsaspappa Putte på Vallarna med sin gitarrgrupp, tyvärr så missade vi det, dom började innan vi kom dit :( Men vi satt kvar där en stund och lyssnade på körsång, och kollade på Kosovo's folkdans, haha. Det var väl inte det roligaste att kolla på, men vi försökte ha så kul ändå! Therese drog rätt tidigt, och sen åkte Hedman och jobbade, så det var bara jag och Sorto kvar i slutet, och då satte vi oss på en filt vid Ätran och hade lite picknick, skit mysigt! Vi satt där en stund, och sen drog vi hem till S och låg i hennes säng och lyssnade på musik och tjötade. Pappa kom och hämta mig runt elva tiden, så jag var hemma rätt tidigt.


Johanna x2 ♥


Sorto är inte så förtjust att va med på kort ;)


Falkenberg är faktiskt rätt mysigt under våren!


Cashewnötter, fruktsallad och vin blev det för min del :)


Jag, I Sorto's brillor, haha!


Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, jag och S vill till Göteborg och festa hos hennes kompis och sen gå på Liseberg imorgon, men jag har riktigt dåligt med pengar just nu, och min mamma var inte så förtjust att jag skulle sova där. Får se hur kvällen slutar, den blir nog trevlig vilket som!
Det är ju Mors Dag imorgon så nu tänkte jag kolla vilka öppetider blombutiken har imon, annars får jag köpa en idag :)

Puss!

snart hemma

Jaha, då sitter jag här igen ute på hertigen och väntar på min jädra buss. JAG VILL HEM!!
Äntligen helg igen, ska bli sjukt gött måste jag säga.

Skriver mer när jag kommit hem, sitter vid världens segaste dator! Puss

samma visa igen.

Jag blir så trött, du snackar bara en massa skit. Jag om någon borde ju veta bäst om hur det låg till.. Orka tjafs 24/7!
Bläääh -.-
I feel so desperate! Jag vill ha sällskap, jag vill ha någons armar virade runt mig när jag soverr, någon som smeker mig på ryggen tills jag sussar gott. Jag vill göra rätt, jag vill fatta rätt beslut.. Men jag gör bara fel, ändå verkar jag kunna begå samma misstag om och om igen. Man lär sig av sina misstag, är det inte så man brukar säga?! Jag verkar inte göra det...

Jag vill va fri som en fågel!

jävla plugg.

Det är banne i mej skönt att komma hem ibland. Speciellt när ens föräldrar säger att man ska käka pizza ikväll, göööött ! Är riktigt sugen på det :)
 
Teorin var helt okej, vi gick igenom bilen lite sen fick vi sluta. Gött att ha eftermiddagarna fria igen!

Skriver för fullt på mitt slutarbete, har dock inte börjat på den avslutande diskussionen ännu, som är den viktigaste biten i hela arbetet. Fan ta dig Josefine -.- Har verkligen inte en aning om vad jag ska skriva, det är helt tomt i skallen?!
Jag vill verkligen inte plugga hela kvällen, hade hellre legat ute i solen på en filt nere vid ätran och druckit lite vin och myst med någon! Förhoppningsvis blir det så imorgon.
Ja på tal om det, SNART HELG!!! :D Imon ska Thereses låtsaspappa uppträda med sin gitarrgrupp på vallarna och alla vi tjejer ska självklart dit och kolla. Antingen innan, under eller efter ska vi även ha en liten picknick, jag och Sorto ska iaf ha det, svik mig inte nu S ;) På lördag ska jag leka med S, får se vad vi hittar på. Antingen festar vi eller så tar vi det bara lugnt med en filmkväll eller något.

Nu kom pizzan, mums!


tråkiga torsdagen!

Då har man äntligen slutat skolan för dagen, får dock sitta här i lite mer än en timme för halv fem är det dags för teorilektion. Sista dock, vilket ska bli rätt så gött!
Det har varit en aslam dag i skolan, idrotten var skittråkig, svenskan också. Skönt att jag bara har några få lektioner kvar med den klassen, sen SO LONG fuckers :)
Hade dock en asgo lektion på människan socialt och kulturellt, vi kollade på en film hela lektionen. Fjärilen i glaskupan blev det. Lite tung att kolla på, men riktigt bra. Det är en verklighetsbaserad film om ELLE-redaktören Jean- Dominique(?) Bauby drabbas av locked-in - syndrom, och hur han med ett enda kommunikationsmedel skriver en bok. Se den, riktigt bra film som sagt!

Efter teorin måste jag göra färdigt mitt slutarbete, har väldigt mycket kvar men ska nog hinna färdigt. Hoppas jag iaf :S

Nu ska jag försöka få Tess att gå till Pressbyrån med mig! :)

Äntligen sängen!

Nu har jag skrivit färdigt min fördjupning om könsmässig identitet, gjort svenskaläxan om källkritik och skrivit mer fakta om idrottspsykologi och tankens kraft samt finslipat på det jag redan har skrivit. Nu är jag helt slut!
Det var sjukt längesen jag pluggade såhär intensivt och mycket, och det känns verkligen. Hjärnan får ju gå på högvarv hela tiden, känner att det är dags för den att vila nu. Så nu åker sminket av och jag ska hoppa bums i säng och drömma underbara drömmar ( vem vet om vem ;) ) tills alarmet tjuter imorgon klockan sex, fy fan..

Godnatt på er sötnosar! Sweet dreams ♥ 

   

fullspäckad dag!

Tjenare! usch, idag har det minsann varit en fullspäckad dag, är riktigt trött nu.
Började halv nio, och slutade kvart över fyra. Efter skolan var det bara till att gå direkt till JR och gå på näst sista teorilektionen. Vi gick igenom boken och vad som kan vara bra att läsa inför uppskrivningen.
Runt halv sex var det slut, och då åkte jag med Jonna, Thereses kompis, hem och jag hann knappt komma innanför dörren innan pappa var på mig om att vi skulle ut och övningsköra. Riktigt bra gick det idag, nu tar jag inte korsningarna i 120 km/h längre, haha. Kom in för en stund sen och sitter på altanen med en gin & tonic och väntar på käk. Gött avslut på en dag som denna :)
Ska plugga hela kvällen, har inlämning imorgon på människan socialt och kulturellt, vi har gjort en fördjupning i könsmässig identitet(!) Har lite kvar att skriva på den, och så ska jag fortsätta med mitt slutarbete.

Jag har en rätt så fullspäckad dag imon med, först skolan till tre och därefter sista teorilektionen då vi ska gå igenom bilen, och sen blir det till att plugga resten av dagen.

Nu ska jag äta, ha're fint! :)

Varberg

Hejhej! Kom nästan precis innanför dörren, har varit i Varberg med Tommy, jätte trevligt var det :) Han skulle dit med några kompisar på någon "bilträff" och undra ifall jag ville hänka på, och det gjorde jag. Det blev dock inte så mycket till bilträff, istället körde vi runt lite i Varberg, gick en runda runt fästningen och bara snackade. Tror inte min bror kommer bli överlycklig när han får höra detta ;) haha!
Idag har jag inte gjort alltför mycket, var ju ledig idag. Vi hade möte i skolan vid tio tiden om projektarbete för oss blivande 3or, jag gick på det och hade planerat att gymma efter det, men jag skaffade en massa bortförklaringar och stannade istället kvar i skolan och va med mina tjejer och gick på elevrådsmötet. Åkte hem vid halv ett, och duschade och drog sedan till mormor & morfar och käkade tårta, mormor fyller år idag, grattis ^^,
Sen vid fyra var det dags att åka in till stan på teori, vilket var väldigt onödigt då vi inte gjorde något vettigt. Efter teorin blev jag tvingad av mamma och pappa att övningsköra(!), fy helvete vad nervös jag var, men det gick la hyfsat bra. Körde inte så länge, men ska köra en runda imorgon också. Har ju min första körlektion på tisdag nästa vecka!

Idag har det ju inte blivit något pluggande (fan!) så måste göra det nu, och en bra stund in på kvällen/natten :/ Men.. det var det lätt värt :D


Trevlig kväll people!

WOW

Haha, nu har jag fått hans nr, och det smsas för fullt. Vad är det med mig?! 

14 +


eheheheheheeheh. 

Flum?!  

big love.



SÖTNOSAR!!    ♥

proppmätt

Jisses vad mätt jag är, jag orkar knappt skriva :P
Har kommit riktigt lång på mitt arbete nu, har lite kvar att skriva på teorin/faktan, men det hinner jag nog med ikväll.
Hade tänkt gått en promenad ikväll, men det regnar ute :/ Får se om det fortsätter, annars tar jag den senare.

Ska vila en stund nu ;)

Vad ska Ni göra ikväll?!

home again

Då vart man hemma från franskan igen, och jobbar för fullt med mitt slutarbete.
Det var sjukt onödigt att gå på franskan, vi hade bara lektion i 45 minuter, och vi gjorde inget speciellt(?).
Kvällen ska jag spendera med en massa plugg. Har planerat att jag ska jobba på mitt slutarbete fram till sju halv åtta, sen ska jag skriva identitetsfördjupningen till kursen människan sociallt och kulturellt som ska in på torsdag. Jag måste försöka vara jävligt effektiv dessa dagarna, jag har verkligen misskött skolan se senaste veckorna och det får jag lida för nu.

Nu hinner jag inte sitta och skriva här mer! Hörs ikväll!

en ny vecka att se fram emot?!

Godmorgon! Det är en härlig dag idag, och jag är på kanonhumör. Det är helt sjukt vad lite glad och bra musik kan få vardagen att te sig mycket ljusare :)
Tog en underbar sovmorgon idag, gick upp för ca; en timme sen. Förstår inte varför men jag var den FETASTE träningsvärken på länge, bläh, har ont i varenda lilla muskel i kroppen. Trodde väl inte att det skulle ta så mycket igår..

Ska börja skriva på mitt slutarbete nu, det kommer inte alls bli bra, jag fattar inte varför jag inte uttnyttjat tiden utan istället väntat till sista veckan och kommer nu få stressa som fan. Jag har fått en sån loj inställning till allt, det är inte alls likt mig. Men förhoppningsvis går det över snart, för det gäller att prestera bra nu i slutet. Snart sommarlov ju! Whooo!! ^^,
Ska plugga fram till ett, för halv två måste jag ta bussen till skolan och gå på franskan.

Puss!

datanörd ända ut i fingertopparna!

Det blev som jag förutspådde, har suttit framför datorn hela kvällen. Fast lite vettigt har jag allt fått gjort. Jag har skrivt färdigt min artikel till samhällskunskapen om blogghysterin. Riktigt bra blev den :)
Imon börjar jag inte förens tio över tio enligt mitt schema, och sen har jag tre och en halv timmes håltimmar innan franskan börjar. Inte så lockande precis(!) Så jag hoppar över mattelektionen, ska ju ändå få IG i kursen (jag vet - jag resonerar väldigt fel nu). Istället ska jag plugga på mitt slutarbete.  Det jobbiga bara inför morgondagen är att jag måste vara hemma, orkar verkligen inte det..
Min bror ska vara glad att han har eget nu, önskar jag också kunde ha det. Om det är någon som vet eller känner någon som hyr ut ett rum, eller en lägenhet till en billig peng här i Falkenberg, så kan ni väl höra av er.

Jag är inte riktigt van vid att sitta vid datorn så här länge, så är rätt trött i ögonen nu. Ska ta på mig varmare kläder och gå en liten promenixx!

Sleep tight!

say the word, the word is on your lips!

Dags att rekommendera lite skön musik!
  • Alphabeat - Fascination

  •  Alphabeat - Boyfriend
  • Alphabeat - 10.000 nights of thunder
  • Rihanna - Take a bow
  • Usher ft. Young Jeezy - Make love in this club
  • Usher ft. Timbaland - Moving mountains
  • Sean Kingston - There's nothing
  • Chords - Luckiest man alive 
  • Duffy - Warwick avenue

  • Duffy - Mercy
  • Nickelback - Rockstar
  • Petter - Goda dagars magi
  • Adam Tensta - Before u know it
     


chinos från H&M.


Byxorna jag beställde från H&M:

bilder från sexmiddagen.

Väntar fortfarande på att få bilder sen festen med sextema på valborg.
Här kommer några bilder iaf:










Vilken jävla kväll det var!

äntligen uppe igen!

Äntligen har vår dator kommit upp igen, kommer antagligen spendera hela kvällen här nu!
Söndag idag, och jag har inte gjort något vettigt överhuvudtaget. Gick upp runt elva någon gång, planerade att dra till gymmet, men blev sur när jag märkte hur mycket det blåste och ingen ville följa med mig. Jag pallade inte cykla dit så satte mig och kolla på Grand prix France istället. Fick dock rätt så dåligt samvete lite senare, så körde en timmas styrketräning hemma med våra hantlar.
Igår var jag bara hemma hela kvällen, världens lamaste kväll, fy fan säger jag bara. Jag vill flytta hemifrån!! I fredags var ja ju på "grillfest" vid tullbron. Hyfsat trevligt, men kallt som bara den. Åkte hem rätt tidigt.

Helgen har alltså inte varit den roligaste precis, den har faktiskt varit den värsta helgen på väldigt länge.. En rolig grej har hände dock, brorsans kompis var här med brorsan och fikade, snacka om att jag blev paff när jag kom hem från stan osminkad och slapp-kläder på mig. Fan -.- Jag kom iaf inte ihåg att han var så söt, haha. Frågan är bara nu hur jag ska kunna lägga in en stöt(?). Kan ju inte precis be brorsan om hjälp, och jag träffar killen väldigt sällan. Äh, kanske enklast att låta det va..


Ska ladda ner lite musik nu, och sen plugga. Hörs nog senare!

oeffektiv.

Jaha, här har man suttit nu framför datorn i minst två timmar och försökt komma igång med mitt slutarbete om idrottspsykologi. Har jag kommit någonvart?! Nepp, inte ett skit har jag fått gjort. Istället har jag lyssnat och sjungt med till Alphabeat's låtar, tjötat med folk på MSN och funderat på mitt projektarbete. Effektiv är då inte mitt förnamn!

Ska alldeles strax äta, och efter det ska jag göra mig iordning för ikväll bär det av till Angelina igen. Hoppas denna kvällen inte slutar som förra gången. Ikväll vill jag bara få ha det så trevligt som möjligt med mina vänner, utan någon skit som dyker upp eller negativa tankar. Har även tänkt kolla ifall Mikael skulle vilja ses en stund ;)

Vad ska ni göra ikväll, kära läsare?!

Trevlig fredag på er!

dunk dunk.

Det dunkar något kopiöst i mitt huvud, jag tror jag blir galen. Vill verkligen bara hem nu, men bussen kommer inte förens om ca; tjugo minuter. Har precis haft psykologi, hängde inte med alls i diskussionerna, satt typ bara och halvsov och var i min lilla egna värld. Förstår inte hur jag kan vara så trött hela tiden.
Det har varit en lugn dag i skolan, började ju som sagt inte förens vid tio med engelska, och sen hade jag specialidrott. Varken Folke eller Mathias kom dit så jag satt själv med Pieter hela lektionen. Han hjälpte mig jätte mycket med mitt slutarbete, han kom med tips osv. Nu gäller det bara för mig att ta tag ordenligt i det. Har inga planer ännu för helgen så tror jag ska utnyttja helgen till att jobba ikapp det jag ligger efter med, annars kommer jag ha en helvetisk vecka framför mig.
Ikväll ska jag nog bara va hemma och ta det lugnt, pappa kommer hem ikväll också. Angelina skulle ha grillfest nu igen, får se kanske drar dit en sväng och säger hej.

Nehe, nu måste jag göra ett toalettbesök innan jag drar mig hemåt. Hörs senare!

man skulle vara döv.

Jag står inte ut med mer problem nu. Jag tål inte att höra på dig också. Förlåt. Känner mig så egoistisk, men jag orkar inte. Det blir för mycket. Jag vill inte ha helg... Jag behöver åka iväg en vecka. Få lite rätsida på mitt liv. Jag önskar Du var här nu så jag kunde få prata ut, och du kunde komma med dina goda råd och få mig att må bättre för en stund. Men det är bättre såhär. Jag vill gärna tro det i alla fall.

Jag vill flytta. Jag tycker inte om Fbg. Jag vill börja om på nytt någon annanstans. Fan.  Men jag kan inte. Jag måste stå ut. Varför ska det krångla så mycket hela tiden? Hur mycket skit orkar man ta innan man ger upp och inte ser någon utväg?!


Godnatt!

Ben&Jerry




YUMMIEE!

torsdag.

Nu är jag helt död i huvudet, fy. Kom precis hem från teorin, jag har sagt det förr men måste säga det igen, gaaah vad snygg han är, haha! Träffade också en annan snygging idag, raow babe ;) Jag tycker det dyker upp snyggingar överallt i denna staden nu.
Det har varit en helt okej dag i skolan, började dagen med nationellt prov i engelska b, gick la sådär, det är så svårt att höra ordentligt under hördelen.
Svenskalektionen var assoft, hade skit kul tillsammans med Albert och Jessica. Jessica är bra härlig hon, vilka jävla skrattattacker hon ger mig <3
Ikväll ska jag försöka plugga, tror dessvärre att jag inte kommer få så mycket gjort. Måste verkligen få upp datorn nu i helgen så jag kan göra allt jag behöver en dator till. Kom hem till ett hus som dofta kakor, mamma har bakat hur många sorter som helst, så kommer antagligen frossa som en dåre ikväll, köpte Ben&Jerry-glass igår och den ska jag även smaska på, mums ^^,

Imon börjar jag inte förens vid tio, och slutar redan vid två, rätt gött, fast ser inte precis fram emot helgen. Har inget planerat hitills, och vill verkligen inte sitta hemma och glo hela helgen. Kanske drar hem till brorsan imon, hans kompis skulle komma dit och av någon anledning ville kompisen att jag skulle komma, hahaha ;)

Ska äta nu! Pusss

helvete.

FY FAN vad förbannad jag är nu, helvetes jävlar!!!! Gaaah!!
Önskar jag hade en boxningssäck jag hade kunnat slå på nu!
Härligt som fan var det iaf att få sagt det jag så länge velat säga.
Jag är nog fan den dummast och lättfotade tjejen som finns i denna jävla staden!
Killar, ni tror fan ni kan göra precis som ni vill, huvudsaken är bara att ni är nöjda och mår bra.
Fan vad jag svär. Ursäkta.  Drar alla killar över en kam också.
Byta skola?! Hm, kanske.
Fan. Hejdå!

Therese är bra söt hon..

Det är helt sjukt vad läcker min körlärare är! Grrrr! ;) Kom hem för en stund sen, sitter och sjunger med till låten Fascination med Alphabeat, härligare låt får man leta efter, det är verkligen en feel good-låt.
Haha, Therese la bästa kommentaren någonsin idag.

Christoffer (körläraren) talade om djurolyckor och vad man måste göra och vad som händer
man kör på ett djur, och i detta fallet en katt- vad har en katt?
Therese som sitter och tittar ner i boken säger lite sött - 9 liv?!

HAHA!
Det verkar kanske inte så roligt, men vi som var där skrattade gött iaf. Svaret Christoffer ville ha var ett halsband runt halsen med ägarens adress och telenr i. Hon är allt för söt den där Therese ^^,

Väntar på käk nu, är vrålhungrig. Stuvade makaroner med falukorv blir det, mums! Har inte en aning om vad som händer resten av kvällen, blir la att kolla på tv och sitta vid datorn antar jag.
Imon har jag friluftsdag med skolan. Först ska vi ha brännbollstunering, och därefter ska jag ha rodd. Hade ridning som 1a handsval, men fick inte det. Fick dock reda på idag att vi inte ska få ro i vatten, utan sitta på maskiner(?) ööh, det tänker jag inte göra en hel eftermiddag. Ska försöka fixa så jag kan få ha tennis istället, annars drar jag hem.

Nu är det dags för mauuud! x)

rubrikbrist

Snart dags att ta bussen in till stan för att gå på teorin, ska boka min första körlektion idag :S Shit, nu är det verkligen allvar! Det blir ingen träning idag, hade packat väskan och var inställd på att gymma, men fick ont igen, så hoppar över det. Fattar inte varför jag får så ont i bröstkrogen emellanåt, mamma ska ringa och boka tid till en hälsoundersökning så dom kan ta lite prover och så. Tror dock att jag redan vet svaret, men men..

Är på rätt bra humör idag, trots omständigheterna. Jag har tänkt mycket sen jag gick upp, och fick ett litet samtal av T. Jag måste ta tag i mitt liv nu, vad tjänar det till att gå och deppa? Det löser ingenting. Jag måste börja se mitt liv ur ett mer positivt perspektiv, jag har en förmåga att se det negativa istället för det positiva. Jag är frisk (förhoppningsvis), har underbara vänner som bryr sig om mig, en familj som älskar mig. Jag är smart, och inga större problem i mitt liv. Alla har vi dagar, som denna då allt känns hyfsat bra, men så kommer det dagarna då det är jobbigt att bara andas och gå upp ur sängen. Men efter regn kommer det alltid solsken.. Anders, min mattelärare, sa något rätt smart igår. När botten är nådd har man i alla fall fast mark under fötterna.

Det ska bli skönt med sommarlov, slippa pressen man har på sig vad skolan och att man ska prestera bra alltid. Jag ska jobba på ett jätte mysigt ställe, med världens underbaraste arbetsgivare. Jag kommer vara på stranden varenda dag och få äta hur mycket glass jag vill, kan det bli mycket bättre? Hoppas det blir bra väder denna sommaren bara, och ska verkligen försöka umgås med mina vänner mer denna sommaren. Förra sommren sågs vi inte någonting förens skolan startade igen, så får det inte bli tjejer.



The Smiths - Asleep.



Sing me to sleep
Sing me to sleep
Im tired and i
I want to go to bed

Sing me to sleep
Sing me to sleep
And then leave me alone
Dont try to wake me in the morning
cause I will be gone
Dont feel bad for me
I want you to know
Deep in the cell of my heart
I will feel so glad to go

Sing me to sleep
Sing me to sleep
I dont want to wake up
On my own anymore

Sing to me
Sing to me
I dont want to wake up
On my own anymore

Dont feel bad for me
I want you to know
Deep in the cell of my heart
I really want to go

There is another world
There is a better world
Well, there must be
Well, there must be
Well, there must be
Well, there must be
Well ...

Bye bye
Bye bye
Bye ...

hälsosidorna.se

Det var längesen jag la upp något kosttips, och tyvärr har jag inte riktigt tid för det. Men besök halsosidorna.se vetja, där står en masa bra om kost och hälsan. Det står lite smått om olika kostmetoder, vilket kan vara bra att veta ifall man har tänkt ge sig på någon speciell kostmetod!

gaaaah

Fan, vad coolt!! Nu vet jag vad jag vill göra på mitt projektarbete, shit!! Är helt extas nu!! :D Ännu säger jag inte vad det är, för jag vill inte inge mig själv för stora förhoppningar. Det hade varit fett coolt iaf! Om det blir så, ska jag slita hela sommaren, skita i turkiet och spara en massa pengar till det!!

Är på märkbart bättre humör nu, tack vare det! Ska försöka få mamma att gå en promenad och hämta mina chinos jag beställde från H&M på 2in1. Fick förresten en blus av mamma idag, ibland lönar det sig att bli lite sjuk ;) Tack mami! <3

I can't fight the tears.

Känner mig så patetisk. Varför gör jag allt fel?! Istället för att vara trevlig och positiv, gnäller jag mer än någonsin, är otrevlig, vänder i humöret hela tiden. Fan..
Jag är så trött på att få smaka på lyckan. Få känna hur underbart det är att känna sig uppskattad och omtyckt, få uppleva den underbara närheten man får i ett förhållande, för att den sedan ska ryckas bort. Jag orkar inte det mer. Varför var jag så jävla dum?! Jag vet ju hur det brukar bli, varför riskerade jag då mitt egna välmående igen? Jag lär mig tydligen inte av mina misstag. Fuck denna skiten. Nu vill jag ha sommar, vill slippa skolan och få slippa träffa F. Jag tror på det Pieter sa, allt kommer bli mycket enklare då, då får jag min chans att glömma och komma upp på fötterna igen och hitta tillbaka till mina gamla rutiner. Jag vill bort från denna jävla stad, åka iväg själv för ett tag, men vem fan har råd med det? Usch, vad jag verkar tycka synd om mig själv, men då ingen vill lyssna får jag ju skriva av mig här istället. Ja, patetisk är vad jag är..

Everything is made to be broken.

artikel om bloggandet

Skriver en artikel nu om blogghysterin - på gott eller ont?

Vad tycker ni om blogghysterin, eller bloggande i allmänhet? Jag vill ha era synpunkter och åsikter!!




Blondinbella - känd bloggerska i bloggvärlden.


trötter

Fy vad trött jag är. Helt slut i kroppen.. Har en massa plugg som väntar men orkar inte ta tag i det.
Det har ringt hela dagen, gårdagens händelse har sprider sig som en löpeld. Tack alla ni som hört av er, jätte gulligt att ni bryr er och är oroliga. Men nu orkar jag inte prata mer i telefon..

Önskar Folke var här, hans närhet hade fått mig att må fan så mycket bättre.

Det är inte lätt när det är svårt..

Ska ta en powernapp nu, det behövs!

kvällen slutade med ambulans.

Ja, det blev ju minsann en dramatisk kväll igår.. Satt hemma och drack vin med mamma och brorsan som var hemma, hade det jätte trevligt. Vid åtta drog jag hem till Therese, och Sorto kom hon också. Vi snackade och drack vin och hade det allmänt skoj. Angelina hade fest, och självklart skulle vi dit. Kom väl dit runt elva och där var helt okej. Fanns några snygga killar som dock senare visade sig vara helt blåsta (!). Tyvärr slutade kvällen väldigt tråkigt, då jag runt tolv fick väldigt svåra bröstsmärtor som kom helt plötsligt. Jag kunde inte stå rakt upp, det gjorde väldigt ont i bröstet/hjärtat och var svårt att andas. Det blev värre och Therese och Niclas blev jätte oroliga och ringde efter en ambulans. Fick sitta en stund i ambulansen, och han kollade blodtrycket osv. och jag fick berätta vad som hade hänt. Det slutade med att jag fick åka till Halmstads sjukhus, så en läkare fick kolla på mig. Som tur var var det inget allvarligt, utan hon trodde det bara var en sträckning eller något, jag uppfattade inte riktigt allt då jag var helt slut i huvudet. Man blir sjukt rädd när man får ont där hjärtat sitter.

Therese den stackaren blev hysterisk när vi fick ringa efter ambulans, hon trodde jag skulle lämna henne för gott (trodde jag med ett tag). Jag klarade som tur var av att hålla mig lugn. En stund trodde jag att det var Therese som skulle behövas köras till sjukan så som hon blev. Är i alla fall otroligt glad att jag har henne. Det kanske låter hemskt, men det kändes rätt bra att se henne gråta så, då vet jag att hon bryr sig väldigt mycket om mig. Det är verkligen tur att jag har henne, känslan av att veta att en kompis bryr sig så mycket om en är obeskrivlig. Tack för att du finns Therese, jag älskar dig!

Nu måste jag ta det lite lugnt de kommande dagarna, det blir ingen träning för mig idag. Det har varit mycket på sistone, vilket jag tror hade en stor inverkan på det som hände igår. Känner mig rätt matt och seg idag. Ska hämta min cykel i stan, sen händer det inte så mycket mer skulle jag tro.

over & out.

love sucks.

Jag saknar dig! <3

sunny day

Heej gott folk :) Vad görs i det underbara vädret?
Själv sitter jag och solar för fullt, måste utnyttja varenda soltimme på dygnet ;) Och nu kommer mamma med fika också! Älskar detta vädret, livet känns en aning lättare att leva. Hade behövt träna idag,men det blir nog imon istället. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, ska nog bara ta det lugnt under dagen, pingstafton idag och tjejerna ville festa. Antagligen ska vi hem till Therese en sväng om det inte dyker upp något annat.
Gårdagen spenderade jag med mamma, gick och la mig redan vid tio för efter vi hade käkat blev vi sjukt trötta.
Nu ska jag surfa runt lite på nätet och fortsätta steeka ^^,

So long!

fredag

Underbart väder idag med, ligger med laptopen på altanen i bikini och solar, härligt! Väntar på att mamma ska komma hem med en go glass också ^^,

Kom hem för ca; en timme sen. Började vid tio idag med engelska, rätt soft lektion. Jag och Folke ska analysera en skiva, och sedan skriva en recension så vi satt och lyssnade på den större delen av lektionen. Sen bar det av till hertigen där vi hade specialidrott, soft lektion där också. Vi satt ute på gräset och snacka, och jag planerade mitt kostarbete lite smått. Tyvärr(?) missade vi vår psykologilektion där vi skulle ha dröm- och kärleksseminarium för jag och Folke satt och pratade med Pieter, vi diskuterade bl.a våra betyg. Vi satt kvar en bra stund efter att psykologin avslutats. Vi pratade lite om livet, och hur det är att vara ung nu och att det är mycket som händer. Jag blev rätt deppig av allt prat om framtiden då jag just nu inte har något hopp för framtiden (typiskt för en 17-årig tjej att tänka). Fick en egen liten pratstund med Pieter när han följde mig till busen, han märkte att något var fel och jag fick pratat av mig lite, och han gav mig några råd. Det är skönt att veta att han finns där och bryr sig om jag behöver prata.

Ikväll händer det inte mycket, ska bara ta det lugnt med mamma. Det är bara jag och hon hemma så vi ska käka lite tacos, sen får jag se vad det blir.

Nu kom hon äntligen hem med glassen, mums :D

Vad händer för er i helgen, kära läsare?!

.

Jag vill inte längre..

dålig på att blogga.

Heeeej på er i det underbara vädret! Åh vad jag älskar solen, det har varit fint väder nu i snart två veckor, och i helgen ska det bli värmebölja med upp till 25 grader. Wohoo!!
Kom precis hem, har varit i skolan samt teorikurs. Älskar vår teorilärare, vilken humor han har :)
Det har varit en riktigt soft dag i skolan, om man bortser från två nationella prov. Ett halv nio i matte b som gick åt fanders, satt i knappt en timme med det. Det blir nog IG för mig i den kursen :( Efter det drog jag, Niclas och Folke till Burger Inn och käkade, och sedan la vi oss och solade och pluggade lite smått i badhusparken. Hade muntligt nation. prov i svenska b. Fick VG på det, så jag är nöjd ^^, Nu har vi bara ett nationellt prov kvar, sen slipper vi skiten.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, är ensam hemma, rätt tråkigt faktiskt. Ska ha dröm - och kärleksseminarium imorgon på psykologin så ska förbereda mig lite inför det också.

Nu kurrar min mage rejält. See ya!

Vårruset

Ojoj vad jag känner mig laddad inför Vårruset ikväll, NOOOT! Fy fan, hur ska jag orka? Sitter och solar på altanen och är hur seg som helst. Världens mensvärk jag har också :S Det är iaf underbart väder, och det är ett stort plus i kanten.
Det blev inget gym idag, kände att jag inte riktigt orkade det, har lite ont i musklerna. Istället slappade jag, och åkte på elevrådsmöte i skolan som varade i fem minuter, sjukt onödigt. Snackade lite med tjejerna, och tog bussen hem igen vid ett. Har bara slappat ute på altanen sen jag kom hem, känner att det är dags för mig att börja ladda inför ikväll nu. Vi ska åka runt fem halv sex, loppet startar vid sju.

Önska mig lycka till!                 image125


it breaks my heart.

Fy vad trött jag är på att plugga nu. Har suttit med mitt muntliga anförande i tre timmar typ nu, och det känns som om jag inte kommer någonvart. Jag ska prata om spöken/andar/medium om det verkligen är sant eller ifall det bara är en bluff. Hoppas det blir intressant. Känner dock att jag kört fast nu så tror det får räcka för idag så får jag fortsätta mer imorgon istället.

Folke var här för ett tag sen och hämtade sin cykel. Det har känts så bra hela dagen, men nu när jag såg han, kände doften av honom, gör det ont i mig igen. Det är förjävligt att man inte kan styra över sina känslor. Jag är nog inte den typen som ska ha ett förhållande, utan ska vara ensam, det är nog bäst så. Allt blir ju alltid av någon anledning så fel. Tyvärr..

Har inte en aning vad jag ska göra resten av kvällen. Jag orkar inte sitta och tänka, det gör inte saken bättre, så antar att jag får fortsätta plugga. Det håller tankarna och tårarna borta.

So long people!

solsken

Sitter med den bärbara på altanen i det underbara vädret, härligt :) Letar information till mitt nationella prov i svenska den muntliga delen. Det går faktiskt rätt bra. Har hittat bra fakta och tror jag snart kan börja skriva på mitt "tal". Det ska handla om andar/spöken - sant el. falskt?
Idag har det varit en riktigt soft dag. Skippade matten, och tog en välbehövd sovmorgon, sedan vid tolv tog jag bussen till stan för att fika med klassen och läraren som vi har i geografi, vi har redan avslutat kursen och Håkan tyckte vi skulle ta en fika på sista lektionen. Jätte mysigt var det, och jag åt världens goaste baconsallad. Efter det gick jag Tessan, Sorto, Rebecka och Hedman och kollade lite i affärer, vi provade skor som bara den, jag köpte även ett underbart nagellack jag velat ha väldigt länge. Romantic från Mavala heter det.
Sen hade jag franska, och det gick skit på lektionen, blev på rätt dåligt humör. Fick iaf G på mitt senaste prov och det var gött. Nu sitter jag här och softar, blir tyvärr till att plugga hela kvällen, har som sagt mycket denna veckan.

Imon är jag ledig som vanligt och då blir det nog gymmet på morgonen, sedan plugga, och vid fem tiden ska jag till Halmstad för att springa Vårruset, haha, vad har jag gett mig in på? Kommer aldrig orka! :P

Nu måste jag fortsätta. Pusshej!




Vill inte hoppas för mycket, men det känns som om jag ska klara det här, det blir nog inte så svårt som jag trodde.

bleeding love

Jag orkar inte det här, vad håller du på med?!
Kalla mig dramaqueen, jag bryr mig inte, för du ser inte vad jag ser.
Jag fattar inte vad som hänt, vem håller du på att bli?
Vart är killen jag trivts så jävla bra med, som brytt sig och alltid funnits där?
Hur ska allt bli nu?


Jag vill inte det här, jag vill inte!

slutet gott allting gott?!

Kom precis hem från gymmet. Vaknade vid tolv och drog en halvtimme senare till gymmet med Therese och Hedman, väldans trevligt var det ^^, Det gick hyfsat bra, kunde la ansträngt mig lite mer men det är ju faktiskt söndag och jag kom hem sent igår. Igår var jag Tessan Sorto hemma hos Hedman, helt sjukt vad roligt man kan ha när man bara är fyra pers. Jag hade sjukt kul. Ångrar att vi inte stannade där hela kvällen.
Idag ska jag bara ta det lugnt, väntar på att mamma ska komma hem, ska kolla med henne om inte hon vill hitta på något. Bara åka någonstans och ta en glass eller något, det var längesen vi verkligen umgicks och jag saknar det. Har sjukt mycket plugg som väntar, ligger väldigt långt efter, men jag orkar inte bry mig. Jag skulle göra vad som helst för att få försvinna för ett tag, jag orkar inte med livet just nu. Jag har inte ork att andas knappt.

Ska käka något nu. Ha de fint!

Valborg

Hej på er!

Äntligen funkar nätet på den bärbara, den andra har fortfarande inte kommit upp.
Valborg blev jätte lyckat, middagen blev jätte god och vi hade det hur trevligt som helst. Bilder kommer senare på våra utklädnader ;) Runt nio halv tio började folket komma, och här blev la över tjugo pers, och jag hade skit kul. Bara en massa trevligt folk, och inget spårade ut eller så.
Sedan på torsdag morgon när F åkt hem, satte jag igång att städa och det tog nästan två timmar (blä)! Därefter kom Tessan och Jessica hit och käkade frukost och tårta och slappade. Jessica stannade sedan resten av dagen och vid sex på kvällen kom tjejerna hit igen så förfestade vi lite och drog sedan på fest på Slätten. Där var dock rätt tråkigt så vi drog hem rätt tidigt.
Igår drog jag med Therese till Göteborg och shoppade, det blev tyvärr inte så mycket shopping för mig, köpte bara ett franskt manikyr-set. Hittade ett par skit snygga chinos men dom fanns inte i min storlek så ska beställa dom på nätet istället. Igår kväll gjorde jag ingenting mer än låg och deppade i sängen, men nog om det.
Dessa tre dagarna har varit skit härliga och roliga. Älskar verkligen mina chicks ^^, Spice Girls, haha!
Vi ska antagligen träffas ikväll och kanske festa till det igen. På tal om Spice, vi hade ju beställt spice gold, men det är inget jag rekommenderar att lägga ut pengar på. Visst kändes det i onsdag, men det var verkligen inget speciellt. Det är väldigt överskattat, men det var kul att prova på det. Men jag tänker inte lägga ut dyra pengar på det igen.

Tror inte det kommer bli så mycket bloggande dagarna framöver, jag mår inte så jätte bra just nu, och jag har mycket i skolan. Förstår inte hur jag ska orka ta tag i det när allt är som det är nu.

Hoppas ni haft det lika bra som jag på Valborg.

Puss på er!Va

RSS 2.0