what's your problem?

Palla få skäll av en lärare som inte vet nånting!! Han sänkte mitt humör, samt den übertråkiga filmen vi tittade på under sista lektionen.

Kom precis hem, therse körde mig (tack!). Ska ta bussen till Kim vid halv fem, ska väl bara slappa fram tills dess. Önskar mamma var hemma, behöver prata med henne, men hon jobbar.

Aja, hejdå!


I don't wanna be here.

Fan vilken dryg dag, jag har inte gjort ett skit, mer än pluggat lite inför rättkunskapsprovet som är om 2 veckor!
Jag hatar att gå hemma, jag vill gå i skolan, plugga, lära mig massa nya saker. Inte sitta hemma hela dagarna så jag får ont i arslet.
Satt och letade efter jobb innan på arbetsförmedlingen.se men det fanns inte ett enda jobb jag kunde söka.
Fan, det här suger!

Låt detta sista året på gymnasiet gå fort, så jag kan börja göra något åt mitt liv och komma dit jag vill, för där jag är nu i mitt liv vill jag verkligen inte vara, jag vantrivs!!

tur att jag har Kim i alla fall, han lyser upp min gråa vardag ♥

Måndag

Godmorgon!

Usch så sent jag kom upp, det var inte riktigt planerat. Var iofs uppe redan halv sju och körde mamma till jobbet, men jag hoppa i säng direkt när jag kom hem igen.
Har sjukt ont i ryggen idag också, så det blir inget Halmstad som jag och Jasmine pratade om igår. Istället ska jag bara ta det lugnt, och plugga lite.

have it!

lyckad utgång!

Jäklar vilken lyckad kväll det blev igår! Jag hade så sjukt skoj!! Först satt vi hemma hos Sorto några stycken och drack lite, runt elva blev jag och några till Donkansugna, så innan krogen körde Therese dit oss så vi fick käka lite. Sedan bar det av ner till Grand. Jag dansade och drack Jägerbomb hela kvällen, och vid halv tre hämtade farsan mig. Som sagt, sjukt roligt hade jag, och jag tror minsann det kommer bli lite mer krogbesök för min del nu ;)

Gick inte upp förens tolv, då ringde Kim och väckte mig. Har bara slappat framför tvn sen dess med en skvallerblaska. Funderar på om jag ska åka till Kim lite senare idag, men vet inte riktigt om jag orkar. Det är söndag och jag är bakis, palla sätta sig i en buss då?!
 


Jag och Jessica på Grand!

ge mig vin!

Fikan med Jasmine igår var trevlig, men fy fan vilken vidrig fika!
Vid sex kom älsklingen, vi käkade och sen ringde vi brorsan och frågade ifall vi fick komma dit. Självklart fick vi det, och jag åkte på att vara chaufför, så det blev ingen dricka för min del. Vi var där hela kvällen, kom väl inte hem förens halv två skulle jag tro. Det var jätte trevligt, även om jag emellanåt blev tjurig och ville hem och sova. Det sjöngs singstar för fullt, och det blev en tripp till Mc'Donalds, som jag för övrigt är jäkligt sugen på nu!!

Vaknade redan kl. 8 i morse, och när affärerna öppnade drog vi in till stan. Kim behövde köpa fotbollsskor till säsongens sista match idag. Han drog sen hem till Vaberg igen, för han hade som sagt sin sista match i Kungsbacka någonstans.. Har inte gjort så mycket sen dess, sitter här i mina myskläder och fryser och är uttråkad.
Ikväll ska jag hem till Victoria och förfesta lite, sen blir det krogen. Jag är sjukt vinsugen, så går typ bara och väntar på att få korka upp flaskan! Förhoppningsvis blir det en trevlig kväll :)

Hur ska ni spendera er lördagskväll? :)

it hurts.

Jag undrar om det någonsin kommer bli sig likt igen..


.

Smidigt Josefine! En enda lektion idag, som varar i 40 min. och jag försover mig!
Vaknade för en kvart sen, och ska strax äta frukost.
Vet inte riktigt vad jag ska göra hela dagen. Vid fem tiden ska jag i alla fall in till stan och fika med Jasmine, och ikväll kommer älsklingen hit :)
Tror även Therese kommer hem från Grekland idag?!

Puss

the sound of the waves.

Tog bilen ner till Olofsbo Strand, och promenera där en stund för mig själv. Det var härligt att få rensa tankarna, och få en lugn stund för sig själv. Höra ljudet från vågorna, och fåglar som kvittrar är väldigt rogivande!

     

torsdag

Det var riktigt trevlig hos brorsan igår. Det var första gången sen han flytta hemifrån som jag åkt dit för att hälsa på själv. Jag bjöds på torsk, och sen kollade vi på en film, Scorpion King 2. Filmen var skit kass, men men :P

Gick upp för en timme sen, börjar inte skolan förens kvart över två. Ska sätta mig med en kopp kaffe och plugga nu, sen får jag se vad jag hittar på resten av dagen. Det är jätte fint väder ute, så det blir iaf en promenad.





update: fick precis reda på att engelskan är inställd, alltså ingen skola idag. Vad ska man nu göra hela dagen?!

screw poetry!

Att skriva poesi är verkligen inte min starka sida, så nu ger jag faktiskt upp. Får väl försöka imorgon också innan engelska, annars får jag bara säga som det är och ta den smällen.
Jag trodde att jag hade en massa att plugga på, men ARL-arbetet gjorde jag det mesta på i skolan. Min del på naturkunskapsarbetet gjorde jag färdigt på lektionen, och provet i rättkunskap vi skulle ha nästa vecka blev uppskjutet en vecka. Så jag har konstigt nog ingenting att plugga på, helt plötsligt!

Istället tar jag bilen till brorsan och Ulle, och umgås med dom. Skulle få käk där också..

Trevlig kväll!

vill komma hem..

Sitter i skolan och väntar på att få komma hem. Slutade precis, men bussen går inte förens kl. fyra. Lite drygt, men men. Tänkte sitta här en stund och plugga lite, och sen gå en liten promenixx innan jag åker hem. Har rätt mycket att plugga på idag, så får passa på att njuta av det underbara vädret nu, för sen hinner jag inte.
Skolan har varit helt okej idag, känner mig bara så trött och nere. Är fortfarande förkyld, och det vill inte riktigt bryta ut ordenligt.
Sov som sagt hos Kim inatt, och tog bussen därifrån kl. 10. Var sjukt gött med sovmorgon, det behövdes verkligen.
Vi gjorde inget speciellt igår, kollade på film och slappade. Fick iaf ut han på en riktigt lång promenad. Vi gick ner till fästingen och käkade glass, och sen hem igen.

Ska plugga lite arbetsmiljö och säkerhet nu. Hörs antagligen senare!

?

Kom precis hem från skolan och om en timme drar jag till Kim. Måste bort!


äntligen

Har gått hela dagen och väntat på att jag skulle ha något ärende så jag fick ut och köra men bil, och för en stund sen frågade min räddande lillebror om jag ville till Ica och köpa godis. Ajjemän, två flugor i en smäll, godis och köra bil, yeaah!
Har inte fått gjort någonting under denna måndagen. Hade planerat att jag skulle gymmat, pluggat och besökt min bror men det blev inget av de.
Imon är det skola från 9:40 - 14:55, ska faktiskt bli riktigt skönt. Jag behöver komma hemifrån. Till kvällen drar jag nog till Kim, börjar sent på onsdag så då passar det ju bra!

Nu ska jag smaska på mitt godis i min säng och tänka på min otroligt läckra pojkvän ;)

Puss på er!

en snabbvisit i stan

Kom precis hem från stan. Var där en liten snabbis och lämnade tillbaka en bok på biblioteket och löste ut mina skattepengar på banken.
Är ledig från skolan idag, och har verkligen ingenting att göra -.- Så jävla lamt!
Hade tänkt dra till gymmet men de öppnar inte förens fyra, och då är det helt omöjligt att gå dit och träna, det är helt smockfullt då. Får se ifall jag drar dit innan stängningdags och styrketränar lite, eller kanske simmar. Det beövs verkligen, det var en evighet sen jag tränade.

Nu ska jag äta lite lunch!

en paj att döda för

Ibland är det bra att inte riktigt vara på humör inför något, för det är oftast då det blir som bäst. Middagen hos Kims morbror och flickvän blev jätte trevlig, och jag åt världens godaste äppelpaj. Har suttit i en evighet nu och försökt hitta det på nätet, då pappa hade slängt alla Hallands Nyheter där receptet stog i(!), men det går inte att hitta. Antar att jag får ringa Kims mormor som hade gjort pajen ;)
Hade egentligen tänkt stanna hos älsklingen tills imorgon, men han skulle spela match nu och jag kände att jag ville hem, så jag tog bussen hem vid två.
Tänkte ta mig en kopp te, lite smaskiga kakor, och ta på mig myskläderna och krypa upp i min fåtölj och läsa en bok!

Puss

painkillers

Jag hatar förkylning, och jag hatar att det inte finns några värktabletter här hemma!!
Vaknade för en timme sen, sitter och väntar på att lillebrorsan ska vakna så vi kan dra till Varberg och hämta hans mobil, och så att jag kan dra till älsklingen sen.
Ska försöka få ner han till stan så vi kan gå till Espresso House och ta en fika också ;)
Ikväll ska vi hem till hans morbror och flickvän och äta, är inte riktigt sugen på det. Det känns som en evighet sen jag och Kim bara gjorde något han och jag. Hade sett fram emot en lugn kväll med en bra film och en massa godis, men men..

Nu blir det duschen för min del, hörs senare!

.

Bläh, feber och förkylning, ingen höjdare minsann!
Det gick bra att köra till H-stad och hämta farsan, Jacob följde med så jag fick lite sällskap.
Ska nog gå och lägga mig snart, det känns som om mitt huvud ska explodera. Och inga värktabletter har vi heller :(

Trevlig kväll!

roger pontares lillebror?!

Mår bajs, så det blir ett kort inlägg idag.
Gårdagen var jätte trevlig, men bilturen ner var lite kaotisk, min käre storebror var retard som vanligt och satt och sjöng kareoke hela vägen dit och tjötade om att han var bror med Roger Pontare?! Det är mig en gåta hur det kommer sig att vi två är syskon, haha!
Fick inte sovit något inatt då jag mådde skit, och när jag kom hem från Varberg så smög sig förkylningen på. Blääh!

Körde mamma till jobbet för en stund sen, och nu tänkte jag gå och vila. Ska köra till Halmstad vid fem och hämta pappa på flygplatsen. Usch, jag orkar egentligen inte, men men...

puss

"amazing grace"

Precis hemkommen från skolan. Hade bara en lektion, eng. C och den blev inte alltför seriös. Hedman satt och sjöng "amazing grace" hela tiden typ, haha som vi garva.
Sitter mest och väntar på att klockan ska bli sex, då drar hela familjen (utom pappa) till Kim och firar hans födelsedag! Så jäkla mysigt det ska bli. Och satan vad jag har saknat honom, denna veckan har gått alldeles för långsamt.

Nu kommer Therese!

hejdå!

congratz honey!

Idag fyller min älskling 21 år, ett stort grattis till honom!

Jag älskar dig ♥

I love it

Åh, vad det är härligt att ligga och köra runt. Kom precis hem från stan, jag hämtade upp Tessan och så åkte vi in och köpte en liten present till min älskling som fyller år imorgon.
Ikväll bjuder mamma mig på thairestaurang bara för att jag klarade körkortet. Ska bli riktigt mysigt!


Puss på er från en jävligt glad Josefine!!

körkortsinnehavare

Tro det eller ej, men idag fick jag äntligen mitt KÖRKORT!!!

uttråkad till tusen

Inget plugg idag, lite tråkigt måste jag säga för jag är sjukt uttråkad och vet inte vad jag ska göra. Jag kan ju faktiskt sätta mig och jobba lite matte, men njaeee det är ju för jävla tråkigt! En promenad i det fina vädret med mamma får det nog bli istället :)

JR

Godmorgon!

Dags att kleta på sminket, och sätta sig på cyklen in till stan för att ha körlektion!
Ska bli nice, jag gillar JR och det var ett tag sen jag körde sist.

Vi hörs i eftermiddag när jag kommer hem från skolan!

pluggis

Känner mig så jäkla duktig nu, har gjort färdigt svenskauppgiften och skickat iväg den, och även skrivit färdigt min debattartikel till eng. C som inte ska in förens på torsdag. Nu kan jag slappa resten av kvällen..
HA! Trodde jag va! Mitt dumma nöt har ju glömt att göra läxan till etik och livsfrågor imorgon, och den var rätt stor. Så det är bara att ta fram kollegieblocket igen och sätta igång!

Ha en trevlig kväll!

ny vecka, nya krafter?!

Måndag igen, och dags för en ny vecka.
Kom hem från skolan vid halv tre, hade bara projektarbete idag, och då pratade jag med Mikael om att jag inte har kommit på vad jag ska jobba med. Han var inte så mycket till hjälp, utan han ville att jag skulle försöka tänka lite mer denna veckan, och ifall jag inte kommit på något till nästa vecka, skulle jag få höra hans idèer.

Har inte gjort så mycket sen jag kom hem. Kollat lite på tv, samt funderat kring mitt PA, och mailat Polishögskolan. Tänkte skriva lite på min debattartikel nu, och avsluta min uppgift till svenskan som ska in imorgon. Missar tyvärr både svenskan och rättskunskapen imorgon, då jag har körlektion.

Puss

åt fanders med Rosensparregymnaiset!

Engelska var förr alltid ett ämne jag var väldigt bra på, jag har aldrig haft speciellt svårt för det. Men efter att jag började på Rosensparregymnasiet, och fick en oduglig engelskalärare har jag tappat mer än vad jag fått. Jag är inte lika säker i mitt tal längre, har svårt för att formulera mig osv. Jag läser Engelska C nu, och kan inte ett piss. Det är så jävla synd, för jag älskar engelska!
Försöker skriva på artiklen nu, men det går skit, jag vet inte hur jag ska formulera mig. Det är faktiskt en C-kurs och jag vill inte använda ord som man kanske hade gjort ifall det var på högstadiet osv. men jag tröttnar då jag får slå upp de flesta orden.

Med detta inlägget, vill jag bara tacka min värdelösa engelskalärare som inte ens är utbildad lärare, och Rosensparregymnasiet som anställt henne. Tack idioter för att ni tar mer än vad ni ger!

back in Fbg

Helgen har varit perfekt! Vi hade det jätte trevligt hos Kims mormor, och inflyttningsfesten hos kalle igår var trevlig den också, har inte skrattat så mycket på länge. Det blev dock ingen krog, vi var rätt trötta och behövde spara de få pengar jag har. Åkte hem redan vid elva idag, kim skulle spela fotbollsmatch, och jag behöver plugga och övningsköra.
Jag saknar honom redan, det är helt sjukt vad förälskad jag är. Sättet han får mig att må, är helt obeskrivligt. Han får mig alltid att känna mig så uppskattad och som om jag vore den finaste tjejen som finns, hihi ^^,
Vi ses inte förens på torsdag, och då är det hans födelsedag, och då följer både mamma och jacob med, kanske jonis och ulle också, vi får se.

Nu ska jag ta på mig mjukiskläder och sätta igång att plugga!

fixing

Håller på att göra mig iordning, ska ta bussen till Varberg halv fem. Jag och Kim ska ju hem till hans mormor ikväll, ska bli riktigt mysigt :)
Kommer inte hem förens på söndag antagligen, imorgon blir det inflyttningsfest hos Kalle, och antagligen krogen efter det. Är inte alls festsugen efter förra helgen, men får hoppas det känns annorlunda imorgon.
Nu ska jag platta håret, måla naglarna och sen bege mig till bussen.

Ha en trevlig helg allesammans!

kortis

Det kändes en aning onödigt att åka till skolan idag, då resan dit tar lika lång tid som lektionen varar. Men det blev en intressant lektion trots att det bara var jag och Mathe som kom dit, och vi brukar aldrig komma överens och hamna i tjafs, men idag gick det riktigt bra mellan oss. Hade gärna fortsatt lektionen en stund då vi hade en jäkligt intressant diskussion i slutet.
Efter lektionen tog jag en härlig promenad i det fina kalla höstvädret in till stan och sedan bussen hem.
Har precis plockat ur diskmaskinen, städat upp lite här hemma och äntligen gjort rent min lille fisk's skål. Tänkte plugga lite nu, sen göra mig lite mat.

See ya later!

kläder som språk

Äntligen färdig med pluggandet! Fast det var faktiskt kul att plugga idag, skrev en utredande text om kläder som språk, och när jag började läsa i boken jag hade lånat - Kroppens språk av Jane Lyle, måste jag säga att det det var riktigt intressant. Kul att läsa hur modet har växt fram och ändrats genom åren.

Nu sitter jag och snackar med Kim på Msn, samtidigt som jag försöker undvika att harkla mig och klia i halsen. Är något sjukt allergisk och medicinen verkar inte vilja hjälpa till. Smått irriterande när hela gommen svullnar upp -.-
 
Skolan börjar halv nio imorgon, men jag har bara en lektion och den varar bara i 40 min. så det blir en kort skoldag. Ska direkt hem efter skolan och städa och plugga. På kvällen ska jag och Kim hem till hans mormor och äta pizza.

Måste försöka göra något åt min allergi nu innan jag blir galen!!

Go'natt på er!

plugg plugg!

Hejsan svejsan!

Ingen tid för en massa bloggning idag. Åkte från Kim till skolan vid tolv, gjorde några ärenden på stan, och gick sen ut till skolan bara för att få reda på att vi skulle jobba hemma. Schysst, classmates att ni säger sådant!
Det var bara att ta bussen hem igen, och sätta igång med pluggandet. Tar en liten paus, men ska sätta igång igen nu.

Skriver kanske lite senare!

wroom!

Hon klarade det!! Grattis Therese :D Så jävla glad för din skull!! ♥

go'morron!

Godmorgon på er!

Sovit gott? Det har jag i alla fall.
Gick upp för ca; en timme sen, hade tänkt gå på mentorsmötet, men då varken Folke eller Mathe kommer så skippar jag det, och åker dit när min lektion börjar kvart över tolv istället.
Therese har sin uppkörning nu, får verkligen hoppas att hon klarar den! Jag håller tummarna för dig!

Efter skolan blir det Gekås med mamma, och sen Varberg till Kim.

Ska hoppa in i duschen nu och börja göra mig iordning!

effektiv

Känner mig riktigt duktig nu efter att ha pluggat ända sen halv tre. Såhär effektiv har jag inte varit sen i våras.
Skolan slutade jag som sagt redan vid tolv, sen blev det ett litet snabbt besök på U-mottagningen, och därefter bussen hem. Har pluggat matte, svenska och nu engelska. Men tänkte ta en liten paus nu och göra något annat! Kanske höja volymen på datorn och sjunga lite nu när jag är ensam hemma ;) haha!

saknar min älskling..

redan i skolan

Redan i skolan trots att jag inte börjar förens om tjugo minuter. Lillebrorsan skulle ta bussen till skolan vid nio, och likaväl som jag ska ta bussen så körde jag honom. Jag och mamma övningskörde sedan en liten sväng, och nu sitter jag här och gör inget vettigt alls. Hade tänkt att jag skulle pluggat när jag kom hit, men har inte någon alls koll på mina läxor, så får fråga runt lite och ta reda på vad vi har att göra. Fy skäms, Josefine!

Går bara i skolan till tolv idag, sista lektionen Etik & livfrågor är inställd, och lika bra var det för jag har tid på Ungdomsmottagningen halv ett, ska förnya mitt recept på p-piller. Så idag kommer jag hem tidigt, och då hade jag tänkt göra rent hos fisken, kanske städa mitt rum OCH plugga. Det är dags att jag tar och sparkar mig själv i baken och skärper till mig.

Nu ska jag ta en kopp kaffe innan svenska-lektionen börjar!  Vi hörs i eftermiddag!

vemodig

Jag måste ta tag i skolan nu, och speciellt mitt projektarbete. Men jag är inte ett dugg motiverad till det.. Jag trivs inte i skolan längre, jag vantrivs i min klass. Förstår inte hur jag ska kunna stå ut i ett helt år, och prestera bra och få höga betyg. Jag vill hoppa av, och börja någon annanstans. Börja om på nytt! Men orka börja om på ruta ett när man redan har lagt två år, två år som jag har slitit under och gjort något bra.
Jag har aldrig känt mig såhär vemodig inför att behöva gå till skolan....
Jag vill verkligen inte dit!

.


the weekend

Lite sen uppdatering från mig, men vad gör det? När man väntar på något gott, kan man aldrig vänta för länge ;) Hihi!
Festen hos Hedman blev jätte lyckad, jag hade jävligt roligt. Det blev dock ingen krog för min del då jag blev så allergisk att jag var tvungen att åka hem. Men tack för festen, Hedis!

Söndagen spenderade jag med Kim här hemma. Vi tog det mest lugnt framför tvn, och runt sex åkte vi hem till honom. Då åkte vi till Hajen och köpte ost, och hade sen en liten smaskig ostbricka och äppelpaj som mamma hade bakat till oss. Mysigt precis som vanligt ^^,

Min lediga dag idag, så jag stannade hos Kim till ett tiden. Jag såg filmen P.S I love you, och gud så bra den var. Jag vet inte hur många ggr jag grät!!
Sen har jag inte gjort så mycket mer idag, ska snart äta och sen ska jag ut och övningsköra med mamma i vår nya bil. Ja, jag kanske inte har nämnt det, men vi har äntligen köpt ny bil!!! En silvrig VW Golf, och den är sååå underbar att köra.

Nu tänkte jag hjälpa mamma med maten!

högt över förväntningarna!

Gårdagens kväll blev över förväntningarna, jag hade sjukt roligt. Krogen var väl lite sådär, det var inte så mycket folk ute. Men hos Victoria hade jag riktigt skoj. Jag har inte garvat så mycket sen jag vet inte när. Var hemma redan vid halv två, men det var rätt skönt för jag känner mig pigg och fräsch idag. Ikväll blir det fest hos Hedman, hon fyller 19 år imorgon och detta måste firas. Förra året blev en stor succé och vi hade alla jävligt skoj, så jag hoppas på lika skoj, om inte roligare ikväll. Dumt att ha förväntningar, men men..
Problemet är bara vad ska jag ha på mig, och ska man fixa skjuts eller blir det cykel?!

Nu ska jag korka upp en flaska rött vin och käka lite!

inflyttningsfest

Precis hemkommen från min älskling (orkade inte åka till skolan för 40 min. lektion), och jag är trött som bara den. Sov riktigt dåligt inatt, huvudet var fullt med en massa tankar..

Ikväll blir det partaj hos Victoria, hon ska ha inflyttningsfest. Riktigt trevligt ska det bli :D
Nu tänkte jag ta mig en kopp kaffe, en börja göra mig iordning.

Puss!

keep it cool.



När du bara ser mörker, försök finna ljuset!


skroten

Usch, vilken lång skoldag jag haft nu, har precis slutat, men kan inte ta bussen hem förens om en halvtimme. Det är lite smått segt att gå såhär länge, huvudet hänger inte riktigt med. Iofs så ska jag väl inte gnälla, då jag fick en rejäl sovmorgon eftersom jag inte började förens vid elva.
Förresten, en glädjande nyhet - vi har äntligen köpt en ny bil!! Vi provkörde den idag, en silvrig VW Golf -05 halvkombi, och en timme senare ringde mamma och sa att dom hade köpt den. Så imorgon vid tolv hämtas den, wohoo! Äntligen ska den där hemska Volvon väck!

Det händer inte så mycket ikväll, skulle egentligen tagit bussen till Kim idag eftersom jag inte börjar förens vid kvart över två imorgon, men det blir inte av. Får se vad som händer istället, det blir nog det gamla vanliga - slappa, och kolla på tv.

Puss

congratz!

Idag klarade Therese sin uppskrivning, så ett STORT grattis till henne :D



körskolan

Dubbel körlektion i morse, det gick väl sådär. Kristoffer bad mig komma tillbaka vid halv fyra igen så ska vi öva på att fickparkera och starta i backe, vi glömde göra det innan så jag skulle få lektionen gratis, woho!
Slutade skolan för en timme sen typ, men känner att det är onödigt att åka hem emellan. Ska sitta här och vänta en timme till, sen tar jag bussen till stan.  Var på Netto innan och köpte mig en Yoggi och kexchoklad som jag sitter och mumsar på nu.

Efter körlektionen har jag inte en aning om vad som händer, antaligen bara ta det lugnt och övningsköra. Ungefär som mina dagar brukar se ut.  Nu tänkte jag surfa runt lite på nätet, och se vad för skojs jag hittar. So long!

fuck school

Det finns inte ord för att beskriva hur mycket jag hatar skolan detta sista året innan studenten. Fy fan alltså!

måndag

Det har varit en helt okej dag, som jag började med lilla uppkörningen. Den gick bättre än väntat, och fick en ny lektion redan kvart över ett, då jag gick igenom bilen etc. med Anders. Jag åkte inte hem emellan lektionerna utan gick och kollade i stan, och fick äntligen köpt present till Therese, som jag har letat dessa dagarna..
Väl hemma tog jag det lugnt, övningskörde lite med pappa och så. Har inte tänkt göra så mycket mer idag, ska plugga lite naturkunskap b också tror jag.

Vad ska ni göra ikväll? :)

.

Inte en levande varelse verkar tro på mig, suck....

RSS 2.0