bättre sent än aldrig.

Hejhej! Nu var det allt ett tag sen jag bloggade, men har haft svårt att få tid till det, samt att vi har ju ingen dator där hemma, och den bärbara krånglar. Kom precis till skolan för att hämta Jessica sen bär det av hem igen.
Det har varit mycket de två senaste dagarna, i måndags hade jag mycket i skolan, och sen när jag kom hem åkte jag till stan med mamma, vi handlade inför idag och köpte skor ;) Ett par svarta ballerina till mig blev det!
Igår var det fullspäckat, jag gick upp tidigt och bakade tårta, snopptårtan är asgrym, jag vill också ha en sån bakform (bild kommer senare). Sen drog jag till gymmet och solade och tränade, och vid halv två tog jag bussen till Varberg för att handla på G-punkten. Tyvärr var piskorna alldeles för dyra så det fick bli ett par handklovar i silver med svart plych runt, och en godis bh till Therese. Sen var det bara att skynda sig till stan för att gå på teorikurs.
Idag skulle jag inte börjat förens vid tolv, och då skulle jag ha prov i medicin och redovisning i engelska, men jag hade inte pluggat till något av det, så stannade hemma istället. Jag har dammsugit, och plockat lite och dukat och gjort iordning. Det är ju valborg idag, och jag ska ha middag hos mig med sextema och efter det fest, det ska bli så jäävla kul :D  Vi har beställt Spice Gold till ikväll, jag ska ge en recension senare om det var något att ha ^^,

Nu måste jag logga, ska hemåt igen. Skriver så fort vi fått upp datorn hemma igen!

Ha en kalasbra dag!

PARTY PARTY!!!

söndag

Det är en himlans tur att lillebrorsans har sin bärbara Mac från skolan. Jag är så uttråkad att det är helt sjukt, tur att datorn finns så för att underhålla en stund.
Det gick kanon på gymmet innan, jag körde igenom hela kroppen och det var riktigt gött att få låta kroppen arbeta. Jag la även på lite etxtra på benen, så nu är inte lite seg i benen.  Det var inte alls mycket folk där, och det är mycket skönare att gå dit då för då kan man slappna av och ta det lugnt. Dock blir jag så irriterad på Klitterbadet som spelar sån skitmusik, dom har alltid Lugna Favoriter och det är verkligen ingen musik som man vill lyfta vikter till.
Jag har även städat mitt rum idag, det behövdes verkligen. Fy fan vad dammigt det va, men nu är det fräscht igen, lille Hugo fick även nytt vatten ;)

Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, har inget att plugga till. Ska nog även planera det sista till onsdagen ^^,

Vad händer för er läsare?!

Godmorgon!

Idag blev det minsann ingen sovmorgon, sitter och väntar på att Therese ska bli färdig så vi kan cykla till gymmet och köra ett rejält styrkepass för hela kroppen. Det var ett tag sen man var där sist :)
Efter det måste jag städa mitt rum, det är jätte stökigt och dammigt. Om jag känner för det ska jag upp en snabbis till m&m och säga hej!

Det blir nog ingen mer bloggning idag, pappa ska måla om rummet vi har datorn i. Förhoppningsvis är datorn fixade till imon igen, annars blir det väl på tisdag.

Ska bläddra lite i tidningen nu, sen bär det av.

So long!

pictures.

Min härliga vän Johanna som jag alltid kallar för "Sorto" :

image121

Hanna, brorsans flickvän, när vi är på studiebesök hos ambulansen och hon fick frivilligt spännas fast, haha :

image122

Johanna (Hedman) vid torggrillen när vi har lunch ;)  :

image123

Therese, (och Caroline brevid) lömskare än någonsin :

image124

klänning

Såhär ser den nya klänning ut som jag köpte på Gina Tricot i tisdags, visst är den söt? ^^,

image117

image119

.

Jaha, har fortfarande inga planer för kvällen. Hade tänkt dra till brorsan men dom ska ut på krogen och dom som kommer dit är inte alltför trevliga, så jag skippar det.
Jag, Sorto och Jessica kanske ska hitta på något, Sorto jobbar fortfarande så vet inte ännu om hon vill.
Blir det inget så kommer jag antagligen bara sitta hemma, är rätt trött så det är inte så farligt.

Jag saknar Folke sjukt mycket, förstår inte hur jag ska kunna vänta i lite mer än en vecka till. Jag vill att allt ska vara som det va förr, jag mådde så jävla bra då, jag var lycklig.
Hade lätt kunnat gå och lägga mig nu och sova, så hade jag sluppit alla tankar.


:(

2900 Happiness <3

Har suttit i typ två timmar nu och kollat på 2900 Happiness. Hur fan kunde dem sluta sända den serien på tv?? Den är något helt kopiöst bra. Shit vad mycket det har hänt.
Freja tar droger så hon hamnar i koma och nästan dör, Simon berättar sanningen för Sten och Hanne, Jens-Erik är bög,  Majse lämnar Jan-Erik och alla får ser hurdan Kevin egentligen är, OCH i slutet så blir Jan-Erik skjuten, fuck vad bra det är!
När tänker dom lägga in fler avsnitt eller är säsongen slut?!

Nu måste jag in i duschen, det blev inget gym idag. Ulle, brorsans flickvän, ringde för en stund sen och fråga om jag vill komma på fest hos dom ikväll. Får se hur jag gör, det är ju en bit dit och dom ska säkert in till krogen sen..

Aja, puss så länge!

image116

älskade säng.

Godmorgon på er, eller det är la rättare sagt godeftermidag :P Det var riktigt härligt att få sova ut ordentligt idag, gick upp för ca; en timme sen. Har precis ätit frukost, och sitter och försöker bestämma mig om jag ska dra till gymmet. Jag skulle verkligen behöva det, men vill inte åka dit själv :( Tessan kunde tyvärr inte idag, och inte mamma heller. Jag får se hur det blir..

Igår var brorsans och hans flickvän här och åt middag, det var en jätte trevlig kväll. Alla borde ha en sån bror som jag har, han är så sjukt soft. Hans humor slår allt ^^,
Pappa kom även hem igår, han ska va hemma en vecka framöver nu. Onsdag till torsdag ska dock han och mamma iväg på en liten tripp till Åland tror jag det var, därför får man passa på att ha fest ;)

Ikväll vet jag inte riktigt än vad som händer, det hade varit kul att festat men har inte hört runt med folket än och kollat vad som händer.

Bläh, hur ska jag göra - cykla till gymmet  själv eller skita i det och dra dit med Tessan imon?! -.-

Tequila

Min farsa är verkligen bäst,  han kom hem med en liter Sierra Tequila till mig;)
Wohoooooo!

image115

.


image113

Snart valborg, wohoo ^^,


blogghysteri!

Läs mina polares bloggar vetja ;)

t900828.blogg.se
johannasorto.blogg.se
johannahedman.blogg.se




veckorna går fort.

Fredag och äntligen helg igen. Vad veckorna går fort, det är inte långt kvar till sommarlov nu :) Usch, detta årets sommarlov blir mitt sista sommarlov - gud vilken hemsk tanke :S Finns det något bättre än sommarlov?!
Har precis kommit till Hertigen, har gått hit från stan. Det har blivit mycket promenader denna veckan och det känns i fötterna, dom är helt slut.
Hade nationellt prov i engelska b innan, den muntliga delen. Hade det tillsammans med Therese, läraren tyckte det gick jätte bra. Skönt att få ha gjort det nu så slipper man tänka mer på det. Nu är det bara den skriftliga delen på måndag och till sist hördelen.
Har håltimme fram till ett nu då jag ska ha psykologi, sen slutar jag för dagen. Tänkte sätta igång med mitt slutarbete på specialidrotten nu, har valt att skriva ett arbete om kost.

Igår träffade jag Folke. Hade egentligen planerat att styrketräna efter skolan, men han övertalade mig att följa med honom hem. Det kändes jätte bra i början, men så efter ett tag började jag tänka på det, och allt blev bara så konstigt. Vi kom i alla fall fram till att inte ses något på fritiden eller prata i telefon och så, förens om två veckor. Jag har nog fortfarande inte riktigt fattat det som hänt, och vi är rädda ifall vi blir tillsammans på direkten igen kommer det bara förstöra ännu mer ifall det inte funkar. Så under dessa två veckor ska jag få känna efter vad jag vill och verkligen känner för honom. Så vi får ser hur det slutar om två veckor..

Nu är det inte långt kvar till valborg, på onsdag är det. Då blir det först middag hemma hos mig med sex-tema, och därefter fest. Det ska verkligen bli skit kul, måste dock till Varberg igen på tisdag och besöka G-punkten (en sexaffär) och se om jag kan hitta en svart bh i lack och en piska (haha) ;)
Denna helgen blir nog rätt lugn, ska försöka träna både lör - och söndag. Step up 2 the streets (uppföljaren till Step up!) har premiär idag, är rätt sugen på att gå och se den på bio. Men vi får la ser hur det blir.

Måste sätta igång med slutarbetet nu, klockan är redan tjugo över tolv.

Vad ska ni göra i helgen? :)

torsdag

Godmorgon på er!

En härlig dag med underbart väder igen, men tyvärr så snackar folk om att det ska bli regn imon :( Det vill vi inte!!
Har precis haft idrott, vi lekte olika konditionsövningar, så jävla värdelöst. I slutet hade vi hinderbana som jag hatar något otroligt mycket, sist vi hade det satte jag mig i mitten och tjurade som en liten vrång treåring. Men inte idag, nu gav jag nästan allt ;)

Har håltimme fram till kvart över tolv nu, en aning lamt men har la alltid något jag behöver plugga på. Slutar kl två sen och då hade jag tänkt dra och gymma. Har inget plugg till imon och är ensam hemma så det gäller att fördriva tiden annars vet jag hur det slutar..

Snart helg igen, underbart. Vet dock inte vad jag ska göra, pappa kommer hem så får väl umgås lite med honom. Hoppas även på någon fest, annars får man väl ställa till med en själv ^^,

Nu ska jag plugga lite. Vad händer hos er idag? :)

Over & out.

retards.

Fan, jag orkar inte med denna skiten också. Det räcker med det jag redan har på axlarna.. Vad i helvete är ditt/ert problem? Hur kan man glädja sig åt andras olycka?!  Ni äcklar mig.

Har precis käkat, tänkte jag skulle ta och renskriva min fördjupning om drogen LSD, den ska in imon och jag är långt ifrån färdig. Orkar inte bry mig om det som det är just nu..
Kom hem från skolan för lite mer än en timme sen. Det har varit en jobbig skoldag, jag har känt mig så konstig. Nervös, irriterad, frånvarande och ledsen. Det kryper i hela kroppen på mig, jag skulle bara vilja supa till det riktigt rejält. -.-

Måste sätta igång nu, sen ska jag ut och gå!




Jag hatar att jag tycker så jävla mycket om dig. Saknar dig mer än någonsin!

nationella prov

Tjaa!

Har precis haft nationellt prov i svenska b uppsatsdelen. Pust, vad skönt att det är över nu. Tror dock inte det gick så bra som jag hoppades på, drack för mycket kaffe under tiden så hade lite svårt att koncentrera mig i slutet. Jag försov mig även i morse så fick stressa som bara den..

Ska käka lunch nu. Puss

sleep tight.

Godnatt allesammans!

shopping i Vbg

Hejhej.

Kom hem från Varberg för en stund sen, åkte dit med Tessan och shoppade i det underbara vädret. En turkos klänning från Ginatricot och ett lipgloss blev det :) Lite tröstshopping.
Vi såg även "Hamza" från 2a avenyn, wohoo ^^ Det du Yohanna ;)

Dagen har varit helt okej. Kan dock inte sluta tänka på det som hänt..

Jag är för tankspridd för att kunna skriva mer, plus att jag måste plugga franska -.-

Herrå!

åt helvete med allt.

Hur fan kunde du?! Ditt jävla as. Dum som jag är gick jag på ditt jävla snack om hur speciell och underbar jag är. Hur fan kunde du svika mitt förtroende, när du vet hur viktigt det är för mig?
Du kunde inte ens hålla dig en vecka.

Du är så äcklig att bara tanken på dig får mig att vilja spy.  Jag hatar dig!

fuck cykling.

Jag hatar verkligen att cykla. Vi ska grilla korv men hade inget korvbröd hemma så mamma skicka iväg mig för att åka upp till affären som ligger typ 500 m från oss för att köpa det. Men klart som fan så har inte blatteaffären sånt, så jag begav mig vidare till Statiol. Det slutade med att jag fick cykla in till Ica Kvantum i stan och köpa det där, och nu är jag helt död i benen för var ju tvungen att skynda mig också -.-

Vadå vill ha körkort nu??!

Folke den lilla bajsen segar och har ännu inte kommit, jag saknar honom!!!

 Såhär kan det gå när man cyklar.

det känns konstigt

Brorsan åkte precis hem igen.. Vad konstigt det känns att han åker hit för att fika (?). Det är faktiskt lite tråkigt att han flyttat, vi kommer glida ifrån varandra ännu mer nu :/ Men men..

Sitter på altanen och solar och läser i franskaboken. Slutade tidigt idag, vi hade ingen geografilektion, och jag pallade inte gå på franskan så åkte hem istället. Är sjukt trött idag, försov mig i morse så fick stressa som en idiot, tur att mamma erbjöd sig att köra mig ^^
Förresten, Folke klarade uppskrivningen idag, grattis babe :D Så jävla duktigt! Jag vill med va 18 :(
Han kommer hit sen, han ska sova här. Dock kan vi inte ligga och mysa hela dagen imon för han har körlektion och jag måste träna. Vi skulle nog ta en fika i stan istället :)

För att gå över till något helt annat - Jag stör mig som fan på er, ni behöver inte säga något det märks så tydligt ändå. Alltid ska jag ha otur med sånt här. Vad gör jag för fel? Vad är det för fel på mig?! :S Jag nämner inga namn för jag vill inte hänga ut någon här i bloggen, men om ni känner er träffade så har ni antagligen rätt.. Jag tror jag ger upp nu, jag kommer aldrig få det jag vill ha här i Falkenberg..

Nehe, nu blev det lite negativ energi här. Solen kallar :)   So long!

ensam

Jag är så uttråkad.. Är ensam hemma, sjukt tråkigt är det. Har suttit ute på altanen sen fyra tiden typ, har solat och läst ut boken Flyga Drake. Kom precis in för solen börjar gå ner och det blev kallt.
Har verkligen ingenting att göra, kunde inte plugga på franskan för har glömt boken i skolan - klantarsle. Tänkte kolla ifall det går att kolla på 2900 Happiness, det var ett bra tag sen jag tittade på det så ligger en aning efter.

Vad gör ni ikväll?

today.

Träningen gick riktigt bra idag, det var ett tag sen jag tränade och jag var sugen på det idag. Var rätt så seg i benen så tog inte dem så hårt, istället körde jag på mer med triceps och biceps. Tränade i nästan en och en halv timme, och efter det cyklade jag hem.
Nästa träning blir på tisdag!

helt slut i kroppen.

Fasiken så trött jag är nu -.- Har cyklat sjukt mycket denna helgen!
Kom hem från Folke och gymmet för en stund sen, har precis käkat. Det gick riktigt bra att träna idag, jag träffade Tessan utanför kl ett och vi tränade fram till halv tre typ.

Kvällen igår var la si sådär, Angelina hade bjudit rätt så mycket konstiga killar. Jag var där fram till elva typ sen drog jag till stranden där Folke och hans vänner var, där stannade vi dock inte så länge utan jag och babe drog hem till honom istället och käkade tårta och myste ^^, Fick träffat hans farmor och morfar, jäääätte pinsamt, jag blir ju tyst som en mus i såna situationer. Kvällen slutade iaf bra, fick äntligen träffat Folke. Det var lite tråkigt att behöva åka därifrån idag, men han har uppskrivning imon och han måste plugga inför den. Jag har även franskaprov i veckan som jag måste sätta igång och plugga inför.
Hade tänkt göra det nu med en kopp kaffe ute i solen på altanen.

Ni får ha en alldeles underbar söndag! 

Fika med Jasmine

Hej på er!

Kom precis hem från stan, träffade ju Jasmine över en fika och köpte present till Folke.
Det var riktigt kul att träffa Jasmine, vi måste ses oftare. Efter att hon hjälpt mig hitta något till F gick vi till Ståhlboms och tog en fika ute i solen, underbart var det :) Det blev en latte och en morotskaka för min del, mums!

image111

Ikväll blir det fest hos Angelina, och efter det ska jag hem till F. Saknar han jäääätte mycket. Jag hoppas han blir nöjd med presenten, det är inget speciellt men ändå :P
Nu ska jag faktiskt läsa lite idrottspsykologi ute i solen. Ciao!

Grattis Folke <3

Grattis babe, Folke fyller 18 år idag :D Hoppas han får en underbar dag!
Jag är jätte avundsjuk på honom, jag vill också fylla 18, det suger att vara 17 år, jävla dö-period.

Gick upp för bara en halvtimme sen typ, kom hem runt två tiden igår.
Åkte till Niclas efter att Sorto tjatat på mig, det var faktiskt rätt trevligt :)  Folke kom inte förens vid ett så vi hann inte ses så mycket.

Det blir ingen träning idag, tar det imon istället när jag ändå är i närheten (ska sova hos gullet). Ska träffa Jasmine kl. ett i stan, vi ska ta en fika och så ska hon hjälpa mig att hitta en present till Folke, jag kan inte sånt där, det är verkligen inte min grej. Vad köper man till en 18årig kille?! Man vill ju att det ska vara lite personligt.. Får hoppas Jasmine kan hjälpa mig :)

Ikväll ska jag som sagt till Folke, tänkte kolla med honom ifall han vill till Angie, för hon skulle ha fest. Nu måste jag göra mig iordning och sen dra.

Ha en underbar dag läsare! ♥

Beach '08.

Jag försöker bestämma mig för vilket  "ämne" jag ska välja att skriva om i mitt slutarbete. Det ligger mellan idrottspsykologi eller kost. Jag tror jag väljer kost för det känns som att det har påverkat mig mest när jag tränat. I början gick jag upp två kilo för jag tränade tre ggr/veckan och åt rätt, men nu på sistone har jag tappat mina bra matvanor, äter knappt någon frukost och hoppar över måltider. Detta har resulterat i att jag har gått ner tre kilo på knappt en månad (?!). Tycker det är lite konstigt då jag brukar ha svårt för att gå ner i vikt.
Ska iaf försöka hitta mina matvanor och lusten för mat igen, samt börja träna hårdare. Det är ju tyvärr lite mindre kul att träna när det är så fint väder, man är ju hellre ute då. Men jag måste verkligen ligga i nu i slutet, snart är det ju dags för beachen. :| Shit, får ont i magen bara jag tänker på det!

Vad hade ni valt - idrottspsykologi el. kost?

underbara väder!!

Är det inte typiskt att när det regnar gnäller man om att man vill ha sol och värme, och när man väl får sol och värme så gnäller man för att det är för varmt? :P
Jag sitter ute på altanen och solar i bara bh och jag svettas som bara den, det är skit varmt. Jag är dum som gnäller för gud vad härligt det är med sol. Man blir på så bra humör!

Kom hem från skolan för lite mer än en timme sen, hade bara två lektioner idag. Specialidrotten var riktigt soft, vi satt ute på gräset nere vid vattnet och gick igenom provet och pratade om våra slutarbeten vi ska göra.

Ikväll händer det inget speciellt, sötnosen ska på en stor 18-års fest men jag vill inte följa med för det känns dumt då jag inte känner dom. Han har tjatat på mig hur mycket som helst, men nu verkar han ha fattat att jag inte tänker ge mig och följa med. Istället ska jag nog bara va hemma med mamma och kolla på tv eller något.
Imon fyller F 18, det är dock inte säkert att vi kan ses, kanske på kvällen för ska träna och ta en fika med Jasmine under dagen. Om vi inte kan ses imon blir det inte förens på måndag, jag kommer längta ihjäl mig efter honom. Önskar han va här nu ♥

Har märkt att jag tjatar väldigt mycket om Folke och hur mycket jag saknar honom hela tiden i bloggen, ska försöka dra ner på det :P Det kanske inte är så roligt att läsa om!

Nehe, nu ska jag ut i solen igen. Folke hade snackat med Carro så nu ringde hon och tjatade på mig om att jag måste komma till Niclas, så får la försöka få lite färg ifall det blir fest!

PUSS

brorsans lägenhet

Efter lite funderande och eftersökande så får det nog bli sex-tema ändå :P Det är ju faktiskt två veckor kvar så det kanske kommer upp andra idéer.
Har precis käkat, ska snart åka till brorsans lägenhet och kolla. Har inte varit där än, och dom börjar komma i ordning, så det ska bli kul att se hur det ser ut :D

Jag sitter och saknar Folke.. Trodde aldrig att jag skulle känna såhär för honom. Vi träffas ju varje dag i skolan, och så sov han här igår natt, men ändå längtar jag efter honom :/
Mamma den sötnosen tycker det är tråkigt att jag har skaffat kille, hon blir ensam nu säger hon :P Hon tror inte att jag kommer vilja gymma med henne, gå promenader och åka in till stan och ta en fika. Visst är hon söt?!

Vi ska åka nu.. Trevlig kväll!

easy to live.

Jag älskar denna känslan jag har, det känns som om jag svävar fram på moln, allt känns så lätt, och så rätt ^^,

Idag hade jag sovmorgon till halv tio, det var gött, även om jag inte fick så mycket sömn inatt. Det var en soft dag i skolan, inte så speciellt seriös skoldag precis. Kom hem för två timmar sen typ. Har varit så jäkla sugen på negerbollar, så när jag kom hem satte jag igång med att göra det på en gång, sitter och dricker kaffe och njuter av dom nu.         

image110



Till valborg är det tänkt att jag ska ha fest, eller jag ska iaf bjuda hem tjejerna på käk, och jag hade tänkt ha en temakväll, alla verkar sugna på att ha sex-tema, och i nuläget lutar det åt det hållet. Men det skulle va kul ifall ni kunde komma med lite förslag på olika teman :) Så låt fantasin flöda och skriv!!

Har inget plugg idag heller, hade planerat att åka och träna med mamma idag, men hon är så förkyld så får se hur det blir. Imon börjar jag inte förens vid tolv, sovmorgon igen ^^, Woho!
Ska försöka knäcka lite idéer nu till valborg!


Vad ska ni göra idag?!   :)             

äntligen hemma!

Jag verkligen älskar kaffe, det är en helt underbar dryck som får stående ovationer av mig ♥ Det höjer humöret på en sekund.
Kom hem från skolan för en tjugo min. sen, har varit en tråkig dag i skolan. Först kollade vi på en film på medicinen och sen hade vi håltimme till tolv, och då satt jag och plugga inför provet. Efter att jag hade gjort provet, som gick hyfsat bra, hade jag håltimme igen, och på engelskan gjorde vi inte ett skit :S Sjukt onödig dag! Fick ialla fall G på franskaprovet, (förvånad) blev jätte glad när hon sa det, jag var bara några få poäng från VG till och med ;)

Ska snart ringa gullet, han ska sova här inatt. Hoppas jag?! Idag har jag ingenting att plugga på, så jävla gött. Det ska softas heeeela kvällen :)

Nu ska jag vara lite social med min mamma som precis kom hem.

Bye!


Tisdag

Hejhej :)

Sitter och dricker kaffe och pluggar till samhällsprovet jag ska ha imon. Lag & rätt handlar det om.
Kom hem från skolan för en stund sen, hade omprov i matematik idag, tror det gick rent åt skogen -.-
Fick ialla fall reda på att jag fick MVG på teoriprovet i specialidrott, wohoo :D

Har haft en underbar dag, sov ju hos Folke och var där fram till två idag då jag drog och gymmade.
Hade det jätte bra hos Folke, när jag kom dit igår gick vi ner till stranden och satt och myste och pratade, sen försökte vi, eller jag rättare sagt plugga men det gick sådär :P Det var sjukt fint väder i morse när vi vaknade så vi åt frukost ute på altanen och satt där och njöt av solen tills det var dags för mig att träna. Försökte få med Folke, men han hade bara en väldans massa ursäkter ;)
Det är så härligt att umgås med honom, jag mår så bra i hans sällskap. Saknar han redan typ ^^, Tur att vi går i samma klass så jag träffar han ju redan imorgon.

Nu måste jag verkligen plugga, hoppas alla har haft en lika bra dag som jag :)

Puss!

R.I.P Engla.

Ingen har väl kunnat undgå att höra om den lilla 10-åriga flickan Engla som försvann förra veckan, och som nu en 42-årig man erkänt att han mördat. Man har varit så involverad i det genom media, och när beskedet igår kom att en man erkänt att han mördat henne kom det som ett slag i magen.. Jag blev helt paff, jag trodde verkligen att hon skulle komma tillrätta, levande. Det är en sjukt värld vi lever. När sånt här händer är jag för dödsstraff - den j*vlen borde hängas.

Tänd ett ljus i fönstret för Engla 21:00 ikväll. Jag tänder, gör ni?!

image109
http://www.aftonbladet.se/nyheter/engla/

brist på rubrik

Måndag igen och en ny vecka har precis börjat. En bra vecka tror jag det kommer att bli :) Den har börjat bra iaf. Det är underbart väder ute, kom precis in efter en långpromenad med mamma, och hade tänkt sitta här en stund och plugga lite matte sen ska jag till baby och sova där. Är ju ledig imon som vanligt, måste dock in till skolan vid fyra för att göra omprov i matte. Ska ju som sagt sova hos Folke, han bor rätt nära gymmet så ska dit imorgon bitti och träna och sen hem till honom igen och mysa och plugga inför samhällsprovet på onsdag. Jag har inte styrketränat på en vecka, börjar känna mig rätt slapp i kroppen, men det är svårt att få motivation att dra dit nu när det är så fint väder.

I veckan händer det inte så mycket, har ett stort prov på onsdag som kommer ta upp den mesta av min tid, sen ska jag la bara ta det lugnt, försöka komma till gymmet minst två ggr denna veckan också. Helgen är precis över, så har inte planerat något till nästa helg än. Hade iaf tänkt kolla med Jasmine om hon skulle vilja ses och ta en fika.

Hade tänkt fortsätta sjunga med till musiken jag lyssnar på nu, haha ^^,

Ha en bra dag!

what a feeling..

Bloggen har krånglat som vanligt så har inte kunnat skriva något tidigare inlägg..
Sitter och försöker plugga inför franskaprovet imorgon, men det går skit. Kan inte koncentrera mig, mina tankar hamnar hela tiden någon annanstans. Oftast på Folke ^^, Jag trodde aldrig detta skulle hända, visst tanken har slagit mig, men nej. Att jag skulle gå och bli tillsammans med min klasskamrat, det trodde jag inte. I vilket fall som helst så är det helt underbart. Jag trodde jag var ett hopplöst fall, att det var helt ute med mig, att ingen kunde tycka om mig igen, men ack så fel jag hade :) Jag vet att de som känner mig tycker jag har gått in i något dumt, för dom vet hur jag är, hur det brukar sluta. Men snälla, ni kan väl hålla tummarna för mig. Jag vill verkligen att detta ska funka. Det känns skönt att vi känner varandra från innan, att vi är vänner, jag tror det kommer vara ett stort plus i kanten.

Nehe, jag pluggar inte bättre av att sitta här och skriva om mina känslor osv.

Bonne journée! ;)

Lördag

Go'kväll! Hur är läget idag?

Jag är trött som bara den, det blev inte som jag hade planerat igår, jag fick väldigt dåligt med sömn inatt för Folke tjatade hål i huvudet på mig så han fick till slut komma hit och sova, så vi låg och snacka rätt länge, och vaknade tidigt av mamma och pappa.
Har spenderat hela dagen med honom, vi har mest slappat framför tvn och druckit kaffe, och gått en liten promenad ner till stranden.
Nu sitter jag här med ett glas vin och har precis tryckt i mig en pizza, fy jag kommer bli smällfet om jag ska fortsätta såhär.
Skulle egentligen tränat idag, men det verkade en aning oviktigt när jag istället kunde va med Folke ♥ Det blev inte att jag va med Sorto ikväll, funderar på om jag ska gå och lägga mig tidigt istället. Ska träna imon istället och plugga inför franskaprov och samhällsprov.


   Nu har jag inte så mycket mer att skriva. Ni får ha en trevlig lördagskväll! 

 

 


go'natt!

Nu orkar jag knappt hålla mina ögon öppna, jisses vad trött jag är. Ska ta bort mitt smink nu och sen är det bums i säng. Imon blir det till att sova länge, och sen ska jag tyvärr iväg och styrketräna själv, Tessan kunde inte :/ Men men..

Natti natti på er!


Jag saknar dig ♥

Bullshit or not?!

Vad tror ni egentligen om det nya träningssättet - vibrationsplattan som ska ersätta träningen. Funkar den verkligen eller är det bara skitsnack?

image107       Jag har provat, och jag tyckte det var slöseri med tid. Jag tror inte alls att det funkar att ersätta vanlig träning med en vibrationsplatta. Dom bara säger så för att dom vet att folk är lata och vill ha en sån här makapär och dom kan tjäna pengar på det. Nej, tacka vet jag vanlig styrketräning där man verkligen känner att kroppen fått arbeta!

Pilates

Min storebror ska snart flytta hemifrån, i nästa vecka rättare sagt. Det positiva med det är att nu kan jag äntligen köpa mig en pilatesboll för nu har jag någonstans att förvara den.
Jag trodde innan jag provade på att göra övningar med pilatesboll att det var rena skiten, men så fel jag hade. Det är verkligen kanonbra, då man kommer åt muskler man i vanliga fall inte kommer åt så lätt och så tränar man samtidigt balansen. Och det är kanon då man kan göra det hemma.

Jag tänkte ge några tips på olika övningar med pilatesboll:


Crunches på Pilatesboll
Lägg dig med ryggen på bollen med fötterna i marken. Lyft sedan upp överkroppen så du känner att det spänner i magen. Upprepa övningen 10-12 repetitioner, 3 set.


Du tränar balans och mage genom denna övning.

image103


Armhävningar på Pilatesboll
Lägg upp benen på bollen och ha kroppen rakt längs golvet i utgångsposition. Utför sedan en armhävning genom att gå ner med bröstet mot marken och sedan upp igen. Du kan själv justera hur tungt det ska bli genom att ha benen olika långt in på bollen. Desto längre in mot magen du har bollen desto lättare blir det. Utför cirka 10-12 repetitioner, 3 set.

Du tränar bröst, triceps och delvis axlar genom denna övning.

image104


Hyper extensions på Pilatesboll
Lägg dig på bollen så du pekar någorlunda rakt upp som du ser enligt bilden. Gå sedan ner mot golvet med överkroppen för att sedan återgå till utgångspositionen. Utför cirka 10-12 repetitioner, 3 set.


Du tränar ländryggen och delvis övre ryggen.

image106

* Bilderna är tagna från muscles.se


Body building

Något jag tänker mycket på när jag är och styrketränar är body building. Jag förstår mig verkligen inte på det, varför vill man förstöra sin kropp genom att se ut på det där viset?! Speciellt tjejer, på en skala 1-10, hur snyggt är det? Det är en väldigt stor skillnad på att vara snyggt vältränad och välbyggd och träna sig så stor som body buildare gör. Jag tycker det ser förfärligt ut, speciellt tjejer som gör det, det är så maskulint och okvinnligt. Såg en dokumentär om två kvinnliga body buildare som levde på detta. Utöver det att dom åkte runt och tävlade och tjänade pengar på det sättet, använde dom även sin kropp genom att låta män betala stora summor pengar för att få vara med dom i en timme eller mer och få känna på deras muskler. Dom låg där på ett hotellrum i sina tävlingsoutfits och hade männen huvud mellan benen och låg och spände sina lår, vilket männen tände på(!). Varför göra något sådant? Jag satt bara som ett stort frågetecken dokumentärer igenom. Dom hade ingen bra förklaring till varför dom gjorde så mer än att det var välbetalt. Det var liksom 40-åriga kvinnor som gjorde detta, vill man inte göra något mer utav sitt liv?

Jag älskar verkligen vältränade killar, det är helt underbart. Men killar som tränar till body building, nej ni lockar inte för fem öre. Hur snygga är era kroppar när ni slutar att träna och musklerna försvinner?

Vad tycker ni om body building, speciellt kvinnlig bb? Om det är någon här som själv håller på med det, får gärna skriva och berätta varför ni håller på med det, det skulle vara kul att höra era synpunkter på det.

image102



please don't stop the music!

  • Sara Bareilles - love song
  • Madonna feat. Justin Timberlake & Timbaland - 4 minutes
  • Rihanna - good girl gone bad
  • Leona Lewis - better in time
  • Britney Spears - break the ice
  • Lazee - rock away

Ladda ner vetja, riktigt bra låtar enligt mig ^^,


Thank god it's friday!

Äntligen fredag och helg igen :) Veckan har gått otroligt fort, och det har minnsan varit en annorlunda vecka. Det har hänt mycket på bara några få dagar.. Det har varit tre studiebesök med skolan, prov, utvecklingssamtal, unga BRÅ möte osv.. En annan väldigt positiv sak har också hänt, men den är jag nog tyst med ett litet tag till framöver ^^,
Ikväll ska jag nog inte göra något speciellt, bara ta det lugnt. Ska grilla ikväll, så jävla gott, när grillen åker fram då är det vår för mig.
Imon ska jag ta mig en riktigt lång sovmorgon, det har blivit få timmar med sömn de två senaste veckorna och det känns. Jag är jätte trött i kroppen och försover mig nästan varje morgon. Måste dock träna imon, hoppas Therese vill följa med, men då får det bli lite senare på dagen. Tror inte det blir något festande i helgen, har franskaprov på måndag och behöver plugga till det, sen ska jag nog ha myskväll med Sorto imorgon, det var ett bra tag sen vi hittade på något ♥

Vad ska ni hitta på? :)

världens roligaste skoldag!

Heeej :D Är på helt underbart humör idag, har haft en så jäkla rolig och bra dag. Jag började dock med att försova mig en halvtimme, men det blir så när jag pratar i telefon hela nätterna :P Efter idrotten så hittade Albert och Folke en liten fågelunge(?) som var skadad och dom fick ju självklart för sig att dom skulle ta hand om den, dom fixade bröd och vatten och satte den i sitt skåp. Dom är så söta att det inte är klokt. Vi andra tyckte dock synd om fåglen så vi fick dom att släppa ut den. Albert blev nog en aning ledsen, han verkade se fram emot att få bli fågelns surrogatmamma ^^, haha! Therese stod och filmade honom med sin mobil när han släppte den och sen försökte få den att flyga tillbaka till honom, fan vad jag garva på bussen när hon visa den.
Efter lunchen hade vi ju träff med en socionom i Fbgs kommun, Åsa Claesson hette hon, och Albert som hade håltimma följde med. Det var väldigt intressant men jag var en aning ofokuserad och tänkte på annat. Men för att komma till saken, på tillbaka vägen så skulle Abbe vara lite cool och hoppa över eller på en låg pelare som stod utanför stadshuset, och klantig som han är klarar han inte det och slår i den och ramlar framlänges, det var en jävla tur att han inte satte sig ordentligt på den för då hade hans paket varit krossat nu. Jag asgarvar så fort jag tänker på hur han såg ut, hahaha!

Sen var vi lite äckliga och "lekte" med skedar och vårat saliv, vilket slutade med att jag och Folke typ hade vattenkrig igen, (haha) han blev blöt iaf men jag klara mig undan med lite blött hår ;)
Kom hem för en halvtimme sen typ, och ska snart in i duschen för sen kommer Folke hit så ska vi (försöka) plugga, vi har ju teoriprov i specialidrott imorgon :)
Jag har sjukt ont i mina knogar, under lunchen blev vi lite uttråkad så Hedman fick för sig att hon skulle äta en hel sked med grillkrydda, men hon klarade inte av det, men Albert tyckte hon var värd en krona, den kronan fick vi sedan för oss att leka "Kronan" med, ni vet när man ska försöka få kronan att snurra runt och den som förlorar ska få kronan skjuten på sina knogar?! Omg, jag ser ut som fan på mina händer, man kan tro att jag gett någon rejält med stryk. Ibland önskar jag att jag inte var så "pojkig" och var lite mer tjejig, för det slutar alltid med att jag har ont någonstans :P


Oj vilket långt inlägg det blev. Jag har iaf haft världens roligaste skoldag, har nog aldrig skrattat så mycket på en dag i skolan. Ni tycker antagligen att jag och mina kompisar är helt sjuka, men men. Nu måste jag in i duschen, behöver fräscha upp mig.

PUSS!

boring!

Fuck, så uttråkad jag är. Har käkat lite och kollar på den nya serien Torn nu, tänkte plugga lite snart, men vill inte :( Vill mysa!!

Imon har jag en rätt go dag, har idrott och svenska och ska träffa en kvinna som jobbar inom kommunen som vi ska ställa några frågor till förknippat till kursen socialpsykatri som vi läser. Går bara till tre imon och efter det ska jag plugga med gullet :)

Vad ska ni göra?

Onsdag

Haalloo! :D Är på sjukt gött humör, har precis kommit hem från skolan och haft utvecklingssamtal och det gick verkligen skit bra. Hade MVG och VG i många ämnen, det enda ämnet jag låg dåligt till i var matte b, där hade jag G-. Men jag är nöjd som fan i alla fall! Hade även prov i medicin idag ju och det gick jätte bra kändes det som, svarade på allt och det blir ju lätt högre än G :P

Var ju på Unga BRÅ möte innan, det hände inte så mycket för jag var den enda som kom dit + ledaren, men det var rätt trevligt, hon berättade en massa om när hon var polis och så..

Sitter och pratar med gullet nu så måste vara lite social. Skriver kanske senare. Puss

pluggpluggplugg...

Gud vad jag hatar medicinsk grundkurs, så lamt att det inte finns -.- Outbildade lärare borde vara förbjudet! Sitter och pluggar inför provet imon, tror jag kan det rätt bra. Idag har jag inte gjort allt för mycket, under förmiddagen pluggade jag och städade i huset, sen kom pappa runt ett tiden och så åkte vi och käkade. Sen köpte vi färg till brorsans och hans flickväns lägenhet. Åkte hem och hämtade träningskläder och åkte direkt till stan igen för att träffa Therese. Vi tog bussen till gymmet, och på gymmet gick det la sådär. Jag körde igenom benen och armarna med hantlar, önskar dock T kunde vara lite mer motiverad..  Sen jag kom hem har jag bara pluggat och snackat i telefon ( ♥ :$) Tog bara en liten paus nu och ska snart fortsätta med pluggandet.

Imon har jag en hektisk dag framför mig. Börjar halv nio med ett besök på ambulansen med sky07 och 06. Sen har vi prov i medicin, och efter det har jag franska. Vid fyra tiden är det Unga-BRÅ möte till halv sex och vid sex har jag utvecklingssamtal. Shit, jag kommer ha sån fet huvudvärk imorgon -.-

Nu måste jag faktiskt ta något att äta, är hungrig. Hinner tyvärr inte med något träningstips, det får jag ta en annan dag i veckan.

Fortsatt trevlig kväll på er!

sen träning

Det blev ingen tidig träning för mig, var alldeles för trött och kände inte för att styrketräna själv. Sitter istället och dricker kaffe nu och pluggar på medicinprovet inför imon. Ska ta halv tre bussen in till stan sen och åka och träna med Therese då istället :)

Ska försöka slänga upp något träningstips idag med!

Måndag

Hej på er! :)
Hur står allt till?  Idag blev det ett sent inlägg, har haft fullt upp hela dagen. Kom hem runt halv sju, hade träffat x? efter geografilektionen, pallade inte gå på franskan, sen käkade jag pizza och har kollat på Anna Pihl.
Fick reda på mitt matteprov idag, fick IG :( Skit också! Har franskaprov nästa vecka och kommer lätt få IG på det med..
Skrev in mig på teorikurs på JR idag, det är dags att börja ta detta med körkortet på allvar.
Det har varit en jätte bra dag, det har varit perfekt väder och jag har varit på gott humör (nästan) hela dagen.
Imon är jag ledig och då ska jag upp rätt tidigt, ska till gymmet runt halv tio tiden. Efter det måste jag plugga resten av dagen, har medicinprov på onsdag :)

Nu ska jag snacka i tele hade jag tänkt.  Hoppas ni haft en bra dag. Puss & godnatt!

laddar inför Vårruset!

Denna veckan har det inte blivit mycket träning. Ingen styrketräning överhuvudtaget faktiskt. Var ju i Stockholm tis-tors, och sen har jag inte orkat. Det blev istället en j*vla massa promenader i Sthlm, jisses vad vi har gått.
Var ialla fall ute och sprang en halvtimme innan. I början gick det kanon, det var fint väder och jag kände mig lätt som en fjäder. Blev dock väldigt jobbigt i slutet, jag fick ont i lungorna för det var väldigt kallt i luften. Jag hade en massa tankar som snurra runt i huvudet på mig, och efteråt kändes det mycket bättre. Springa är perfekt ifall man behöver rensa tankarna.

Det blir tyvärr ingen styrketräning imorgon heller, jag går rätt länge i skolan och har sjukt mycket plugg som väntar. Men på tisdag, då jag är ledig, ska jag självklart dit. Längtar efter att få låta kroppen och musklerna jobba!

soft sunday

Idag har det varit en riktigt soft dag. Sov ju som sagt väldigt länge, sen kom Therese hit så gick vi ut på en promenad. Efter det gick vi in till mig och fikade och snackade lite. Jätte mysigt var det ^^.
Efter att hon hade åkt hem, fick jag för mig att ge mig ut och springa, och det gick faktiskt riktigt bra. Sen har jag inte gjort så mycket mer, pluggat lite och bara tagit det lugnt. Det är precis såhär en söndag ska vara :)

Vad har ni gjort?!

godmorgon

Godmorgon! Har precis gått upp typ. Fan vad trött jag är.. -.- Somna inte förens vid halv sex typ, låg och pratade i telefon när jag kom hem vid ett-tiden.
Jag hade skit kul igår, tyvärr så varade det inte så länge, för Martinas fitta till granne gnällde och hota med polisen så vi fick dra därifrån. Sen blev det tjafs och krångel som vanligt.

Ska äta middag nu, sen ska jag ut på en promenad med Therese.

Nu drar jag

Nu drar jag på fest, jag hoppas det blir kul. Känner mig skitsnygg ikväll, haha ;)
Ha en trevlig lördagskväll! Puss på er

Hej

Kom precis hem från stan, har varit på Systemet och handlat med pappa, vin och cider fick det bli :) Ikväll är det ju fest hos Martina, fan vad kul det ska bli!

Är dock sjukt trött idag, och en aning fundersam. Det blev inte så mycket sömn inatt, somna inte förens vid halv fem och gick upp vid halv tio. Hoppas inte det går snett ikväll bara, det brukar göra det ifall jag inte är utvilad.
Ska inte göra något speciellt idag innan kvällen, ska fixa mina naglar bara, sen vet jag inte. Det är jätte fint väder ute, funderar på att gå en promenad men orkar inte ge mig ut själv, då tänker jag bara en massa.


Gud, jag blir galen på alla dessa tankar som snurrar omkring, önskar jag kunde få prata med någon, få lite råd. Men jag kan inte.. Åh -.- Jag är sjukt ofokuserad. Allt känns så konstigt, det känns en dröm.
suck.


Orkar inte skriva mer, kan inte få rätsida på tankarna och det blir svårt att skriva något intressant här.

Hoppas ni får en trevlig dag och kväll


shoppingen

Detta köpte jag i Stockholm :

      

    

Det blev inte så mycket, men jag är nöjd med det jag köpte. Jag köpte även tre små tavlor med olika Buddha i, skitsnygga är dom.
Detta köpte jag idag :

image100




Ögonskuggan jag köpte är från Isadora och heter Wet 'n dry - aubergine.

Den blev riktigt snygg på när man blötte applikatorn.


besök i stan

Jag blir så deprimerad, det ÖSregnar ute, orka sånt här skit väder -.-
Jag har i alla fall varit i stan, men det blev bara en snabbis. Jag köpte iaf brösttejp, dom hade dock bara i blommönster, hoppas verkligen inte man ser det igenom, klänningen är ju väldigt tajt. Jag köpte även mig en ny svart behå, har en likadan i vit och jag älskar dom. När jag kom hem så åkte jag med brorsan till Fynda och köpte mig en ögonskugga i sminkaffären där. Allt smink är mycket billigare där än på andra ställen. Och ja, ögonskuggan var lila, jag kan inte låta bli :P Jag dras till allt som är lila. Nu ska jag hjälpa mamma baka en morotskaka, MUMS!!

Hejdå!

Fredag

Godmorgon! Eller godmiddag rättare sagt :P
Tog en riktigt lång sovmorgon idag, det har ju inte blivit så mycket sömn de senaste nätterna. Trots att det tog lång tid för mig att somna igårkväll, tyckte det var otroligt tråkigt att va hemma igen, hade vant mig vid att ha folk runt mig dygnet runt, så var det ändå rätt gött att få sova i sin egna säng.
Käkade frukost för en stund sen, ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning. Ska åka in till stan lite senare, för behöver köpa brösttejp och smink. Någon som skulle vilja ta en fika? Är sjukt lattesugen :/
Ikväll har jag inte en aning om vad som händer. Det blir nog inget festande, laddar inför Martinas 19-årsfest imon, hoppas det blir kul :P Nu går ju inte heller Let's Dance på tv, så får se hur kvällen slutar.

Nu ska jag in i duschen! Hörs senare

Hemma från Sthlm :(

♥Hej på er! Det var ett bra tag sen nu, saknat mig? ;)

Jag har saknat att få skriva av mig lite i alla fall. Har ju varit på klassresa i Stockholm från i tisdags, och kom hem med tåget för ca 1 timme sen. Jag har haft det så underbart kul, saknar det redan. Blev deppig så fort konduktören på tåget sa att vi började närma oss Falkenberg, BLÄH! Jag hatar den ångesten man får efter man varit borta och haft kul.
Jag har så mycket jag vill berätta, men det orkar jag verkligen inte :P Jag har nog aldrig skrattat såhär mycket, Hanna (min lillebrors flickvän) har varit helt sjukt rolig, vi har kommit så bra överens. Och kvällarna/nätterna på vandrarhemmet, fy fan alltså, jag har haft det skit kul med Folke och Hanna, speciellt Folke. Bättre klasskamrat kan man inte få, alla borde ha någon som Folke i sin klass :)

Har jätte mycket pengar över, det blev inte så mycket shopping för mig. Men jag är nöjd med dom kapen jag gjorde. Jag köpte en helt vanlig t-shirt på Monki och ett lila AA-fodral :DDDD Jag älskar klänningen ♥ Hade ju tänkt att jag skulle köpa en jacka och ett par jeans och lite andra småsaker, men jag och Hanna tyckte det var bättre att sitta och dricka kaffe på ett café ;)

Har inte käkat något idag, så måste äta nu. Så fort Hanna skickat mig lite bilder lägger jag upp dom här!

Puss på er :)

RSS 2.0