helgens bravader

Jaha, då var denna veckan slut, och en ny tråkig skolvecka väntar. Helgen har varit bra, Kim kom ju som sagt till mig i fredagskväll, och på lördagen var det kräftskiva i Varberg. Vädret var helt underbart i lördags och idag, så både idag och i lördags gick vi runt på stan. Idag följde även Linn med, och det blev en ny kofta för min del. En fika slank också ner ;) Jag gjorde en glädjande upptäckt i lördags, Varberg har fått Espresso House, wohoo!!
Kräftskivan blev väl inte riktigt lika rolig som jag hade hoppats på, men ändå helt okej. Det roligaste på hela kvällen/natten var ju att Kim däcka inne på toaletten hemma hos sig, och jag upptäckte det runt halv tre tiden och fick väcka honom, haha, som han skämdes!

Jag var hemma från Varberg runt tre idag, och då övningskörde jag med både mamma och pappa, vilket jag aldrig gör om igen. Två stycken som tjatar på en när man försöker köra bil och koncentrera sig fungerar inte, och jag blev som vanligt rosenrasande. Har min lilla uppkörning på trafikskolan imorgon, och känner en aning prestationsångest vilket resulterade i en slarvig och dålig körning.. Men men, det kan inte alltid gå bra!
Jag har inte gjort så mycket mer idag, tagit det lugnt och läst lite. Tänkte gå tillbaka till tvn nu i alla fall!

hemmakväll

Ikväll blir det en lugn hemmakväll, orkar inte göra något speciellt då jag ska på kräftskiva i Varberg imorgon.
Kim skulle låna sin mormors bil, så han kommer hit lite senare. Nu tänkte jag ge mig ut på en promenad :)

Ha en trevlig fredagskväll allesammans!

Halkbanan och shopping!

Veckan har gått otroligt fort, och äntligen är det fredag och helg igen!
Kom precis hem från en shoppingrunda med min kära storebror. Jag fick ju det i födelsedagspresent..
Vi kollade runt i de affärer som finns här i lilla Falkenberg (ingen av oss orkade ta oss till Vbg eller Halmstad..), det blev en massa kläder för brorsan, och ett par stövlar till mig. Har länge gått och tittat på dom, och nu när brorsan betalade så blev köpet äntligen av. Jag köpte mig även ett nytt set underkläder, medans jag väntade på brorsan. Grått, med rosa blommar och rosetter, jätte fint var det. Hoppas Kim gillar det ;)
Sedan tog vi oss en pizza ute i solen, och satt & snacka lite skit.

Hade ingen skoldag idag, för jag hade halkbanan. Så jag fick gå upp redan halv sex, för vi hade samling kvart i sju. Jag fick börja att köra, och det gick kanon. Var rädd att jag skulle vara alldeles för nervös eftersom jag inte kände dom som gick med, men det var ingen fara. Väl nere på halkbanan gick det också skit bra, och jäklar vad skoj det var att slira runt där, det gör jag gärna om igen (dock inte ute i verkliga trafiken ).

Tänkte ta mig en kopp kaffe nu och kolla på One Three Hill som kanal 5 äntligen har börjat sända igen!

Happy birthday!

Idag fyller min kära vän, Therese, äntligen 18 år!
Grattis gumman ♥


whine it up!

Kvällen har jag spenderat med min kära mamma. Vi gjorde oss varsin räkcocktail och öppnade en flaska vitt vin, mys i högsta grad säger jag bara!
Tänkte ringa älsklingen nu, och sen hoppa i säng.

Go'natt på er!

onsdag

Godmorgon!

Sitter i skolan, och har typ suttit här sen halv tio, trots att jag inte börjar förens tio över tolv. Lamt!
Hade dubbellektion på körskolan kl. 08, och pallade inte åka hem emellan. Snäll som min körlärare är, så slapp jag gå i regnet till skolan så han körde hit mig efter lektionen :)
Var uppe riktigt tidigt idag också, sov ju hos Kim och fick ta bussen till Fbg vid sju. Vi hade det som vanligt, jätte mysigt igår. Vi kollade på filmen Kung Fu Panda, som han så länge velat se, och låg och myste i soffan.

Jag går i skolan till halv fyra, sen blir det nog direkt bussen hem. Behöver egentligen kolla i stan efter present till T, men orkar inte idag när det är så dåligt väder. Hoppas det är okej för henne ifall hon får sin present på fredag istället(?). Jag kollade runt en snabbis igår, men hittade ingenting, och tänkte kolla i Halmstad istället där utbudet är större.
Ska försöka få mamma att träna lite på att backa runt hörn, starta i backe, samt parkera lite när vi kommer hem. Hon är lite rädd för att göra det med mig (fråga mig inte varför)! Bara bilen inte krånglar..

Puss

we couldn't wait for the night to come.

Nu bär det av till skolan, och sen direkt Varberg till älsklingen när jag kommer hem.
Vi hörs imorgon, sötnosar! Ha en fin dag :)

konichiwa

En riktigt tråkig dag har det varit idag, bläh säger jag bara! Försökte njuta så gott jag kunde över att jag var ensam hemma för en gångs skull, men tiden gick alldeles för fort och plötsligt var mamma hemma och började gnälla och tjata.. Hon tyckte jag kunde åka tillbaka till Vbg, och vet ni vad, jag hade gärna gjort det, för jag saknar Kim som tusan. Det är helt sjukt vad betuttad jag har blivit i den grabben!

Jag har inte gjort så mycket ikväll, suttit och letat resor till julen men det är alldeles för dyrt för att jag ska ha råd med det. Jag var även ute på en riktig långpromenad, det var härligt att röra lite på sig, speciellt när vädret är helt underbart.

Imorgon börjar jag inte skolan förens vid kvart i tio, har bara två lektioner sen har jag två håltimmar (som vanligt -.- ), och sen en lektion till. Slutar dock redan vid två och det är rätt gött, sen efter det har jag körlektion. Tänkte även ta en sväng i stan och kolla efter en present till min kära vän Therese som fyller 18 på torsdag!!
Måste nog även ta bussen till Kim och hämta hem mina p-piller, jag mitt jävla nöt glömde ju dom där.

Resten av kvällen tänker jag spendera i soffan med en kopp kaffe och en bra bok!

helgen

Det blev en vit helg för min del, men det känns ändå i min kropp som om jag har festat flera dagar i rad, suck. Det har varit en kanonhelg med älsklingen iaf. I fredags blev det bara mys, och på lördagen hade Kim match och jag och Kalle kollade på i ösregnet ( i bilen :P ). På kvällen kom Linn och gjorde oss sällskap, och runt tio tiden gick vi på någon fest. På söndagen blev det ännu mer mys, en riktigt slappehelg har det varit. Thaimat och film hos Kalle på kvällen, men gick i sängs redan kl. halv tio.

Det blev minsann ingen sovmorgon på min lediga dag idag, utan jag åkte upp kl. sex, då skulle Kim till jobbet och jag skulle ta bussen till Fbg och ha körlektion. Körlektionen gick jätte bra, vi körde runt lite inne i centrum och gick igenom lite regler och sådant. Körlektion varje dag nu fram tills fredag, då har jag halkbanan !
Nu har jag bara tänkt slappa en stund framöver, sen ska jag ut på en promenad och så måste jag städa här hemma.

Puss!

jag hatar håltimmar!

Finns det något jobbigare än håltimmar?! Hela denna dagen har bara bestått av en massa väntande. Började kl. nio och då hade jag etik och livsfrågor, och den lektionen varade bara i en halvtimme, sen hade jag rättskunskap och den höll också bara på i en halvtimme. Nu har jag håltimme(ar?) ända fram till kvart över två då vi har projektarbete.  Riktigt segt är det! Men jag står ut, Therese och Hedman underhåller med sina härliga personligheter, och när jag slutat ska jag äntligen ta bussen till min lilla älskling.
Gud vad jag har saknat honom, fem dagar har gått utan att vi har träffats!! Ska antagligen stanna där tills söndag, kanske måndag får se. Det blir en lugn helg iaf, men med en massa mys ♥

Nu tänkte jag fundera lite på vad jag ska göra med mitt projektarbete.

Ha en underbar helg, sötnosar :)

frisören

Ledig från skolan idag, och började morgonen med att åka till frisören och färga håret och klippa topparna. Det behövdes verkligen!
Blev riktigt sugen på scones när jag satt och bläddrade i tidningar hos frisören, och när jag kom hem satte jag direkt igång med det. Dom har precis blivit färdiga, så nu blir det scones och te, mums!!

Hörs senare!

I did it!!

Jag kan fortfarande inte fatta det, det känns helt overkligt. Men det är sant,


JAG KLARADE TEORIPROVET!!!!!!!!

back too school!

Skolstart idag, och det kändes inte alls bra. Skolan har flyttat ut till Hertigen, nya lokaler, men ändå samma gamla tjafs och krångel. Orka?!
Tror dock att all min negativitet beror mycket på att jag har en väldigt dålig dag. Vaknade upp och kände att jag antagligen har fått urinvägsinfektion. Det känns dock lite bättre nu, men jag känner mig fortfarande febrig och illamående/hängig. Om inte det skulle räcka så är jag förkyld också. Typiskt, när jag behöver vara pigg och på gott humör så jag orkar plugga på teorin ikväll inför uppkskrivningen imorgon.

Jag lär som sagt inte göra så mycket ikväll mer än att plugga på teorin och ta det lugnt. Jag hoppas verkligen jag klarar uppskrivningen imorgon, annars lär jag bli på ett jävla humör(!)

jag saknar min älskling! ♥

Måndag

Lördagskvällen blev jätte trevlig, men jag blev dock aldrig på riktigt festhumör så jag tog bussen till Varberg redan halv ett. Där mötte älsklingen upp mig vid stationen och vi gick hem och kröp ner i hans varma sköna säng tillsammans.
Tyvärr hade han fotbollsmatch dagen efter, men jag spenderade dagen med Kalle och Linn så det var lugnt. När Kim kom hem så lagade Kalle mat och så kollade vi på film (typisk kväll för oss ).

Jag gick upp redan klockan sex idag för jag skulle ta bussen hem vid sju. Riktigt jobbigt var det, har nog inte gått upp så tidigt en enda gång på lovet. När jag kom hem var det bara rätt in i duschen och sen ta bussen in till stan för jag hade körlektion. Det gick skitbra idag, fick backa runt hörn och backa och parkera in mellan två bilar, var en aning nervös kan jag säga, men det gick fin fint :) Cyklade hem eftersom jag hade cyklen i stan, och sen dess har jag inte gjort så mycket. Tänkte sätta mig och läsa teori nu, och sen fixa till lite käk åt mig och brorsan!

Have a nice day!


Utgång.

Ikväll blir det utgång, och först middag på Bratt med Therese och Johanna. Riktigt trevlig ska det bli, är inte så sugen på det just nu, men det brukar komma när man sätter på en riktigt partylåt, sipprar på en drink och börjar göra sig iordning.
Problemet är bara - va fan ska jag ha på mig?! Har inget roligt i min garderob att ta på mig, och lite vill man ju allt klä upp sig..

Nu tänkte jag blåsa håret och sen måla naglarna!

.

Baby ringde och väckte mig vid halv elva, och det kändes som att det skulle kunna bli en riktigt bra dag idag.
Men sån tur hade jag inte..

orkar inte blogga.


inget röj för min del.

Ikväll blir det en lugn fredag för min del, ska bara sitta hemma och käka lite godis och råplugga på teorin.
Det får röjas imorgon istället då jag, Tessan och Hedman (kanske någon mer?!) ska till Bratt och käka, och sen partaja där resten av kvällen. Ska bli riktigt kul :)

Jag hoppas att Kim ringer senare ikväll/inatt som han brukar göra när det är helg, och frågar om han får komma och sova hos mig. Jag träffade han senast i morse, men saknar han redan så otroligt mycket. Det finns inget härligare än att få vakna upp brevid honom ♥

Nu ska jag och mamma öppna en flaska vin och äta lite! Trevlig kväll allesammans!

jag svävar på rosa moln!



Du är det bästa som har hänt mig ♥

mästerkocken!

Som vanligt hade jag det jätte mysigt hos Kim. Det var planerat att han skulle åka och gymma och då skulle jag laga mat åt honom, men lat som han är så sket han i det :P Vi har en förmåga att bli riktigt förbannade på varandra i köket så jag var lite nervös när jag satte igång med lasangen, men han höll sig på soffan och allt gick bra. Kalle kom upp när maten var färdig och käkade med oss, och kvällen spenderades framför tvn med Dirty Sanchez!

Jag tog bussen hem vid nio för jag skulle till körskolan och göra mitt sista teoriprov samt slutprovet. Kom hem för en stund sen, har precis dammsugit och nu ska jag svabba golven (suck!).

Puss

hurry hurry!

Nu ska jag in till körskolan och göra mitt näst sista teoriprov, sen tar jag direkt bussen till Kim. Hade tänkt gå lite i stan där innan han kommer hem från jobbet!

Vi hörs imorgon! Pusss

Äntligen 18 år!!

Jaha, 13 augusti 2008 och jag har äntligen fyllt 18 år! Det känns som om jag väntat på denna dagen i hela mitt liv. Blev dock en aning besviken när jag vaknade upp i morse och det inte kändes så värst annorlunda, haha. Jag trodde väl iaf att jag kanske skulle se lite äldre ut eller något, men nejdå ;)

Det blev som sagt Danmark för mig, Kim mamma och pappa idag. Jätte mysigt var det, tyvärr sjönk mitt humör då en rejäl mensvärk satte in samt lite andra saker som inte riktigt fick mig att kunna njuta av dagen. Stackars Kim, mamma och pappa blev ju självklart drabbade...

Det blev ingen shopping för min del i Danmark, eller joo hittade äntligen ett par silvriga stora bambooörhängen, men dom insistirade Kim på att få betala, som en extra liten födelsedagspresent. Ännu en present! I morse när mamma och pappa kom in och sjöng, och jag fick min klocka som jag sett ut och pengar, så hade sötnosen även köpt mig en parfym som jag hade nämnt att jag velat ha. Mexx - Fly high! Han är helt underbar, visst är han?!

Vi kom hem med tåget för knappt en timme sen, och trots att det faktiskt är min födelsedag så måste jag läsa på den där tråkiga teorin. Uppskrivning om en vecka, så nu kan jag minsann inte ligga på latsidan längre!

Hoppas ni haft en bra dag sötnosar, för det har iaf jag haft tack vare mina underbara föräldrar och min älskling Kim ♥



update - bilder går ej att ladda upp idag, så det kommer imorgon eller på fredag!

snart färdig med proven

Hej på er allesammans!

Världens tråkigaste dag idag eller?! Bläh vilket visset humör jag är på.. Kvalmigt väder, ont i ryggen och mensvärk.
Har redan varit inne i stan på körskolan och gjort ett teoriprov. Har bara två st. kvar nu. Det gick väl hyfsat, idag gjorde jag det på tid, och jag hade en hel kvart över när jag var färdig. Tror jag måste stressa ner lite och läsa frågorna och svarsalternativen lite noggrannare.
Ska inte göra så mycket mer idag, bara slappa. Hugos skål måste göras ren, den ser förjävlig ut, man ser knappast den stackars firren. Sen ska jag göra iordning mina naglar, och ikväll kommer brorsan och Ulle hit och käkar. Älsklingen kommer också, men inte förens senare.
Imon blir det Danmark för mig, Kim mamma och pappa. Riktigt mysigt ska det bli! :)

Förresten, imon är dagen jag väntat på så otroligt länge på - JAG BLIR MYNDIG!!!

Magen kurrar, dags för lite käk!

See ya!

Livet leker!

Riktigt dålig uppdatering på sistone från mig, men jag har haft fullt upp de senaste dagarna.
Torsdag morgon, runt åtta tiden, kom Kim hit och var här fram tills fredag. Jag Kim och mamma åkte in till stan där mammsen bjussa på thaimat, och efter det gick jag till körskolan för att köra och göra ett till teoriprov. Under tiden gick Kim och mamma i stan och kollade på present till mig och kläder till Kim :P Haha, lite komiskt tycker jag allt att min mamma som hatar att gå i affärer kunde gå där med min kille. Men men..
När jag var färdig på körskolan hyrde vi film och åkte hem igen. Mamma skulle ut med en vännina under kvällen så Kim åkte på att vara chaffis. Kvällen spenderade vi med att laga mat, kolla på film och äta glass och chips och mysa i soffan.

Vi blev väckta rätt tidigt på fredagen av Kims mormor som sa att hon skulle hämta oss. Vi åkte till Varberg och hjälpte dom att flytta Kims mammas saker. När det var färdigt gick vi ner på stan och kollade runt lite och käkade pizza.
Vad som måste nämnas är att jag har världens underbaraste pojkvän. Jag såg en jätte snygg liten lila väska, och självklart köpte Kim den trots mina motsägelser. Detta plus en andra massa söta saker han gjort mot mig under helgen, visar vilket kap jag har gjort. Han behandlar mig som en prinsessa, han får mig att må så sjukt bra. Jag har aldrig varit såhär lycklig!

Back to the weekend - Under fredagskvällen gjorde vi inget speciellt. Kim var chaufför ikväll också, men nu åt Coffes föräldrar. Gottegrisar som vi är, så blev det självklart glass och godis då också.
På lördagen var det dags för Mexicanafest hos Kalle i deras pub. Under dagen blev det en visit till på Systemet, och sen bar det av till Kalle där vi började förfesta redan vid tvåtiden. Runt sex började allt folk komma, och då blev det tacos, tequila och Corona.
Tyvärr var det väldigt få som pallade trycket (inklusive mig själv!), så de flesta blev alldeles för fulla. Jag blev som vanligt när jag intar tequila jätte full och Kim fixade skjuts hem och vi var hemma redan vid halv elva.
Jag hade i alla fall skitkul under kvällen!

Vi mådde hyfsat bra under söndagen och jag hade planerat att åka hem för Kim skulle spela fotbollsmatch, men den blev inställd så jag stannade tills idag. Vi kollade på film hela dagen typ, och bara hade det allmänt mysigt.
Jag tog bussen hem idag vid tolv. Är riktigt stolt över den jag har börjat bli, jag är allt lite huslig av mig ;) Innan jag åkte hem diskade jag all disk, plockade iordning, bäddade, vek Kims tvätt, och dammsög. Det är väl ändå det minsta jag kan göra efter så mycket Kim har gjort för mig.
När jag kom hem idag, gav jag och pappa oss ut på en liten åktur, sen drog jag till körskolan och gjorde mitt 5e teoriprov. Idag gick det mycket bättre än i torsdags, och jag ska dit imorgon också.

Ni som har orkat läsa ända hit, ska inte behöva läsa mer. Dags för mig att runda av!
Ska ringa älsklingen nu och sen plugga teori. Hörs senare I guess!

emo

Jag är fett uttråkad, men orkar inte göra något heller. Det går bara skit på tv, har ingen bra film, ingen att vara med och mitt humör är inte på topp.
Vad kan man göra?! Tips?!

När jag behöver någon som mest, så finns det aldrig någon där.
Jag behöver en vän som får mig på andra tankar, som får mig att skratta och le för en liten stund.
Jag behöver en fet plånbok så jag kan shoppa mig en ny garderob, så jag kan höja min självkänsla för en stund.
Jag behöver en flaska vodka så jag kan berusa mig och få tiden att gå fortare.
Jag behöver Kim så jag kan få känna mig lite uppskattad och omtyckt.



Vem försöker jag lura?!

vila i frid!

Begravningen var så otroligt fin, och där var jätte mycket folk.
Kims mamma verkade vara älskad av många. Det är synd att jag aldrig fick chansen att lära känna henne.

    

† Vila i frid Lotta †
26 juni 1968 - 22 juli 2008


kick some asses.

Tråkigaste kvällen på länge, har detta varit. Fy, vad uttråkad och irriterad jag är. Det är såna här dagar jag önskar att jag fortfarande gick i thaiboxning, så man kan få ut lite agressioner.
Sov innan, från fyra till halv sex typ, sen har jag bara legat i soffan och filosoferat och läst lite teori. Vet inte vad jag ska göra nu, funderar på att gå en liten promenad. Jag skulle behöva lite luft..

Imon är det begravning för Kims mamma i Varberg kl 10. Om vädret tillåter ska jag jobba efter den, om inte kanske jag stannar i Vbg eller så åker jag till körskolan och göra ett prov. Jag får se hur dagen slutar..

Det får nog bli en promenad faktiskt,

over & out.


trevligt trevligt!

Gårdagen hos Kims mormor med hans morbröder och respektive var skittrevlig. Jag valde att sova hos honom, så tog bussen hem i morse.
Det gick jätte bra på körskolan, har bokat in en massa lektioner nu samt halkbana. Efter körlektionen gjorde jag mitt tredje teoriprov, och denna gången gick det mycket bättre än förra.
Tog en runda och fika i stan med Therese efter, te med varma scones fick det bli på The Lounge, mums!
Köpte även en tröja till begravningen imorgon.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen. Funderar på att gå och sova en stund, fick inte så mycket sömn inatt.

Jo, så får det bli!

Hörs later!

"Du är vackrare än denna dagen!"

Vistelsen i stan slutade med ett klockköp som födelsedagspresent, och självklart en fika inne på Ritz. Haha, inne på fiket hände en sjukt rolig grej. Jag sa till mamma att jag störde mig på en man som satt och stirrade på mig hela tiden, och jag gick strax därefter iväg för att köpa mig lite glass. När jag sedan kommer tillbaka sitter mamma och asgarvar och ber mig läsa i servetten som ligger framför mig, jag fattar ju såklart ingenting, men kollar efter. "Du är vackrare än denna dagen!" - ....hotmailadress - står det i servetten. Mannen som har suttit och stirrat på mig hade gått fram till mamma, lagt servetten på bordet och sagt att detta är till din dotter. Hahahha, fatta vad jag och mamma skratta. Jag blev sjukt generad också och ville gå därifrån. På utvägen sa jag dock tack för komplimangen när han tittade på mig.
Hahaha, jag brukar hata att fika på Ritz men efter den här händelsen kanske man borde gå dit oftare?! Hahaha!

Ska alldeles strax äta, sen ska jag ta bussen till Kim. Kommer antingen hem sent ikväll, eller imorgon innan min körlektion.

Have a nice day hotties!

this is my headline.

Godmorgon!

Vaknade upp för ca en timme sen, det blev sovmorgon för både mig och mamma :P Varför ska man gå upp när det ändå bara regnar?!
Har precis ätit frukost och ska snart hoppa in i duschen. Jag och mamma ska in till stan och kolla lite i affärer, och sen ska jag till körskolan och göra ett prov.
Kim ringde precis och frågade om jag ville med till hans mormor ikväll och käka pizza med hans släktingar. Har körlektion imorgon rätt tidigt, men tror nog jag åker dit ändå. Tror det kan bli riktigt trevligt, samt så får jag ju träffa min sötnos ^^,

Vi hörs senare!

brum brum!

Snart dags för sängen, är sjukt trött. Kunde inte sova så bra inatt..
Jag har inte gjort så mycket under dagen, jag storstädade mitt rum, och sen övningskörde jag till Steninge med mamma och så tog vi en fika nere vid havet. Därefter fortsatte jag till Kvibille och körde motorvägen hem, fy fan vad kul det var ;) Skitbra gick det också!

Resten av kvällen har jag spenderat framför tvn med teoriboken. Blir det inget jobb imorgon tänkte jag dra in till körskolan och göra mitt tredje prov. Hoppas dock på jobb, I need the money!!

Go'natt folket!

it's not raining men.

Idag kan man tro att himlens portar har öppnat sig, jisses vad det regnar emellanåt. Det blev som ni kanske förstår inget jobb för min del. Tråkigt, för jag var riktigt sugen på att jobba idag, men men.
Kim ringde och väckte mig inatt vid två och undrade om han fick komma och sova hos mig, för hans kompis skulle ändå ta en taxi till Fbg. Hihi vi saknar varandra så fort vi inte är med varandra. Lite jobbigt dock att jag blivit så beroende av att ha han sovandes brevid mig. Det finns inget underbarare än att ha hans armar runt mig när jag somnar, och att få vakna upp brevid honom och få en härlig god morgon-puss!
Han skulle hjälpa Kalle att flytta idag så han åkte precis hem. Nu ses vi inte förens på onsdag, och då ses vi under väldigt tråkiga omständigheter - hans mamma begravning...

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, blir väl att plugga lite teori och om vädret tillåter en riktigt långpromenad!

Have it!


grillning i vbg.

Hallooooooooo!

Är på världens bästa humör idag, helt sjukt är det att man kan vara såhär glad pga en person!
Åkte som sagt till Varberg igår, trevligt som vanligt var det. Var ute och övningskörde med mamma innan, och när jag körde ringde Kim och sa att han och Petterson skulle komma och hämta mig istället. Dom kom en stund senare, och när vi kom fram softa vi lite och handlade till kvällen. Vi åkte även och hälsade på hans farsa och drack lite kaffe. Därefter bar det av till Linn som var ensam hemma. Vi satt där hela kvällen och grillade och drack lite. Jag höll mig dock nykter under kvällen, men jag hade lika kul ändå. Sen bar det hem till Kims goa säng..
Kom hem för en liten stund sen. Åkte med mamma och pappa hem för dom hade varit och köpt en mobil till lillebrorsan, så jag och Kim tog en fika med dom, sen övningskörde jag hem. Övningskörningen går faktiskt skitbra nu ;)

Påtal om övningskörning, tänkte lägga mig och läsa lite teori nu.
Ikväll har jag inte en aning om vad som händer, skulle egentligen jobbat idag men vädret suger ju, och lär antagligen göra det imorgon också. Jag är iaf inte festsugen!

Pusspuss!

teoriprov.

Godmorgon folket!

Idag är det minsann en jätte fin dag också, gud vilket härligt väder det har varit denna veckan. Dock ska det bli sämre imorgon, men men.
Håller på att göra mig iordning för att cykla in till stan och göra ett teoriprov på körskolan. Efter det bär det av med bussen till Varberg till Kim. Ikväll blir det grillning hos Linn med 'co, trevligt ;D
Måste dock hem redan imorgon för ska jobba, ska faktiskt jobba tre dagar i rad nu om vädret tillåter, känns lite konstigt då jag är van vid att jobba varannan dag.

Nu får jag nog skynda mig lite!   Ha en underbar dag :)

RSS 2.0