förkylning på g.

Godmorgon! Eller godmiddag borde jag kanske säga istället..

Ligger fortfarande i sängen med frukosten bredvid och laptopen i knät. Mår inte alls bra idag, har åkt på en förkylning så näsan rinner hela tiden och det känns som att mitt huvud ska gå i tusen bitar.
Ska jobba ikväll så försöker kurera mig med té och panodil. Egentligen borde jag inte jobba alls med tanke på vad jag jobbar med men så vet man också hur mycket det ställer sig på jobbet om man sjukskriver sig. Jag är ledig torsdag och fredag sen så det ska nog gå bra.

Imorgon har jag en shoppingdag framför mig, ska till Varberg (eventuellt..) och köpa julklappar och något klädesplagg till mig själv, och så ska jag till Cervera och Select i Fbg för att leta efter ett glöggset till mig och Niklas. Hoppas bara vädret inte är lika tråkigt som idag då det blåser och regnet vräker ner för då är det inget roligt att springa runt i affärer.
Fredagen består utav lussebullsbak (?!) hemma i skogstorp med mamma. Mums!

Det blir nog att jag ligger kvar här en stund till, sen får jag väl försöka fräscha till mig och laga mig något att äta.


kramkram


Fars dag!

Jaha, då var det söndag igen och helgen över och snart dags igen för en jobbvecka. Gårdagen spenderades först i Niklas farfars trädgård med att kratta löv. Var riktigt skönt att vara ute en hel dag istället för att häcka inne framför tvn. Vid halv sju var vi bjudna till Jonathan och Ulle och där blev det en lugn filmkväll med gott käk.

Idag är det ju som ni förhoppningsvis vet Fars Dag så idag gäller det att uppvakta era pappor. Vi är bjudna på mat i skogstorp vid två så jag ska snart sätta igång och baka en morotskaka att ha med till fikat. Sen måste jag till Blomsterlandet och köpa en blomma med. Efter skogstorp blir det nog en sväng till Niklas föräldrar!
Så ser min söndag ut!
Veckan som kommer består bara utav jobb förutom på onsdag då jag är ledig och då blir det nog en tur till Gekås. Julen börjar närma sig och nu har man helt plötsligt en hel lägenhet att pryda. Ska bli sååå mysigt!


STOR KRAM TILL ER OCH SPECIELLT MIN KÄRA PAPPA! ♥


skönt med ledighet.

Det har varit helt underbart med några lediga dagar denna veckan. Dock har jag väl blivit rätt så förslappad, tar rejäla sovmorgonar varje dag. Jackson-filmen i onsdags var jätte bra, lite svårt att förstå att han verkligen är död efter man sett den. Efter filmen åkte jag och mamma till Morup och då bjöd jag på käk, jag hade gjort kycklingpaj som blev väldigt uppskattad. Gårdagen var riktigt tråkig, jag gjorde inte ett dyft. På kvällen när Niklas skulle till verkstaden åkte jag till skogstorp och lånade med mig datorn, satt sen resten av kvällen och knapprade på den, hittade massa goda recept på julmat och kakor och annat gott. När Niklas kom hem var det tänkt att vi skulle gått slingan i Långås men den var redan släckt så vi åkte och tvättade volvon istället.

Jag sov rätt länge idag också och när jag vaknade hade jag tre små sussande och snarkande katter bredvid mig. Idag är jag dock inte ledig utan jobbar kväll från 14.15 - 21.30. Ska faktiskt bli rätt gött, det är skönt att jobba kväll. Fram tills dess vet jag inte vad jag ska göra, antagligen inte mer än duscha och äta middag samt lämna tillbaka till datorn.
Helgen är jag ledig och imorgon ska jag försöka få med mamma till några butiker, även pappa kommer hem och det är ju fars dag på söndag så får se vad det blir för firande.


KRAMKRAM!


"mini-semester"

Nu är hösten verkligen här! I två dagar har vi haft grått och tråkigt väder. Typsiskt när jag valt att ha en liten "mini-semester" denna veckan. Jag fick nämligen förlängt på jobbet i två månader till (jiiippi!!!) så jag tyckte jag kunde unna mig lite ledighet denna veckan. Skulle jobbet på Dagcentralen igår men då hade jag så ont i min rygg att jag fick sjukanmäla mig. Ska bara jobba fredag kväll också sen är jag free! Det kommer alltså bli sovmorgonar, bakning, bio och lite shopping för min del.
Självklart unnade jag mig en sovmorgon idag och vid elva åkte jag och Therese till Varberg för lite shopping och julklappsspaning. Nu vet jag på ett ungefär vad jag ska köpa till alla i julklapp, svårast är bara Niklas. Vad ska jag köpa?!
Jag köpte mig en underbar kofta i plommonlila, jätte fina muffinsformar och kalsonger till Niklas. Det är alltid lika trevligt att träffa Therese och det spelar ingen roll hur många veckor det går utan det känns ändå alltid så bra när man väl ses. Blev även bjuden på hudvårdsparty på torsdag kväll, trevligt trevligt!

Snart kommer väl älsklingen hem och då blir det nog biltvättning. Mindre kul, jag vet.
Nu ska jag beställa biljetter till Michael Jacksons This is it som går på bio nu till mig och mamma imorgon ikväll.

KRAMKRAM


RSS 2.0