redan fredag

Godmorgon allesammans!

Usch vad lovet går fort, redan fredag och på tisdag tillbaka till skolan. Bläh, det blir minsann ingen rolig vecka då, vi ska ju ha den värdelösa barnsliga modeshowen då. Inget jag ser fram emot precis!
Det blev inte så mycket bloggande igår, det var fullt upp hela tiden nästan. Var i stan med mamma, städade mitt rum och ändrade "färg" där inne. Hade turkos innan, men tyckte det blev för somrigt så satte in orangea saker nu, lite kuddar, ljus och sånt. Sen blev det en härlig kvällspromenad i kylan.

Gick upp för ca; en timme sen. Har inte fått gjort så mycket än, bara ätit frukost. Tänkte hoppa in i duschen snart, sen skulle Therese komma förbi med svenskauppgiften jag glömde i skolan. Då blir det väl att göra lite på den, sen en promenad och vid halv fyra åker jag till Varberg. Jag och älsklingen ska till Ikea i Göteborg idag efter han slutat jobbet, mys! ^^,

Nu kallar duschen, puss!

en ointressant dag!

Go'kväll på er!

Jag har haft en riktigt kelig kväll, den har bara spenderats framför tvn..
Var ju i Vbg under dagen med mamma och lillebrorsan, hade tänkt att jag skulle köpt något att ha på mig tills halloweenfesten hos Sorto på lördag, men jag hittade ingenting. Fick iaf köpt vitt puder till sminkningen Ulle ska göra på mig.
Jag har inte fått gjort så mycker mer idag, morgondagen blir nog inte speciellt roligare den heller. Ska handla med mamma, besöka apoteket, plugga och kanske träffa Sorto en stund, jag hoppas det iaf!

Nu tänkte jag sminka av mig, och sen ringa älsklingen!

huggies!

tisdag

Kom upp tidigt idag, duktigt Josefine! Jag sover inte bort hela lovet.. Problemet är bara vad ska man göra hela dagen? Ska ta bussen till Varberg till Kim i eftermiddag iaf, ska vara där tills imorgon. Ska ta en lång promenad innan jag drar dit, samt plugga lite matte. Inte så jätte roligt, men det behövs! btw, någon som har en bil dom vill låna ut till mig på fredag? -.-

måndagens bravader

Japp, det blev som jag trodde - en riktigt latdag! Förutom den där milslånga promenaden mamma tog med mig på, vi var nog ute och gick i över en timme. Men det var härligt att få röra lite på sig, det var ett tag sen.
Har inte fått gjort så mycket mer idag, har skrivit lite frågor till intervjuerna till mitt projektarbete och självklart slappat framför tvn.
Snart åker onyttigheterna fram, kladdkaka, mums! Finns ingen annan som kan göra så god kladdkaka som min mamma! :)

pigg och utvilad

Godmorgon!

Det kändes konsigt att vakna upp idag vid halv tio och faktiskt vara pigg. Men det är väl tack vare att man dragit tillbaka klockan en timme!
En veckas ledighet framför mig nu då¨, vet inte riktigt vad jag ska göra. Hade varit kul om Kim också hade varit ledig så hade vi kunnat hitta på något, men han har fullt upp med sitt jobb mån-fre. Usch för vuxenlivet ;)
Det blir nog en rätt lugn dag idag, tänkte försöka vara ute så mycket som möjligt, få lite luft och röra på mig. Sen blir det kanske gymmet ikväll, beror på om mamma kan tänka sig hänga med, är inte så sugen på att dra dit själv.

Vad ska ni göra hela lovet?!

höstlov

Kvällen igår blev riktigt tråkig, men men. Nu har jag en hel veckas höstlov framför mig, och förhoppningsvis blir det några roliga kvällar. Jag ska iaf försöka få lite gjort på mitt projektarbete och självklart umgås med älsklingen så mycket jag bara kan!! kram

no matter what

Det blev en mysig middag hos Kims mormor igår, alltid lika trevligt där :) Vi åkte väl hem till mig vid halv tio redan, och då var storebrorsan här så vi satt & tjöta lite.
Mamma åkte till Malmö i morse med några vänninor för att se Ladies Night. Är faktiskt lite avundsjuk för tydligen så ska ju Bygglovs-Matte vara hemlig gäst!! Jag och lillebrorsan är alltså ensamma hemma tills imorgon, fast han har redan åkt på fest så nu sitter jag här själv och har tråkigt. Kim är på fotbollsfest, och det var tänkt att jag och Sorto skulle hittat på något, men nu verkar det inte bli av. Vi får väl se hur kvällen slutar, natten är ung ;)

Trevlig helg!

snacka om att misshandla det bästa som finns!

Det blev en riktigt mysig dag idag! Direkt efter engelskan körde jag, Sorto och Hedman till Fynda för att kolla deras utbud på Halloween-saker, Sorto ska ju ha halloweenfest nästa helg!! Sen drog vi till stan en snabbis och sen till Coop där vi köpte lite dekorationer till festen. Efter det bar det av hem till Sorto där vi drack té och snackade. Riktigt trevligt!

Sitter och kollar på "Du är vad du äter" nu, jag förstår mig inte på Anna Skipper - hur kunde hon med gott samvete slänga alla muffinsen och pajerna bara sådär? Kvinna! Vet hon inte hur gott det är?

Jaja, jag vet att jag är ett kakmonster, men ändå :P

Trevlig kväll!

hösten är här!

Vilken härlig dag det verkar bli idag :D Helt underbart väder ute!
Efter skolan, om vädret håller i sig, blir det en promenad!

Sitter och dricker kaffe och läser mina favvo-bloggisar, ett roligt tidsfördriv minsann!

Kram

tandvärk

Fy vilket dåligt humör jag är på, och har varit hitills denna veckan. Denna jäkla tandvärk jag har fått då mina visdomständer har börjat växa går mig på nerverna. Det spänner i käkarna och bultar i huvudet! Mamma tjatar om tandläkaren hela tiden, men jag vågar inte åka dit..

Kvällen har jag spenderat framför tvn, en riktigt tråkig kväll. Saknar Kim och hade gärna varit hos honom, men tror det är bäst att jag är för mig själv när jag är så gnällig över tandvärken.
Imorgon blir det en slapp dag också, har bara en lektion, engelska C och den börjar inte förens kvart över två. Funderar på om jag kanske skulle ta och åka till gymmet imorgon kväll. Får se, beror på om jag får med mig någon. Det var väldigt längesen jag var där sist nu!

Nu blir det sängen för min del, go'natt!

krångel med datorn

Det har inte blivit något bloggande på några dagar då datorn där hemma krånglar som fan. Förhoppningsvis är det snart fixat, brorsan kommer idag och ska kolla på den.
Kom till skolan för en liten stund sen, och fick precis reda på att vi inte har någon naturkunskap b. Nödvändigt att komma hit då, nu får jag ju sitta här tills kvart över två då arl börjar. Bläh -.- Har inget att plugga på så vet inte riktigt hur jag ska fördriva tiden!


Kram

borta bra, hemma bäst!

Helgen har varit perfekt, har spenderat hela helgen hos Kim. Kom hem vid halv sex tiden idag, och sen dess har jag bara slappat framför tvn med brieost och vindruvor, mums!!
Orkar inte blogga, så vi hörs någon annan dag.

Imorgon blir det Varberg igen, men nu med mamma för att shoppa och umgås bara jag och hon ♥

Puss

veckorna går så fort!

Veckan börjar gå mot sitt slut, och det känns riktigt skönt. Har bara en vecka kvar i skolan sen har vi en hel veckas höstlov.
Idag känns allt mycket bättre än vad det gjorde igår, jag har varit på min enda lektion och det är strålande väder ute, underbaaart!!
Har lite småsaker jag måste göra här hemma, sen tänkte jag ta bussen till min älskling. Ska vara där hela helgen.. Ikväll ska vi och Kalle & Linn käka tacos och dricka lite vin och ta det lugnt, och imorgon blir det kanske fest, vi får väl se. Jag ska iaf se till att ha en skön helg.

Det får ni också ha sötnosar, kram!

where's the sunshine?

Usch vad trött jag är på detta gråa trista dystra väder, jag får ingenting gjort. Jag orkar inte göra något! Trots att jag hade sov till halv tio i morse hos Kim känns det som om jag inte fått sovit en blund..
Åkte till Kim direkt efter skolan igår, det kändes som om det var en evighet sen vi sågs sist, trots att senast var i söndags. Vi slappade framför tvn och myste, såg bl.a What happens in Vegas, sjukt bra film. Lite förutsägbar kanske, men det gjorde inget för den var så gullig och rolig att det kompenserades.

Hade bara en lektion idag, engelska C, den var rätt onödig för vi kollade på någon lam film. Jag har inte gjort så mycket mer idag, eller joo förresten, hämtade ut mitt körkort på Posten, äntligen !!
Tänkte ta och plugga lite rättskunskap nu, och sen vid sjutiden blir det solning.

Kram!


slutar tidigare

Härligt, sista lektionen började tidigare så snart kommer bussen så jag kan åka hem. Riktigt skönt! Behöver komma hem och få i mig lite kaffe så jag piggnar till och kan sätta igång att plugga.
Förresten, hade inte prov i RK idag -.- Läraren hade bytat datum för vi skulle ha brandövning idag. Sjukt irriterande, då hade jag ju istället kunnat plugga inför NK-provet imorgon istället för att behöva stressa som en dåre med det idag.
Jaja, får väl försöka se det positiva i det, nu får jag några dagar till att plugga inför rk-provet, vilket förhoppningsvis resulterar i ett högre betyg :)

Kram!

dags för skolan!

Hela dagen igår bestod av en massa plugg inför rättkunskapsprovet idag. Jag gick upp redan halv sju för att hinna med bussen till skolan, och vad säger pappa nu när jag ska ta bussen? Självklart att han kan köra mig -.- Snällt av honom, men hade han kläckt ur sig det lite tidigare hade jag ju kunnat få lite sovmorgon!
Men men, nu är jag uppe iaf.

Tänkte sätta mig och läsa igenom mina anteckningar lite, sen slappa framför tvn. Börjar inte skolan förens om 1 timme.
Har skola fram till två, sen blir direkt hem för ett plugga inför naturkunskapsprovet jag har imorgon (!) och förhoppningsvis ett besök på Solhuset.

Ha en bra dag!

helgens resumé

Bloggen krånglade som bara den igår, så det långa inlägget jag skrev försvann ju.
Lördagen blev iaf lyckad. Det var lite tråkigt på förfesten, men det blev roligare ute sen. En aning jobbigt bara att vakna upp med värsta bakfyllan någonsin och veta att Kims kompisar var här (dom sov över..) och att det inte skulle bli en lung söndag spenderandes i sängen med älsklingen. Jag var tvungen att gå upp tidigt för Jasmine hade bjudit med mig på en gratis make-over och fotografering i Halmstad med The Studio! Det var jätte kul, blev dock missnöjd med sminkningen. Rosa glitter är inte min grej!!
Jag valde att inte köpa några bilder. Jag tyckte det var dyrt och ville inte ha så många kort.. Lite tråkigt för vissa bilder blev skit snygga.

Måndag idag vilket betyder att det inte är någon skola för min del. Fast jag har två prov i veckan, rättskunskap imorgon och naturkunskap på onsdag, så jag kommer plugga hela dagen.

Vi hörs senare!

party

Ikväll blir det krogen hemma i Falkenberg med mina vänner och älsklingen och hans vänner.
Ska snart dra på förfest hos Vix..
Tror det kommer bli en kanonkväll :D

Puss på er!

en bra fredag

Det blev en toppendag i Göteborg med Therese! Lite shopping blev det minsann också ;) Jag köpte ett par jeans (cheap monday) mineral foundation och en sjal på H&M. Hade hoppats på mer shopping, men jag vet hur jag är så jag ska vara glad att det blev något överhuvudtaget.
Kom hem för en timme sen och är sjukt uttråkad. Är ensam hemma och har ingenting att göra.. Saknar Kim och är godissugen men bilen är inte hemma.. Funderar på om jag ska ta och färga håret, men är osäker på om jag vågar göra det själv?

Aja, ha en trevlig fredagskväll!

shopping i Göteborg!

Godmorgon!
Idag blev det minsann ingen sovmorgon, men vad gör det när man ska spendera hela dagen i Göteborg med Therese? :D
Har varit uppe en stund nu, käkat frukost och duschat, ska snart göra mig iordning för ska ta bussen in till stan halv tio.
Tror det kommer bli en jäkla bra och trevlig dag, med förhoppningsvis MYCKET shopping!

Vi hörs ikväll när jag kommit hem!


Puss

torsdag

Usch vilken sjusovare jag är. Gick upp halv åtta för att köra mamma till jobbet, och sen somnade jag om igen och vaknade för en timme sen. Inte för att det gör så mycket, skolan börjar inte förens kvart över två och har inget speciellt att göra fram tills dess.
Har ingen rolig dag framför mig precis, skola sen hem och plugga. Funderar på att åka och ta en solning också, får se.. Förhoppningsvis vill min kära mamma färga mitt hår, är sjukt trött på min utväxt. Hon är dock inte så förtjust i det så det blir antagligen inte av, men det skadar ju aldrig att fråga?!

Ha en bra dag, nu blir det duschen för min del!

en trogen skolkare!

Kom precis hem från skolan, och dagen enda lektion. Eller, njae det där stämde väl inte riktigt. Två lektioner ska jag egentligen ha, men som den skolkern jag har blivit så skippar jag sista lektionen - arbetsmiljö och säkerhet. Jag orkade inte sitta där och vänta i en timme på en lektion som bara är dryg rätt igenom. Istället tog jag bilen hem igen och satte mig här! Fast det blir inte långvarigt, ska ta mig en kopp kaffe och sätta igång att plugga. Har två läxor till fredag, och två prov nästa vecka. Men det blir inte plugg hela dagen, utan ska jag försöka hinna med en promenad i det fina vädret också!


kram

PMS = hat.

Lingonvecka på gång, vilket resulterar i en massa hat. Jag hatar söndagar, men jag hatar måndagar ännu mer. Jag hatar när man suttit och renskrivit en massa och datorn krånglar och man får skriva om allt. Jag hatar att jag ska till skolan bara för en liten stund (onödigt!!). Jag hatar att jag inte kommit igång med mitt projektarbete ännu. Jag hatar att jag inte får träffa min älskling för ens imorgon, förhoppningsvis! Jag hatar att jag är så jäkla sugen på något onyttigt hela tiden! Jag hatar känslan som förföljer mig och gör mig sömnlös om nätterna, jag hatar att min pappa jobbar utomlands och jag hatar att jag inte är nöjd med mitt liv.


Jag verkar hata allt idag?!

jag hatar söndagar.

Idag blir det en lugn, tråkig söndag med plugg. Blääh på det!

im a lucky girl!

Jag och Kim hade världens mysigaste kväll igår. Jag lagade lasange, och vi hade marängswiss till efterrätt, så jäkla gott blev det. Sen myste vi bara framför tvn hela kvällen med tända ljus och allt gott Kim hade köpt, till filmen Don't mess with Zohan. Det var den bästa kvällen vi haft tillsammans någonsin tycker jag, allt kändes så perfekt och rätt.
Det var lite jobbigt att åka hem idag, hade gärna stannat. Men han skulle på avslutningsfest i fotbollen, så hade inte så mycket att välja på. Istället blir det en lugn kväll för mig själv, ska åka och hyra en film och beställa hem thaimat, ska faktiskt bli riktigt gött.

Blir nog inget mer bloggande idag, så ha det fint!

helg igen!

Tjena mors! Läget idag? Själv är det kalas, förutom att jag är sjukt trött av någon anledning, skulle lätt kunna gå och lägga mig och sova. Men det kan jag inte, har lite saker att pilla med fram tills två då jag ska hämta mamma på jobbet, sen ska vi handla och direkt när vi kommer hem tar jag bussen till Kim. Vi ska ha myskväll bara jag och han, och jag ska laga lasange ;P Hoppas den blir lika god denna gången!

Skolan var helt okej, fick dock som vanligt vänta på F & M som aldrig kan komma i tid. Irriterande och respektlöst!!
Sen hade vi skolfoto, och det blev väl hyfsat bra. Efter skolan åkte jag in till stan och hämtade ut min medicin på Apoteket, och tog ett foto till mitt körkort. Helt okej blev det. Mitt dumma nöt kladdade till när jag skulle skriva min namnteckning så nu får jag beställa en ny grundhandling. Men men..

Jag kommer hem från Kim redan imorgon, han ska på fotbollsfest och jag ska nog bara ta det lugnt här hemma med thaimat och en bra film. Kan vara skönt ibland att få en stund för sig själv.. Jag är nog lite av en ensamvarg?!

kisses!

blekfis

Strax åker jag och mamma iväg till Solhuset för en solning, känner att mitt bleka tryne behöver det!

Trevlig kväll på er!

jane "horney"

Engelskalektionen blev slapp idag, vi var på någon utställning om en Jane Horney (snyggt efternamn, haha!) som under 2:a världskriget antogs vara en spion.. Sen kördes det till Fynda, Hedman skulle ha en presentpåse, sen bar det av hemåt igen.
Har inte gjort så mycket sen dess, självklart kollat One Three Hill vid fyra, och snart ska jag käka, och sen blir det plugg.

Vill att mamma ska sluta prata i telefon, jag vill ringa Kim, jag saknar honom!! ♥

misslyckat bak!

Det är drygt att sitta hemma själv en hel kväll, det gör en bara sugen på en massa onyttigt, vilket leder till att man får för sig att baka, och baket blir misslyckat.

Ja, som ni kanske förstår så fick jag för mig att göra chokladmuffins, men jag glömde av dem och dom blev kolsvarta. Har inte gjort så mycket mer, tänkte pluggat lite, men orkade inte, så gör det imorgon istället innan skolan 14:15.

Ikväll blir det bara tv-tittande (utan något mumsigt!) helt själv tills mamma kommer hem!

i väntans stund..

Usch, sitter i skolan och har tråkigt. Slutade precis naturkunskapslektionen, och om 50 min. börjar arbetsmiljö och säkerhet. Sen bär det av hemåt!!
Ska väl plugga när jag kommer hem antar jag, finns inte så mycket mer att göra.

Har inget att plugga om, är inte på humör.


varför känns allt skit?

RSS 2.0