.



För vi är helt enkelt bäst!

åt skogen med Neil Strauss "Spelet"..

Nu är jag hemma efter skolan och mina och Victorias bestyr i stan! Har haft en underbar dag med sjukt mycket skratt. Vi var inne en snabbis på bokhandlen och jag hittade den ultimata raggningsboken! Hittade en perfekt raggningsreplik:

" Fryser du? Det borde du för du har sprungit naken i mina tankar hela dagen! "

Så jäkla klockren, den ska jag lätt börja använda mig ha! Haha!

Jag har suttit och pluggat en liten stund nu, glömde dock NK-boken i skolan så nu kan jag inte göra läxan vi hade tills imorgon. Så vad ska jag göra nu?! Har massvis med energi!!

i skolan..

Grått och tråkigt väder ute, men ändå på ett jäkla bra humör?! Vad kan detta bero på? Antagligen den lyckade helgen! Har haft min enda lektion idag och precis käkat lunch, sitter i skolan nu medans Victoria gör lite teoriprov och lyssnar på musik. Skulle egentligen behövt plugga jag också, har en bokrecension i engelska C. som måste in, men orkar inte. Tjugo över ett ska vi ta bussen in till stan och ta en fika (som vanligt..  ) på The Lounge!

Hörs senare!

trötti trötti..

Godmorgon!

Gud så trött jag är idag.. Känns som om jag ska somna vilken sekund som helst! Har iaf haft min enda lektion nu, och är hemma igen. Nu tänkte jag äta en rejälare frukost och dricka en massa kaffe så jag vaknar till, sen har jag lite plugg som jag tänkte få avklarat så slipper jag det i veckan.

Vi hörs sen!

perfekt kväll med det perfekta sällskapet.

Ojojoj, vilken kväll det blev igår, så jäkla rolig! Först lite käk och förfest hos Victoria, och vid halv tolv drog vi till Grand. Vix hade fixat håret på mig, hon satte i sitt löshår så jag kände mig verkligen snygg för en gång skull. Hade verkligen skit roligt på Grand. Dansade hela kvällen! Man blev dock inte lite besviken när dom säger vid klockan två att dom stänger?! Jävla sommartid! Så det var bara att traska sig hemåt och sova.

Sov över hos Victoria så har varit där nästan hela dagen. När vi vaknade gick vi till Stålboms och käkade frukost, sen satte vi oss vid Ätran med en filt och njöt av solen. Sen satt vi mest och flumma på hennes rum!
Kom hem för en stund sen, och har precis tryckt i mig en massa god thaimat, så nu är jag tröttare än någonsin. Tror jag ska ta och lägga mig i soffan och dega!



tingeling-tingeling goes Vix

Nu drar jag mig till Victoria i stan, ska fixa oss lite käk där ikväll, förfesta och sen dra ut på krogen! Var längesen nu så ska bli jäkligt kul :D Tingeling-tingeling goes Russia kommer utan tvekan att spelas på högsta volym ikväll!

Hoppas ni får en trevlig lördagskväll, för det tänker iaf jag ha!

saturday

Idag var jag minsann inte uppe med tuppen, låg och sov ända till halv elva. Fy! Det är inte det att jag ska göra något speciellt under dagen, tycker bara inte om att sova alltför länge. Nu har jag i alla fall käkat frukost, och tänkte sätta mig i soffan och bläddra lite i Chic som jag fick på posten häromdagen. Sen får jag se vad jag tar för mig att göra!


äntligen över!!

Åååååååh vad härligt med helg!! Äntligen är denna djävulska veckan över. Projektarbetet är inlämnat, proven avklarade och uppgifterna inlämnade. Nästa vecka blir lite lugnare, känns riktigt skönt.
Hade även utvecklingssamtal i skolan idag, och det gick riktigt bra, känner mig faktiskt rätt stolt över mig själv ;)

Ikväll blir det att vara hemma och ta det lugnt och självklart kolla finalen av Let's Dance (heja magnus!!).
Nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv!

.

Då var jag hemma igen efter en trevlig och god lunch på Spiran med flickorna. Nu blir det till att sätta igång och plugga igen, blääh!


ungefär 70 dagar kvar till studenten..

ledig?!

Ingen skola idag, heeelt underbart!
Gick för två timmar sen typ, har precis ätit frukost framför tvn och tänkte nu sätta igång att plugga. Har ett stort prov i samhäll b imorgon.
Halv ett ska jag ta bussen till stan, ska luncha med Victoria, Therese och Johanna, ska bli trevligt. Sen blir det att åka direkt hem och fortsätta med plugget!

Hoppas ni får en bra dag!

halv studiedag!

Det blev en kort och väldigt onödig skoldag idag. Började tolv, gick dock upp några timmar innan för att plugga, och hade lektion i knappt en timme, sen var det dags för en "halv" studiedag. Skönt, men onödigt!
Victoria bjöd på en latte på The Lounge efter skolan, och jag kom hem för ca en timme sen. Nu sitter jag och pluggar för fullt på mitt projektarbte. Det ska vara inne på fredag!!

Förresten, stort grattis till Sorto som fick körkort idag, äntligen!! :D

dags att sova.

Lite sen uppdatering idag, men det får ni allt tåla. Dagen har varit bra! Den har bestått av skola, där jag hade prov i rättskunskap, gick väl sådär, blir inte MVG som jag helst vill.. Däremot fick jag höra att jag ligger bra till i svenska c. läraren vet inte riktigt vilket betyg det blir, men det lutar åt MVG, woho!
Efter skolan tog jag en kaffe med Victoria på Stålboms och satt å tjöta där en stund. Sen bar det av hemåt för att plugga. Pluggade sedan resten av dagen/kvällen, samhäll b och projektarbete fick det bli. Så jäkla drygt, har så sjukt mycket nu. Kommer till att bli att jag får sitta och plugga hela dagen imorgon också.. Suck!

Men nu är det dags för sängen för min del! Godnatt!

Home

Hemma igen i Falkenberg efter en trevlig helg i Knäred. Eller jag kom rättare sagt hem igårkväll, men hade lite plugg att göra så hann inte blogga då.
Helgen har varit lugn, men jätte trevlig. Fredagen tog vi det bara lugnt, gick en liten promenad och somnade redan kl. tio. Dock vaknade vi redan kvart över sju på lördagen, och gick upp då. Victoria fixade mitt hår, tupering och löshår i en fläta till fotograferingen till hennes projektarbete. Vi åkte sen in till Laholm, och var där ända fram till halv sex. Först fotograferades jag och Linus som var rockare, bilderna blev grymma, men det var minsann inte lätt. Jag var inte lite självkritisk, på varenda bild fick jag för mig att jag såg ut som en fisk. Sen det var det två fotograferingar till, bla. med en liten söt vovve. Det var nog den sötaste valpen jag någonsin sett!
Vi tog det sen lugnt resten av lördagskvällen, vi kollade på film och käkade godis. På söndagen hade Victoria två klippningar och då passade jag på att plugga! Var väl hemma i Fbg igen vid sextiden.

Nu sitter jag och pluggar inför ett rättskunskapprov imorgon, så jäkla drygt. Har redan varit i skolan för dagen, idrottslektion med bugg (sjukt roligt!!) och svenska där jag fick hållt mitt tal, gick riktigt bra!
Resten av dagen ska jag bara plugga, och ska även försöka komma ut på en promenad, fint väder nu igen!



spendera helgen i Knäred..

Ännu en vecka har sprungit iväg och fredagen är äntligen här!
Har redan varit i skolan, det var dock bara jag som kom på lektionen så jag fick sitta själv och kolla på film till vår kommande uppgift. Sen hämtade pappa upp mig och då blev det en fika på Ritz och sen veckohandling på Ica.
Nu har jag precis gjort mig iordning och packat, ska med Victoria hem till Knäred över helgen. Blir en lugn helg, men ska bli trevligt. Jag ska vara med på hennes plåtning med rocktema till hennes almanacka hon gör som projektarbete, undrar hur det ska gå..

Jag kommer hem igen på söndag kväll, så vi hörs kanske då!


Trevlig helg!

spring.

Bilder från en promenad på stranden i det fina vädret:







makes me wanna sing out loud!

Ännu en dag med underbart väder, äntligen är våren här! Torsdag idag, och min enda lektion är inställd så jag är ledig hela dagen. Unnade mig en sovmorgon till halv tio, och nu sitter jag och pluggar för fullt. Tänkte väl plugga en stund till, och sen får det bli en promenad i det fina vädret.

Vi hörs senare!

Tisdag

Suck, huvudvärk, huvudvärk och huvudvärk, jag tror jag blir galen! Huvudet har dunkat på mig nu hela dagen, och ingenting hjälper. Hade bara en lektion idag, svenska c, för de två andra var inställda, men jag skippade svenskalektionen också pga. av huvudvärken och dålig sömn inatt. Kanske inte var så jätte smart av mig då vi skulle hålla våra tal idag, men det är väl inte värre än att jag får ta det nästa vecka!

Nu sitter jag och skriver för fullt på mitt projektarbete, ska in till stan om en timme och lämna tillbaka mina försenade böcker, och ta en fika med Victoria. Här är riktigt härligt vårväder idag också, med sol och blå himmel, dock så blåser det typ storm så det blir till att ta på sig mycket kläder ändå!

vårväder!

Det är sånt härligt vårväder ute, äntligen! Var ute och gick en lång promenad innan ner till havet, och det var underbart att känna solens värme i ansiktet. Man blev allt lite gladare och piggare!
Jag har haft en lugn söndag precis som vanligt, sitter och skriver ett tal nu till svenska c. som ska redovisas på tisdag. Jag ska skriva ett tal till "min" systers 25-årsdag, rätt svårt faktiskt, men det blir nog bra till slut.

Nu ska jag fortsätta med pluggandet!

La voix

Trots att jag hatade Melodifestivalen i år, speciellt Petra Mede som man bara vill skjuta, så var det helt rätt låt som vann. En mäktig och härlig låt som jag tror kan ta hem hela skiten i Moskva! Go Malena!

Det har varit en lugn och go kväll framför tvn med olika ostar och rött vin, det gillar jag skarpt. Nu är jag dock proppmätt och lite slö efter vinet så tror det blir sängen för min del snart.

Hoppas ni haft en trevlig lördagskväll!

090314

Hej på er!

Har precis kommit hem efter en liten visit på Fynda och Ica med mamma. På Fynda köpte mamma smink och så blev det självklart en fika också!
Ikväll blir det också en lugn kväll, ska ha lite mys här hemma med mamma med goda ostar framför Melodifestivalen. Åh, vad jag hoppas att Caroline af Ugglas tar hem det, då kommer jag garva högt. Så SNÄÄLLA SNÄÄÄLLA rösta på henne ;)

Nu ska här käkas, kotlett med bakpotatis, mums!

same old.

Jaha, då vart fredagen här igen, inte klokt vad veckorna går fort, både positivt och negativt. Det blir en lugn helg denna veckan, har jätte mycket plugg så kommer antaligen behöva plugga hela helgen. Känner ändå inte för krogen eller för att festa så det gör inte så mycket!

Har inte så mycket att skriva, så vi hörs en annan dag istället!

vart är solen?!

Snacka om att bli lack när man tittar ut genom fönstret och ser att det snöar! Åh! Det har tagit i jätte mycket nu och har väl snöat i sisådär två timmar nu.
Var iväg i skolan innan två timmar för engelska, en rätt bra lektion för ovanlighetens skull. Har legat i soffan och degat sen jag kom hem, men nu tänkte jag sätta igång och plugga lite.
Ikväll blir det antaligen Popquiz på Harrys, fast fortsätter det snöa såhär mycket är jag lite osäker på om jag vill ge mig ut och köra!


ge mig 5e juni!!

Plugga plugga plugga plugga plugga!


I just love my life.

not a good day!

Ibland hatar jag verkligen blogg.se! ALLTID ska det krångla.
Fast det kanske inte var meningen att jag skulle publicera inlägget där jag gnäller en massa om mitt projektarbete som går åt skogen. Kanske är det meningen att jag ska sitta och skriva på det, istället för att sitta här och bara skriva värdelös sörja?!

Hmm..

finally!

Äntligen har jag kommit igång med pluggandet igen, woho! Har precis gjort färdigt svenskan som ska in imorgon, engelskaläxan är också gjord, och nu tänkte jag sätta igång med uppgiften vi har fått i arbetsmiljö och säkerhet. Ska försöka få gjort så mycket som möjligt för imorgon MÅSTE jag sätta igång med mitt projektarbete.
  Hitills har dagen varit bra, började dagen med idrott och då var det Hedmans tur att hålla i lektionen. Volleyboll blev det, kul som fan, men underarmarna och handlederna är rätt så möra och ömma nu.
Var hemma redan vid tolv, och sen dess har jag bara pluggat. Jag kanske ska vara med Johan en stund ikväll, annars blir det att plugga!


mera spontanitet!

Man ska verkligen inte ha för stora förväntningar på en kväll, man ska helst inte planera alls utan bara göra något spontant, då blir det bäst! Kvällen igår var väl sådär, förfesten var jätte rolig som vanligt, en massa tjat, skratt och dansande med diverse prylar, haha! Ute på krogen var det dock inte alls kul, kände inte en kotte typ och dålig och konstig musik.
Jag var ändå hemma rätt sent, runt tre halv fyra, Johan var snäll och körde hem mig när jag hade tröttnat och ville hem.

Hitills har jag bara slappat framför tvn, senare ikväll ska jag hem till Victoria så ska vi till Donken och käka, och sen hem till henne igen. En lugn söndag alltså, precis så som det ska vara!

Nu ska jag käka sen får man väl försöka fräscha till sig lite, see ya!

pump it up!

Pust,
har precis dammsugit hela huset, funderar på om jag ska svabba av det också, får se.
Nu är det iaf lördag igen, härligt med helg!
Gårdagen spenderade jag hos min bror, det var mycket trevligt med räkor och Let's Dance. Var hemma redan halv tio, men det var lagom för jag var jäkligt trött. Mässan om utlandsstudier i Göteborg var värdelös, det var bara ett litet rum med några bord med representanter från några skolor, öhm där skulle vi traska runt i två timmar?! Jag och Sorto gick där kanske i fem minuter sen gick vi vidare till Universeum där vi satte oss på ett fik och pratade.

Ikväll blir det party! Först lite förfest hos Vix, och sen utgång. Jag har sett fram emot kvällen hela veckan, så jag hoppas verkligen på en lyckad kväll!


buhu!

Fy vad uttråkad jag är! Behöver plugga men det står helt still i skallen på mig så får inget gjort. Du tar upp alla mina tankar!
Pratade precis med Victoria, och även om vissa saker har ändrat sig så ser jag fram emot lördag som fan, jag får väl se det ur en positiv vinkel.
Imorgon är det skola redan halv nio, dock har jag sen håltimme från halv tio till tolv, får väl försöka plugga då. Halv ett tar en buss oss till Göteborg för att besöka mässan om utlandsstudier. Är väl hemma runt fem tiden redan igen, och sen ska jag hem till brorsan för att äta lite räkor och umgås. Han och Ulle åker utomlands i en vecka på lördag, så jag ska ha hans bil, det ser jag verkligen fram emot, ska bli skönt att ha en "egen" bil!

Nu ska jag kolla efter om vi har lite glass, fan det enda man gör när man har tråkigt är att äta, jaja!

Kram

I love my bed.

Go'morron!

Haft en bra natt? Det har jag i alla fall, gick upp för en liten stund sen så det har blivit rejält med sömn för min del. Idag är det torsdag och då börjar jag ju inte förens kvart över två. Härligt! Tänkte hoppa in i duschen nu och göra mig färdig så kan jag sätta mig med plugget en stund innan jag måste åka.
Efter min lektion måste jag hem på en gång och sen antagligen plugga resten av kvällen.


snaaaart är det helg!!

onsdaay

Idag är ingen bra dag! Eller den började bra då jag äntligen fick träffat Tessan, Hedman och Sorto på en och samma gång, det var ett bra tag sen känns det som. Sen hade jag tre lektioner i rad i ett jävla klassrum där solen stod på (väggarna i rummet består av glas så det lyser in som bara den..) och det var hur varmt som helst. Man fick inget syre och kunde inte tänka till slut.
Nu mår jag illa och har ont i huvudet, känns som om jag ska få migrän. Blääh! Jag vill bara ha helg..

trevligt värre

Tjenis penis!

Har umgåtts med Vix två dagar i rad nu så ja då blir det rätt mycket snack om just penisar, höhö!
Kom hem från stan för en liten stund sen, har shoppat lite efter skolan med Victoria, hittade svarta jeansleggins och en skit snygg svart tisha som liknar Ed Hardys kollektion rätt mycket. Skit najs iaf!
Jag lekte med V igår också, då kom hon hem till mig och så bakade vi kladdkaka och hade det allmänt trevligt, självklart kom Johan också hit och var med oss en liten stund.
Vad mer har hänt då, hmm. Mamma har varit på seans och fått kontakt med döda (haha!), jag har klippt mig.. Ja det var nog allt!
Nu tänkte jag ringa min lilla Sorto, det var ett tag sen jag pratade med henne sist!

Måndag

Usch så trött jag är idag, och regnar som bara den gör det också, vilket inte precis får en till att bli piggare. Jag spenderade kvällen med Johan igår också, fast nu fick jag välja film så denna blev lite mer sevärd än den i lördags.
Nu sitter jag i alla fall och pluggar för fullt, riktigt tråkigt. Har inlämning i idrott/hälsa b idag, och jag har inte ens börjat på uppgiften så det är högsta prioritet nu, dock känns tvn och soffan allt mer lockande!

090301

Kvällen blev riktigt mysig och lugn igår, jag och Johan spenderade kvällen i hans pappas lägenhet och kollade på film. Kom hem så sent som vid två så har precis gått upp faktiskt.
Tänkte ta och äte frulle nu och sen måste jag plugga!


Förresten, min kära mamma fyller 46 år idag, så ett STORT grattis till henne ♥

RSS 2.0