God Jul!

Jag vill bara önska er alla en riktigt God Jul!

KRAMKRAM!


jag lever.

Man kan nästan tro att jag har gått och dött, bloggandet har varit allt annat än effektivt på sistone. Men jag mår så bra så! Anledningen till den dåliga uppdateringen är krångel med dator och modem. Niklas hade riktig seg uppkoppling innan men idag när han hämtade mig på jobbet åkte vi direkt ner till stan där han hade blivit uppraggad av en 3: försäljare och tro det eller ej men dom kom faktiskt med ett riktigt kanonerbjudande! Så nu sitter vi med ett mobilt bredband som funkar kanonbra och en mobil till hemtelefon. "Nej tack till telefonjack!" :)

Veckorna rullar på som bara den, snart har hela december gått och exakt om en vecka är det julafton. Jisses vad tiden går!
Jag fortfarande kvar på samma ställe och lika glad är jag för det, för jag vet inte hur jag hade stått ut om jag inte hade haft ett jobb att gå till varje dag. Visst känner jag mig lite trött på jobbet med tanke på hur rörigt allt är det men försöker hålla humöret uppe och njuta av lediga dagar.
Har jobbat nu i fyra dagar och nu är jag ledig fre-sön. Ska bli helt underbart med tre lediga dagar!
Morgondagen ser ut följande:

* Varberg med Niklas och shoppa lite.
* Köpa julgran!
* Besöka Blomsterlandet.
* Baka julgodis!

En riktigt mysfredag har jag att se fram emot. Lördagen vet jag inte riktigt ännu men på söndag blir det i alla fall Jul på Liseberg med Niklas, mamma och pappa.
Sen blir det att jobba mån-ons men tur som jag har är jag ledig julafton och juldagen!

Nu ska jag slänga in några varma mackor i ugnen, orkar inte laga mat ikväll.

Hörs snart!

KRAMKRAM



RSS 2.0