inte alltid det lättaste.

Nu börjar man bli lite smått trött på värmen, speciellt när man jobbar i den.. Har jobbat från sju till fyra idag och det var allt annat än roligt, för jag mår inte riktigt bra. Fick väldigt ont i mina äggstockar igår när vi skulle sova och det vill inte släppa. Emellanåt har det huggit till och jag har fått svettattacker och blivit yr..
Igår var jag i alla fall ledig och hade en jätte mysig dag med Niklas. Vi unnade oss en lång sovmorgon och slappade hemma hos han och helt plötsligt var klockan två. Då åkte vi en snabbis till hans jobb sen hem till mig för att hämta badkläder till mig och så åkte vi ner till stranden och badade och solade. Det var faktiskt riktigt skönt i vattnet! Kvällen spenderade vi med hans mamma, pappa och min mamma vid flygfältet där Niklas pappa har sitt plan. Han hade lite födelsedagsflygningar och så fick mamma självklart fjäskat till sig en flygtur. Sen blev det fika i det fina kvällsvädret.

Det var rätt så svårt att komma upp i morse, inte bara för att jag hade sovit som en skit, utan för att Niklas åker till Västerås idag till Powermeet och kommer inte hem för ens på söndag el. måndag. Vi har setts så mycket på sistone så kommer kännas tomt utan honom! Men jag får se det från den positiva sidan, nu ska jag se till att få rejält med sömn, lite tid för mig själv och försöka träffa mina tjejer som jag inte sett sen studenten. Sen hoppas jag även på utgång i helgen så man får slå klackarna i taket!

Nu är det dags för duschen!

Vår sång.






090628

Jag hade en kanontrevlig kväll igår med mina föräldrar och Niklas. Det blev aldrig någon bio utan vi spelade kubb i trädgården istället, och ni behöver ju inte fråga vilka som vann ;)
Det blev kanske lite för mycket vin för min del så jag har inte sovit så bra i natt. Niklas åkte till jobbet vid sju så då låg jag kvar några timmar hos honom med Siri och myste, och jag kom hem för bara en liten stund sen.
Börjar jobba kvart i fyra och innan det måste jag käka middag och skjutsa pappa till stationen!

Kram

svettigt värre i värmen!

Nu har vi haft kanonväder i en vecka snart, det känns för bra för att vara sant, och dom snackar om att det ska fortsätta in på nästa vecka också..
Jag har jobbat idag också, det är min jobb-helg, jobbade till fyra och sen var det direkt in i duschen för att fräscha till sig. Ikväll blir det att ta det lugnt hemma, Niklas kommer hit och grillar med familjen och sen har det eventuellt snackats om bio senare, vi får se. Jag måste i alla fall se till att få lite tid till att umgås med pappa innan han åker imorgon igen!

Hoppas ni får en trevlig lördag, nu ska jag sminka mig sen skjutsa brorsan och Ulle!

upptagen med annat helt enkelt..

Uppdatera ofta i min blogg är inte längre något jag är så värst bra på. Vad har jag gjort det senaste dagarna då? Jag har jobbat både mån, tis och tors. Onsdag var jag ledig och då passade jag och Susann på att åka till stranden och ligga där och glassa hela dagen. På kvällen fixade jag tacos och Niklas kom hit och åt. Igår efter jobbet fick jag inte gjort någonting. Jag låg mest och sov omvartannat och mådde lite allmänt piss. Humörsvängningar och illamående.. Inbillar mig typ att jag ska få magsjuka då det härjar på jobbet.

Idag börjar jag inte jobbet för ens kvart i fyra. Jag ska jobba med mammsen ikväll! Jag har inga planer inför helgen eftersom jag jobbar, men jag måste se till att umgås med pappa imorgon då jag inte träffat han på typ tre veckor.
Förresten, för er som undrar så går jobbet kanon och jag stormtrivs!

Nu dags för mat!

rip.

Kungen av pop är död, ofattbart!
Rest in peace Michael Jackson



mina dagar i Dalarna.

Nu har min jobbperiod dragit igång, härligt arbete 9 veckor framöver. Jobbade från tio till fyra idag, och det gick jätte bra så nervositeten börjar släppa nu.
Men hur hade jag det i Dalarna med Niklas då?! Helt kanon! Det var en helt perfekt semester. Vi åkte ju som sagt dit på tisdagen och kom inte fram för ens sent på natten då vi gjorde några mysiga stopp på vägen dit, bland annat Askersund, en jätte mysig liten stad. När vi kom fram var det bara bums i sängen. Onsdagen spenderade vi mest i stugan, det var lite att fixa, bla. plantering och sopa taken. Niklas gjorde det mest medans jag och hans farfar softade! Jag gick även runt och såg mig omkring och blev helt förälskad i miljön. Det var en stor stuga med braskamin och så en liten med två våningssängar där vi sov, och de låg cirka 100 meter från sjön Siljan. Det går inte att beskriva hur mysigt det var! Jag njöt i fulla drag av den lugna och idylliska mijön.

På kvällen kom Niklas bästa vän Peo och hans flickvän Erica dit, två superhärliga människor! Hoppas verkligen jag får träffa Erica igen. Vi grillade korv och drack lite öl.
Torsdagen gjorde vi det sista som skulle fixas vid stugorna och sen var vi ute på lite sightseeing. Vi gick Långbryggan, gick runt lite i Rättvik m.m. Tyvärr blev vädret skit sen, regnet bara öste ner, så resten av dagen tog vi det mest lugnt.

Midsommarafton var en kanondag! Pissväder tyvärr, men det är man iofs rätt van vid nu. Vi var i Stumsnäs och kollade när dom reste midsommarstången och sen kom Linda, Niklas kusin och hennes pojkvän över så åt vi allesammans mat. Det var lätt min roligaste måltid någonsin, jag skratta så jag nästan kissa ner mig. Efter det åkte vi in till Rättvik och kollade ännu på ett väldigt tradionellt midsommarfirande, och på kvällen åkte vi till Leksand med Peo och Erica och festade! Jag hade sjukt roligt!

Trots bakfylla kom vi upp rätt tidigt på midsommardagen och vi började med att gå och fiska för att nyktra till. På kvällen tog vi det lugnt, åt på restaurang och hälsade på Peo's föräldrar. Dagen gick jätte fort och plötsligt var det söndag och dags att åka hem. Innan vi åkte så besökte vi Nusnäs där dom tillverkar alla Dalahästar (jag köpte mig en rosa!) och så åkte vi roddel. FAN så roligt det var! Synd bara att banan inte var längre och att det inte gick lite fortare. Sen var det bara till att packa ihop och åka hem till tråkiga Falkenberg.
Jag fick världens ångest när vi kom hem och humöret sjönk drastiskt.. Vi gjorde iaf några mysiga stopp även på vägen hem. Bland annat slussarna vid Sjötorp och Filipstad.

För er som orkat läsa ända hit så har jag iaf haft några helt underbara dagar som tyvärr tog slut alldeles för fort! Jag är jätte glad att Niklas frågade om jag ville följa med och jag hoppas verkligen jag kommer dit igen!

Orkar inte ladda upp några bilder nu, och jag väntar på några från Niklas kamera, så ni får vänta ett tag till på pics!

stor kram
!

hemma igen.

Nu är jag hemma igen efter fyra helt underbara dagar i Dalarna. Hinner dock inte skriva mer för måste hinna packa upp, laga mat till mig och fila ner mina naglar, för ska nämligen iväg och jobba kvart i fyra. Första dagen på jobbet, nervös?! Japp!

puss så länge!

Dalarna över midsommar.

Förresten, det blir Dalarna över midsommar :D Vi åker imorgon efter jag gått bredvid på jobbet och kommer inte hem för ens på lördag eller söndag. Ska bli skönt att komma iväg lite, min enda chans att komma från Falkenberg i sommar. Så de kommande dagarna ska det bara slappas och njutas av sällskapet och miljöbytet!




sjusovare.

Lite mer än en vecka sen jag tog studenten och jag har redan blivit förslappad. Varenda dag sen dess har jag typ sovit till tio halv elva. Men igår så bestämde jag mig för att sätta klockan tidigt och komma upp och få något gjort. Självklart så kom varken jag eller mamma upp i tid och jag fick dra mig ur sängen vid halv elva. Huvudvärk och ångest fick jag på köpet! Har i alla fall fått gjort lite, har tvättat, läst på lite om delegering, solat och varit i stan med mamma och uträttat lite ärenden. Köpte andra boken i Twiligt-sagan, "När jag hör din röst", allergimedicin, en fleecejacka till jobbet och självklart blev det en smarrig fika på The Lounge med mamma och Victoria.
Vi kom hem för bara en liten stund sen och nu ikväll måste jag byta vattnet i Hugos skål, packa, stryka m.m.

Så dagen har inte varit helt kattskit bara för att jag sov för länge :)

den perfekta söndagen!

Idag har jag haft den helt perfekta söndagen! Jag och en kompis åkte ner till sjön där han har sin båt och så köpte vi med oss varsin sallad och låg vid vattnet och solade och hade det allmänt mysigt. Det var en helt perfekt dag då man verkligen uppskattar livet. Efter att solen gått i moln åkte vi hem till hans bror och lekte med hans underbara brorson, när man träffar en sån sötnos kan man inte göra annat än älska barn!
Kom hem för två timmar sen typ och nu ska jag kolla över mina kläder, jag fick nämligen ett erbjudande idag om att åka med till Dalarna på tisdag och vara där över midsommar. Jag är ju dum om jag tackar nej, eller hur?!

snark + kräk = ingen skönhetssömn.

Hej på er!

Allt bra? Själv hostar jag som en gammal roslig gubbe.. Tror jag blir galen, ryggen värker och kräkreflexerna går på högvarv. Trött är jag också. Det blev inte så mycket sömn inatt tack vare en snarkande sötnos och en kräkande katt! Gårkvällen spenderades hos brorsan och Ulle, vi firade Jonis som fyllde 21 igår, congratulations brotha! Jätte trevligt som vanligt med god mat och tårta och vin och shottar.
Hittills har jag spenderat dagen framför datorn på lumpens hemsida. Inatt när jag inte kunde somna kom jag fram till att jag vill göra lumpen. Jag har alltid tänkt göra det men någonstans under gymnasietiden ändrade jag mig, men nu så är jag back on track igen. Har hittat några befattningar som intresserar mig, men självklart när jag skulle skicka in en ansökan om att mönstra så krångla datorn och det gick inte att skicka iväg. Ska försöka senare annars får jag åka hem till brorsan och göra det där. Så fort det är iväg skickat måste jag ta tag i träningen, för jag kan ju inte komma dit och göra bort mig totalt!

Nehe, allt detta snack om träning har gjort mig godissugen så ska lägga mig i soffan och läsa nya Veckorevyn samt delegeringspapperna till jobbet! Laaaaaatis!  Kram på er!

this is where the story begins.



Vädret suger, jag ska jobba hela sommaren, framtiden är oviss och det är bara damm kvar i plånboken, men trots detta känner jag mig ändå så jäkla nöjd med livet just nu. För en gång skull har jag ett jobb där jag får jobba oavsett väder, arbetskamraterna är kanon, likaså arbetsuppifterna och pengarna kommer så småningom ramla in. Sen att jag nästintill varje natt får sova bredvid en helt underbar kille gör inte saken sämre precis..
Att jag inte vet vad jag ska göra till hösten eller att risken finns att jag blir arbetslös känns väl sådär emellanåt, men vad hjälper det att jag oroar mig över det nu?!
För första gången så känner jag att allt kommer att ordna sig så småningom!
Hej då till skolan och hej till mitt nya liv!




sommarfest med jobbet.

Sommarfest igår med jobbet, en kanonkväll blev det! Dock lite väl tidig hemgång för min del, men men.
Sov ända till halv tolv så känner mig lite småstressad nu då jag ska till jobbet halv två och få en kurs i att linda ben och sen därefter ska jag gå bredvid med Susann ikväll!

Ha en bra dag!

utbildning med Durewall.

Kan ju säga att jag var allt annat än sugen i morse när jag skulle gå upp och halsen värkte och jag skulle bege mig till Solhaga för utbildning.. Här har man tagit studenten och firat att man ska slippa behöva "lära sig" mer och det första man får göra är att åka på utbildning. Men, det blev ingen tråkig utbildning med en massa tugg utan vi fick prova på en massa och jag hade en kanontrevlig dag. Utbildningen kallas Durewall och behandlar bl.a lyftteknik inom vården m.m. Träffade jätte många roliga människor och jag fick många härliga skratt!
Kom hem vid tre och sitter nu och funderar på vad jag ska göra resten av dagen.. Har utbildning imon igen, men inte för ens vid två så behöver ju inte tänka på att jag måste i säng tidigt.. Antingen blir det att träffa Vix en stund, eller åka hem till brorsan och Ulle.. Faast jag hade ju mer än gärna träffat Nickepicke idag! Hmm...

börjar bli sjuk..

Nu kommer det man bävat inför varje dag, förkylning och ont i halsen. Fy! Har sovit dåligt hela natten så känner mig inte så pigg och på bra humör idag. Har iaf fått gjort lite, var i stan med mamma och lämnade in lite kort på framkallning, köpte ett armband, underkläder och en spikmatta. Blev även en god fika på The Lounge!
Snart är det dags för middag sen ska jag lägga mig i soffan och vila en stund. Vet inte vad som händer resten av dagen, känner egentligen inte för att göra något alls med tanke på hur jag mår.

Sköt om er!

slapp söndag med fika & mys.

Hej allesammans!

Lite dålig uppdatering från min sida nuförtiden, men jag har helt enkelt inte hunnit med det. Inte känt för det heller för den delen.. Söndag idag och det känns faktiskt rätt gött att veta att jag inte ska till skolan imorgon.
Kom nästan precis hem från mammas vännina Birgitta. Vi var där med en blomma och tog en fika. Riktigt trevligt! Dessförinnan var jag och röstade med mamma och pappa. Ni har väl röstat?!
Resten av dagen tänker jag ta som den kommer, känns skönt att inte ha några måsten. Imorgon blir det nog att hitta på något med mamma då vi båda två är lediga!

kram





för jag har tagit studenten, fy fan vad jag är braaaaaa!!

Heeeeeeeelt jävla sjukt att studenten är över! Jag är så stolt över mig själv, och tacksam för att jag har såna underbara föräldrar som gjorde gårdagen perfekt! Synd bara att hela dagen/kvällen gick så fort, man hann inte riktigt njuta fullt ut. Nu är det iaf över och det känns både skönt och tråkigt, har nog inte riktigt fattat det ännu.
Champangefrukosten hos Sorto var kanon, lärarmiddagen i skolan också, men bäst var nog avslutningen på Stadsteatern som var fylld med skratt och tårar, och det underbara utspringet. Men det som slog allt var studentkortegen, fan så grymt! Känslan man hade i magen då kommer jag aldrig glömma och jag kommer aldrig glömma alla människor och min tid på Drottning Blankas Gymnasium ♥




det börjar närma sig.

Sista veckan innan man är fri. Känns konstigt. Trodde jag skulle gilla känslan av att vara ledig och inte behöva plugga. Jag har redan ångest.. Veta att jag aldrig ska sätta mina fötterna på Drottning Blankas igen har hela tiden känts underbar, men nu, nu får jag bara ont i magen. Vad ska jag göra nu? Nu försvinner den säkerheten man alltid har haft, skolan. Nu går man vuxenlivet tillmötes och måste ta tag i sitt liv. Skaffa sig ett fast jobb, flytta hemifrån, uppfylla sina drömmar.

Tiden har gått fort och jag kan ännu inte fatta att det redan är dags för mig att ta studenten och jag kan inte låta bli att undra om jag verkligen är redo?!

RSS 2.0