shoeorgasm

Hittade dessa helt underbara skorna på H&M's hemsida! I'm in love ♥ Jag bara måste ha dom!!!


not so übersnygg!

Jag har varit i skolan nu och hämtat blocket, och varit inne i stan och köpt väskan. Problemet är bara nu att jag typ ångrar mig över väskköpet, den var inte riktigt så snygg kanske, och lite tråkig med.. Hm, nu vet jag inte hur jag ska ha det :S Fick inget kvitto heller så vet inte om den går att byta?!?



jag behåller nog väskan ändå, den är enkel och kommer bli snygg i sommar ;)

Fredag

Godmorgon!

Det blev ingen skola för min del idag, hade sjukt ont i halsen när jag vaknade och ryggen värkte. Jag vet inte vad det är jag har gjort eftersom jag har så ont i ryggen. Förhoppningsvis går det över snart!
Jag kan dock inte bara sitta hemma och vila upp mig, utan måste in till stan och köpa en väska jag la undan igår, übersnygg!! Sen när mamma kommit hem måste jag ta bilen till skolan och hämta hem mitt svenskablock, har inlämning på måndag och jag har inte börjat på den än.
   Förresten, det var jätte trevligt ute igår! Therese åkte dock hem vid tio tiden, men vi andra satt kvar där några timmar till, och jag var hemma runt tolv. Maten var jätte god, det blev tigerwook och rödvin för min del.

Nu ska jag plugga lite, jag kommer få en jobbig vecka nästa vecka också, nu när jag varit borta två dagar! :(

kram

dags att fira Sorto!

Har precis gjort mig iordning, fick bli den nya klänningen med jeansvästen till, svarta tights och svarta stövlar, skitsnyggt ;) Ska dra mig mot stan om en liten stund med Therese, cykla ska vi!!! fy fan.. Men i stan blir det nog trevligt där vi ska fira Sorto och sen kanske gå på studentfesten!

Hoppas ni får en trevlig torsdagskväll!


vårkläder

Jag tänkte jag skulle visa vad jag köpte igår på min och mammas lilla shoppingrunda:



En söt lila blus från Only!


Två baströjor från H&M, perfekta att ha till skolan till ett par jeans med en snygg sjal till!

En topp/klänning från Only den också, sjukt snyggt med jeansvästen jag köpte till!


Och självklart köpte jag en sjal också, det var så jäkla fräscht med sjalen
till den lila t-shirten och jeansvästen!

Är riktigt nöjd med vad jag köpte, speciellt jeansvästen, den kommer bli skitsnygg och praktiskt till sommaren! Piggar upp en enkel tröja, och funkar till allt!

sick

Är hemma från skolan idag, förkylningen har blivit ännu värre och jag mår verkligen skit, buhuu!
Ska försöka ta det lugnt hela dagen, ev. plugga lite, måste bli frisk till imorgon. Då har jag först intervju med en pensionerad polis på förmiddagen, sen eng. c i en timme, och på kvällen ska vi fira Sorto som fyllt 18 år, och sen studentfest på Bratt också! Kommer nog bli en rolig dag, så MÅSTE bli frisk!!

shoppingrunda

Jag kom precis hem efter en shoppingtur med mamma i Varberg, och är sjukt trött. Kroppen värker och har ont i halsen, kan inte precis lägga mig i soffan och slappa nu för har prov i naturkunskap b - genteknik och genetik imorgon. Får se om jag slänger in bilder sen på det jag shoppade, är riktigt nöjd! :)

Måndag

Fan, jag har nu åkt på förkylning, det fattades väl bara det. Huvudet dunkar, och det gör ont i halsen, och näsan rinner hela tiden. Blääääh!

frågetecken.


Hur har allt kunnat gå så fel? Rädslan gnager i mig dygnet runt.. Hur ska detta sluta?!

redan söndag!

Trots att jag oftast inte gör så mycket på helgerna går dom så förbannat fort. Det är redan söndag och imorgon är det dags för skolan igen! Inte för att jag har rätt att klaga, vi går tre veckor till, sen har vi sportlov!
Vad har jag gjort idag då?! Sov länge (trots att jag hade planerat att gå upp tidigt..), sen städade jag hela huset, duschade och fräschade till huden med bodyscrub och nu har jag precis bytat vatten och städat Hugos skål. Jag är förvånad att jag hunnit med så mycket trots min långa sovmorgon...
Nu tänkte jag föna håret, och sen fixa till middagen - schnitzel med mos blir det!

kisses.

no happyface.

Hej!

Idag är det en riktigt tråkig och dyster lördag, och humöret är inte alls på topp. Mensen närmar sig, så det är antagligen därför.
Har inte fått gjort ett dugg hitills idag. Sov till halv elva, sen har jag bara suttit framför datorn och kollat på kläder, hittade en riktigt snygg kavaj på H&M, får se om jag beställer den, ska kanske till Vbg med mamma på tisdag och då kan jag ju kolla in den då.
Körde morsan till jobbet för en timme sen, nu sitter jag mest och väntar på att The Hills ska börja, är lite smått betuttad i det programmet :P Det blir bara att vara hemma denna helgen också, tråkigt som fan, men har lite mer att se fram emot nästa helg!

Tänkte fixa käk nu, ha en trevlig lördag!

Ingen mer Bella i Let's Dance!


Fan att Bella åkte ur Let's Dance, fan!

Foto: Tolla Robertsson
Bild: tv4.se - Tolla Robertsson.

I disbelief...


jag står inte ut längre, det gör nog ingen av oss. alla krafter är borta, men ändå måste man hålla en fasad. jag är så helvetes jävla trött på detta, jag orkar inte mer. jag har inte en jävel att vända mig till.  jag vill bara slå slå slå slå!




give me something to hit on, and i'll fucking destroy it!

semla - ett bra avslut på en skolvecka!

Hej på er!

Fredag igen, och det känns riktigt härligt, även om jag inte har några planer inför helgen. Ska bli skönt att få slippa ställa klockan och behöva åka iväg till skolan. På tal om skolan - jag mitt nöt försov mig ju såklart i morse, och missade den första lektionen. Faktiskt var det Mikael's fel för han var så jäkla enveten med att stanna ända till halv ett igår, han har verkligen ett munläder som heter duga! Nä, det där lät negativt, det var jätte trevligt igår, även om jag strax innan han kom fick ett väldigt tråkigt besked, och en massa saker drogs upp.. Men det ska jag inte prata om här!

Kom iaf iväg till skolan tillslut, och hade då samhäll b i två timmar. Kom hem för en liten stund sen, mamma hämtade mig i skolan, och som vanligt så var suget stort, och vi åkte till Brödskrinet och tog en fika, semla och kaffe fick det bli, helt gudomligt gott!

Nu har jag precis kollat mina mail, och hade fått ett från Louise Klintefjord som försökte starta upp Unga-BRÅ förra året, där jag hade tänkt sitta med. Dock gick det inte riktigt så bra, intresset och engagemanget var inte så stort, men nu har hon tänkt försöka igen. Jag är självklart lika intresserad som jag var sist, och ska försöka ligga på som bara den, så att det blir något av det. Nu fanns det även en möjlighet för två av oss att åka iväg på en kongress i Borås den 13-15 mars, och jag skulle tycka det vore skit kul att få åka iväg på, men vi får väl se hur det blir.

Nu ska jag hjälpa morsan med maten, tacopaj blir det, mmmm! Vi hörs senare!

090122

Jag åkte aldrig på engelskan idag, det gick inga bussar och jag pallade inte cykla. Så istället drog jag till biblioteket och satt och plugga lite är på mitt projektarbete, jag fick även lånat en klassiker till engelskan.
Så mycket mer har jag inte fått gjort idag, om en stund kommer Mikael hit så ska vi umgås lite!
  Är inte på blogghumör idag, så vi hörs imorgon istället ;)

Kram

Team Wells!


Var inne i stan innan med mamma, Birgitta, Fanny, Ramona och lilla Nova och kollade på Team Wells från Körslaget när dom uppträdde på Rådhustorget, och fasen vilket ös! Jag kan inte förstå att dom röstades ut, dom är ju grymma och borde tagit hem alltihopa!


Foto: Håkan Johansson / Hallands Nyheter.

USA's 44:e president


Jag fick gåshud över hela kroppen när Barack Obama svor presidenteden, och höll sitt installationstal. Så jäkla mäktigt! Många har nog väntat på denna dagen, då Bush äntligen slutar som president, och USA får en chans till att förbättra sig efter George W. Bush's nederlag!


ZzzZzz..

Självklart var jag dum nog att lägga mig i sängen och läsa på inför provet imorgon, tänkte att det skadar ju inte ifall jag vilar lite samtidigt som jag pluggar. Dumbass! Somna ju såklart och nu är jag ännu tröttare!




090120

Träningsvärk idag? Ååh jag, hela kroppen värker på mig!
Kom precis hem från skolan, det gick inga bussar från skolan till stan så jag fick trotsa träningsvärken och gå in till stan. Men nu är jag iaf äntligen hemma, dock lite smått frusen och har huvudvärk. Går antagligen över när jag käkat något!

Ikväll blir det att plugga som vanligt, riktigt tråkigt. Frågade Mikael om han inte ville kommit hit och sett en film (jag tänkte även utnyttjat hans kunskaper i matte!) och mumsat på after eight, men han skulle ha träning, så nu får jag underhålla mig med plugg istället. Men jag har rätt mycket, så sysselsatt lär jag väl vara..

tro det eller ej, men jag har motionerat!

Min kropp är MÖR nu efter en idrottslektion i skolan, fy fan :P Jag har nog inte rört på mig sen i somras, och det kändes idag. Jag trodde jag skulle kollapsa när vi värme upp inför styrketräningen. Men jag var inte den enda med dålig kondis, så det var rätt lugnt ändå.
Hade för ovanlighetens skull en riktigt lång dag, dom hade ändrat lite på schemat så svenskan var direkt efter idrotten så slapp den stora håltimman. Direkt efter skolan hämtade jag mamma, och tyvärr så blev det att åka till konditoriet för att köpa med sig en semla, jag kunde bara inte låta bli ;)
  Sen jag kom hem har jag pluggat inför provet i arbetsmiljö och säkerhet på onsdag. Är otroligt trött så nu tänker jag hoppa i myskläderna och slappa i soffan resten av kvällen!

Vi hörs!

.

jag orkar inte längre.

Lördag

Hej!

Kom hem för en liten stund sen från Tatto Lion i Långås, brorsan var där och tattuerade sig och då passade jag på att åka dit och kolla lite och snacka med Anders om min tatuering. Jag tror jag har bestämt textstilen nu och ska ringa honom imorgon och bestämma tid, ååh va jag längtar!! :D

Igår efter skolan kom Therese och hämtade upp mig så drog vi till Vbg en sväng, jag fick köpt en topp och en kalender för det nya året, vi hann även med en liten fika på Espresso House.
Resten av dagen/kvällen tog jag det bara lugnt framför Let's Dance.
Ikväll har det pratats om att dra ut på krogen, men jag vet inte riktigt än om jag känner för det. Har inget att ha på mig, och humöret är inte på topp. När jag känner mig såhär brukar det inte vara en bra kombination med alkohol och en massa folk. Hm, får se hur jag gör!

I <3 fika

Hej allesammans!

Kom precis hem från stan efter en lång fika med Mikael. Det väl väl inte riktigt meningen att vi skulle fika så länge, men helt plötsligt hade vi suttit där och tjatat i tre timmar. Men det var trevligt som bara den, och det var skönt att få komma hemifrån en liten stund.
Men nu är jag som sagt hemma igen, och det är bara till att sätta igång med pluggandet, ska bara käka något först. Så mycket mer händer inte ikväll!

Kram

ingen bra plugg-dag


Har suttit och pluggat på mitt arbete i naturkunskap b om genteknik och livsmedel nu i två timmar, och jag känner faktiskt nu att det får räcka med pluggandet för idag. Är inte på så bra humör, trött och skriver fel i varenda mening typ. Har trots allt fått gjort rätt mycket, och imorgon har jag ingen skola för vi har självstudier på eng. C så jag kan plugga hela dagen.

Nu blir det att mysa ner sig i soffan med boken "Om jag kunde drömma", har jag förresten nämnt hur jävla beroendeframkallande och bra den är?! Jag vill också ha en vampyrpojkvän som får mig att känna på det där viset Edward får Bella att känna! Jag är nog allt lite förälskad själv i Edward, barnsligt jag vet ;)
Så fort jag läst färdigt den (jag drar ut på det så länge jag kan, för jag vill inte helt plötsligt läst alla böcker och så är historien slut..) ska jag in till stan och köpa del 2 - "När jag hör din röst"!

Onsdag

Godmorgon!

Vad härligt det var att slippa behöva gå upp så tidigt idag, inte för att min kropp behövde en sovmorgon precis, men skönt var det iaf.
Har precis ätit frukost och tänkte göra mig iordning inför skolan nu. Börjar kl 12 och fick ta bilen, så slipper stressa till bussen. Slutar halv fyra och då ska jag hämta mamma på jobbet, och sen blir det att åka hem för att plugga. Same old shit..

kram

normalt för en gångs skull

Idag hade jag faktiskt en rätt normal dag, utan några inställda lektioner i skolan. Var hemma vid två, och sen åkte jag med mamma och jacob in till stan för han skulle klippa sig, och jag behöver en ny kalender, jag hittade dock ingen. Sen dess har jag bara pluggat, riktigt tråkigt!
Tar en liten paus i pluggandet nu, men ska snart sätta igång igen. Har inte så mycket mer att tillföra, så vi hörs imorgon istället!

Kram

back to school

Första skoldagen efter jullovet, och precis som vanligt var det en händelselös och onödig dag. Jag började med idrott/hälsa b på morgonen, men lektionen gick åt att prata om vad kursen ska innehålla, bl.a friluftsliv (övernattning med kanot och skit.. ) och personlig tränare åt någon annan. Lektionen var alltså helt meningslös! Efter det skulle jag ha håltimme fram till ett, så jag och Therese drog till Stålboms och tog en fika/lunch. Det blev dock ingen lektion vid ett för läraren var sjuk, men som tur var kunde vi ha svenskalektionen tidigare, men där kollade vi bara på film.
  Jaa, det är väl ungefär såhär det alltid är när man går på Drottning Blankas!

Nu ska jag iaf sätta igång och plugga lite, känner på mig att jag kommer ha några intensiva veckor framöver mig med mitt PA, idrott/hälsa b m.m.

kram

söndag

Kvällen blev hur trevligt som helst igår. Vi bunkrade upp med godis framför en film hos Vixx - My blueberry Nights tror jag den hette, dock sög filmen men det blev jätte trevligt ändå!
  Idag ska jag bara ta det lugnt och försöka plugga lite också, tillbaka till skolan imorgon.. Blä!

mys hos brorsan

Hej på er!

Vad har ni för er? Jag är fortfarande hemma hos min bror och hans flickvän. Vi hade det jätte trevligt igår, käkade, kollade på film och drack lite. När vi hade vaknat imorse tog vi bilen till Gekås, Jonis skulle köpa ett fiskespö. Vi kom hem för en liten stund sen och vi ligger nu i soffan och mumsar på chips.
   Ikväll ska jag till Victoria och vi ska ha lite filmkväll. Det får bli en lung helg denna veckan!

Kram

let's dance


Vågar ingen säga sanningen? Bella var inte alls duktig! Visst det är skit modigt av henne att ställa upp och hon har säkerligen slitit som fan, men ni kan inte komma och påstå att hon gjorde bra ifrån sig!

Fredag

Idag har jag inte fått gjort något vettigt under hela dagen. Sov länge, och sen har jag typ bara slappat framför Veronica Mars på tv som en zombie.
Mamma ska ha några väninnor här ikväll, så strax kommer brorsan hit och hämtar mig så ska jag med hem till han och Ulle. Ska käka, och antaligen sova över där ikväll. Ska bli trevligt som bara den :) Hoppas bara att jag får chans att kolla åtminstone lite på Let's Dance, jag måste ju se Isabella dansa!!

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll så hörs vi imorgon!

less på skiten

Fan, imorgon börjar skolan, och jag vill verkligen inte dit. Är riktigt less på det nu! Som tur va så går vi bara i fem veckor sen har vi sportlov. Kom på nu sista dagen på lovet att jag hade ju faktiskt lite saker jag hade behövt göra under lovet. Jag skulle fatta ett beslut om jag vill fortsätta med franskan, jobbat på mitt projektarbete, lånat böcker på bibblan, samt jobbar på mitt arbete i naturkunskap. Smidigt av mig att komma på det först nu.. Aja! Tänker inte sätta mig med det nu iaf, det får vänta.

Förresten, fick äntligen boken Om jag kunde drömma idag, tyvärr så är jag alldeles för trött för att läsa, så den får vänta!




update:  Det är som vanligt - skolan är tänkt att börja imorgon och jag ska ha två lektioner med samma lärare, dock så är han sjuk så nu har jag inga lektioner alls. Förvånad? Nepp.

sista lovdagen

Go'morron!

FY, idag drog mamma upp mig tiidigt, kvart över sju var hon inne och tjata första gången. Hon skulle bara köra lillebrorsan till bussen sen tyckte hon att vi skulle ut på en promenad. Det började snöa som fan, men hon envisades och vi skulle ut ändå. Vi hade väl gått i knappt två min. och så ramlar hon och sträcker sin axel, smartass! Vi fortsatte dock att gå en liten stund till, och kom för en stund sen. Det snöar som bara den ute nu! Mysigt tycker jag, men regnet kommer väl snart skulle jag tro.

Vad ska jag göra resten av dagen? Inte en aning.. Hade tänkt åka till Vbg och shoppa lite, men det gör jag inte nu i detta vädret. Det blir väl att slappa ännu en dag, imorgon börjar skolan.. Fan..

snart skola igen!

Godmorgon!

Näst sista dagen innan skolan börjar, bläääh! Satte klockan tidigt idag, tänkte försöka komma upp i tid och vänja kroppen lite vid att gå upp tidigt. Det gick dock inte så bra, och det blev en hyfsat lång sovmorgon idag också :P
  Har iaf ätit frukost och ska alldeles strax hoppa in i duschen och göra mig iordning. Ska in till stan idag igen, ska hjälpa mamma att hitta en doppresent till mitt kusinbarn som ska döpas sista januari. Jag ska även försöka hitta några toppar, är så trött på mina kläder.

Vi hörs senare folket!

jag kommer bli balens drottning!


Hej på er!

Idag har jag haft en riktigt trevlig dag. Jag och mamma bestämde oss för att åka in till stan på förmiddagen för att kolla runt lite, samt kolla in utbudet på balklänningar. Jag har alltid sådan beslutsångest och är väldigt kräsen av mig så vi tyckte det var bäst att börja i tid för det här skulle väl ta ett tag innan jag hittade en, men ICKE! Jag hittade en perfekt klänning, jag blev förälskad i den på en gång!! Den var inte alls vad jag tänkt mig att min klänning skulle se ut, men jag är sååå nöjd. Nu måste jag bara hitta den perfekta kavaljern också ;)
Jag tänker inte visa den för er, utan det får vänta tills dagen är inne!

Efter det traskade vi runt lite i affärerna, jag köpte bla. en ny mascara, får se imorgon vad jag tycker om den!
Efter stan bjussa jag mamma på Mc'Donalds, jag var bara tvungen att få käka El Maco chicken idag!

Jonis & Tommy var precis här och tjötade och tog en kopp kaffe, och har precis åkt. Jag hade hoppats på att få boken jag beställde häromdagen - Om jag kunde drömma (twilight), men det hade jag inte så ska börja på en annan bok nu istället hade jag tänkt.

stor kram!

skit.

Minusgrader och snö lovade dom! Jovisst, ute regnar det och är rena skitvädret, usch.. Jag som skulle ut på en långpromenad, nej den får vänta tills det blir uppehåll.

Vad ska jag göra istället?!

inte riktigt van..

Hej på er!

Jag är ju inte riktigt van vid att behöva gå upp så tidigt på morgonen eller att jobba så jag är rätt mör nu efter att jobbat hela dagen. Men det var trevligt, och jag lärde mig lite nya saker, och fick prova på en massa, så jag är nöjd ändå. Nu får jag verkligen bara hoppas att det ev. blir något jobb där emellanåt och i sommar.
  Jag har precis käkat middag, så nu är jag lite extra slö. Egentligen borde man väl gå ut och gå en runda, men det känner jag inte alls för. Therese undrade om jag ville komma bort en stund, men jag vet inte riktigt om jag orkar. Det är ju fredag idag egentligen, men det känns som en söndag..

Jaja, jag får väl se vad jag gör! Hörs imorgon, kram!

good night


Då blir det att jobba imorgon också från 7:00 - 14:30.
Skönt att ha något att göra under dagen!
Nu blir det sängen, go'natt!

Mitt 2008!

1 januari 2009. Inte klokt vad tiden gått fort! Varenda nyårsafton sitter man och undrar vart året tagit vägen.. Och vart har det egentligen tagit vägen?

Året var väl inte så jätte händelserikt. Jag startade denna bloggen och tränade som en dåre i början på året. Runt sommaren dock la jag ner träningen totalt och nu är jag en soffpotatis igen. Jag åkte för första gången till Stockholm och fick äntigen se Sveriges huvudstad! Det var en superrolig klassresa som jag sent kommer att glömma! 
   Jag gick ut på sommarlov med jätte bra betyg i mina avslutade kurser. Jag hade som vanligt jätte stora förhoppningar inför sommaren som inte hände. Jag jobbade inte så mycket och tjänade knappt några pengar, jag gick mest hemma i början av lovet och förbarmade det svenska vädret.
    Vid midsommar åkte jag ialla fall till Öland med Tommy & Co´, och jävlar vilken midsommarhelg det blev! Att jag stod ut ensam med fem killar i en van är mig en gåta, men nu känns det iaf som att jag kan ta den mesta skiten. Jag träffade även Kim där som jag febrilt letade efter när jag kom hem, då jag glömde ta hans nummer. Vi hittade varandra och någon månad senare blev vi tillsammans. 
Resten av sommaren spenderades med Kim och hans vänner i Varberg och sommaren blev till slut bra!

Skolan började igen och jag gick in på mitt sista år, dock inte med samma glöd som i tvåan. Allt kändes piss och jag började slacka efter. Efter ett tag hittade jag dock tillbaka och allt blev bra igen, och jag pluggade på som en dåre.
Jag fyllde äntligen 18 i augusti, dagen som man så länge längtat efter, och den 17 september tog jag äntligen körkort!!
   Hösten och vintern var rätt händelsefattig, det var mest skolan och umgås med Kim som gällde för min del. Helt plötsligt blev det jul och sen nyårsafton, och nu är det ett nytt år!
 
Som ni märker var mitt år inte så speciellt roligt och händelserikt. Nyårsaftonen spenderade jag hemma, och det var min tråkigaste kväll på länge. Vissa omständigheter gjorde att jag inte kände för att festa eller avsluta år 2008 med ett glatt humör. Jag tror inte heller att det spelar någon roll om jag gjorde det eller inte, för det gör varken det nya året bättre eller sämre.

Under 2009 har man främst studenten att se fram emot, och ni anar inte vad jag längtar. Många tycker att det ska bli tråkigt och jobbigt att ta studenten, men precis som jag kände inför 9an och att sluta högstadiet så tycker jag bara att det ska bli skönt. Gymnasiet har bara varit jobbigt med en massa krångel och skit hela tiden, och det är nu jag har chansen att äntligen få göra det jag vill göra. Det är nu mitt liv börjar!
 Vad jag ska göra dock är jag inte helt hundra på än, men antagligen blir det att jobba i hemtjänsten under sommaren, och till hösten läsa kriminologi på högskolan.

I år har jag inga nyårslöften som att börja träna, äta nyttigare osv, för man följer ändå aldrig dom. Jag hoppas dock att det blir ett bra år med en lyckad student, och att mina nära och kära kommer att må bra och få känna lycka!

Jag hoppas att ni får ett bra 2009!

RSS 2.0