högskoleprovet.

Det är inte klokt att det redan är fredag och dags för helg igen. Veckan har gått så fort, och den har bara bestått utav tråkigt jobb. Lite blomsterland har det dock hunnits med så nu är det riktigt fint i sovrummet, samt att jag har solat två ggr så man har fått lite färg på sin bleka vinterkropp.
Kvällen spenderar jag hemma i skogstorp med mina kära föräldrar. Niklas jobbar natt och gjorde det igår också så jag kände inte riktigt för att sitta hemma själv så mamma och pappa erbjöd sig att hyra film och bjuda på pizza. Inte ett förslag man tackar nej till precis!
Det får inte bli alldeles för sent dock, ska upp rätt tidigt imorgon eftersom det är högskoleprovet på gymnasieskolan. Det börjar halv nio och slutar inte för ens strax efter fyra. Känner mig väl inte sådär jätte taggad precis, men det är lika bra att prova på det så jag inte går och skjuter på det. Jag kommer få stressa hem sen efter provet, då blir det bara till att snabbt göra sig iordning och sen förfesta en stund innan jag ska på 30-års kalas i Glommens samlingslokal. Söndagen blir nog rätt så lugn så det är mina helgplaner.

Nu är det dags för pizza och ett glas vin!  Trevlig helg, KRAMKRAM


helgens bravader och veckans planer.

Hejsan svejsan!

Måndag igen och en ny vecka väntar. Helgen har varit kanon, i fredags tog jag och Niklas det lugnt med tacos och Idol, jag skulle upp tidigt och jobba på lördagen så det föll oss mest i smaken. Efter jobbet i lördags hjälpte jag Niklas med några saker och halv sju åkte vi till Vbg för att gå på bio. Flickan som lekte med elden blev det och herregud vilken bra film! Ni måste bara se den. På söndagen åkte jag direkt hem till skogstorp och hämtade den sista boken - Luftslottet som sprängdes. Har haft den jätte länge men inte kommit till skott att börja läsa. Söndagen bestod av trädgårdsarbete i Niklas farfars trädgård. Hur mysigt som helst att gå och kratta löv i det underbara vädret och fika på trappan i solen. Vi var rätt så möra efter det så vi slocknade i soffan rätt så tidigt.

Nu är jag hemma i skogstorp igen efter att ha jobbat. Jag kände inte för att sitta i lägenheten när det är så tråkigt väder så jag sitter hellre här framför datorn och får lite gjort.
Jag är ledig imorgon och då blir det nog att göra lite ärenden i stan. Ska på 30-års kalas i helgen och jobbar resten av veckan och behöver inhandla något att ha på mig. Om jag har tur kanske Therese hinner ses en stund imorgon?!. Så veckan består inte av så mycket mer än jobb och helgen högskoleprovet och fest.

Nehe, få något gjort var det!  KRAMKRAM


vuxenlivet.

Det är alltid lika underbart med lediga dagar, även om man inte har något speciellt inplanerat. Det blev ingen träff med tjejerna idag, men jag har att göra så det räcker ändå. Gick upp vid halv nio, satte på en maskin tvätt, åt frukost, gjorde iordning mig och åkte till skogstorp. På vägen stannade jag och köpte med mig lite fika så jag och mamma har precis smaskat i oss den.
Jag sökte lite jobb häromdagen men tänkte fortsätta leta lite nu samt även träna inför nästa veckas högskoleprov. Sen måste jag hemåt igen och städa och fortsätta tvätta några maskiner. Halv sex ska jag vara chaufför åt mamma och några andra och direkt efter det ska jag och Niklas på en aktionsvisning (haha pensionärer!) i Heberg. Så som ni ser har jag fullt upp idag.
Mina tider på jobbet skulle ta slut nu på lördag men jag har fått lite mer så nu har jag tider fram till 2 november. Kanon, lite mer pengar blir det minsann!

Jag trivs verkligen med mitt liv nu, tyvärr så har det ju ramlat bort lite andra delar sen studenten, bla. tid för vänner. Jag vet att jag är dålig på att höra av mig och sätta av tid, men dagarna flyger helt enkelt iväg. Så fort man slutat jobbet vill man ha en lugn stund för sig själv efter att ha träffat folk hela dagen. Sen kommer Niklas hem och då är det alltid något som ska göras. Är jag ledig vill jag även då ha en stund för mig själv och jag fixar och donar i lägenheten.
 Jag borde inte behöva sitta här och förklara mig, man kan helt enkelt inte längre förvänta sig att man ska ha lika mycket tid för varandra som under skoltiden. Jag bor inte hemma, jobbar nästan varje dag och har sällskap och är nykär nu. Jag har inte heller råd att sitta och prata om ingenting i telefon. Jag hoppas bara inte det är någon som tar illa upp nu av detta utan kanske istället förstår att jag inte svarar i mobilen när jag jobbar och jag glömmer bort att ringa upp.

Men nog om det i alla fall. Jobbar fre-lör denna helgen, sen jobbar jag nästan hela nästa vecka. På söndag blir det ev. att bjuda hem mormor och morfar på fika. Det var alldeles för längesen jag träffade dom!

Sköt om er, KRAMKRAM


spend your time well.

Dagarna bara rullar iväg och jag börjar sakta men säkert bli jobblös. Känns väl lite sådär, jag klarar mig iaf året med pengar och så men ändå.
Kom precis hem från stan, jobbade till två sen åkte jag och mamma ner till stan för en snabbfika samt lite ärenden i affärerna. Tänkte faktiskt sitta här vid datorn en stund nu och träna lite inför högskoleprovet nästa helg igen och leta jobb.

Helgen har varit kanon, var ledig lör-sön. Hela lördagen gick åt till att städa och fixa mat inför kvällen då Ulle och Jonis kom hem till oss. Vi hade det kanontrevligt hela kvällen och det blev lagom med dricka så söndagen blev inte förstörd.

Veckan kommer bara att bestå utav jobb, är dock ledig torsdag och då tänkte jag kolla med Sorto, Hedman och Tessan om vi allesammans kan ses över en lunch eller fika.

KRAMKRAM!


suck å stön..

Idag är jag inte alls på bra humör.. Har blivit frisk nu och jobbar för fullt igen, men det känns inte som om det spelar någon roll. Skiten är ändå kvar och påverkar.
Slutade jobbade kl. två idag och åkte direkt ner till stan för att inhandla mig en foundation. Fick ett prov i en tidning på Clinique och den var grym, jag fick 20 % på den samt en concealer. Inte dåligt minsann!
Sitter hemma i skogstorp nu och surfar lite innan jag ska till Morup igen. Vad som händer ikväll har jag inte en aning om, antagligen ingenting!

KRAM på er!


månda'

En ledig dag idag och jag börjar sakta men säkert bli bättre. Denna gången gick det minsann mycket fortare än senast, men jag är fortfarande inte helt okej men ska försöka jobba imorgon och se hur det går.
Kom precis hem, har varit i stan med mamma, först blev det en fika på Stålboms och sen blomköp på Blomsterlandet och Gödastorp. Hade dock lite beslutsångest så fick inte köpt lika mycket som jag hade planerat.

Ska vara här ett bra tag till för Niklas ska jobba över och vill inte sitta själv i lägenheten och glo. Istället ska jag försöka läsa på lite inför högskoleprovet, beställa kläder och lite annat som fördriver tiden.

KRAMKRAM


sjukskriven.

Skulle ju jobbat i helgen och gått på Hedmans 20 årsfest en snabbis ikväll men är sjukskriven så får bara ta det lugnt istället. Klarar inte av så mycket, igår jobbade jag bara två timmar sen gick jag hem och sov till halv tre och sen var jag hemma i skogstorp medans Niklas var på jobbfest på Brasseriet.
Är hemma nu igen och har ätit middag men ska dra mig till Morup nu och antagligen gå och lägga mig och vila igen.

Hoppas du får en kanon kväll Hedman om du läser detta, synd att jag inte kan vara med!

KRAMKRAM


en dag jag aldrig kommer glömma.

Suck är allt jag har att säga..  I två jävla långa år har jag stått ut med skiten nu, varav det första året var ett rent helvete. Det blev bättre efter en massa knaprande på medicin, jag slutade med den och skiten höll sig borta. För några dagar sen började det dock kännas konstigt och igår blev det bara värre mot kvällen och idag gör det så ont att jag bara vill skrika. Jag låg och grät i morse och Niklas gjorde allt för att få mig att må bättre innan han åkte till jobbet.
Jag kom hem till Skogstorp för en liten stund sen eftersom vi ska till Gekås snart, och det var bara att glatt öppna medicinskåpet och börja knapra igen.

Åt helvete med det, jag har aldrig varit med om något som kan orsaka en sådan smärta och jag förstår inte varför det kommit tillbaka nu när jag mår bättre än någonsin och verkligen trivs med livet.


Jag orkar bara inte med det...


RSS 2.0