.



Jaha, då var sista dagen på år 2008 här!
Jag antar att jag får önska er alla en riktigt trevlig kväll
och ett gott nytt år!

nothing last forever.


Knappt 26 timmar har det gått, och redan efter några timmar kände jag hur jobbigt allt plötsligt blev. Ensamheten kom krypandes och tårarna började rinna. Nu har jag verkligen ingen. Ingen att ringa till, att prata med, och ingen famn att krypa upp i när jag känner mig nere. Situationen är som den är, och det kan jag inte göra något åt, men vetskapen om hur ensam jag kommer att bli nu känns jobbig.. väldigt jobbig..

allt är en enda stor röra.

Hej!

Snart är år 2008 slut, och det känns helt sjukt. Året har gått jätte fort, och det är på både gott och ont. Jag har inget alls roligt att se fram emot imorgon, jag kommer att spendera min nyårsafton för mig själv här hemma. Tråkigt som fan kommer det att bli, men jag orkar faktiskt inte bry mig.

Var med mamma på jobbet hela dagen igår, från 7:00 till 14:30. Ska ju eventuellt få jobb där till sommaren och kanske hoppa in som vikarie emellanåt, så därför fick jag följa med en dag för att se hur allt går till. Det var verkligen roligt, och jag trivdes jätte bra, vill mer än gärna börja jobba där. Ska få följa med på en kvällsrunda också för att se hur det går till där..

Är rätt trött idag, fick inte så mycket sömn inatt. Kommer inte göra så mycket under dagen, hade behövt åka till bibblan men orkar inte, så det får bli en annan dag. Det är lite jobbigt att vara hemma just nu, men jag har ingen att åka till, så jag får helt enkelt stå ut!

Hoppas ni får en bra dag!

slappesöndag

Hej!

Känns som att jag sovit bort hela dagen, vaknade för en timme sen typ. Fy! Inte för att jag har så mycket att göra idag, men ändå, jag blir bara tröttare av att sova riktigt länge.
Jag har iaf fått i mig frukost nu, och sitter här och slappar lite i mina sköna tofflor. Tänkte snart ta på mig varmare kläder och ge mig ut på en promenad, var alldeles för längesen som jag var ute och rörde på mig och fick lite luft.
 
Ikväll ska vi till mormor & morfar och käka, antaligen lite julmat. Så mycket mer händer det inte idag!

änglagård

Nu börjar jag bli riktigt trött på all mat man äter hela tiden. Nu får det snart räcka! Dock kan jag inte hålla med alla som säger att det ska bli skönt när julen är över, jag gillar julen och har inget emot om den hade varat några dagar till.
Kim åkte precis hem så passar på att sitta lite här, vid sex kommer Therese hit och då ska vi bara slappa och kolla på film. Ska bli mysigt, längesen bara jag och hon sågs.

Pappa snackar om att Änglagård ska visas på tv nu, och den måste jag se. Bästa svenska filmen som någonsin gjorts!

Puss på er!

festlig juldag!

Hej på er!

Det blev inget mer bloggande igår så jag hann aldrig nämna att jag skulle på fest och sedan krogen. Jag har aldrig festat på juldagen förr, men alla sa ju att det tydligen var tradition så man fick väl ta och prova på det, och det var faktiskt jätte kul. Först var vi hos Hedmans pojkvän och förfestade med hans vänner, och runt halv elva gick vi ner till stan. Vi gick ner rätt tidigt för vi var väl rädda att vi skulle behöva stå i kö i flera timmar, men så blev det inte. Jag stod nog bara i kö i två minuter typ, men väl där inne var det helt smockfullt. Det var verkligen folk precis överallt! Det var jobbigt att man inte riktigt kunde röra sig och dansa, men det var jätte roligt att träffa en massa folk. Jag träffade jätte många känningar som man inte sett på ett tag. Jag gick mest runt och pratade med alla, och fick väl dansat någon låt iaf, jag var även på Harrys en snabbis, men där var mest äldre människor.
  
Jag var hemma runt halv tre, så jag sov rätt länge idag. Vid tre kommer Kim och då ska hela familjen äta den traditionella julsoppan farmor alltid lagade runt jul när hon levde. Riktigt gott ska det bli, och jag ska bara slappa och ta det lugnt hela dagen.

Ska ta mig en kopp té med min mamma nu och tjöta lite om gårdagen!

Hoppas ni hade en bra juldag och att resten av mellandagarna blir kanon, kram!

bilder från julafton


Bilder från Julafton:


Dukningen..


Familjen samlad!


Mom & dad ♥


Jag åt, & åt & åt...


Mamma & storebror!


Pappa i sitt snygga förkläde!


Brorsan fick vara tomte vid julklappsutdelningen!


Juklappar i mängder!

julafton var bäst!

Usch, jag är fortfarande mätt och slö efter all julmat igår! Det kändes som om man inte gjorde annat än att äta igår.. Men trevligt hade jag det iaf. Det var skönt att vara hemma under julafton och slippa ränna runt och stressa. Istället kunde vi bara ta det lugnt, äta god mat och umgås bara familjen. Det är så julen ska vara!

Jag fick en massa roliga juklappar, jag är jätte nöjd med allt. Av Kim fick jag ett halsband, en buddha-tavla och ett presentkort på Din Väska, av Jonis fick jag presentkort på tatuering hos Lion Tatto (wohooo!), och av lillebrorsan fick jag med ett presentkort.
Av mamma och pappa fick jag allt möjligt - underkläder, presentkort, fårskinnstofflor, glas och hudkrämer, men bäst av allt - en stor korg med en massa gottesaker i. Det var allt från choklad, vin, praliner, termos, vinglas, kaffemugg, té, kaffe och självklart en massa choklad. Ni anar inte hur glad jag blev, jag älskar såna klappar!

Tack allesammans för allt, det kunde inte bli bättre! Ett speciellt tack till mamma & pappa, ni är verkligen bäst!


Tro det eller ej, men nu ska jag faktiskt äta igen, eller jaa fika rättare sagt!

God jul

Äntligen är dagen här! God Jul på er allesammans :)
Jag har varit uppe redan sen halv åtta, och har hunnit att vara på graven och tänt ljus, samt öppnat julklapparna jag fick av Kim ;) Mamma och pappa fixar med maten, och julradion spelar för fullt på datorn!
Det blir nog inget mer bloggande idag, det är ju faktiskt julafton och den ska inte spenderas framför datorn.

Men som sagt - God Jul på er, hoppas ni får en underbar dag ♥



ingen julstress här minsann!

Åh, nu är dan före doppardagen här, och imorgon är det den stora dagen :)
Jag har mest slappat hela dagen, jag har hjälpt mamma dekorera matbordet och jäklar vad fint det blev. Fyra stora vita ljus med silvertråd runt, en silver gran i mitten och runt allt detta är det grön mossa med (låtsas)snö och silverstjänor, hur fint som helst!!
Så mycket mer har jag faktiskt inte gjort! Julklapparna är ju redan inköpta så jag slipper springa runt i affärerna med alla andra dårar i julstressen. Men den perioden kommer säkert när man fått barn!

Jag var även iväg och köpte lite chai-te. Är så sugen på det, man får en sån härlig julkänsla av det med lite skummad mjölk!
Ikväll kommer Kim, och då ska vi mysa lite hemma hos mig och byta julklappar, han ska åka redan vid nio och hämta sin morbror och hans pojkvän i Gbg, så vi hinner inte ses så länge, men men.

Nu tänkte jag faktiskt göra mig en god kopp té och läsa lite! Åh, vad det är härligt med jullov!!

Ha en underbar dag!

Måndag

Måndag igen, och om två dagar är det julafton, wohoo! Det spelar ingen roll att jag är 18 år fyllda, jag kommer alltid bli som ett litet barn på nytt på julafton!

Har inte gjort något än idag, och det känns riktigt skönt, trots att jag är lite uttråkad. Snart ska vi hämta mamma på jobbet, och sen ska jag ner till Lindex en snabbis och se om jag kan hitta en vit bh.
Så mycket mer kommer det nog inte hända idag!

kram

4e advent!

Trots min negativa inställning blev faktiskt julbordet igår rätt trevligt :) Vi var väl där fram till tio och sen åkte vi till Bongo med Coffe & David för att bowla, men jag var så sjukt trött då, så vi åkte hem en stund senare.

Nu har jag ialla fall precis gjort lite julgodis, hallontryfflar fick det bli. Får se om ca; 5 timmar då dom är färdiga om dom blev goda :P Snart ska vi pynta granen, och sen blir det nog bara att slappa framför tvn med lite godis. Trevligt adventsmys helt enkelt!
Det känns helt underbart att veta att man slipper gå till skolan imorgon. Ska hjälpa pappa med lite saker här hemma, sen får jag se vad jag gör resten av dagen. Underbart att inte behöva ha några tvång!

Trevlig kväll allesammans!



Trevlig 4e advent på er!

julbord

Julbord i Varberg med Kims jobb, blir förhoppningsvis trevligt, tyvärr är jag inte på humör idag, men får väl försöka rycka upp mig och göra det bästa av situationen!

Ha en trevlig lördag!

bästa kvällen på länge!

Ursäkta mitt ordspråk nu, men fy jävlar vad kul jag hade igår! Har inte haft såhär roligt på hur länge som helst.
Först satt vi hos Therese och förfestade lite, och hade typiskt tjejsnack, sen bar det av till Harry's en sväng, och sedan Grand där studentfesten ägde rum. Det var väl sådär på studenfesten, så vi drog till Harrys för att fixa snus och blev sedan kvar där. Vi var fyra st. på dansgolvet - jag, Hedman, Victoria och Marie - och fan så roligt vi hade. Vi dansade där hela tiden till gamla klassisker för oss som är födda 90. Aqua, Spice Girls m.m Jag har till och med träningsvärk i hela kroppen idag!

Sov rätt länge, och har inte fått gjort så mycket än idag. Funderar på om jag ska ta och göra lite julgodis, tror dock att bakfyllan får släppa lite mer först ;)

Vi hörs!


skolavslutning firas med Uggla!

ÄNTLIGEN JULLOV, så fucking underbart :)
Var på en helt meningslös avslutning i skolan, med vacker körsång!

Partaj ikväll, har ändrat mig förresten, istället klär jag ut mig till den svenska folkäre Magnus Uggla. Innan studentfesten blir det förfest hos Therese, och kanske en snabbvisit på popquiz på Harry's. Jag tror iaf att det kommer bli en kanonkväll!

Nu sitter jag och läser lite i The Dirt - Mötley Crüe, köpte ju boken för längesen, men har inte börjat på den förens nu, och fan vad sjuka dom är!

Tänkte börja göra mig lite smått iordning (har ju inte så mycket att göra iordning dock..) och sen göra mig en god drink!

Ha de gött allesammans!


Tv4 i ett nötskal!

Tack Tv4 för att ni avslöjade vem Peter i Bonde söker fru valde, innan programmet ens hunnit börja!
Dumb asses!

Foto: TV4
Älskade Wille!

färgar håret

Har haft en übertråkig dag, precis som alla andra onsdagar.

Jag har iaf fått julstädat mitt rum och satt fram mina tomtar, nu sitter jag med färg i håret och väntar på att det ska vara dags att lägga i resten!


Resten av kvällen kommer spenderas framför tvn och Bonde söker fru! Jag hoppas verkligen Peter väljer Wille!!


Imorgon är det äntligen julavslutning, och för att fira detta är det studentfest med tema musik. Jag ska vara Mel B i Spice Girls ;)


Kram på er!


ge mig jullov!

Fy bubblan vad trött jag är.. Jullovet kommer sitta bra, det behövs känner jag nu. Jag var ju rätt omotiverad och hade inte alls samma flyt i skolan som jag brukar, i början på terminen, men det har verkligen kommit tillbaks nu och jag pluggar nästan hela tiden. Jag har inget emot det, jag älskar verkligen att plugga och lära mig nya saker, men nu behövs det allt en liten paus.

Fick gjort mina två redovisningar idag, och jag tycker faktiskt det gick jätte bra, har blivit mycket bättre på att redovisa än vad jag var innan sommarlovet.
Var inne i stan och på Fbg's Gymnasieskola under lunchen, vi köpte biljetter till studentfesten på torsdag, och så köpte jag en julklapp till Kim, är äntligen färdig med julklappsköpet nu! Ingen julstress här minsann ;)

Resten av dagen tror jag att jag bara ska slappa, mamma skulle egentligen färgat håret på mig men jag glömde köpa hårfärg så det får bli imorgon istället.

Vad ska ni göra, babes?

Måndag

Fy, försov mig i morse, vaknade tio i åtta av att mamma kommer in och frågar när jag ska gå upp. Fick stressa som en idiot till skolan, bara för att få höra att jag fick IG på det senaste franskaprovet. Jävla skit!
Funderar starkt på att hoppa av franskan, jag tycker det varken är schysst eller rätt att vi ska behöva gå över kurstiden för att vi haft en skitlärare..

Nu sitter jag ialla fall och väntar på att ha möte med rektorn om en halvtimme. Vi ska följa upp det jag pratade med henne om i torsdags, funderar även på att prata med henne om franskan.

Hoppas ni får en bra dag!

Grattis lillebror!


♥ Grattis på 16-års dagen, skitunge! ♥


3e advent!

Dagen har bestått utav födelsedagsfirande av min lillskit till brorsan, han fyller 16 idag, och kommer redan in på Harrys, han är mer på krogen än vad jag är! Jisses..
Efter att mormor & morfar och jonis & Ulle hade varit här och ätit middag och tårta, satte jag igång med pluggandet. Nu sitter jag dock framför tvn med lite adventsfika.

Imorgon blir det franska kl. 8 och möte med rektorn, sen ingen mer skola för mig imorgon. Efter det blir det att plugga och kanske ett besök i stan med mammsen!

Trevlig kväll :) 



jul på liseberg!

Hej!

Nu är jag hemma från Varberg igen, och gud så mysigt vi hade det igår på Liseberg. Man får sån härlig julkänsla, och det är verkligen ett perfekt ställe att gå på med någon man tycker om. Vi traskade runt där i några timmar, köpte lite polkagrisar och brända mandlar, samt provade världens godaste choklad - Valhrona choklad med grädde, MUMS!!
  Vi gick lite i stan innan jag åkte hem, Therese ringde även och sa att hon var sjuk så hon kan inte gå ut på krogen ikväll. Synd, för jag hade sett fram emot det. Har kollat runt lite, och det verkar inte som om någon annan ska ut, så nu vet jag inte vad jag ska göra ikväll :/

fredag

Härligt med fredag och helg igen! Ska bli skönt med iaf två dagar fria från plugg.
Provet gick väl sådär innan, högsta betyg blir det nog inte, men men.

Therese kommer snart och hämtar mig så ska vi in till stan en stund, sen halv fyra ska jag till Varberg. Jag och Kim ska till Jul på Liseberg ikväll, kommer nog bli jätte mysigt nu när det är snö ute och allt!

Hörs imorgon!

julgransköp!

Det spelar tydligen ingen roll för mig vilken årstid det är, jag är fan allergisk varenda dag, året runt. Är riktigt trött på det nu, tror jag får ta och beställa en ny tid till en allergiläkare så får dom göra ett nytt pricktest och på mig och försöka hitta andra mediciner som kan hjälpa mig.

Sov ända till halv elva idag, var inte riktigt meningen, råkade stänga av alarmet. Men har redan varit iväg iaf och köpt julgran med mamma och pappa. Dom hinner inte göra det sen några dagar innan jul, så det fick bli redan nu. Ska snart käka middag, sen ska jag plugga lite och vid två ska jag till skolan för att ha engelska. Känner inte alls för att gå dit, men jag behöver närvaron..

Kram

NERD

Nu börjar jag bli riktigt trött på skolan och allt pluggande hela tiden. Det är det enda jag gör!! Jag orkar inte mer.. Vill bara få gjort det jäkla etik & livsfrågor provet på fredag, så kan man iaf lägga sig det bakom sig.
Jag har som ni kanske förstår pluggat hela tiden sen jag kom hem från skolan. Men innan skolan iaf så var jag med mamma och pappa i stan en stund innan jag började när dom skulle kolla på julklappar. När dom sedan kom hem från stan, så var det tydligen köpt en massa till mig, och må ni tro att det kliade i fingrarna på mig ;)

Imorgon börjar jag inte förens kvart över två, som alla andra torsdagar. Om vi nu har någon engelskalektion, och inte denna också är inställd. Förresten, var på möte hos rektorn idag om engelskan och lite annat jag hade klagomål på, får verkligen hoppas det händer något nu, och att man kan se en förändring efter jullovet.

Nu har jag tänkt sova, är jätte trött.

Sleep tight people!

ibland är skolan faktiskt bra

Wohoo! Fick sluta en halvtimme tidigare vilket innebär att jag kommer hem en hel timme tidigare än vad jag egentligen skulle gjort, nice!
Ska gå till bussen nu!

See ya later!

trodde hon glömt..

Hej!

Kom hem från skolan för en timme sen, har varit en helt okej dag. Dock påminde min svenskalärare mig om att jag inte gjort min redovisning av ett språkvårdsproblem (som jag inte fattar något på..) och nu blir jag tvungen att redovisa nästa tisdag. Lite drygt, men får skylla mig själv, hoppades ju på att hon hade glömt det.
Sitter och pluggar nu, har gjort det sen jag kom hem. Ska åka till Gekås med familjen om en timme typ.

Vi hörs när jag kommit hem!

ögonen går i kors och handen krampar..

Hejsan svejsan!

Vad har ni för er?
Jag är riktigt trött nu, både i kroppen och i huvudet. Det är inte klokt vad en hel dags pluggning kan göra en trött. Jag har till och med skrivkramp i högerhanden. Nu tänkte jag iaf ta en paus i pluggandet, ska hjälpa pappa att fixa grönkål, och mamma bakar lite julkakor. Jag kommer nog inte hjälpa henne baka, men provsmakar gör jag gärna ;)

kram

måndag

Nödvändigt att åka till skolan, sitta och vänta på att läraren ska komma, och så efter en halvtimme kommer någon och berättar att franskaläraren är sjuk. Detta är så typiskt Drottnings Blankas.. Jag blir så trött!

Studenten om ca; 5 månader, åh vad jag längtar!!

2a advent!

Det var helt okej hos Ulle igår, jag hade trevligt en stund iaf. Tråkigt bara att kvällen fick ett tråkigt slut.. Men men!
Idag blir det bara att slappa och antagligen plugga lite.

Nu är det dags för middag ialla fall!




2a advent idag..

Ulle 20 år!

Gick upp så sent som halv tolv idag, har kollat på en värdelös film sen dess och nu tänkte jag hoppa in i duschen.
20-års fest hos Ulle & brorsan idag, ser fram emot den :D Det kommer runt 40 pers, så det kommer nog bli riktigt kul.
Har inte så mycket mer att säga..

Ha en bra lördag! :D

friday

Tjena mors allesammans!

Äntligen fredag igen! Usch så trött jag var i morse på bussen och under min lektion, en rätt onödig lektion då det bara var jag som kom. Det var verkligen all eyes on me hela lektionen från läraren, haha. Åkte hem direkt efter skolan och satte igång att plugga, är färdig med rättskunskapen, och tänkte sätta igång med svenskan strax. Har en jätte tråkig fredag framför mig, ska bara plugga och vid nio tiden ska jag köra och hämta pappa på Halmstad Flygplats.

Förresten, hade det jätte mysigt igår med Kim. När jag kom dit gick vi lite på stan, jag hittade en snygg topp/klänning att ha på mig imorgon på Ulles 20-års fest. Sen tog vi en mysig fika på Cafe Mignon, fick äntligen provat chai-te med skummad mjölk, och det var jätte gott. Det luktade och smakade lite jul, tror jag får köpa hem lite..
Väl hemma hos älsklingen kollade vi på filmen Stepbrothers, och jäklar vilken rolig film. Den var lite dryg då vi såg den långa versionen, men jag skrattade nog nästan hela tiden. Se den!!

Nehe, läxorna kallar, vi hörs senare!

inställd som vanligt

Som vanligt var min enda lektion, engelska C, inställd idag. Det händer allt för ofta, så mamma fick lite cp-ryck och ringde faktiskt till skolan och klagade. Heja mamma!!

Ska ta bussen in till stan vid halv tre, måste hämta ut nya p-piller, sen åker jag till Varberg. Jag och Kim ska kolla lite i affärer, och ta en fika, och sen ska jag självklart med honom hem sen. Åker direkt till skolan från honom imorgon, så vi hörs imorgon när jag kommit hem från skolan.

Kram

mormors gamla pälsmössa - och krage!



nya skor från Tamaris!


Det känns skönt att det bara är två dagar kvar i skolan för denna veckan. Iofs är det ju bara två lektioner för min del, men skoldagen idag var riktigt dryg. Onsdagar är alltid så tråkiga! Dessutom fick jag gå med pissblöta skor hela dagen. När jag hoppade av bussen, började det regna/snöa och mina stövlar läcker in.. Var hemma från skolan vid fyra och då åkte jag och mamma och köpte nya skor till mig. Hittade ett par mer rejäla och mysiga skor, passar perfekt till min vita parkasjacka.  Kommer bli jätte häftiga till mormors pälsmössa också, fast den vågar jag nog inte ta på mig :P

Sitter och kollar på Bonde Söker Fru nu, efter det tänkte jag ta och plugga lite svenska.

 





fram & tillbaka..

Det blev hemskt mycket stan för min del idag. Först hämtade mamma mig direkt efter jag slutat skolan, och då åkte vi in och provade kläder. Provade rätt mycket, men inget av det satt fint på. Kände mig så blek och otränad, så tappade suget och humöret rätt fort. Mamma hittade iaf en jätte fin klänning, som jag senare också provade, och tro det eller ej, men vi kunde ha samma storlek!! Så ska få låna den när jag ska med Kim på hans jobbs julfest.

 Sen direkt när jag kom hem var det bara att slänga i sig en kopp kaffe och sedan åka in igen, fast nu med mina bröder. Då blev det julklappsshopping, och jag fick faktiskt köpt till både mamma, pappa och Kim. Känns skönt att veta att jag avklarat några redan, och är det är ändå bara den 2e december!

Nu tänkte jag ta och plugga lite (ovanligt!) sen ska jag slappa framför tvn resten av kvällen.

Kram

missade bussen

Godmorgon!

Jag och lillebrorsan missade bussen till skolan imorse, så mamma fick vara snäll och köra oss. Trots det är jag pissblöt om fötterna, jävla skitskor..
Lektionen börjar inte förens om en halv timme, så sitter vid datorn så länge och läser lite bloggar och spanar i klänningar på Asos.com Dom har så mycket jag vill ha, men är lite osäker på att klicka hem något för antagligen kommer dom inte sitta bra på. Ska antaligen till stan med mamma efter skolan, B-young har fått inte sjukt många snygga klänningar, och idag känner jag mig mycket snyggare och fräschare än vad jag var i fredags när jag var inne och provade lite. Ska kanske ta en sväng med mina bröder i stan också, och kolla lite efter julklappar.

Vad ska ni göra idag? :)


tiden går fort..

Godmorgon!

Redan 1a december, det är inte klokt vad tiden går fort. Känns som om det inte var längesen det var jul, och nyår, och nu är det redan snart här igen. Fast jag klagar inte, det är snart jullov, och därefter har jag bara 5 månader kvar i skolan, sen studenten, och förhoppningsvis kan jag komma loss från den skiten som drar ner mig nu.
Är redan hemma från skolan, var hemma redan tjugo i nio, provet i franska gick rätt fort, men det kändes väl sådär. Ska egentligen tillbaka till skolan vid två för att ha avstämning om mitt projektarbete, men jag pratade med min lärare och han sa att det var okej att vi tog det imorgon istället, schysst! :)
Vet dock inte vad jag ska göra hela dagen nu, har lite plugg, men är rätt effektiv av mig så det kommer nog bli färdigt rätt fort. Jag får väl se vad jag gör av hela dagen..

Ha de fint!



Nyår 2007, känns som om det vore igår!

RSS 2.0