norespect

Varför har folk så svårt med att passa tider?! Jag hade det förr, när jag var liten, men jag har mognat nu och insett att man måste hålla tiden man fått. Men det verkar inte mina polare förstå, så här sitter jag ensam nu och börjar till och med bli full efter att ha tagit en massa tequila shots. Jag sa sju, men inte kommer dom vid sju för det, utan dom kommer säkert börja rulla in vid åtta tiden..

Jaja, får la fortsätta med min tequila :/

Trevlig kväll folks :D

äntligen fredag

Känner mig jätte stressad men hinner nog med ett inlägg :P
Har varit ledig hela dagen, tog en rejäl sovmorgon sen åkte jag till Coop och köpte chips och lite dricka åt tjejerna. Efter det storstädade jag hela huset, duktigt va?! :) Hade tänkt göra en tårta åt mamma till imon, hon fyller 45 år, men vår våg var sönder så det sket sig för det var konstiga mått och piss, blev på skit dåligt humör, det sitter fortfarande i :/ Men har tagit lite kaffe och käkat en macka så börjar bli gladare :P Ska hoppa in i duschen nu snart, det kommer ju som sagt hit lite tjejer ikväll, vi ska ha kareokekväll ^^, Jag kommer äga dom för har tränat ;)
Nä nu måste jag in i duschen, hörs kanske senare!


mätt och belåten

Puh vad mätt jag är, har precis käkat och diskat klart, stuvade makaroner och köttbullar blev det :)
Är ensam hemma, mamma jobbar och mina bröder fixar min storebrors bil, skit keligt är det att va ensam, man har ju ingen att snacka med :S
Kollade på 2900 Happiness för en stund sen, tv3 sa att dagens avsnitt var det sista dom visar?! Sen kan man bara kolla på nätet, wtf, varför?! :(

Var ute och gick en riktigt lång promenad innan, det var skönt att få komma ut och rensa tankarna lite. Mötte dock på en massa hundägare som var ute och gick med sina hundar, utan koppel vilket jag hatar -.- Det gick förbi en kille med sin rottweiler jag trodde jävla med att jag skulle skita ner mig, var stensäker på att den typ skulle bita mig eller något, men jag klara mig undan det som tur va :P
Har en massa som skriver på Msn så ska va lite social där nu.   Trevlig kväll!

härlig dag med sol & lacrosse

Hejhej bloggen :) Kom hem från skolan för en timme sen typ, gött att komma hem tidigt, haha imon är jag typ ledig för vi har fältstudier på psykologin och vi har ingen specialidrott och engelskaläraren är antagligen sjuk imon med, VADÅ GÖTT?! :D Jag älskar lediga dagar!!
Idag har det varit vårväder igen, men det är tyvärr molnigt nu, aja, man har iaf fått lite sol, är på mycket bättre humör då!
Vi hade lacrosse på idrotten, sjukt rolig sport men hade varit mycket roligare ifall vi hade haft det utomhus. Jag älskar att tacklas synd att vi inte har en rugbyförening i Fbg. Känner faktiskt att jag saknar thaiboxningen, jag trivdes verkligen med det, och det är typ det enda jag är bra på inom sport :P

Ikväll ska jag bara slappa och äta mina lantchips, smaskens!!
Imon ska mamma på sexparty (haha) så jag hade tänkt ha lite folk här, bestämde mig för att bara bjuda tjejer, men det var rätt många som var upptagna med annat så nu blir vi inte så många, får se ifall jag kanske drar hit lite andra, än bara dem som står mig "nära".

Nu ska jag fortsätta sjunga till lite nya låtar jag laddat ner, det låter nog inget vidare men på bra humör blir man i alla fall, haha. 


Pussipuss :)

image53     Jag ♥ att tacklas!


onsdag

Nu är jag riktigt trött, orkar knappt hålla ögonen öppna! Idag har det varit en riktigt soft dag, tränade med Tessan innan, sen handlade jag med mamma. Sen har jag bara spenderat kvällen framför tvn, vilket jag tänker fortsätta med. Fick ett papper idag om Sthlm's-resan, ska bli riktigt kul, längtar som bara den :D

Nu orkar jag inte sitta här mer, Go'natt!

överansträngd!

Idag gick träning mycket bättre än vad den gjorde igår. Igår var där jätte mycket folk och ventilationen ur funktion för dom bytar ur den, så man orkade inte göra så mycket, där var lika varmt som i bastun, man svettades sönder! Där var varmt idag med, men inte alls lika varmt som igår. Fick dock ont i mina armmuskler och i ryggen, har nog överansträngt dom eftersom jag tränade dom igår också, så nu har jag ont i hela kroppen, kommer antagligen ha ännu ondare imon. Men men, får skylla mig själv.

skolkis

Usch, jag sitter här och har dåligt samvete, vaknade runt sju tiden och fick för mig att jag skulle hoppa över samhällskunskapen, och sen när jag vakna vid tio igen fick jag för mig att hoppa över hela dagen?! Varför? Så jävla dum, sjukanmälde mig på schoolsoft och nu är det för sent.. Inte för att jag vill dit, verkligen inte, tycker inte om att vara med ettorna, men hade behövt gå dit och jobbat med medicin, aja!

Ska äta frukost nu, sen åka och träna med Therese... Puss!

bokrean

Kom precis hem från stan, är ju ledig på tisdagar så åkte till Gekås, köpte lite saker till mamma och chips till mig :P Sen träffade jag mamma i stan, vi tog en fika på Ståhlboms, kladdkaka med kaffe blev det, mums !
Sen gick vi på bokrean, jag köpte två böcker - Luftslottet som sprängdes av Stieg Larsson och Flyga Drake av Khaled Hosseini. Hoppas dem är bra :) Efter det hjälpte jag mamma hitta kläder till festen hon ska på på fredag.

Hinner inte skriva mer för måste packa väskan, sen ska jag iväg och träna med mamma och lillebrorsan!

Puss

Träningskläder!

Lila och svart - finns det några snyggare färger?! Jag bara älskar dem, lite dystert nu till våren kanske, men ääsch!

Adidas har en riktigt snygg lila dress. Skönt att ha på sig hemma när man slappar, eller åker till träningen.

image50image51


Denna väskan hade jag gärna förvarat mina träningskläder i, fett snygg!  image52


Det är viktigt att vara snyggt klädd när man tränar. Det är så tråkigt när man ser alla dessa killar på gymmet som går runt i flipflops och badbyxor.. Bara för att man tränar betyder det inte att man inte kan "klä upp sig", träningen känns mycket lättare och roligare ifall man är snyggt klädd, har lite färggladda toppar på sig. Man får faktiskt lite bättre självförtroende då! Så klä er snyggt även när ni tränar. Jag längtar sjukt mycket tills Intersport i Fbg har renoverat färdigt och börjar ta in lite vårkläder :)

konditionen sist

Då var det dags för ett tips igen :)

När ni tränar, vi kan ta styrketräning som jag håller på med till exempel, avsluta med konditionsträning istället för att börja med det. Man bränner mer fett då, och man orkar mycket mer under styrketräningen ifall man inte tagit slut på sig helt och hållet på löpbandet/cyklen/crosstrainern.

oscarsgalan!

Åh tänk vad glad man kan bli av lite solsken :) Det är så härligt väder ute, tog precis en fika med mamma ute på altanen, våren är här!! Ska snart ut på en promenad i det fina vädret, trots att jag redan har varit ute på en promenad i typ 50 min.

Sitter och kollar på lite bilder från röda mattan på Oscars-galan.

Är det bara jag som tycker att Johnny Depp ser ut som en gammal gubbe?!

image44

What's up with the glasses? och den förfärliga frisyren? Näe, han är bara snygg i POC, där är han en riktig liten läckerbit, grr! ;)

image45
Dwayne Johnson (
Walking tall) är urläcker på röda mattan!

Patrick Dempsey och Jill Fink- avgudar hennes klänning, härlig vårfärg!
image46


Katherine Heigl, vackrare än någonsin.
image47


Heidi Klum är nästan för perfekt, vilken kropp hon har. Hon glider in som en gudinna på mattan!

image49
Bilder: starlounge.



Nu har jag inte tid att sitta här mer, ska ut i det fina vädret :)  Hejdå!

långpromenad

Har precis kommit in efter en riktigt lång promenad, har varit ute över en timme med mamma, riktigt gött var det :) Sitter och kollar lite i Söndagsbilagan från Expressen/GT, Victoria Silvstedt är riktigt snygg när hon har "normala" kläder på sig..

Ikväll blir det pizza för hela familjen, fast jag funderar på att ta en kycklingsallad, är inte så sugen på att trycka i mig en pizza.

Nehe, nu har jag inte så mycket mer att skriva :P   Bye!

John Blund glömmer mig

Jag är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen, kunde verkligen inte somna igår, jag hatar det :S
Idag åker pappa till Norge igen, veckan går så fort :( Tänk om han hade jobbat i Sverige, i Falkenberg, hade vi haft en annan relation då?!

Jag hoppar över träningen idag med, orkar inte. Har tränat 3/ggr i veckan redan, det får räcka. Istället ska jag ge mig ut & springa eller gå en riktigt lång promenad.
Nu ska jag säga hejdå till pappa!   Hörs senare

etnisk melodifestival

Jaha, då blev det visst att jag titta på melodifestivalen ändå. Efter att sett hela programmet nu ångrar jag att jag ödslade tid på det, inte ens Björn var rolig som jag annars brukar tycka är skitrolig.
Hur fan kunde Frida gå till finalen? Fan för skånska. Patrik skulle ju gått vidare, hans låt och Eskobar's var dom enda låtarna (samt BWO's) som gick an att lyssna på. Nej, tacka vet jag förr, då var Melodifestivalen bra och ROLIG, nu är den bara skit.

Men tacka gud för att Izjed... eller vad fan det nu va inte gick vidare. Vad är det med dom som utser bidragen? Hur kan dom ta med en låt där dom sjunger på vette fasiken vilket språk det var, fattade inte ett skit. Det är svenska melodifestivalen, låtar där dom väljer att inte sjunga på svenska eller engelska tycker jag inte hör hemma i Sveriges Melodifestival!

mår bajs!

Usch jag mår inte alls bra, känner mig konstig i huvudet och mår illa :S
Fick för mig att baka när mamma åkte till jobbet, det blev kärleksmums och amerikanska cookies, har inte smakat än men det ser vääldigt gott ut ;) När jag hade bakat färdigt och tagit hand om alla disk började jag må konstigt, la mig en stund och tog två panodil men det blir inte bättre. Hoppas jag inte ska bli sjuk !

Skulle ju lekt med Yohanna ikväll, men det blir inget nu när jag mår skit. Tråkigt att behöva sitta hemma en kväll igen..

Ikväll är det Melodifestivalen, men den ska jag inte titta på, jävla smörja, inget att glo på. Hade gärna gått och sett Morgan Pålsson filmen som går på bio nu, den verkar skit rolig :P
Nu ska jag läsa några av mina favoritbloggar. Trevlig kväll folks!

lördag igen

Jaha då vart det lördag igen, och hela sportlovet har snart gått. Usch & bläh, jag vill verkligen inte tillbaka till skolan, är så trött på allt som har med skolan att göra.. :(

Sitter i mjukisbyxor och slappar, har gjort det ett bra tag nu framför tvn, kollat på All of us. Tror det är dags för mig att fixa till mig lite och gå en liten runda. Skulle tränat med lillebrorsan idag, men han sover fortfarande och jag pallar inte dra dit själv, får nog bli styrketräning imon istället. Tror jag ska gå bort till m&m och hälsa på, sa att jag skulle komma upp i veckan och nu har veckan nått sitt slut snart så får la traska mig dit.

Ikväll ska jag nog träffa Sorto, hon jobbar till sju så vi skulle höras då. Får se vad vi hittar på, det finns ju inte så mycket att göra. Här hemma hos mig är det jätte tråkigt, långt till stan, jag har ingen tv på mitt rum och pappa sitter i vardagsrummet, inte så kul att sitta vid han :P Och hos Sorto finns det inte så mycket att göra heller, bara kolla på tv och umgås typ. Hade varit kul med fest, men tror varken jag eller Sorto orkar.. Jag vill va 18 nu och kunna gå på krogen!

Idag är jag på lite negativt humör, och jag har mina anledningar, men men. Nu ska jag dricka kaffe.

Puss å kram!

dumb laws

Hhaha så jävla kul jag har, sitter och kollar vad för olika lagar länder/stater har. Det fnns så sjukt mycket onödiga och roliga lagar xD

Tex: i Hawaii är det förbjudet att lägga ett mynt i någon annans öra. Ofta man gör det?!

Besök dumblaws.com och kolla in vilka sjuka lagar det finns!

jag förstår inte?!

Jag förstår inte varför ni är så envisa?? Jag vill så gärna ha en hund, min lillebror vill med, och mamma, men ändå så ger inte mamma och pappa med sig. Nejnej, vi ska inte ha nån hund.  Ååh!

Jag blir så irri, vi har ju tid och pengar till det :S Bläh på er!
Visst jag är allergisk och det är ju ett stort minus, och man kan ju aldrig säkert säga att man kan tåla hunden trots att den är "allergivänlig". Jag är så trött på att det alltid är något som hindrar en när man vill något. :(

Aja, jag får la nöja mig med min tråkiga guldfisk!!

träningsvärk

Styrketräningen gick verkligen skit bra igår, det är oftast så att när man verkligen inte känner för att träna så går det som bäst :) Jag hade mycket energi, och la till och med på några x-tra vikter.  Jag körde verkligen på stenhårt, har träningsvärk i både magen och ryggen, men det är gött, då vet man att kroppen har fått jobba.

Sveriges paris hilton

Då sitter jag här igen framför datorn :) Känns som om jag inte gör något annat än att sitta här.
Har precis tryckt i mig en Budapest-bakelse som mamma hade köpt med sig hem efter jobbet, mums, men känner mig lite fet nu :P   Det är typ storm ute, blåser som bara den och regnar, bläh, jag vill ha sol och sommar, vill kunna ta på mig ett par shorts och ett linne och bara sitta och softa i trädgården eller nere på stranden med en bra bok, finns det något bättre?!
Ikväll blir det nog en hemmakväll, har ingen som kan köra mig och tänker inte sätta mig på cyklen i detta vädret. Har suttit och kollat runt lite på nätet, och jag är sååå sugen på att shoppa, jag har hittat en massa coola t-shirts med olika häftiga tryck, solbrillor på sovintage.se och skor :D Jag vill ha!! Önskar jag bara hade haft lite mer pengar så att jag hade kunnat köpa allt det jag vill ha, men jag är ingen bortskämd liten unge som får allt hon pekar på, och vi är minsann ingen rikemansfamij, så jag får nöja mig med mitt studiebidrag. Och just nu måste jag även spara lite pengar, vill kunna shoppa en massa när jag kmr till Stockholm där det finns lite mer utbud av roliga affärer som inte Fbg har :P

Nu ska jag fortsätta med att dagdrömma om att jag var Sveriges Paris Hilton ! haha..

klockor från Cocoo.se

Det gick inte att se gårdagens avsnitt av 2900 Happiness..
Men men, Cocoo.se har fått in jätte fina klockor, och jag blev riktigt sugen på att köpa nån av dom.

image42

Visst är dom läckra? Dom hade andra lite mer "fina", men det är inte riktigt min stil utan jag gillar det mer häftiga!    Denna svarta gillade jag bäst:


uppe med tuppen

Idag gick jag upp tidigt, redan klockan nio stod jag i duschen :) Skulle ju egentligen tränat med Therese idag, men kände inte att min kropp orkade efter passet igår, det är inte så bra att träna samma sorts träning tre dagar/rad.
När jag hade gjort mig iordning och käkat frukost drog jag in till stan med pappa och köpte en födelsedagspresent till mamma, och så gick vi till systemet, och min snälla pappa köpte några cider till mig :) Det var sjukt mycket poliser i stan, dom hade nån koll, det var nästan överdrivet, vart man än kollade stod det en polisbil/polis. Varje gång jag ser en polisbil eller polis ryser jag i hela kroppen, jag vill så gärna va en av dom om några år!!

Nu ska jag kolla på avsnittet av 2900 Happiness som jag missade igår, herråå!

mys med T & J!

Kom precis hem efter att fikat med Jasmine och Therese i stan, riktigt mysigt var det! Det blev varm choklad med grädde och ett vaniljhjärta på Falkmanska. Det är sjukt dåligt väder ute, grått och trist och så regnar det, hatar dåligt väder, blir på dåligt humör och trött :/
Vid sju tiden ska jag till gymmet med mamma och pappa, tror jag iaf.. Är inte riktigt sugen på att träna, vet inte varför, har nog bara en dålig vecka. Ska iaf träna med Therese imon på förmiddagen, om jag orkar x)
Veckan går så fort, lovet är snart slut och då är man tillbaka till skolan igen, pallar inte,vill bara att det ska bli dags för mig att ta studenten så att jag kan bara göra vad jag vill, försöka få mina drömmar att bli till verklighet! Lumpen, sen Polishögskolan !

Nu ska jag äta fisk, det är nyttigt och gott :D

torsdag

Det är så gött att ha sportlov så att man får sova ut lite, mycket piggare nu. Hade rätt svårt att sova inatt med, men det tog inte alls lika lång tid att somna som det gjort de senaste nätterna.
Igår tog jag det bara lugnt, satt hemma och kollade på tv, 2900 Happiness och Top Model 9 blev det. Jag hejar lätt på Heather i TM (hon med aspbergers syndrom), hon är lite udda, men det är därför jag gillar henne. Hon har sitt handikapp, men trots detta söker hon till ett program där hon kommer att spendera en massa tid med 12 okända tjejer, ni får säga vad ni tycker, men det tycker jag är starkt. Dom andra tjejerna bara snackar om hur duktiga och snygga dom är, men har dom visat sig bara bättre än Heather? Nej. Heather representerar de udda, som inte är helt perfekta, hon visar att man kan trots att man har ett handikapp. Jag hoppas verkligen hon är kvar länge, att hon orkar med det trots att dom andra hela tiden snackar om henne bakom på ryggen på henne. Hejaheja Heather!

Idag ska jag ta en fika med Therese och en gammal kompis jag inte träffat på länge, det ska bli trevligt, det var som sagt längesen. Får se vad som händer ikväll, kanske drar och tränar med mamma nu när jag mår bättre. Får se..
Nu ska jag göra mig iordning.

Puss!

Vården VS Blondinbella

Inatt hade jag jätte svårt att sova, förstår inte varför, men jag har sjukt mycket energi trots att jag tränar så mycket som jag gör och tröttar ut min kropp. Men iaf, när jag låg där i min säng och försökte sova, började jag tänka på de tjejer som tjänar så mycket pengar på sin blogg, Blondinbella tex. hon svarade på en fråga från sina läsare, och hon sa att hon tjänade mer än 15 000 i månaden på sin blogg. Helt sjukt tycker jag det är..
Visst, hon lägger mycket tid på sin blogg, så det är bra att hon får något för det. Men mer än 15 000 kr/månaden? Är det inte lite att överdriva?   Min mamma jobbar inom äldrevården, och hon tjänar långt ifrån så dom summorna, och hon jobbar ändå heltid. Hon, och alla andra som jobbar inom äldrevården, ja vården överhuvudtaget, gör en så vktig insats, deras jobb är så viktigt, utan dom klarar sig inte gamlingarna, handikappade och de sjuka. Trots att deras jobb är så viktigt tjänar dem så förbannat dåligt!
Men Blondinbella, hon sitter framför sin dator och skriver om sitt perfekta liv som hon tror att alla tjejer vill ha, och pengarna bara rullar in.  Förjävligt är det!

I framtiden kommer ingen vilja jobba inom vården, för man kommer att tjäna mer pengar på att skaffa sig en blogg och skriva om sitt liv!

Det blev inget möte med min PT

Idag skulle jag haft möte med min personliga tränare Torbjörn, men så blev det inte. Han var sjuk. Jag kände det nästan på mig när jag vaknade och cyklade dit att det var nånting, antingen att han inte var där, eller att jag hade missuppfattat tiden.. Men men.
Jag tränade ändå, men fick världens mensvärk när jag värmde upp, trodde jag skulle svimma, så ont hade jag. Så jag tog bara armar och mage, höll på i knappt 45 minuter, sen cyklade jag hela vägen hem igen. Trodde aldrig att jag skulle komma hem, cyklade i snigelfart typ, för jag hade så ont i magen.

Trots att det inte blev så mycket styrketräning var det bättre än ingenting!

slappis dag

Idag har det varit en lugn dag. Sov länge, sen har jag bara spenderat dagen framför datorn typ. Kände inte för att göra något, kan vara gött ibland att bara slappa.
Nu sitter jag och kollar på Gossip Girl, efter det blir det I huvudet på Gynning :)

Imon ska jag träffa min PT, och sen styrketräna en timme efter det. Sen ska jag nog träffa en gammal kompis, får se vad vi hittar på, kanske tar en fika, det hade varit mysigt!

Nu börjar det igen! XoXo Gossip girl ;)

Ta magen sist!

Då var det dags för ett träningstips igen :)

När man styrketränar ska man alltid avsluta med magövningarna. Detta därför att när man styrketränar ska man helst alltid spänna magen lite, spec. när man gör rygg och biceps- och tricepsövningar så att man rätar på ryggen. Om man då tar magövningarna i början eller i mitten av passet kan man trötta ut magmusklerna och inte orka hålla en liten spänning i dem sen, och då finns det risk att man gör de andra övningarna fel eller att man felbelastar.  Tänk på det när ni tränar :)

Frukost

Här var det tänkt att jag skulle ge lite kosttips, och nu ska ni få ett tips om vad man kan äta till frukost.

Jag äter alltid frukost, klarar mig inte utan det. För mig är frukost det viktigaste målet under dagen.

Min frukost består av:

Fiberhavregrynsgröt med äppelmos
En grov macka med skinka eller leverpastej med någon grönsak på
En kiwi
Ett glas mjölk eller apelsinjuice.

Detta klarar jag mig väldigt bra på fram till lunch. Jag får i mig både fibrer, c-vitamin och protein.
Fiberhavregryn smakar tyvärr inte så jätte gott, så ibland får det bli vanlig havregrynsgröt. Tycker man inte om äppelmos kan man ta nästan precis vad som helst, skivad banan, lite drottningssylt.. Smaken är som baken :)

   Fiberhavregrynsgrött smakar inte lika illa som det ser ut, jag lovar!

Vem bär den snyggast?

image33

Vem bär upp klänningen snyggast? Rihanna eller Kimberly? 

Jag tycker Rihanna är snyggast, det plommonfärgade skärpet och väskan bryter av det snyggt.
Kimberly har en aning lite för mycket rött, men det funkar med !

Hårtrender 2008

Woho, satt och spana runt lite på nätet, och hitta en artikel om Hårtrenderna 2008. Suck tänkte jag, nu kommer jag få se bilder på långt och vackert böljande hår, men ICKE! sa hårproffset Tony Lundström. Kort ska de va! Och plattången är såå ute..
Helt perfekt för mig då som har kort hår, och världens sämsta plattång, då behöver jag inte bekymra mig, utan kan skita i plattisen och vara så inne ;) haha ofta jag kommer göra det, jag är helt beroende av den där mackapären.
Jag bryr mig inte riktigt om vad som är inne och ute, jag kör på det jag tycker är skönt. Visst, jag tycker det är jobbigt med mitt korta hår då min kvalité på hår gör att jag måste styla det annars ser det för jävligt ut, men det är så gött att slippa det långa håret hängades på ryggen :)
Min mamma tror att det kommer att sluta med att jag klipper lika kort som henne, men nej mamma, så roligt ska vi inte ha det !

    

  image32 Agyness Deyn är ju bara så läcker i sin korta blonda frilla!

who are you people?

Jag har ju några stycken som läser min blogg varje dag, men jag har långt ifrån lika många läsare som Kenza, Stina-Lee och Blondinbella, men men..
Det skulle va kul att veta vilka ni är, så ifall ni vill, berätta gärna lite om er själva :)


ray ban wayfarer

Eftersom jag inte riktigt har råd att köpa mig ett par helt nya äkta ray ban wayfarer, får det nog istället bli ett par från asos.com . Jag bryr mig inte om att dem är väldigt lika till utseendet, huvudsaken är att dom är snygga :) Jag tycker dom är skitgrymma, och jag ska iaf ha ett par, blir nog både ett par vita och ett par svarta!

  

Alla verkade i Fbg verkade styrketräna idag..

Usch, idag var det inte alls roligt att träna. Kom dit strax efter sex, och det var smockfullt!! Alla cyklar och löparband var upptagna, och jag fick vänta typ tio minuter innan jag kunde värma upp. Maskinerna var upptagna nästan hela tiden, skitirriterande när folk bara sitter och pratar och tar upp maskiner. Jag fick inte gjort så mycket som jag ville på en och en halv timme,  gav till slut upp, orkade inte vänta längre så gick och duschade och satt i bastun en stund istället. Det var riktigt gött :)

Träningen gick hyfsat bra, allt blev dock lite jobbigare för det var så dålig luft och varmt där inne. Nästa träning blir på onsdag !

Redan hemma

Varberg var trevligt, men vi var inte där så länge, Tessan blev typ dålig, illamående, ont i magen och så svettades hon, jätte konstigt :S Jag hittade ingenting, de kläder jag provade var snygga, men jag måste känna att jag har nytta av någonting annars köper jag inte det, är lite velig av mig när det gäller shopping :P Det blev iaf ett par sockar, haha!

Ska träna sen när mamma är på yoga, från sex till åtta, tråååkigt, är inte alls sugen på att träna, bläh!

Nu ska jag käka :)

Varberg

Har precis gjort mig iordning, ska iväg med Tessan till Varberg för lite shopping :) Det är jätte fint väder idag, flera plusgrader, så idag åker tightsen, skinnjackan och mina ballerina på!
Nu måste jag dra mig, Pusshej!

AA dress

Åh jag vill så gärna ha en AA double neck dress, så jävla fina!! En kompis tipsa om att dem är billigare denna helgen, typiskt att jag inte har några pengar att spendera på ett sånt plagg just nu. Får se när jag kommit hem från Sthlm om det inte blev så mycket shopping där, då tror jag nog att jag beställer en :)

Vilken färg är snyggast? Svart känns stilrent, men jag är ju ett stort fan av lila ;)


   

inget gym idag

Idag var det tänkt att jag skulle till gymmet och tränat, men sov för länge så det hade blivit lite stressigt för dem stänger redan klockan tre. Istället ska jag ut och springa.
Det kan vara bra att hoppa över nån gång också, det får inte bli ett tvång att man ska träna. Det får bli gymmet imon istället och på onsdag ska jag träffa min PT och gå igenom lite övningar med hantlar och lite annat.

sovmorgon

Härligt med sovmorgon, det behövdes! Filmen jag såg igår var jätte bra, lite konstig, men bra. När den var slut åkte vi hem till Sorto och kollade på film och myste med tända ljus och hennes goa hund Robin :) Vad jag hatar att jag är allergisk mot hundar, annars hade min familj lätt köpt en. Har hört att chiahuahua hundar är allergivänliga, någon som vet ifall det är sant?
Cyklade hem inatt, trodde aldrig jag skulle komma hem, det blåste som bara den och fck leda cyklen nästan hela vägen..
Nu sitter jag och slappar framför tvn, ska ut och springa lite senare.

Sjukt gött att ha lov nu, ska typ bara träna, umgås med vänner och bara njuta av att slippa skolan och alla krav för en vecka :)
Nu ska jag hjälpa mamma med en sak, Hörs senare!

biokväll

Japp det blir bio ikväll, mys ^^, Efter det ska vi nog hem till Sorto resten av kvällen!
Tycker synd om mamma och pappa, dem har precis köpt ny kyl&frys, och när dom skulle sätta in dem, så passar de inte :S Det är för djupt så vi kan inte öppna diskmaskinen, vadå typiskt? Jaja, hoppas vi får lämna tillbaka dem och köpa ett annat istället.
Nu vill jag ha mat, är hungrig som en elefant!!

inte så lyckad kväll

Det blev inte så lyckat igår som vi hade hoppats på, men lite trevligt fick vi det allt :) Tjejerna var sega som satan och kom inte förens vid åtta, vi satt la här typ till halv tio och snacka skit och drack lite, efter det blev vi ombedda att köpa öl av en babbe, och vi kom la till festen runt tio tiden. Där var rätt mycket folk, kände typ ingen, förutom alla Rosensparreelever :P Jag var hemma redan vid tolv, så vi var där inte så värst länge, men det var inte alls kul där så det kändes onödigt att stanna kvar. Trodde jag skulle förfrysa mina tår när jag cykla hem, brrr -.-
Roligast på kvällen hade vi nog när vi försökte lätta upp stämmningen, och fick för oss att sniffa socker, chips och lite alkohol, haha fan vad jag skratta. När jag väl kom hem käkade jag lite lantchips som tjejerna tog med sig till mig, tack :D sen somna jag med raggsockar på i min goa varma säng ♥

Hade tänkt gå ut på en promenad innan, men det börja snöa som bara den :O Jävla skitväder!
Ikväll blir det nog bio.

Nu ska jag ringa Sorto :)

Tack för igår tjejer

härlig dag!

Det är hur bra väder som helst, inte ett moln på himlen och solen skiner, kan det bli bättre? Jag får sån vårkänsla!
Fick precis reda på att jag får VG i religion, och MVG i filosofi, WOHOOO!! :D
Ikväll blir det fest, en "klasskamrat" har 18 års fest och hon har hyrt lokal, ska bli riiktigt kul. Innan vi drar kommer Johanna x2 hem till mig och förfestar lite.
Imon kväll ska jag förhoppningsvis på bio - Försoning.

Det kommer bli en perfekt helg ♥

Nu ska jag ta bussen hem från skolan, har precis slutat, äntligen sportlov!!! :D

Alla hjärtans dag!

Jahop, då var det alla ♥ dag igen, och som vanligt spenderar jag den ensam! Inte för att jag bryr mig, för mig är det som vilken vanlig dag som helst :P Skolan hade konsert i skolan idag, tråkig som bara den tyckte jag :P
Idag gick jag enda till fyra, valde att stanna kvar och gå på stödmatte, kände att jag behövde det. Innan jag började skolan idag åkte jag jätte tidigt i morse till gymmet med mamma, riktigt bra gick det, lite trött men annars så :P
Imon ska jag ha filsofiprov så kan tyvärr inte skriva mer nu, för jag måste plugga!


Ha de fint!

tråkigatisdagen

Lite tråkigt att vara ledig hela dagen när inte nån annan är det, kan ju inte göra så mycket då : / Har slappat hela förmiddagen, kollat på tv och samt ut min bok ( Är det någon där? - Marian Keyes). Rätt kelig dag, inte för att det gjorde så mycket, är rätt trött idag.
Mamma står och lagar sin goda räksoppa nu, det luktar sjukt gott, kurrar i magen på mig.
Ikväll lär jag fortsätta med att inte göra nånting, ska kolla på tv, har tre serier jag måste se ikväll, känner mig lite som ett tv-freak ;)
Imon går jag heldag, fy hur sa jag orka? De första tre timmarna ska vi i och för sig se en film, så det blir la soft, men sen medicin och jag ligger nog rätt långt bak, orkar inte med lärarens lektionsplanering. Eller hon är inte ens lärare, antagligen därför hon inte vet hur man gör. Vi har gjort samma sak nu varenda onsdag em. i snart 8 månader. Vi får en bunt papper med frågor på kapitlet, och så letar vi upp svaren i boken, ofta man lär sig något av det?   Ångrar starkt att jag valde Rosensparregymnasiet, det är bara en massa problem där.

Nu har jag tänkt ringa Sorto och snacka lite med henne :)

GB!!

träningsbhn

Min träningbh är perfekt, den gör verkligen nytta. Den sitter jätte skönt på, den "korvar" sig inte, och absorberar upp svettet så att man slipper bli varm och kladdig. Behöver ni en ny träningsbh, prova Casalls sortiment, jag är verkligen supernöjd med min :)

Besök - www.casall.se

Tisdag

Ledig hela dagen, kan det bli bättre? Andra ungdomar hade antagligen sovit typ hela dagen, men inte jag! Jag var uppe vid halv nio och tog bussen till gymmet vid halv tio.
Träningen gick jätte bra, jag körde igenom hela kroppen och sprang som en blådåre på löpbandet. Förresten, var ju ute och sprang igår för första gången på jätte länge, och trots min dåliga kondition gick det bra, fick dock väldigt ont i lungorna bara för att det var så kallt.
Efter att jag hade tränat i nästan två timmar duschade och bastade jag ett bra tag, och efter det solade jag. Lite färg fick jag allt, känner mig mycket fräschare nu! Var hemma vid halv två-tiden och då lagade jag mat till mig och brorsan som är hemma pga. att han är sjuk!

Nästa träning blir på torsdag igen med mamma, innan skolan!    Simma lugnt!

Hejhej!

Sitter på min lillebrors bärbara han fått av skolan, jag skrev ett jätte långt inlägg men det gick inte att publicera, så nu får jag skriva om det -.-
Dagen har varit hyfsat lugn, började med matte, och sen hade jag geografiprov. Tror det gick sådär, jag råkade nog förväxla två olika saker med varandra, men men får hoppas på det bästa.
Snackade med min mattelärare idag, och fixade så att jag slipper gå till skolan på tisdagar på min mattelektion, som är helt värdelös. Så nu är jag ledig varje tisdag, vadå gött?!!
Sitter och smälter det jag åt vid fyra tiden, har tänkt springa en liten runda och jag får jätte lätt håll, så måste vila ett tag till innan jag ger mig ut.
Imon (tisdag) har jag tänkt gå upp rätt tidigt och åka till gymmet och styrketräna, simma och sola solarium. Sen ska jag lätt slappa hela dagen :D Denna veckan har jag knappt något plugg, rätt gött att ha en lugn vecka innan sportlovet.

Förresten, har funderat på att utveckla min blogg till en "träningsblogg", som ska innehålla lite träningsdagbok, träningstips samt träningsmode. Ni som läser min blogg, vad tycker ni? Känner att det skulle va kul att ha ett syfte med bloggen, mer än att bara få skriva av sig lite. Sen jag börja styrketräna har träning blivit en stor del av mitt liv, och jag tycker det är skitkul.

Näe, nu är klockan över sex, nu får jag byta om!
Btw, idag börjar Anna Pihl, ÄNTLIGEN, gud vad jag har saknat det, ännu en asbra dansk serie, kan det bli bättre? :D

Pusshej!

Hoppas detta inlägget publiceras, orkar inte skriva om igen för det går inte att kopiera det ^^,

m&m

Åkte hem till m&m vid fyra tiden och kom precis hem :) Gud vad härligt det var att se dem, blir lika glad alltid! Jag har lätt världens bästa mormor & morfar ♥
Det tar bara fem minuter att cykla dit, men trots det är jag där väldigt sällan, har inte tid till det då skolan tar upp så mycket tid :/   Mormor blev jätte glad över att se mig, och som vanligt när man kommer dit har hon alltid något gott att bjuda på :P Hon satte på kaffe och tog fram tre sorters kakor och en chokladkaka hon gjort, fan vad gott det var!
Pratade precis med pappa, stackarn, det hade ösregnat i 6 dagar, och det märktes att han längtade hem..
Nu tänkte jag sätta på en film och ta lite ostbågar, det luktar skunk men smakar väldigt gott, brukar äta det med sked eller en tandpeta för att slippa få det på fingrarna, haha!
Trevlig kväll folket!

gymmet

Kom precis hem från gymmet typ, var där och styrketränade med Therese en och en halv timme typ, och efter det blev det solning :)  Lite brun blev jag iaf!
Det är skit härligt väder idag, typ vårväder, kunde ha skinnjackan utan att behöva frysa :D Jag längtar något sjukt till sommaren.
Jag är helt slut i kroppen, funderar på att lägga mig och sova en timme, får se..
Ikväll är det melodifestivalen, men orka kolla på den skiten. Face 84 ett tjejband från Vbg är med, kanske kollar för se ifall dem är bra, alla säger ju det!
Jag är sjukt sugen på Lantchips - gräddfil och lök, men orkar fan inte cykla hela vägen till Ica, har jag tur kanske brorsan vill köra mig när han kommer hem :P
Nu ska jag skriva i min träningsdagbok sen slappa framför tvn :)

Ha de fint

Kosttillskott

Ibland kan man behöva något kosttillskott ifall man tränar väldigt mycket.
Jag får i mig rätt bra av vad kroppen behöver, men har dock ibland lite svårt att kunna ta med mig något att käka efter träningen eller innan, då jag ofta drar innan skolan eller direkt efter.
Blev då rekommenderad av en kvinnlig "body builder" att Eiselt Protec är bra. Den innehåller både protein och kolhydrater vilket kroppen behöver för att kunna bilda muskler m.m.
Jag har dock varit lite dålig med att dricka den, men jag rekommenderar ändå att prova den, man får mycket energi, den ger en mättnadskänsla och man går inte upp så mycket i vikt av den då den innehåller mest protein (kolhydrater gör att man går upp i vikt.). Jag har smak choklad och det smakar la si sådär, med mjölk är den helt okej, men förfärlig med vatten :P


redo för träning!

äntligen har jag fått en ny träningsbh från Casall, underbart! Min gamla är så ful och gör ingen nytta längre.
Nu har jag en fräsch vit, och jag nästan längtar tills jag får träna i den :P




Ni får en rapport antagligen imon om hur den va :)

sitter i skolan och tråkar..

Sitter i skolan, har lunch nu fram till tolv. Har precis haft engelska, gjorde ingenting som vanligt för vår lärare suger :S Hoppar över lunchen idag, inte hungrig, tar en banan istället bara. Ska ha specialidrott sen med vår snygga idrottslärare ;) Slutar redan klockan ett idag, soft!
Efter skolan måste jag dock plugga lite, har geografiprov på måndag. Ska nog vara med Tessan ikväll, hon ville det, får se ifall jag pallar, på fredagar är jag helt död!
Nu ska jag äta min banan och sen dra på lektion. Puss så länge!

Äntligen färdig!

Äntligen färdig med mitt religionsarbete om sekten Heaven's Gate. Skönt att slippa religion efter denna sista inlämningen (har gjort religionskursen hemma på egen hand.) Hade filosofiprov idag, en extra uppgift min lärare ville jag skulle göra för han vet inte vilket betyg jag ska få (vg/mvg), tyvärr så har vi missuppfattat varandra så jag hade inte alls läst på det han ställde frågor om :S Hoppas vi kan lösa det på nåt annat sätt.
Hade inomhusfotboll idag, fan vad jag suger på fotboll, det är inte klokt vilken dålig bollkänsla jag har.. fast det beror nog mest på min inställning kan jag tänka mig :P
Slutade kl 12 idag, och då drog jag och mamma och gymmade, gud vad härligt det va, jag sprang som en blådåre. Träffade även min PT, vi bestämde en ny träff, och han tyckte jag var "jävligt flitig".
Hade tänkt dra hem till m&m idag, men känner nu att jag inte hinner, har fortfarande lite plugg kvar + att jag måste käka och se 2900 Happiness, får nog hälsa på hos dem i helgen istället.

Nu ska jag göra mig nåt att käka, något tips? ^^,

onsdag

onsdag är veckans jobbigaste dag, jag går heldag med knappt några raster, jag får alltid världens huvudvärk :/
Idag slapp vi dock lyssna på samhällskunskapslärarens tjat, istället fick vi lyssna på en kille som berätta lite om utlandsstyrkan, jätte intressant, har alltid varit sugen att arbeta med sånt :)
Ska snart in till Polisen och lyssna på nån grej där dom informerar om polishögskolan och polisyrket.
Imon går jag antagligen bara till tolv, för läraren är på kurs, så jävla skönt i sånna fall. Ska träna med morsan direkt efter skolan då, det behövs, har inte tränat sen i lördags, känner mig hemsk.
Nu måste jag dra, hörs kanske senare, Puss!

nyklippt

Det är så härligt att va nyklippt, håret blir ju helt underbart efter en vistelse hos frisören! Har inte gjort något speciellt med håret, klippte bara topparna. Tänker nog låta min page växa ut, men för att det ska växa något måste man klippa med.
Idag sket jag i att träna, har jätte dåligt samvete över det nu, men jag är så oerhört stressad nu, så mamma tyckte jag skulle hoppa över den och ta en rejäl sovmorgon istället, och det gjorde jag. Hade bara en lektion idag, och jag fick prova att göra matteprovet igen, svarade på en fråga mer denna gången, fan :/
Efter det gick jag ner på stan och köpte lite smink- jag köpte en rouge från Loreal'Paris, kajal från samma märke, plus en nagelpenna som ska göra mina undersidan av naglen vitare. Resultat får ni se sen :)
Nu måste jag besvara färdigt frågorna till medicinsk grundkurs till imon.


helgen & annan skit

jag har verkligen ingenting att skriva om idag, det är helt tomt i skallen :S
eller jo btw, helgen kan jag ju uppdatera lite om.

Var fest hos en kompis i lördags, riktigt trevligt, men det kunde gott ha varit nån snygg grabb att stöta på ;)
Sov över hos Sorto efter det, och på söndagen åkte jag och systrarna Sorto till Eurostop i Halmstad. Var la tänkt att vi kanske skulle shoppa, men så blev det inte riktigt, istället åt vi bara en massa. Först tog vi en fika på EspressoHouse och sen efter vi fjantat omkring på Rusta käkade vi på McDonalds, ElMaco Chicken är nog det bästa som finns :)
Det blev faktiskt en trevlig och kul helg, måste börja va med sorto mycket mer, hon gör mig så glad ♥

Tror inte jag har nämnt det innan, men i min klass är vi bara tre st. elever, jag och två killar till. Under lunchen hade jag värsta seriösa snacket med en av dem, tänk om alla killar i Fbg kunde vara så mogna och lätta att prata med. Men men, slutade rätt tidigt idag, redan kvart över ett drog jag hem, och sen dess har jag inte gjort ett smack. Som vanligt kommer jag antagligen att spendera de två kommande timmarna med en massa plugg, så hej så länge :)

Godmorgon!

Precis vaknat typ, härligt med sovmorgon¨! Fick räkmacka till frukost, supergott :P
Sitter bara och glor, gör inget vettigt, ska dra och gymma och simma vid tre till fem, sen efter det blir
det nog fest hos en tjej i frisör ikväll. Tror dock inte det blir så jätte kul, men men, får la försöka göra det bästa av situationen :)

Nu ska jag städa upp lite på mitt rum, hörs senare!

ung & dum

Jag förstår inte hur min bror tänker, om han ens tänker överhuvudtaget. Visst, han är i en ålder som det är kul att köra fort och leka med bilen, men va fan! Han och hans polare hade varit ute och lekt, kört som idioter rättare sagt, eftersom dom tappa kontrollen och bilen volta och hamna på taket. Jag blir så arg, han fattar inte att han kan skada andra, och framförallt sig själv. Han bara skrattar åt det och typ tycker det är häftigt..
Så omogen inställning till allt.

Jaja, nog om honom och hans idioti. Nu ska jag gå och hämta min cykel. Puss så länge!

same old stuff

Jag orkar verkligen inte med mig själv. Jag orkar inte med mitt humör, och ingen annan heller.
Min idrottslärare ville prata med mig efter specialidrotten idag, han var orolig för mig sa han, att han saknar den gamla goa glada Josefine, han undrade vad som hänt, och ville hjälpa mig. Men hur ska han kunna hjälpa mig? Som vanligt sa jag inte var det va, vet hur jag blir i sånna situationer, så sa att det var inget att prata om. Känns skönt att veta att jag kan prata med han iaf om jag vill det, känns skönt att veta att han bryr sig..

Idag tänker jag inte göra ett smack, bara va för mig själv, orkar inte med folk just nu, ta inget illa upp, det är inte er det är fel på.


jag vill bort från Falkenberg...

RSS 2.0