give me a reason.

Det blev som jag trodde, ett helt onödigt möte med Unga BRÅ... Jag har tyvärr inte alls tid att skriva här, måste se till att få något i magen sen är det direkt på plugget!

SUCK!

onsdag.

Godmorgon!

Idag har jag skola från tolv till fyra, sen blir det direkt in till stan för gå på möte med Unga BRÅ på Stålboms. Hoppas verkligen vi kommer fram till något idag! Jag känner inte alls för att gå till skolan idag.. Pratade med min handledare igår om mitt PA och han var inte alls nöjd. Fick två stora uppgifter också så nu har jag sjukt mycket att göra två veckor framöver. Det förstörde hela min dag och jag var på ett jävla humör och är fortfarande...
På kvällen var jag i alla fall hos min moster och morbror/farbror och planerade jag och min kusins gemensamma studentfest. Vi var inte hemma för ens halv elva och vi fick bestämt rätt mycket. Jag tror det kommer att bli en jäkla lyckad dag, ge mig 5 juni nuuuuu!!!

Nu är det dags för spackel!

090427

plugg, plugg, plugg.. jag är så trött på det!

trevlig kväll.

Det blev en riktigt trevlig kväll här hemma med Victoria, maten blev sjukt god, jag är en riktig grillmaster måste jag säga ;) Dagen har varit rätt slapp, det blev en liten promenad för mig och Vickan och så lite plugg och en massa tjöt!
Körde precis hem henne och nu måste jag ge mig på pluggandet igen. Fan för skolan..

090425

Allt bra idag? Själv är jag på ett strålande humör! Det är helg och strålande väder. Har varit uppe i två timmar knappt men är redan uttråkad.. Victoria är i salongen och jag får ingen ro till att sitta ute och sola.
Ikväll ska mamma på klassfest på Grand så det blir ingen utgång för mig. Istället kommer Vickan hit så ska vi grilla och bara ha det mysigt. Ja visst ja, grillen kan jag ju göra rent.. bläh!

älskade fredag.

Äntligen fredag och äntligen helg! Ska bli riktigt skönt att slippa åka till skolan på några dagar.
Hade bara en lektion idag och då var en tjej där och föreläste lite om Israel-Palestina konflikten, intressant men lite drygt emellanåt.
Jag har en lugn helg framför mig. Ikväll ska jag bara vara hemma, och imorgon ska jag och Victoria grilla lite här och softa. Jag är faktiskt lite mätt på festande efter påskhelgen.
Jaa förresten, fick min studentklänning jag beställde från nelly.com idag!! Det stod att den var liten i storleken så var rädd att den inte skulle vara lagom men den satt perfekt!! Lite stor i bysten men det är lätt fixat med en behå. Känns så skönt att det mesta kring den dagen börjar klaras av. Jag längtar som bara den!!

pics. på tatueringen.

I ♥ My Tattoo




smoking istället för plugg..

PANIK! Det blev inget pluggande ikväll, istället ringde Birger och så åkte vi in och valde ut en smoking till honom. Japp, jag har fixat en baldejt, wohoo ;)
Han följde med en hem sen och drack kaffe och tjöta lite och har precis åkt hem. Sjävklart var jag tvungen att skriva lite här och läsa lite bloggar, men NU måste jag plugga!! Uppgiften om fight club ska in imorgon och jag är långt från färdig!!

torsdag

Godmorgon!

Kommit upp än? Jag är minsann uppe trots att jag börjar kvart över två och kunde tagit en rejäl sovmorgon. Men det gjorde jag inte för har annat som måste göras. Ska snart hoppa in i duschen och så ska jag in till stan med mamma.
Gårdagen var rätt händelselös och tråkig. Skolan och dissekeringen var skit rolig, var nojjg som satan i början och gnällde men när jag väl kom igång kunde jag inte sluta. Inte ens hälften av klassen vågade skära och en tjej kräktes (hahaha!) så jag fick göra rätt mycket. Vi fick dissekera både lungor, njurar, hjärta och lever. Sjukt häftigt!

Nehe, nu är det dags för duschen så vi får höras senare!

dags för skolan.

Jaha onsdag igen och dags för skolan om en timme. Suck, är äckligt trött på det nu! Känner bara för att stanna hemma och göra precis ingenting.
Jag har tre lektioner i skolan så slutar runt halv fyra, fyra. Första lektionen ska vi ha naturkunskap B och då ska vi dissekera lungor, FY FAN! Tänker inte äta något innan för risken är ju stor att det kommer upp, är en aning äckelmagad..
Efter skolan så måste jag plugga (big surprise, NOT!) så jag har ingen rolig dag framför mig precis!

härlig tisdag!

Hej!

Vad gör ni för något? Själv sitter jag med ett glas rödvin och njuter ;) Mamma var sugen så vi korkade upp en liten flaska, ibland får man faktiskt unna sig något gott även om det är mitt i veckan!
Hade bara en lektion i skolan idag, hade prov och det gick käpprätt åt h*lvete. Valde att ta ett IG och istället göra omprov och då kanske få ett MVG som jag vill ha..
Direkt efter skolan åkte jag och mamma till Varberg för att leta festkläder åt henne till lördag (hon ska på klassfest). Tyvärr hitta vi inget så satte oss på Kafé Blå Dörren med varsin morotskaka och cappucino.
Har inte fått gjort så mycket sen jag kom hem, behöver plugga men har noll motivation. Istället har jag klickat hem mig min studentklänning från Nelly. En vit med några svarta detaljer från Elise Ryan. Helt underbaaar är den! Hoppas verkligen den passar. Har även fixat åket till studentbalen, så nu är det bara en kavaljer som fattas!!


pluggtips sökes!

Ny vecka och endast sju veckor kvar till studenten!! Helt sjukt vad tiden går!
Idag hade jag bara en lektion, idrott, men den försov jag mig till och missade. Har väl mest slappat fram tills nu, ska dock ta tag i pluggandet nu. Har prov i rättskunskap imorgon, och en knasig inlämning till fredag i etik och livsfrågor som jag som vanligt inte fattar ett skit utav.
Har inte alls något plugg-motivation just nu, något bra tips på hur man kommer igång?!

söndag

Kalaset var en riktig pärs igår, trodde inte alls det skulle vara så jobbigt. Var inte hemma för ens runt tre och då däcka man rätt så gött i sängen. Vaknade dock en stund senare av att jag hostade så att jag höll på att spy,så jag sov som en skit hela natten. Mår sådär idag också, hostar och förkylningen är jobbig. Förhoppningsvis blir jag bättre i veckan!
Om ungefär en timme ska jag och Vickan ta tåget till Falkenberg igen. Jag ska bara ta det lugnt resten av kvällen, för imorgon är det ju skola igen. Lyckligtsvis nog har jag bara en lektion så slutar redan halv tio. Underbart!

Nu ska jag ta och packa ihop, hörs imorgon!


back in Knäred

Nu har jag precis kommit till Knäred! Vi ska snart ge oss ut på en liten promenad och köpa glass, sen ikväll ska vi servera på ett 40-årskalas! Ska bli gött att tjäna lite pengar ;)
Kommer hem imorgon igen så vi hörs då!

Hoppas ni får en bra helg! Kram

sjuk

Suck, jag mår inte alls bra idag, halsen är som ett rivjärn och har sovit som en skit inatt. Så jag orkade inte åka till Halmstad och sen till Victoria, utan ska vila mig idag och åka dit imorgon istället.
Nu ska jag ta och kurera mig framför tvn, bild på min tatuering får ni se när "svullnaden" lagt sig lite. Men jag kan ju säga att den blev grym. Ont som fan gjorde det emellanåt men inte alls så farligt som jag hade trott. Men vill man vara fin får man lida pin!

torsdag

Godmorgon!

Eller rättare sagt kanske god förmiddag.. Jag gick för två timmar sen typ, men har inte hunnit med så mycket än. Förstår inte varför min hals gör sjukt ont, jag trodde mitt halsont hade gått över helt men nu är det typ värre :S Hoppas det försvinner till helgen!
Jaha, idag är då stora dagen då jag äntligen ska tatuera mig. Gud vad jag har längtat! Hoppas bara inte tatueraren ringer under dagen och avbokar. Halv sju har jag tid så jag har hela dagen på mig att gå och vara nervös. Ska renskriva lite arbeten nu, sen får jag se vad jag hittar på. Det är strålande väder ute men tror inte det är så bra att jag sitter i solen när jag är så förkyld!

ska tatuera mig...

IMORGON ÄR DET ÄÄÄÄÄNTLIGEN DAGS!!


no more sparetime for me.

Har redan tröttnat på att ha lov.. Hur fasen ska det gå när jag har tagit studenten och har en massa fritid? Usch, vill inte ens tänka på det..
Har i alla fall suttit och pluggat hela dagen, är så gott som nästan färdig med allt, lite saker som ska renskrivas bara och en uppgift jag måste börja på lite smått.
Kommer nog mest ta det lugnt denna dagen också, finns inte så mycket mer att göra när staden är tom på vänner?!
Nu tänkte jag ta och städa mitt rum, tråkig som jag är. Men det behövs!

Hoppas ni har en bra dag sötnosar!

plugg & förkylning på lovet, wihoo!

Fan för förkylning och ont i halsen! Så typiskt att man får det när man har lov. Jag får väl i och för sig skylla mig själv, man har ju varit en aning för lättklädd de senaste dagarna.
Jag har precis tryckt i mig en god middag och nu sitter jag här och läser lite bloggar. Tänkte strax hoppa in i duschen och förhoppningsvis känna mig lite fräschare.
Jag har lite plugg, eller rätt mycket faktiskt, som jag ska försöka få avklarat idag så jag kan slippa sitta med lite varje dag. Det hade varit skönt att fått det avstökat!

ösig påskhelg!

Vilken helg det har varit! Lördagen var jätte trevlig, dock var det inte så mycket folk ute och jag fick sjukt ont i magen av alkoholen så var hemma redan vid två. Söndagen spenderade jag och Vix vid Ätran på en filt och solade och njöt av lovet och det fina vädret. Sen igår blev det utgång igen, nu på Grand för att kolla på Rydell & Quick!! Ojojoj vilket ös där var! Jag hade så sjukt roligt och dansade och rockade loss så att jag har fullt med blåsor på fötterna idag. Dock har jag åkt på en jäkla förkylning, har jätte ont i halsen också. Men det är sånt man får ta när man ska ha roligt!

Idag tänker jag bara ta det väääldigt lugnt, tänkte lägga mig i sängen nu med en kopp té och läsa Spelet av Niel Strauss!
Vi hörs!

GLAD PÅSK!!

Heej!

Kom precis hem efter en trevlig liten shoppingtur i Varberg med Victoria. Åkte dit redan vid tio idag så det blev minsann ingen sovmorgon! Jag fick köpt ett jätte fint corall-färgat spetslinne jag ska ha ikväll. Det var sjukt mkt folk och långa köer i hela Vbg så det var rätt jobbigt att gå där. Men nu är jag hemma och det är strålande väder ute, så man kan inte vara annat än på gott humör! Ska duscha, packa och småfixa lite saker sen bär det av till Victoria igen. Det är ju påskafton idag och då måste det festas! Först förfest och käk hemma hos Vix och sen Bratt! Ser fram emot en jäkligt rolig kväll!


Glad påsk, hoppas ni får en trevlig kväll!

a shot at love with Vix & Svensson!

Glad påsk på er allesammans!

Haft en bra början på påsken? Min kväll igår blev kanon!! Först åkte jag hem till Victoria och gjorde mig lite iordning, sen gick vi till Stantos och käkade, och vid nio var det dags för popquiz på Harrys. Quizen sög, jag fattade ingeting och det var trångt som bara den! Sen kom Ulle och gjorde oss sällskap och då började kvällen dra igång. Shot efter shot, cider på cider.. Några timmar senare kom även brorsan och Tommy, och kvällen blev kanon även om både jag och Victoria fick i oss aaaaalldeles för mycket (jävla Ulle som försökte supa oss under bordet..).

Idag har jag mest tagit det lugnt och njutit av vädret. Fick cykla bakfull till Ica vid tolv för skulle köpa smörgåstårta till imorgon och hårfärg. Sen följde Vix med hit och hon färgade håret på mig! Sen har vi hängt här resten av dagen, och hon är iväg en stund nu och klipper en kille. Sen ska vi grilla och ut och köra lite ikväll ;) No life? Ajjemäään ^^,


Therese, Sorto och Hedman, kom hem! Här är så jäkla ösigt och ni missar en MASSA! Har dock redan en massa planer på vad vi ska göra när ni kommer hem!! ♥

090409

Hejsan svejsan!

Kom precis till skolan för att ha min enda och sista lektion innan påsklovet, så underbart!! Hoppas bara läraren kommer så att jag inte kommit hit i onödan..
Brorsan körde hit mig så innan skolan blev det en glass på Donkan medans han käkade, var trevligt även om det inte varade så länge.
Slutar skolan vid ca fyra tiden, sen ska jag hem och fräscha till mig och göra mig iordning. Ikväll blir det Popquiz på Harrys med Victoria för att fira att hon fått körkort och att vi äntligen har lov!

Vi hörs kanske senare, kram!

grattis vix!!!

Äntligen så klarade Victoria sitt körkort idag, så sjuuuukt glad för hennes skull!! ♥
Kom precis hem från Ica, har varit och handlat med pappa. Första lektionen var inställd så jag börjar inte skolan för ens halv två. Slutar redan halv fyra igen, så som vanligt är det en onödig dag!


Kram

tisdag

Varför är det alltid lika svårt att veta hur man ska börja ett inlägg? Ni vet ju ändå vad jag kommer att skriva typ. Aja!
Sitter och pluggar nu, har ett arbete om miljöpåverkan som ska in imorgon till arbetsmiljö och säkerhet. Har inte börjat på det förens sista veckan (vi fick sex veckor på oss..) men hoppas att det blir ett bra betyg ändå.
Blev en aning förvånad när jag fick reda på mitt resultat på samhäll b. provet - internationella relatiner. MVG-. Blev sjukt glad som ni kanske förstår eftersom vi läser kursen ganska fort och jag vill verkligen ha ett högt betyg i kursen. Var hemma redan klockan två idag från skolan, men slutade redan tolv. Lektionerna blir bara färre och färre, och studenten närmar sig med stora steg! Helt jävla underbart ska det bli, men lite vemodigt ändå.. Inte längre några roliga raster och luncher med Victoria, Therese och Johanna x2. Nepp, nu är det dags att bli vuxen att börja jobba. usch så deprimerande det lät! Men först ska jag försöka njuta av sommaren och leva livet!

Igår var jag självklart inne i stan och fika med Victoria, men idag ska hon hem till Knäred en snabbis så idag får jag klara mig utan det. Istället ska jag försöka bestämma mig vad jag ska ha på mig till helgens bestyr samt göra färdigt det tråkiga arbetet!
 
KRAM

mer än förväntat..

Det har inte blivit så mycket bloggande denna helgen, men jag hade en tråkig helg framför mig, och hur intressant är det att läsa om princip ingenting?!
Har egentligen inte så mycket roligt att skriva nu heller, lördagen blev kanske inte fullt så tråkig som jag hade trott, jag tog det lungt under dagen och på kvällen drog jag hem till B och kollade på film. Det blev rätt sent, så kom upp sent idag. Kom hem från brorsan och Ulle för en liten stund sen, och har precis käkat lite nu.
Ikväll verkar det som att det blir bio med B och hans polare, Fast and furios ska vi se, älskar dom filmerna! Det ska bli trevligt! :)

Nu måste jag smeta på lite spackel, ser ut som kom och hjääälp mig!!!


Kram.


weekend

orka helg..

klockren!


sunny

Åh vilket underbart väder det är ute, har suttit ute på altanen med mamma nu i några timmar och göttat oss i solen och fikat lite. Brorsan kom också förbi och sa hälsa på en stund!
Nu ska det iaf fixas middag, vad som händer ikväll vet jag inte, antagligen ingenting..

Kram

lovely

Igår var en fullspäckad men trevlig dag. Först hade jag skola från tolv till halv fyra, hade bl.a en väldigt onödig brandskyddsutbildning (brandmannen var rätt snygg så jag stog ut). Sen kl fyra hade jag möte med Unga BRÅ på Ritz. Vi har fått en ny "projektledare" eller vad man ska kalla henne, och hon ska försöka få igång det igen. Nu pratar vi iaf om att ha en konsert för ungdomarna här i Falkenberg för att visa upp oss och få ut vårt budskap. Det är lite svårt att komma fram till något, men jag är postivt inställd och tror det kan gå.
Mötet varade ända till halv sex, och då gick jag hem till Victoria. Vi gick lite i stan i det fina vädret, sen tog vi bussen hem till mig. Resten av kvällen spenderade vi runt körandes i bilen, i Olofsbo, Glommen, stan you name it! Ja, vi var rätt så uttråkade.. Victoria stannade rätt länge, och jag kom inte i säng för ens halv ett. Men det var en trevlig dag som sagt!

Har varit uppe en stund nu, och tänkte snart sätta igång och plugga lite. Har en massa naturkunskap jag måste göra, det tråkigaste jag vet..

Hoppas ni får en bra dag!

RSS 2.0