en trevlig vecka!

Precis hemkommen från jobbet, och det känns i kroppen nu att jag inte har jobbat på några dagar. Senast var ju i söndags, jag sket i att jobba i tisdags. Åkte till stranden med Kim och Kalle istället :)

Varit ensam hemma med lillebrorsan från måndags tills idag, mamma och pappa har kommit hem nu. Det har varit rätt soft, eller ah, iaf för lillebrorsan, jag och Kim har gjort det mesta här hemma. Här har varit fest både måndag och tisdag kväll, men igårkväll kom brorsan och Ulle hit och grillade. En riktigt trevlig vecka har det varit hitills!
Det kändes lite konstigt i morse när Kim åkte hem, vi har ju varit med varandra ända sedan i söndags så det är lite tomt här hemma nu utan honom. Förhoppningsvis får jag träffa honom redan imorgon, då ska vi antagligen grilla i Varberg med hans polare.

Nu ska jag skära upp lite vattenmelon och sätta mig ute på altanen och snacka med mina älskade päron ♥

Im in love!

Mamma och pappa är bortresta, och jag spenderar all min tid med älsklingen!
Om ni bara visste hur underbar han är, och hur kär jag är! 
Jisses..

Jag har inte riktigt tid för att blogga när livet äntligen leker lite för mig!


Vi hörs när vi hörs, sötnosar :)

glass är inte längre en favorit!

Fy fan, idag var det riktigt mycket att göra på jobbet. Kön var typ 10 meter lång hela tiden och jag jobbade ensam. Ett tag trodde jag att jag skulle svimma!
Kom hem för knappt en timme sen, och pratade precis med Kim. Hans morbror skulle köra hit honom, så han kommer väl snart :) Då ska vi äta lite, och sen ska jag försöka få han att följa med och ta ett kvällsdopp :P

Imorgon har jag körlektion vid halv tolv, och efter det vet jag inte om vi kanske drar till Varberg eller till stranden här hos mig, vi får se!

Nu måste jag ta mig en läsk, så jag vaknar till liv lite!

Simma lugnt!

leave out all the rest


bästa dagen på detta sommarlovet!

Igår hade jag nog min bästa dag på detta sommarlovet. Jag tog bussen till Kim vid tolv, och vi gick och kollade lite i affärer. Kalle gjorde oss sällskap efter ett tag och vi gick till Kafe Blå Dörren och åt lunch. Sjukt god kycklingsallad btw!
Vi tog sedan Kalles bil hem till honom, hämtade handdukar och körde ner till Deromes sjö och låg och solade och badade. Vi spenderade några timmar där innan vi åkte hem till Kalle igen och blev bjudna på grillat. Hans familj var så sjukt snälla, där kände man sig verkligen hemma och välkommen.
Vid åtta tiden åkte vi och hämtade upp Therese och Linn, samt Kims lillasyster Sanne. Vi hade planerat att gå på filmen Hancock vid halv tolv, och innan bion spelade vi minigolf. Riktigt kul var det, trots att jag förlorade :P
Därefter blev det som sagt bio, och filmen var faktiskt bra. Jag rekomenderar att gå och se den!
Sen tog jag och Kim bilen hem till mig och sov. Vi somnade framför tvn, och när jag vaknade och försökte få Kim att gå och lägga sig med mig i sängen var han nog inte riktigt vaken, för han följde aldrig efter och jag somnade ensam i sängen. Pappa väckte mig vid halv sju och undrade va fan Kim sov i soffan för :P Haha, han var en aning sur sen när jag väckte han och han la sig brevid mig ;)

Som sagt, bästa dagen på detta sommarlovet iaf! Fint väder, härliga människor och en underbar pojkvän som får mig att må så underbart bra ♥


be careful.

Jag är helt tom, jag finner inga ord.
Det händer så mycket nu!


Jonathan, Jacob - lova mig att ni tar det försiktigt! jag vill inte att det händer er något. Jag älskar er ♥

playan!

Stranden var riktigt härlig, dock så blir jag väldigt rastlös av att bara ligga och glo.
Kom hem för en liten stund sen, ska hoppa in i duschen strax och fräscha till mig.
Ikväll vet jag inte vad som händer, Tessan skulle ringa när hon slutat jobba så får vi väl se om vi hittar på något!

baby baby!

Inatt kom min lilla älskling till mig och sov, och det var skönt att ha han där för då visste jag iaf att han inte var ensam. Han åkte hem för en timme sen, och nu har jag gjort mig redo för stranden. Ska bara ner till stranden nedanför där jag bor med mamma och pappa. Orkar inte Skrea idag!
Humöret går verkligen upp och ner, men allt känns en aning lättare idag!

Nu kallar playan!

otillräcklig.

Ikväll har jag bara suttit, bara suttit och stirrat ut i tomma intet. Jag har bara Kim i tankarna hela tiden!
Kan vi inte bara få vakna upp ur denna mardrömmen? Det är så orättvist..
Jag hatar känslan av att inte räcka till..

Imon är det min lediga dag, och jag har inte en aning om vad jag ska göra. Frågade om jag fick följa med brorsan och hans flickvän till Ikea i Gbg, men det fanns ingen plats i bilen. Stranden pallar jag inte om det är fint väder.
Man kanske skulle dra till gymmet? Det var ju faktiskt ett bra tag sen jag var där.

Ska lägga mig och läsa lite teori nu och försöka komma på andra tankar.

Go'natt!

a better place!

Det är en jävla orättvis värld vi lever i!
Jag finns här för dig, älskling! ♥

äntligen lite jobb!

Efter en rätt lugn och rolig arbetsdag har jag precis tryckt i mig en god pizza och sitter nu och sipprar på lite rödvin. Fast kan dock inte riktigt njuta av det, fy fan vad ont jag har. Jag klarar inte av att detta ska börja igen, då vet jag inte vad jag tar mig till!!
Men men, som sagt, idag fick jag iaf jobbat! Inte för att vi hade så mycket att göra, men jag jobbade ändå nästan till sex. Spelade mest kortspel och fotboll hela dagen med chefens son :P

Det regnar som fan ute nu, och med tanke på att jag har ont så tänker jag bara ta det lungt ikväll. Kolla på tv, läsa lite och sånt. Tror jag ska lägga mig rätt tidigt, och försöka komma upp i tid imorgon så jag får något gjort när jag är ledig.

Puss

losing my way.

20 juli idag, vilket betyder att om ca; fyra veckor börjar vi skolan! Vart har lovet tagit vägen?
Aldrig har jag nog haft ett såhär tråkigt sommarlov. Jag har jobbat högst en vecka sammanlagt, och det lär nog inte bli så mycket mer till. Jag har knappt festat något, solat och legat på stranden. Inte har jag heller umgåtts med mina "vänner". Vilka det nu är!
Jag har nog aldrig funderat så mycket som jag har gjort under detta lovet. Jag har aldrig heller någonsin känt mig såhär ensam. Jag har inga riktiga vänner som tycker om mig och som vill umgås med mig. Jag vet inte vad det är jag gör fel, men något är det. Mitt liv är patetiskt. Och jag gör ingenting åt det! Jag vet att jag borde göra något åt det, istället för att gnälla. Men jag orkar inte. Jag orkar inte längre, när det känns som att allt är emot mig. Hela tiden har jag någon sorts motgång.
Jag hatar att behöva komma tillbaka till skolan och höra hur mycket pengar alla har tjänat och hur bra denna sommaren har varit. Den har inte varit bra! Fan, nästa år tar jag studenten. Vad ska jag göra då? Skolan är ju det enda jag har.
En positiv sak med sommaren '08 är att jag har träffat Kim. Han får mig att må bra, och känna mig uppskattad.
Med min gamla vanliga tur så är väl frågan bara hur länge det kommer att hålla...

 Kan man ta "time out" från sitt egna liv?!

marknad = skit!

Jag förstår mig inte på folk som tycker om att gå runt på marknader och glo, det är ju helt värdelöst. Bara en massa stånd fulla med skit! Det enda jag gillar med marknader är donuts, mmmmm ♥
Kom hem från Långås Marknad för en stund sen, och man köpte självklart med sig några donuts hem ;) Farsan den galningen köpte sig ett par manliga string han fick syn på, haha. Bild kommer senare!!

Jag mår inte alltför bra idag, så nu åker mjukisbyxorna på, kaffemuggen fylls på och så ska jag krypa ner i min säng och läsa lite!

Ha en bra söndag!

I love chocolate!

Nu är jag mätt och belåten! Hade inte riktigt aptit till att äta middag, men chokladtårta med hallon och grädde går alltid ner! Det enda som saknas för att fullända denna kvällen är min lilla sötnos ♥
Imorgon blir det Långås marknad en liten stund, sen ska jag plugga teori resten av dagen. Måste ta tag i det ordentligt känner jag, uppskrivning den 20e augusti!

Nu ska jag fortsätta läsa "att älska som en porrstjärna" av Jenna Jameson, sjukt bra bok!

två härliga dagar!

Hej bloggen!

Nu är jag hemma igen efter två härliga dagar i Varberg hos Kim!
När jag kom dit i torsdags så hälsade vi på hans (låtsas?!)mormor, och sen myste vi resten av kvällen med en massa glass som vanligt. Kim hade ju tagit ledigt på fredagen så jag trodde vi skulle ta en härlig sovmorgon, men icke! Kim väckte mig rätt tidigt för han skulle ner till stan och klippa sig. Skitsnygg blev han förresten ;)
Senare på kvällen så kom hans vänner dit och så festade vi. Jag mitt jävla nöt drack hembränt som jag fått av brorsan, så mår skit idag. Eftersom det är Wheels & wings i vbg så gick vi ner på stan där det var helt knökfullt med folk. Det  blev en snabbvisit på krogen, drog dock efter en massa tafsande. Sen irra jag runt på stan ett tag, träffade bla. Jessica och min käre snut till kusin :P
Efter ett tag hittade Kim mig, och vi började traska hemåt. Skulle jobbat idag, men med tanke på hur jag mådde så ringde mamma min chef och x-kollade om han trodde de skulle öppna glasskiosken, och de skulle dom inte. Men jag var lika glad för det, för det betydde att jag kunde ligga kvar i sängen brevid Kim och må illa ;)
Tog bussen hem vid tolv, och somna på en gång när jag kom hem. Har  varit uppe en stund nu, och nu måste jag in i duschen och fräscha upp mig.
Kvällen tänker jag spendera hemma med mina beställda böcker som kom idag. Har dock ingen aning om vilken jag ska börja läsa?!

Vad ska Ni göra ikväll? :)

Puss

varberg!

Nu blir det inget bloggande för min del förens på lördag skulle jag tro. Ska ta bussen till Kim om en halvtimme, och vara där idag och imorgon :) För en gångs skull är han ledig imon så ska få spendera hela dagen med han!
Nu får jag sätta fart för måste hinna käka också!

Ha de fint allesammans! :D

same old shit.

Dåligt väder idag, vilket betyder att det inte blev något jobb! Jag orkar inte bry mig längre, jag är van. Nu vill jag att skolan börjar igen!!
Ska åka och handla med mamma nu!

Vi hörs!


shut up and drive!

Det var typ mer än två veckor sen jag övningskörde sist, men idag så blev det äntligen av, och konstigt nog gick det riktigt bra. Jag var ute och körde i över en timme!
Påväg hem fick jag mamma att köra in på Hemmakväll och köpa godis och hyra en film. Sen av någon anledning råkade vi hamna på Burger Inn och där käkade vi, hehe mamma är så lätt att övertala ibland.
Kvällen kommer jag alltså spenderade framför tvn med godis och filmen Morgan Påhlson.

Nu tänkte jag ringa Kim och kolla vad han gör!

Puss

nytt jobb kanske?!

Godmorgon!

Typiskt att man inte jobbar idag, det är jätte fint väder ute. Dock börjar det bli rätt molnigt så det håller väl inte i sig så länge.
Planerade att dra till stranden med Jasmine, men upptäckte att jag inte hade någon cykel hemma. Tror jag istället ska gå ner till stranden nedanför och lägga mig stund.
Jasmine kanske har ett städjobb till mig, mån-fredagar på SEB banken, och det var en väldigt bra timpeng. Hon skulle kolla upp det lite mer, men jag hoppas verkligen att jag får det. I need money!!

Nu ska jag fortsätta kolla på Våra bästa år, haha!

Ha en bra dag!

jag faller!



I feel so untouched
And I want you so much
That I just can't resist you
It's not enough to say that I miss you
I feel so untouched right now
Need you so much somehow
I can't forget you
I've gone crazy from the moment I met you!




Mamma mia the movie!

Kvällen igår spenderades i Varberg med mamma, Birgitta, Ingela och Fanny på bio. Mamma Mia The Movie fick det bli, och gud vilken underbar film. Jag satt med ett stort leende på läpparna hela filmen igenom, det var en riktig feel-good film. Bra skådespelare och bra musik, det var svårt att sitta still under filmen. Helst ville man bara ställa sig upp och sjunga och dansa!



Det blev inget jobb idag heller för min del. Så j*vla trött på att gå här hemma och glo. Har precis städat, och vid ett kommer brorsan hit och äter middag. Ska försöka komma iväg till gymmet en liten stund idag också.

Nu tänkte jag skriva ett ordentligt CV!

Puss!


härlig helg!

Helgen som har varit har verkligen varit kanon! I fredags blev det mys med Kim, och myset fortsatte under dagen på lördagen också. Sen på kvällen kom lite folk hit och så förfestade vi här innan vi cyklade ner till Kräftfestivalen. Jag drack på tok för mycket, men hade skit kul ändå. Önskar dock att jag hade varit lite nyktrare, det är lite tråkigt med minnesluckor osv. Drog hem rätt tidigt från Kräftan för Kim var på väg hem till mig. Söndagen spenderade jag med honom hemma hos mig framför tvn. Följde sen med honom hem till Varberg! Det har blivit en massa Kim denna helgen! Hur ska jag klara mig en hel vecka utom honom när han åker iväg med sina kompisar?!

Tog bussen från Vbg vid ett, och hoppade av vid m&m och tog en fika och tjötade lite. Det var längesen jag träffade dom, så det var jätte trevlig, och självklart mumsigt med mormors goda kakor ;)
Kom hem för en liten stund sen, och tänkte hoppa in i duschen nu och fräscha till mig. Sen måste jag laga mig lite käk, och ringa mamma och se hur det blir ikväll. Bio eller inte bio?!

Vad gjorde Ni i helgen? :)

you make me feel so good!

Kim åkte hem för en timme sen, och gud vad tomt det blev i huset på en gång :( Vi hade det jätte mysigt igår, hämtade hem pizza och kollade på film, tills brorsan kom inramlandes och däcka i tvrummet och Kim den stackaren fick bära in honom.
Kom precis ur duschen, och vad möts man av?! Mörka moln, ingen sol, och åskan hänger i luften! Fuck! Vi ska ju till kräftfestivalen ikväll, och förfesta här innan. Palla regn?!

Aja, får väl hoppas det blåser bort snart! Nu ska jag ta mig en cider och chips framför tvn med tidningen Chic!

Hörs senare!

världens sötaste Nemo!

Åh, Therese var precis över och sa hej, och med sig hade hon världens sötaste chihuahua! Åååh, vilken liten sötnos han var ♥

Det blir inget festande ikväll för min del, jag känner inte alls för det. Det får bli imorgon istället!
Kim kommer  hit till mig istället, så antar att jag får dra på lite smink nu och fixa till håret.

Trevlig kväll!

.

Det finns inte ett enda jobb på arbetsförmedlingen som jag kan söka :(

fan. fan. fan.

Festa ikväll?!   Är inte sugen längre..

f*n!!

Inget jobb idag heller, jag tror jag spyr!!
Dagen ska spenderar framför datorn på AFMs hemsida. Ska även ut och springa en runda.
Ikväll blir det nog fest hos mig, sen kanske kräftfestivalen.

Vill att Kim kommer hit, men det är väl för mycket att hoppas på?!


Herrå!

let's talk about sex, baby!

Kom hem från stranden för en liten stund sen, har varit där sen halv ett med Jasmine. Jag fixade picknick och det blev några riktigt mysiga timmar där nere. Solen var dock inte framme och värmde hela tiden, men vi fördrev tiden med att prata om allt mellan himmel & jord, mestadels sex. Haha, jag tycker det är sjukt kul att Jasmine har blivit så frigjord, hon är inte alls den lilla prydliga tjejen jag gick i samma klass på högstadiet.

Nu väntar jag på käk, sen skulle jag och Jasmine nog dra till Peggens och äta glass. Det är helt sjukt vilket glassbehov jag har fått sen jag började jobba på Strandkanten. Walnut och pecannötkola från Sia Glass rekommenderar jag verkligen!!

Nu blir det äntligen mat!  Trevlig kväll :)

lättad!

Nu kan jag pusta ut, idag hade jag verkligen turen på min sida!
Glömde träningsväskan hemma när jag cyklade hemifrån så det blev inget gymmande. Tror jag ska dra dit senare idag istället, nu är jag iaf inte så sugen på att cykla hela vägen dit igen.
Pratade med Jasmine precis, och hon skulle komma hit efter att hon gjort lite saker. Tänkte slänga ihop någon lunch till oss och så tänkte vi dra ner till stranden nedanför och slappa lite. Hon lär nog inte komma än på ett tag, så jag ska faktiskt ta en liten powernap, det blev inte så jätte mycket sömn inatt!

See ya later!

dålig kondis!

Gud så trött jag är. Idag blir det sängen tidigt minsann! Var lite rastlös innan och kände att jag behövde röra på mig så tog på mig joggingskorna och gav mig ut på en runda. Sprang i över en halvtimme, trots att det var riktigt jobbigt (hostade hela tiden). Är en aning chockad över hur dålig min kondition har blivit. Visst, den har aldrig varit speciellt bra, men den har heller aldrig varit såhär dålig. Nej, skärpning Josefine! Om det ska bli någon lumpen för mig så får jag nog sätta igång med träningen!

Ledig imorgon, men det blir ingen sovmorgon för mig. Har ett väldigt otrevligt besök som ska göras vid tio (sjukt nervös!) och beroende på hur jag mår efter det ska jag till gymmet och köra ett pass. Sen funderar jag på att hälsa på m&m också, det var ett tag sen.

Nu är dags att sova, natti natti på er!

läslus!

Beställde hem fyra böcker till mig idag:

Att älska som en porrstjärna  - Jenna Jameson (Neil Strauss)

The Dirt - Mötley Crüe (Neil Strauss)


Spelet - Neil Strauss


Tusen strålande solar - Khaled Hosseini


Varberg mån-ons.

Godmorgon!

Nästan precis hemkommen från Varberg, skulle jobbat idag men ringde precis dit för att extrakolla pga vädret, och dom skulle inte hålla glasskiosken öppen. Vad ska man nu göra hela dagen?
Jag tog bussen till Kim efter att jag hade jobbat i måndags, var där hela dagen igår medans han jobbade. Jag kollade på film och gick ner en sväng på stan. Det blev dock ingen shopping för mig, eller jo ett par trosor och en handlotion :P Jag tycker utbudet i affärerna är lite dåligt nu när det är rea. Längtar som bara den tills höstkläderna börjar komma in. Stannade som sagt över natten igår också hos Kim, skit mysigt hade vi det. Dock är vi alldeles för onyttiga, fortsätter vi såhär så kommer kilona börja öka!

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, ska iaf börja med att ta en riktigt lång dusch och peela hela kroppen. Sen behöver jag fixa till naglarna, och byta vatten hos Hugo. Tror det blir lite övningskörning också, brorsan ringde igår och ville att jag skulle färga hans hår idag, så får väl ringa och se om det blir av.
Ikväll blir det nog gymmet, ska ringa och kolla med Therese om hon inte vill följa med.

Nu kallar duschen!  Hörs senare :)

trevlig kväll!

Igår hade jag det sjukt trevligt med Jasmine. Hon kom hit runt nio, och vi satt på altanen hela kvällen och pratade och drack. Efter midnatt fick vi sällskap av Kim, och runt halv två drog Jasmine hemåt.
Kim var här fram till halv fem idag, och sen drog hela familjen till brorsan och Ulle och grillade. Brorsan tvingade på mig många groggar så är helt slut i huvudet nu, så ska sova hade jag tänkt.
Imon blir det förhoppningsvis jobb ifall vädret tillåter!

Natti natti!

glassrusch!

Idag var det riktigt strängt på jobbet, vid fyra blev det värsta glassruschen. Glassen började ta slut och var stenhård, jag hade sjukt ont i händerna och dom vägrade lyda mig. Var på vippen att börja gråta, men som tur var kom Kim och hjälpte mig, och sen fick jag äntligen en behövlig lunch. Jobbade över en timme, så har precis ätit och duschat. Jasmine kommer snart hit, så ska vi ha tjejkväll och dricka lite ^^,
Imon är jag ledig, och då ska hela familjen till brorsan & Ulle och grilla.

Nu ska jag ta mig en drink innan jag sätter igång och sminkar mig! 
Trevlig lördagskväll :)



I wish I was your lover...

fredag kväll

Nu drar jag in till stan för att träffa Jasmine.
Trevlig kväll på er :)

sommaren är kort!

Underbart väder trodde man minsann att det skulle bli idag, men icke. Gick upp tidigt, åt en rejäl frukost, cyklade till gymmet med Tessan, och sedan drog vi ner till playan. Var riktigt härligt väder i lite mer än en timme, sen kom dom jävla molnen och förstörde allt. Jasmine gjorde oss sällskap, och vi käkade glass, sen tröttna vi på alla moln och drog hem. Kom hem för en timme sen typ, och jag är helt slut. Kommer somna vilken sekund som helst känns det som!
Jag och Jasmine pratade om att göra om en kväll som ägde rum sommaren ' 06 (?), men om jag ska orka med det får jag nog allt ta en powernap.

Nu ska jag ringa brorsan min och tjöta lite skit!

Have it!

bad update!

Lite dålig uppdatering, men jag har inte varit hemma. Åkte till Varberg onsdag kväll, och så blev det att jag stannade kvar där till idag. Jag trivs som fisken i vattnet där borta, inga bekymmer eller någonting, allt känns bara så jävla bra :)
Fick iaf ta bussen hem vid åtta idag, för skulle ju börja jobba halv elva. Det var rätt så kämpigt att komma dit, jag har nog börjat vänja mig vid att gå hemma och slappa. Kom hem för ca; en timme sen, har inte haft så jätte mycket att göra så dagen gick rätt så långsam.
Har precis ätit lite, vet inte än vad som händer ikväll. Något måste jag iaf hitta på, det är ju underbart väder ute. Är galet sugen på glass, funderar på om man skulle ta och cykla bort till Peggens och fläska i sig lite?!

Jo, så får det nog bli!    So long!

inget jobb idag heller!

Det blev inget jobb idag, men bäst är nog det för det är nog inte så fräscht att jag står och hänger över glassen när jag är så förkyld!
Frågan är bara vad fan man ska göra hela dagen nu?! Tänkte läsa lite teori nu, städa mitt rum och kolla med Tessan om hon vill träffas en stund. Det jobbiga är bara att pappa blir så sur över att jag går hemma, men jag kan ju inte rå för att det inte blir något jobb :/


RSS 2.0