spa

Sitter och kollar upp priser på olika Spa-behandlingar, det är minsann inte billigt. Mamma fyller 45 om en månad och vi hade tänkt ge henne det i present. Jag hade själv velat ha det, är stel som bara den i kroppen.
Det blåser som satan utomhus, låter nästan som att taket ska flyga av.

Är på dåligt humör, min pappa går mig på nerverna, och jag kan inte gå ut på en promenad för att slippa han en stund pga. vädret, aja..

Satt och kolla på H&Ms hemsida innan, åh jag vill verkligen ha den t-shirten Timbaland designat för " Fashion against aids ", så jäkla snygg, men vill ha den som är gjord för killarna, men vet inte ifall det blir snyggt med en killmodell på mig. Om det är någon som köpt en killetröja från H&M i st. small får gärna skriva ifall det sitter bra på en tjej, (vill inte att den ska sitta slickat såklart, utan lite slappt och soft ^^, ).   



Ska ta mig en kopp kaffe och sätta mig på mitt rum och läsa lite, läser boken " Är det någon där? - av Marian Keyes", skit bra bok!

Puss & godkväll!

blueberries

Blåbärspaj, fasiken så gott! Fick ett sms av mamma i skolan under min sista lektion att hon hade gjort blåbärspaj, snacka om att jag blev glad :)
Skolan var tråkig som vanligt, hade idrott, svenska, socialpsykologi och människan socialt och kulturellt, bläh. Längtar tills jag tar studenten, gud vad härligt det ska bli..

Idag har jag bara tänkt att ta det lugnt, man orkar inte med så mycket efter skolan. Har lite plugg, men sen ska det bara softas.
Satt och läste lite skvaller innan, Brittan inlagd på sjukhus igen, hennes liv har verkligen gått åt fanders :S
Jag har blivit helt besatt i 2900 Happiness, Simon i serien är ju bara såå snygg, jagd dreglar framför tvn så fort han dyker upp i rutan, haha.

Snart helg igen, hoppas att det blir att jag och Sorto hittar på något denna helgen, brorsan ska ju ha fest så man är ju utslängd från hemmet lördag kväll.

Tomt ordförråd nu, hörs sen!

ge mig sommar! ( Malta '06 )

ge mig sommar!



            

gymmet

Det blev som jag hade tänkt mig, åkte och gymma med mamma och lillebrorsan när dem kom hem. Jisses vad trött jag är nu! Idag körde jag bara ben och mage, och det gick kalas, men det var alldeles för mycket folk på gymmet, tycker inte om att träna vid denna tiden, då slutar många skolan och jobbet och drar dit direkt, man får bara vänta en massa :S  Imon blir det verkligen ingen träning, har idrott i skolan och det får faktiskt räcka. Har rätt mycket plugg jag behöver ta tag i imorgon.

Kvällen tänker jag spendera framför tvn, 2900 Happiness kl 19:00, det får jag inte missa :)
Nu ska jag äta, är hungrig som bara den ♥


Musiken just nu!

  • Julie - Moment's Bliss (2900 Happiness).
  • Timbaland feat. Keri Hilson, Nicole Scherzinger - Scream.
  • Timbaland feat. Sebastian - Kill Yourself.
  • Lil Mama - G-slide.
  • Spice Girls - Wannabee (haha klassiker ♥  ).

slappis

Idag var jag verkligen inte på humör för att gå i skolan, och vara engagerad och duktig på lektionerna. Hade två st tre timmars lektioner utan några raster typ, usch :S Men slapp som jag är gick jag bara på samhällskunskapen, och drog sedan hem. På sh fortsatte vi att sätta oss in i polisyrket, vi kollade även på en film, urkeligt var det..
Kom hem för typ två timmar sen, har bara druckit kaffe, men också pluggat. Väntar på att mamma ska komma hem, hon och pappa är och shoppar kläder till lördag då dem ska på Lena och Orup i Gbg, haha förresten, får inte glömma att nämnas, farsan SOLADE SOLARIUM igår, haha stackarn mamma tvingade honom. Men som sagt, väntar på mamma, om hon ska iväg och gymma ska jag nog följa med, vet att jag egentligen inte borde eftersom jag gjorde det igår, men jag ska nog ta det rätt lugnt, springa lite och göra några övningar på pilatesbollarna :)

Javisst ja, igår hade ju Gossip Girl premiär på kanal5, den var inte alls bra tycker jag :S Lär väl kolla något avsnitt till, men fortsätter den vara så tråkig så..

Nu ska jag göra i ordning Hugo's skål, vattnet börjar bli smutsigt!   Pussipuss!

today

Då sitter man här igen framför datorn. Idag hade jag bara en lektion i skolan, matematik. Vi hade prov, och det gick skitdåligt. Jag kunde bara svara på två frågor, bajs :/ Innan skolan drog jag och gymmade, finns det något bättre än att träna? jag är så stolt över mig själv att jag äntligen tagit tag i det, iofs är det mycket skolans förtjänst också med tanke på att jag fick ett helårskort på gymmet av dem, men ändå, min kropp mår bra av det och man får ju snyggare former ;)
När jag kom hem från skolan hade min snälla pappa köpt en semla till mig, MUMS! Jag har tjötat om det i flera dagar, och nu fick jag äntligen en, man måste ju unna sig något gott ibland!

Har precis renskrivit ett arbete om den amerikanska domedagssekten "Heaven's Gate", där alla medlemmar tog kollektivt självmord 1997, så sjukt att det kan gå så långt :S
Har inte så mycket plugg idag, skönt. Funderar på att cykla bort till mormor och morfar och hälsa på, det var ett tag sen. Ikväll börjar serien Gossip Girl, wohoo, har hört att den ska vara bra. Näe, nu ska jag till m&m, Hörs sen! ♥


Dagens citat: "Kvinnor kysser ofta bättre än män." - Madonna.

värdelös

Jag är tamejfan helt jävla värdelös på att köra bil!! Gaah, vad jag hatar det! Fick kärringstop i en korsning och hade en buss bakom mig, fick världens panik och fick inte igång bilen, och pappa blir självklart arg, gubbe -.- Kände som att jag stod där i en evighet. Hoppas det inte var någon i bussen jag kände. Fan, varför måste man ha körkort, det är bara jobbigt... fuckit!
Ursäkta att jag svär så mycket, men känner mig så sjukt dålig, och är så arg på mig själv för att jag ska ha så förbannat svårt att ta en korsning!


-.-

upanddown.

Livet är som en berg - och dalbana, det vet nog alla. Ibland har man bra perioder, altt går kanon och humöret är på topp, och vissa perioder går allt skit. Jag har en ner period nu.
Familj och släkt är något man får, det kan man inte välja, men sina vänner väljer man. Eller?
Trots att det är jag som valt mina vänner, jag kan bara gå ifall det inte funkar, så gör jag inte det. Vet ni varför, jo på grund av rädsla. Är rädd att när jag väl har valt bort de vänner jag inte känner att jag längre kan kalla vänner,  att jag kommer stå helt ensam kvar. Jag känner mig i och för sig rätt ensam nu också, jag gör aldrig något på helgerna, sitter alltid hemma med mina föräldrar framför tvn. När jag får frågan "vad ska du göra i helgen?" kommer jag alltid med bortförklaringen att jag inte vet än, är inte så mycket för att planera. Vilket skit snack, jag är en typisk person som måste planera allt!
Förstår inte vad det är för fel jag gjort eftersom det blivit såhär. Det kanske ni har svar på? Jag ser mig inte själv så värst annorlunda jämfört med andra, men jag kanske har fel, jag kanske inte ser det ni ser. Jag har många ggr försökt ändra på mig själv, på mitt beteende, men det är inte lätt. Som man brukar säga, " man kan inte lära en gammal hund att sitta".
När jag var liten var jag så otroligt svag, klarade inte av någonting, klarade inte av mobbarna, och då fick jag inte så mycket mer hjälp än att rådet att kaxa till mig, få lite skinn på näsan. Jag sög mig verkligen i dem orden, gjorde precis som dem sa. Det hjälpte mig otroligt mycket, det har gjort mig till den jag är idag. Men det har stjälpt mig också, jag får gärna stämpeln som "tyken, bitsk brud".
Skolan är allt jag har just nu, skolan och träningen. Utan det vet jag inte vad jag hade gjort. Många gnäller över att det är mycket plugg och läxor. Läxorna är min räddning! Det kan jag skylla på när folk undrar varför jag inte ska vara med någon.

Att bli accepterad är inte lätt, och det är nog allt jag önskar. Att få bli accepterad för den jag är, att folk inser att jag är som jag är, att vi alla har våra brister. Kanske är det jag som håller inne på mina "mjuka sidor", det är det säkert, men tänk ifall det kunde finnas någon som gav sig fan på att få se dem sidorna, någon som jobbade hårt för att få lära känna hela mig, och inte bara det ytliga.

Första månaden på året har inte ens gått än, och jag känner redan att 2008 kommer bli ett ensamt och jobbigt år!

soligsöndag

Snart två år sen, och fortfarande gör det så ont när jag tänker på det!

Kanonväder idag, tog en promenad ner till stranden innan, såna här dagar älskar jag västkusten ^^,
Ska försöka få ner mamma dit sen när hon slutat jobba, och ta med lite fika och mysa!
Lördagskvällen spenderade jag med farsan och min storebror, vi vräckte i oss chips och kinapuffar och kollade på nån krigarfilm, den var faktiskt bra trots att det inte är min typ av film.
Har matteprov på tisdag, fattar ingenting, men måste iaf försöka så nu ska jag plugga lite matte, bläh -.-

Ha de gott!

Lördag

Då vart det helg igen. Gick upp tidigt idag och drog och gymmade med Tessan, och jag körde på stenhårt i nästan två timmar.  Efter det har jag bara slappat framför tvn, såg precis filmen "bristande bevis", as bra var den, den rekommenderar jag att se!
Jag och sorto skulle gått på bio idag, men hennes buss från jobbet går när filmen börjar så det sket sig, kanske ska gå på bio med Jasmine istället, får se vad det blir.

Sitter och väntar på mat, är vrålhungrig, men det är pappa som lagar maten och ja, som ni säkert vet har ju män lite svårt att göra två saker samtidigt, så det lär la dröja ett bra tag till innan jag får stilla min hunger. Men som dem säger, väntar man på något gott, kan man aldrig vänta för länge ^^, 
See ya!

Dagens citat: "Att vara kvinna är mycket svårt, då ens huvudsakliga uppgift är att handskas med män." - Okänd.


i väntan på bussen.

Sitter i skolan, har precis haft psykologi och nu  väntar jag på att bussen ska komma, så jag kan åka hem. Idag har det varit en soft dag, började tolv, och sluta två :)
Ikväll har jag inte en aning om vad jag ska göra, kanske sitter hemma och umgås och snackar lite med farsan eller så blir det en kväll med Tessan.
Är rätt trött idag, kunde inte somna inatt tack vare min bror och hans flickvän, haha, musik dämpar inte!
Nej, nu måste jag dra till bussen, hörs sen, Hejdå :)

torsdag

plugg, plugg, plugg. bara en massa plugg! -.-


         image15   

Bitchy!

Är på världens sämsta humör idag,  varför vill jag inte skriva här, vill inte hänga ut någon med namn och så. Hade planerat att gymma efter skolan, men orkade inte så åkte hem istället. Nu sitter jag här, har precis kollat på O.C, ska snart sätta igång och plugga hade jag tänkt.
Imorgon kommer pappa hem, ska bli skönt, jag saknar honom.
Näe, nu har jag inte tid att skriva mer, läxorna väntar!      Bye!



Dagens citat:
 " En sann vän är en sällsynt fågel." - latinskt ordspråk.

Vila i frid!

  Som ni säkert har hört så har skådespelaren Heath Ledger dött idag. Vila i frid ♥

rekommenderar

Jag rekommenderar verkligen att läsa Elin Klings, Kenzas och Katrin Schulmans bloggar! Ett roligt tidsfördriv :)


Outfits

Outfits

Gynning!

Det finns nog inget mer fjantigare program som "I huvudet på Gynning" som jag har blivit så förtjust i! Satt som fastklistrad igår kväll vid tvn när det gick. Trots att det är så barnsligt och det faktum att jag tycker Carolina G. är helt blåst och stör mig något otroligt på hennes skånska kollar jag på det. Jag till och med rekommenderar andra att titta på det.
Två andra nya serier ska snart börja, "2900 Happiness" och "Gossip Girl", jag är ett stort fan av danska serier, jag bara älskar dem, och Gossip Girl har jag bara hört bra om, så jag längtar tills dem börjar :)

image8


Unga brå

Kom hem för en liten stund sen och har precis käkat smaskiga revbensspjäll med potatissallad, mums! Idag var det de andra mötet för unga BRÅ (brottsförebyggande rådet). Vi försökte komma fram till hur vi ska få med fler ungdomar och vad unga BRÅ ska göra. Det var rätt drygt, men jag får se det som en bra merit.
Dagen har varit hyfsat bra, blev dock på lite dåligt humör på eftermiddagen som satt i rätt länge, men nu är humöret på topp igen tack vare kaffe ♥
Kvällen tänker jag spendera framför tvn med kaffe och choklad. Kanske skriver lite mer senare på kvällen, tjaarå :)

Förresten; tänkte hälsa till Ellie, hejhej ^^


Dagens citat: "Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat. " - Nalle Puh.


luspank!

Satt och kolla lite på asos.com och urbanoutfitters.com hitta lite läckra saker jag gärna hade investerat i, men som min plånbok tyvärr inte tillåter!

image3image5

måndag

Då var helgen över och skolan igång igen, är så ofantligt trött på det. Det är så mycket som ska göras hela tiden, och jag har stor press på mig, måste prestera bra alltid. En glad nyhet idag var iaf att jag fick MVG på vårt andra prov i medicinsk grundkurs, yees !
Var hos tandhygenisten idag, och hade som tur var inga hål. När hon skulle lägga flour mellan tänderna på mig, råka hon dra i tanden så att nålen gick av och satte sig i tandköttet på mig, jag trodde jag skulle skalla henne, så rädd blev jag. Så nu är jag svullen i tandköttet och har en aning ont, men men.
Har försökt fixa bloggens utseende idag, bloggaren kenza (kenzaas.blogg.se) hade lite tips i sin blogg, och det gick jätte bra till en början men så blev något fel och allt försvann. Tror inte det riktigt är min grej, så ifall det finns någon som är bra, och skulle tänka sig att kanske hjälpa mig, bara säg till, all hjälp är välkommen.

Nu ska jag ut och ta en promenad hade jag tänkt mig, hej så länge! ♥


Dagens citat:
"Jag gillar de flesta platser jag varit på, men jag har aldrig riktigt velat åka till Japan, helt enkelt för att jag inte tycker om att äta fisk, och jag vet att det är väldigt populärt där i Afrika." - Britney Spears. (haha)


428503-1

428503-1

Snark

Precis vaknat, blev så trött efter maten att jag somna i sängen när jag låg och läste. Det är så dumt att somna sådär, för nu kommer jag inte kunna somna inatt. Idag gick jag upp vid åtta tiden, och drog till gymmet med mamma och lillebrorsan, det gick tyvärr inte så bra. Har inte tränat på en vecka nu pga. att det varit mycket i skolan och att jag varit sjuk, orkade inte göra så mycket idag, mår fortfarande inte helt okej.
Snackade precis med med min klasskamrat Folke, han ringde och ville kolla ifall jag förstod psykologiuppgiften vi fått, men jag var inte till så värst mycket hjälp för jag fattar ingenting. Vi ska analysera filmen "Shine" och huvudrollens utveckling i livet utifrån det beteendevetenskapliga och humanistiska perspektivet, och en massa andra konstiga saker jag inte förstår :S
Nu tänkte jag ta mig en liten fika framför tvn, behöver lite kaffe för att vakna till ordentligt!  


Dagens citat: "Om du tror att du vet allt, är du dåligt informerad". - Okänd.

bloggare!

Nu har jag äntligen skaffat mig en blogg. Har länge tänkt att jag ska skriva dagbok, så att man får skrivit av sig lite, få ut tankar man kanske inte pratar helt öppet om, men lat som jag är orkar jag inte sitta och skriva för hand, så nu fick det bli en blogg istället. Vi får väl se hur bra jag blir på att skriva här!
De två senaste dagarna har varit ett helvete, har fått tillbaka den där jävla skiten jag fick i somras. Har haft problem med det till och från nästan varje dag sen jag fick det, men nu har det kommit tillbaka ordentligt och jag går på medicin igen, en medicin som är ren skit rent ut sagt, förstår inte varför det inte finns något som kan hjälpa mot det. Lär antagligen ha det ett par dagar till, så det blir en lugn helg för mig.
Sitter och bläddrar i Fredags bilagan från GT/Expressen/Kvällsposten, det är bilder på kändisar som förstorat läpparna och det har slutat med galna guldfisksläppar - allt annat än snyggt! Och så vanligt är det lite nytt skvaller om stackars Brittan..  Nu ska jag ut och gå en liten promenad.    So long!


Dagens citat:
"Trend är något man följer. Stil är något man har" - Elin Kling.       


                                                                                                                                                         




 


RSS 2.0