saturday

Usch, jag har så otroligt ont i magen, emellanåt hugger det till som bara den i mellangärdet, jag vet ju vad det beror på, men vad hjälper det när man inte kan göra något åt det?!
Hitills har dagen varit skit.. hoppas dock på en ändring till ikväll. Har inte pratat med J ännu, men det verkar iaf som om vi ska hitta på något.

Ska in i duschen nu och fräscha till mig, det behövs!

på bristningsgränsen.

Hej allesammans!

Har precis tryckt i mig en massa tacos så är så mätt att jag knappt orkar skriva. Dagen har varit helt okej, först hade jag en 40-min. lektion i skolan, åkte hem efter den för att två timmar senare åka tillbaka och ha min sista lektion.
Som sagt, har precis ätit, och tänkte lägga mig i soffan nu och kolla på Let's Dance, halv nio ska jag börja brorsan och Ulle till en fest, och sen blir det hem direkt. Inget festande för mig denna helgen! Ska bara slappa och ta det lugnt. Imorgon blir det antagligen bio eller något annat med Johan, han har äntligen kommit hem från sin resa i Malaysia ;)

Trevlig kväll på er!

borta med vinden?!

Vart har all min motivation tagit vägen?! Ingen motivation till att äta, plugga, eller blogga.. Hoppas den kommer tillbaka snart!
Nu har jag i alla fall  äntligen kommit igång med pluggandet. Sitter och skriver på en story till etik och livsfrågor. Den ska handla om någon som är manodepressiv och som till sist tar livet av sig. Vi ska skriva kring vad samhället gör, och någon nära anhörigs tankar/känslor. Intressant, men hemsk uppgift. Det blir verkligen att man sätter sig in i den anhörigas situation, och nu sitter jag här tårögd och ont i magen.

Engelskalektionen blev inte så långvarig, mamma körde dit mig, jag fick reda på att läraren inte var där och vi skulle jobba själva, så jag ringde mamma igen så vände hon och hämtade mig. Sen dess har jag inte fått gjort så mycket, mest funderat.

Nehe, nu får jag väl fortsätta skriva på min story! Ha en trevlig kväll!


vill bort.

Godmorgon på er!

Sitter här med världens förkylning och läser mina favvobloggar, dom är rätt många så det brukar ta sin lilla tid. Gick upp för två timmar sen typ, hade tänkt plugga innan jag har engelska kvart över två, men än har jag inte kommit igång med det. Har helt enkelt inte motivationen.. Hade inte varit helt fel att få sjukskriva sig ett tag från skolan, men inte behövt få panik över det man hade missat. Jag känner att jag är i ett väldigt stort behov av att få komma bort ett tag, det är synd att man inte har flera tusen liggandes eller en blogg som Blondinbella, så man hade kunnat beställa en resa och bara dra.. Önsketänkande...

5e juni!


Vi fick våra studentmössor idag, ojojoj nu börjar det närma sig!!!



dåligt med updates..

Det har varit lite dålig uppdatering de senaste dagarna, har tyvärr inte haft någon vidare motivation eller ork till att sitta vid datorn.
Nu är jag iaf i skolan, och lektionen börjar alldeles strax, så måste kila igen!

Kram

take me far away.

Helt jävla otroligt vad fort ett bra humör kan försvinna. Nu är allt bara pest & pina och jag vill inget annat än att försvinna! Åt helvete med det här, jag orkar inte längre...

vilken kväll!!

Igår blev ett perfekt slut på detta lovet, fy jävlar så roligt jag hade! Ni får ursäkta mitt ordspråk men inga andra ord passar in. Jag har nog aldrig haft så roligt ute och dansat så mycket, kvällen var helt underbar.
Jag, Johanna och hennes syster blev körda in till stan i snöovädret halv tolv, och sen spenderade vi resten av kvällen på Grand. Tyvärr åkte Johanna hem lite tidigare för hon hade så ont i magen/mellangärdet.
Idag har jag typ träningsvärk i hela kroppen, men det spelar som helst ingen roll för jag mår så bra i "själen", haha!

Denna söndagen tänker jag bara slappa. Jag har lite jag ska plugga på, och så blir det antaligen en liten promenad också, men inte mer än det!


Man blev helt crazy när Lady Gaga's Pokerface spelades igår, då stod man allt annat än still!

Lördag

Samma gamla tjat idag, att veckan har gått alldeles för fort, och lovet är snart slut. Fast det gäller att se det positiva i det, det betyder ju att studenten närmar sig!!
Jag har det jätte trevlig hos Sorto igår, först kollade vi på film - The Mirror fick det bli, skitbra va den. Sen bar det av till pulkabacken. Dock tröttnade vi rätt fort på det, och gick hem igen.

Nu har jag precis kommit ur duschen, och tänkte ta och föna håret, och sen ge mig ut på en promenad. Ikväll blir det utgång med Sorto & Hedman, det ser jag fram emot för är verkligen på partyhumör idag!

skräck i pulkabacken!

Ikväll blir det en rätt lugn kväll som jag ska spendera med Sorto! Först blir det skräckfilm hemma hos henne, och därefter ska vi antaligen bege oss till pulkabacken för att åka lite, haha, har inte åkt pulka på evigheter.

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll!

           

pajasen kom på besök

Åh, vad härligt det är med promenader i snön, man blir så pigg när allt är så ljust och vitt, och luften blir mycket fräschare. Tror det får bli en promenad till sen lite senare.
Nu har precis min käre storebror varit här på lite fika. Jag blev så orolig när han ringde och sa att han skulle komma, för han lät så deppig, men han berättade senare att han satt och sket så det var därför han lät lite konstig (!) Typiskt min bror! Det är alltid lika roligt när han kommer hit, jag vet ingen annan som kan underhålla folk som han, han har alltid något roligt att berätta.

Jag tänkte jag skulle ta och skriva lite på mitt projektarbete nu, just nu skriver jag om mäns våld mot kvinnor och vill helst få gjort det mesta på den delen så jag kan lägga all fokus på intervjuerna sen med olika poliser.
Jag måste även sätta igång med min uppgift i idrott/häla b, ska ju vara personlig tränare (PT) åt någon i tio veckor och vi skulle ha kommit igång med det denna veckan, men  tyvärr så har jag ingen som vill ställa upp, så kommer antaligen få ta mig själv, inte så roligt då jag hade sett fram emot att få vara det åt någon annan, men det är min sista utväg!

Javisst ja, plugga var det, inte blogga! Blogghumöret har verkligen varit på topp nu under lovet, tycker ni inte?!


entertainer ända ut i fingertopparna!

snart slut på härligheten!

Redan fredag igen, och snart är lovet slut. Lite ångest känner jag allt, vill verkligen inte tillbaka till skolan. Jag är så trött på miljön och lärarna och deras upplägg av lektionerna. Allt är så likt hela tiden.. Jag bävar också inför den 30e mars fram till den 2e maj då Tessan, och Johanna x2 åker till Mallorca med skolan, då om något kommer skolan bli riktigt tråkig!
Jag har precis käkat lite frukost, och tänkte läsa lite bloggar innan jag ger mig ut på en promenad i snön. Vi har fått en massa snö, och det gäller att passa på innan det blir slask av det.


Kram på er!

värdelöst tugg.

Jag hoppas verkligen att jag aldrig blir en gnällig kvinna som gnäller om precis ALLT. Om det såväl kräver att jag inte ska skaffa barn eller man.. Varför gnälla och gnälla, och inte istället göra något åt sin situation?

H&M HOME

Ingen har väl kunnat undgå att H&M har släppt sin nya inredningskollektion idag - H&M Home. Jag har självklart kollat runt lite och hittade lite prylar jag vill klicka hem, bl.a en cerisefärgad filt och kuddöverdrag, har nämligen tänkt ha cerise på mitt rum nu till våren.
Jag rekommenderar verkligen att titta in, dom har något för alla smaker - grafic, colorful, natural och classic.









pustar ut..

Så, nu har jag varit hos skrädderskan också! Det gick bra där också, jag blev lite osäker över om jag verkligen hade valt rätt klänning när jag provade den igen förra veckan, jag fick ju även en aning smått panik också när den satt tajt över magen, men nu när jag väl provade den där satt den galant, och jag är åter supernöjd med mitt val av klänning! Men bara för att klänningen inte satt tajt nu ska jag inte tro att jag kan skita i det där om att bli nyttigare och börja motionera mer. Det funkar helt enkelt inte i längden att käka tre semlor i veckan, och inte röra på sig. Det kommer varken min mage eller mina tänder må bra av. Men det kändes skönt ändå för nu kan jag pusta ut en aning och lite av ångesten rann av mig!

Resten av dagen har jag inga planer, det blir antagligen att sätta sig och plugga lite nu, och så får jag ta dagen som den kommer!

tandläkar - och skräddarbesök.

Godmorgon på er!

Jag har varit uppe en bra tid nu, klockan ringde redan kvart över sex då jag skulle köra mamma till jobbet. Sen var det bara att hoppa direkt in i duschen, för hade tid hos tandhygenisten klockan nio. Allt gick bara bra där, hade inte ett enda hål konstigt nog (!). Nu har jag varit hemma en stund och ligger och slappar i soffan framför Nyhetsmorgon, tänkte ta och göra mig någon macka, och sen klockan tolv måste jag in till stan igen för då har jag möte med skrädderskan på Castelle som ska lägga upp min klänning!

Ha en bra dag sötnosar!

Tristess

Att sitta och plugga i grått och dystert väder som vi har i Falkenberg idag, är kanske inte det roligaste och mest uppiggande precis. Flertalet tycker att plugga är trist ändå, men för att göra det en aning lättare brukar jag alltid fixa mig en kopp té eller kaffe, och ibland något gott att smaska på under tiden till, 70 % choklad brukar jag köra på, men idag kände jag för att vara riktigt nyttig så fick bli grönt té, torkade aprikoser och valnötter. Rätt gott faktiskt, men det bästa är att det ger en jäkla massa energi. Så nu sitter jag här jätte sprallig och har ingenting att göra. Jag har pluggat färdigt för dagen, m&m var inte hemma, och jag har ingen bil så jag kan köra till någon kompis.

Vad ska jag göra?!


en god kombination som är bra för kroppen,
men en aaning för mycket energi för mig just nu!

jag vill shoppa..


Jag har nog hittat en ny favoritsida med kläder - chicy.se. Dom hade grymt snygga tee's, dock är det en aning tomt på kontot just nu, så än blir det ingen beställning, men man kan ju alltid titta ändå! ;)










mysigt med tjejkväll

Fy, det blev en alldeles för lång sovmorgon för mig idag, det var inte riktigt planerat.
Kvällen igår blev kanontrevlig tycker jag. Dock fick jag migrän vid halv fyra tiden när jag låg på pilatesbollen, så fick gå och spy och sova en halvtimme, så det blev lite stressigt innan tjejerna skulle komma. Huvudvärken satt i en stund när dom hade kommit, men efter lite god thaimat och gino till efterrätt gick den över. Det enda negativa med kvällen var att Johanna x2 hade hyrt två konstiga och dåliga filmer, hehe!

Nu tänkte jag göra mig lite iordning så att jag känner mig lite piggare och fräschare, och sen måste jag tyvärr plugga. Ikväll tänkte jag åka hem till min mormor och morfar och hälsa på, det var ett tag sen sist :)

Puss på er!



dags att låta svettet rinna!

Nu får det minsann räcka med plugg för idag, tänkte hoppa i träningskläderna och köra ett pass på pilatesbollen. Klockan sex kommer tjejerna så har lite att göra, måste förbereda maten, duka och göra mig själv iordning :)

Om vi inte hörs senare så ha en underbar dag ♥


tråkigt men nödvändigt

Pust, nu har jag precis blivit färdig med städningen av huset. Dammsög, torkade golvet och torkade allt i badrummet. Måste ju få det lite fräscht här hemma när här kommer lite folk.
Nu tänkte jag sätta igång och plugga lite naturkunskap, och så måste jag fixa kokosmjölk på något sätt. Jag mitt dumma nöt köpte för lite igår, dock orkar jag inte cykla in till stan så jag får se hur jag löser det.

Men som sagt, först plugga!

titta & njut, mina vänner!

Hmm, ja det är väl bara jag egentligen som tycker sånt här är sjukt roligt!



Hahaha!

blow me away!

Usch, det blev en jobbig promenad då det började blåsa och snöa, fy!
Nu blir det snart middag, och sen ska jag köra till Ica och handla inför
 morgondagens tjejkväll här hemma hos mig :)

pluggstund på The Lounge

Nu är jag hemma igen efter en pluggstund på The Lounge med mina favvobrudar. Det var riktigt trevligt med lite djupa diskussioner om livet samt ett snyggt powerpoint. Det blev för ovanlighetens skull en "nyttig fika" för min del, té med en fralla, och nu ska jag ut på en promenad med mamma, visst är jag duktig? ;)


klänningen SKA sitta perfekt på den 29 maj!!

härligt lov?!

Första riktiga dagen på sportlovet, och jag tänker spendera dagen med plugg, wohoo! Fast idag blir det på ett litet annorlunda sätt, jag, Hedman och Sorto ska ses i stan på ett café och plugga, det låter väl ändå rätt mysigt?
Satte klockan tidigt idag för tänkte jag skulle kommit upp och pluggat lite, men sov till halv tio och har precis ätit frukost. Ska snart göra mig iordning och sen ta bussen in till stan.

Vad ska ni göra under dagen?

Söndag

Jag känner mig en aning duktig nu, har två dagar i rad varit ute på två riktigt långa promenader, det är verkligen bra för att vara mig ;) Än har jag inte lagt mig på pilatesbollen, men jag har ju en hel vecka på mig, haha!
Tänkte hoppa in i duschen nu, för klockan två kommer Jonis & Ulle hit och äter söndagsmiddag, ska bli trevligt!

Hörs senare!

bilder från Noahs dop.


Jag är på blogghumör idag så tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från mitt fadder-och kusinbarns dop;








Alla hjärtans dag - säljknep för affärerna!

Det är den stora kärleksdagen idag! Jag har aldrig varit så värst mycket för alla ♥ dag, det är bara för att du är singel tänker säkert många nu, och ja det har säkert en liten betydelse, men jag tycker mest det är en dag för affärerna som dom kan tjäna pengar på. Det är så många i Sverige som lever ensamma, och tycker att denna dagen är outhärdlig. Ska vi verkligen behöva ha speciell dag då man ska vara kärleksfulla mot varandra, och visa vad folk betyder för oss genom att ge bort en liten gåva? Vi har 365 dagar på året, och jag tycker man ska kunna göra detta vilken dag som helst, alla dagar på året!
Men jag vill ändå skänka en lite hälsning till mina vänner och familjen. Ni betyder mycket för mig, och jag hoppas att ni får en underbar dag. Jag älskar er allesammans! ♥



14e

Godmorgon!

Det blev inte så jätte lång sovmorgon, vaknade utvilad halv tio. Jag har precis fått i mig lite frukost, och tänkte om en stund göra ett pass på min pilatesboll (jag måste ju börja någonstans..). Sen blir det antagligen en lång promenad med mamma i det fina vädret.

panic panic panic!!

Hemma från Halmstad, och sitter nu framför tvn och käkar underbart god sorbetglass från Sia. Halmstad var trevligt, fikade och hittade även ett par skor till balen, är jätte nöjd med dom då jag även kommer ha nytta av dom sen. Efter H-stad blev det pizza och vin med mammsen, och fick efter det för mig att prova min balklänning, PANIK, klänningen sitter tajt över min mage!! Visst jag har ätit mycket idag, men ändå.. Jag får inte bli rundare om min mage för annars kommer jag inte komma i min klänning. Lovet kommer att få bestå utav plugg, och försöka sätta igång med träningen, iaf promenad och ev. joggning! Skärpning Josefin!!

Sitter som sagt och slappar framför tvn nu, och är rätt så trött, så efter utröstningen i Let's Dance blir det sängen. Imorgon blir det nog lite sovmorgon, måste ju få njuta av att jag har en veckas lov framför mig.

Hoppas ni har en trevlig kväll!

13e

Fredagen den 13e idag, otursdagen! Än har jag har i alla fall inte haft otur. Antar att jag kommer att ha det efter skolan när jag och mamma ska till Halmstad och kolla på skor till balen.
Nu ska jag gå igenom min studieplan med rektorn, och sen är det något alla ♥ dag -spex här i skolan!

Hörs ikväll raringar!

vårkänsla

Godmorgon!

Idag ser det ut att bli en riktigt fin dag med solsken, härligt det behövs! Dock får man sig väl en smärre chock om man går ut och kylan slår emot en. Skinnjackan åker iaf på idag!
Gick upp runt tio idag, tyckte jag kunde unna mig en sovmorgon, ska försöka att inte sova bort hela sportlovet iaf, det har jag verkligen inte tid till.
Har bara en lektion idag, engelska C vid kvart över två, sen vet jag inte vad som händer. Antagligen måste jag plugga för har inämning i etik och livsfrågor imorgon och jag har inte ens börjat på uppgiften. Pratade med min lärare om den igår då jag inte riktigt förstår, och han blev arg på mig för att jag kommer och säger det nu. Dock spelar det inte så stor roll om jag hade kommit i förra veckan, för jag förstår ändå inte när han förklarar. Jag börjar bli riktigt trött på hans konstiga uppgifter som man aldrig förstår sig på, allt känns överkurs. Men jag måste iaf ge den ett försök till, och så får jag ta smällen imorgon när jag inte har något att lämna in!

Ha en bra dag!

ett trevligt slut på en skitdag..

Äntligen är denna dagen över! Provet gick inte alls bra, räknade ihop de poängen på de frågor jag svarade på, och jag kommer inte att få godkänt. Provet var mycket svårare än jag trodde, och hon hade med saker som vi inte ens haft genomgång på.. Jag hatar naturkunskap!
En tråkig skoldag fick iaf ett bra slut med en runda på stan och en fika på Falkmanska med Victoria, det var riktigt trevligt, och smaskigt med för den delen ;) Ingen semla dock, utan kycklingbaguette, tro det eller ej!
 
Nu är jag iaf hemma, och är rätt slö så tänker faktiskt unna mig själv en pluggfri kväll och istället lägga mig i soffan och glo på tv!

Pics från lördagens bestyr!


Shake ya bombaa!!


Puss på min Sorto ♥


Haha, vad vi gör här vet jag inte riktigt.
Lliten fjortis ser jag ut att vara! Fast jag gillar mitt hår ;)

varför är NK-b en oblig. kurs för samhällslinjen?!

Jag är seriöst beroende av semlor, jag skäms för att säga att jag faktiskt åt en idag också. Fast den var rätt liten, men ändå :P Haha!
Sitter och pluggar för fullt med ett glas saft till,  har nämligen prov i naturkunskap b imorgon, det känns faktiskt rätt bra nu, tror jag kan det mesta, jag hoppas det iaf! Kvällen kommer att bestå utav plugg, så har inget mer att tillföra.

Får se om jag slänger in bilderna från i lördags sen, bättre sent än aldrig ju!

en hyfsat bra måndag trots allt!

Hej!

Detta har konstigt nog varit en bra måndag, och det händer inte allt för ofta. Idrottslektionen jag höll i skolan gick jätte bra, alla var nöjda med min lektion, och när jag kom hem så hade morsan gjort semlor, och det blev verkligen grädden på moset, heeelt underbart! Jag älskar semlor ♥
Nu måste jag dock sätta igång med pluggandet, har prov i genteknik och genetik på onsdag i naturkunskap b och fattar inte ett skit. Måste även komplettera till mitt arbete jag gjorde, fick inte godkänt på det. Men men, det är bara att försöka göra det bättre denna gången!

Vi hörs senare!  
    


klackarna i taket?

Hejhej!

Allt bra idag? Det hade kunnat vara bättre här iaf, har lite smått ont i huvudet efter igår och min fot värker, och kan knappt gå på den. Jag hade det jätte kul igår, förfesten hemma hos Hedman var skitrolig med roliga diskussioner, och dans. Därefter blev det Grand och Harrys. Dock råkade en tjej sätta klacken rätt ner på mina tår stenhårt, så antaligen har jag stukat några av tårna för jag kan inte röra på dom och dom är svullna. Perfekt ju när jag ska ha thaiboxning imorgon i skolan -.- Men utöver det blev det en jäkla rolig kväll!

Var uppe rätt tidigt idag och har mest legat i soffan och degat mig, nu måste jag dock ta tag i pluggandet. Bläh, det går aldrig en söndag utan att jag alltid måste sitta och plugga. Är måttligt trött på det nu!

Bilder från kvällen kommer senare!

underbara lördag!

Åh, vad härligt det var att få sova tills jag vaknade, utan en irriterande klocka som ringde, helt underbart! Har varit uppe ett tag nu, och tänkte ta och byta i min säng, och sen hoppa in i duschen. Måste scrubba hela kroppen och raka benen, så jäkla tråkigt, men man känner sig fräsch efteråt.
Ikväll blir det partaj, först ska Jonis & Ulle komma hit och äta tacos, sen vid åtta ska jag hem till Hedman och förfesta och därefter blir det krogen. Ska bli så jäkla skoj, var en evighet sen jag var ute och dansade :D

Hörs sen!
 

let's dance, babes!!

äntligen helg!

Jag hade det hur trevligt och mysigt som helst i Halmstad igår. När jag kom dit så gick vi en runda i stan för lille Noah behövde sova, sen gick vi till bibliotekets café och fikade, för där var lugnast. Vi satt och prata om allt mellan himmel och jord, och sen gick vi hem till min moster där Linda sover nu när hon är här. När vi kom dit så vaknade äntligen Noah och jag fick sitta och mysa med honom i soffan, och sen fick jag även hjälpa till att bada honom. Han är verkligen det sötaste jag sett, han "pratar" hela tiden, gråter typ aldrig, och jaa är bara allmänt underbar. Så tjock och go också!! Jag längtar tills jag blir så pass gammal att man vill skaffa barn, för dom är ju helt underbara! ♥
Jag tog tåget hem vid nio, så var hemma redan halv tio. Då hoppade jag dock i säng på en gång, för var jätte trött efter allt gullande ;)

Nu sitter jag i skolan och har precis slutat för denna veckan. Bussen kommer om tio min. sen måste jag tyvärr hem och plugga, har sjukt mycket. Ser inte fram emot att ha sportlov om två veckor, för kommer antagligen bara få plugga hela veckan..
Kvällen blir alltså lugn med plugg och Let's Dance, men imorgon - då blir det minsann PARTAAAJ! :D


torsdag

Man blev lite smått deppig i morse när jag vaknade upp och såg att det hade kommit mer snö, orka!
Idag tänker jag iaf skippa engelskalektionen och åka till Halmstad istället och hälsa på min kusin och lilla Noah, ska bli jätte mysigt. Träffar inte min kusin så ofta nu när dom flyttat, och bebisar är bland det bästa som finns.
Ska ta bussen dit vid två, så kommer nog inte hem förens sent ikväll!

Hoppas ni får en bra dag allesammans! :)

vem hatar inte det svenska klimatet?

Åh, nu vill jag bara hem från skolan. Bussen går om en kvart så inte så långt kvar.. Har haft lektioner sen tolv, och det var tre riktigt tråkiga lektioner, så humöret är rätt lågt nu. Men men!
När jag kommer hem ska jag försöka plugga lite, och vid sex tiden ska jag till Sorto. Vad vi ska göra vet jag inte riktigt, men det blir nog kanonbra ändå.
Btw, det är SNÖ ute! Hur förbannad blir man inte? Jag tog på mig skinnjacka och t-shirt och sjal för orkade inte med min tunga vinterjacka och klart som fan så kommer det snö. GE MIG VÅÅÅÅR!!!

hos brorsans place

Sitter hemma och brorsan nu med familjen, vi åkte hit och tog en fika för brorsan ville det, allt är ju så krångligt nu. Förstår inte varför.. Vad mer kan hända?!

Sovmorgon imorgon, börjar inte förens tolv, riktigt gött! Nu ska vi åka hem och då ska jag antagligen plugga lite och sen gå och lägga mig tidigt.

Kram

ain't no sunhine.

Usch, idag är en sån där dag då allt känns hopplöst och trist..
Kom hem från skolan för en timme sen, och har suttit här sen dess. Har inget att plugga på, för har redan gjort allt som behöver göras.
Tror jag ska gå och vila/sova en stund och hoppas på att jag blir på bättre humör!

trevligt trevligt!


Jag hade en kanontrevlig kväll igår! Vid halv sju hämtade Johan upp mig och så åkte vi till Stantos i stan och så bjöd han mig på kycklingsallad. Var hemma redan runt nio tiden för han skulle upp tidigt och jobba. Men som sagt, en riktigt trevlig kväll, som jag mer än gärna gör om snart igen ;)

Nu är det dags för skola!

i skolan..

Hej!

Sitter i skolan och väntar på att matte B lektionen ska börja, så drygt. Har suttit här sen tolv och väntat, har iaf fått skrivit lite på mitt projektarbete. Tur det!
Lektionen är slut  vid tre och då ska jag åka hem direkt, och försöka plugga lite, sen blir det kanske en promenad med en gammal kompis jag inte sett på länge. Jag hoppas det iaf :)

Hörs senare, kram

Dop för Noah

Hej på er!

Sitter och skriver på min svenskauppgift som ska lämnas in imorgon, en filmanalys av L.A. Confidential. Riktigt segt, och får ingen pluggro här hemma..
Jag var på dop igår i Halmstad, mitt kusinbarn Noah skulle döpas. Det var jättefint och jag är fadder till honom så fick stå där framme med prästen. Efter dopet var det buffe hos min moster och morbror, sjukt god mat. Stackars lilla Noah, som för övrigt var den sötaste bebisen jag någonsin sett, skulle bäras av alla och han fick aldrig en lugn ro. Jag ska nog åka dit i veckan och hälsa på, fick knappt en chans att prata med Linda.
Efter Halmstad åkte jag till Sorto, och även Therese kom dit. Vi satt och pratade hela kvällen, och jag var hemma vid elva igen.

Ska käka nu, hörs kanske sen!

RSS 2.0