6 steg till fuskfärg!

  1. Peela huden före brun-utan- sol. Då får du bort alla döda hudceller och huden blir jämn och len. Och din fuskfärg blir snyggare.
  2. Smörj in med en bodylotion efter peelingen så blir resultatet ännu bättre.
  3. Tvätta händerna. Om du inte använder handskar så var noga med att tvätta händerna och naglarna efteråt. Glöm inte applicera BUS på ovansidan av händerna. Använd svamp eller bomulltuss.
  4. Undvik fläckar. Var sparsam på armbågar och knän där huden lättare tar åt sig färg.
  5. Var försiktig vid ögonbrynen. Applicera lite vaselin på brynen för att undvika missfärgning. Var även försiktig vid hårfästet och överläppen.
  6. Ta bort! Blev det ändå för mycket? Ta bort överflödig BUS -kräm genom att fukta en bomullstuss med ansiktsvatten. Pressa bomullstussen mot ställen där du vill ha bort en del av krämen.

ACO's produkter är perfekta. Bra och billiga! Jag är inte speciellt förtjust i BUS, tycker inte det är så snyggt, utan jag tar hellre en bodylotion med lite selftanner i. Då är ACO's Sun Kissed helt perfekt, deras nya för i år med glitter i är jätte bra och resultatet blir snyggt. Deras bodyscrub med aprikosdoft är helt underbar, och man blir mjuk och len som en liten bebis :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0